jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט. מאמין שזה גם נמצא בראש של מקבלי ההחלטות.
האמת המשכורת שמכבי הציע לבלאט היא גבוהה מאוד. זה מבאס משהו .. הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט. אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט. מאמין שזה גם נמצא בראש של מקבלי ההחלטות.
האמת המשכורת שמכבי הציע לבלאט היא גבוהה מאוד. זה מבאס משהו .. הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט. אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
אני חושב שהתקופות בעבר עם פיני גרשון מצליחות להשכיח שעברו מאז הרבה מים בנהר. ההישגים שלו בפעמים שניסה לא השתוו למה שהיה בעבר, הוא הסתסכך עם כמעט כולם במועדון מאז ובכלל הוא לא אימן יותר מדי זמן לדעתי. אכן איש שעומד על שלו, עדיין לא שכח לאמן אני מניח ואם הכל יתחבר נראה ממנו כנראה כדורסל נעים לעין. אבל לדעתי רחוק מאוד מההתאמה האידיאלית כמו שהרבה אנשים מאמינים. ספאחיה לעומת זאת נראה לי מתאים יותר לתפקיד למרות שאינו איש "קשוח" כמו גרשון.
''הסיכוי שבלאט יאמן בצסק"א מוסקבה נמוך'' גורם ברוסיה התייחס בשיחה לישראל ספורט לסיכוי של בלאט לאמן במועדון הפאר הרוסי: ''בניגוד למה שחושבים, יש לו היסטוריה רעה עם ואטוטין''. גם אופציית ברצלונה עשויה לרדת מאחר והקטאלנים מעדיפים את שאראס
jol9 כתב:לא נשאר הרבה זמן לחכות... עד סוף השבוע נדע מי המאמן, ואני מאמין שבתוך עוד שבוע, נוכל לדעת האם יש שינוי תפיסתי במועדון.
ממש לא. אם היו שואלים אותך שנה שעברה בתחילת הקיץ גם היית אומר שיש שינוי תפיסתי במועדון.
יקח עוד הרבה זמן עד שנוכל להגיד דבר כזה.
דווקא התכוונתי לא לזהות של המאמן אלא לזהות של העוזרים שלו.
אני סימנתי את זה כמבחן ראשון מיני רבים. ברור שהדרך עוד ארוכה, אבל אם לצורך העניין המאמן יהיה פלאזה, והעוזר שלו יהיה גודס, אז ברור לחלוטין, שזאת בחירה שנעשתה עבור פלאזה ולא על ידו.
מכבי צריכים להציב לו דד ליין אם הוא לא עומד בדד ליין שהציבו שיפנימו שהוא לא רוצה להגיע ויחתימו את ספאחיה לפני שגם הוא יברח רק שלא ישאירו את שיבק ויגידו שהוא ובלאט אותה רמה
לא מבין למה אתה ואחרים חושבים שהוא חייב למכבי משהו כאילו אנשים שוכחים את היחס אליו כשהיה פה, את הקושי העצום להצליח כאן ואת הסיכוי שלו להגיע למקום מוצלח יותר מקצועית וכלכלית
לא מבין למה אתה ואחרים חושבים שהוא חייב למכבי משהו כאילו אנשים שוכחים את היחס אליו כשהיה פה, את הקושי העצום להצליח כאן ואת הסיכוי שלו להגיע למקום מוצלח יותר מקצועית וכלכלית