המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:פשוט הזוי מה שקורה בקבוצת האוהדים של מכבי.
95% מהאנשים מגדפים את ספאחיה וקוראים להשאיר את שיבק.
הם עד כדי כך מטומטמים?
RonB כתב:אם ספאחיה היה מאמן רע הוא לא היה זוכה בתארים כמו אליפות ספרד, יורוקאפ וכו' בנוסף להיותו עוזר מאמן של אטלנטה כמה שנים.
יש פה הגזמה לא מובנת.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמוליק כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
מאמין שזה גם נמצא בראש של מקבלי ההחלטות.
האמת המשכורת שמכבי הציע לבלאט היא גבוהה מאוד. זה מבאס משהו ..
הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט.
אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
כן
לגמרי כן.
שמוליק כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
מאמין שזה גם נמצא בראש של מקבלי ההחלטות.
האמת המשכורת שמכבי הציע לבלאט היא גבוהה מאוד. זה מבאס משהו ..
הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט.
אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
jol9 כתב:לא נשאר הרבה זמן לחכות...
עד סוף השבוע נדע מי המאמן, ואני מאמין שבתוך עוד שבוע, נוכל לדעת האם יש שינוי תפיסתי במועדון.
jol9 כתב:לא נשאר הרבה זמן לחכות...
עד סוף השבוע נדע מי המאמן, ואני מאמין שבתוך עוד שבוע, נוכל לדעת האם יש שינוי תפיסתי במועדון.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:לא נשאר הרבה זמן לחכות...
ממש לא. אם היו שואלים אותך שנה שעברה בתחילת הקיץ גם היית אומר שיש שינוי תפיסתי במועדון.
יקח עוד הרבה זמן עד שנוכל להגיד דבר כזה.
RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
rc4991 כתב:RomanR כתב:בקיצור, בלאט לא ממש רוצה להיות פה
לא מבין למה אתה ואחרים חושבים שהוא חייב למכבי משהו
כאילו אנשים שוכחים את היחס אליו כשהיה פה, את הקושי העצום להצליח כאן ואת הסיכוי שלו להגיע למקום מוצלח יותר מקצועית וכלכלית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים