דיוויד בלאט נשאר בדרושפאקה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיוויד בלאט סיכם במכבי ת"א

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2017, 01:34

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
אין ספק שהוא יצטרך להתפשר.
אבל כל מאמן יצטרך להתפשר. בזה אין הבדל גדול בין בלאט לספאחיה.

לא. רק של כמעט 2 מיליון דולר. זה כלום בשביל מכבי.

אני זוכר איך במשך שנים היינו מדברים על המזל שלנו שכמעט תמיד היתרון על הקווים הוא בצד שלנו (בתקופות הגדולות של פיני ושל דייויד).
הייתי רוצה לחזור לזה.

אתה שוב מתעלם מהנושא הכספי.
וגם מהעובדה שמביאים מאמן בסכום חריג בשביל לכסות על הקיום של אנשי מקצוע נוראיים, במקום לעבוד בצורה ישרה, להעיף אותם ולהביא מאמן בסכום פרופורציונלי.

ואולי בלאט יעיף את האנשים האלה ויביא חדשים במקומם?

אני באמת שלא מתעלם מהנושא הכספי. אני עדיין לא השתכנעתי שההפרש הזה הוא זה שיהפוך את מכבי לקבוצה מצויינת בלי בלאט.

אתה ממשיך להפריז בשינוי שבלאט יעשה ככל שהדיון מתקדם. יש להם גיבוי מוחלט מצד הבעלים, אבן וויצ'יץ' פנאן ואחרים לא הולכים לשום מקום, וזה לא בידיו של בלאט.

ולא השתכנעת ש2 מיליון דולר זה הפרש מאוד משמעותי בשביל מכבי בעת הזו? לא השתכנעת שאף קבוצה במצב הכספי ובתקציב הנוכחי של מכבי לא מחתימה מאמן בסדר גודל כספי כזה, וודאי לא כטלאי על הבעיה בעמדות המקצועיות במועדון? אתה באמת חושב שהם חושבים צעד קדימה ולא רק הספינים ומכירת המנויים מעניינים אותם? לא למדת כלום?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2017, 01:38

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
1) נכון. ולדעתי מישהו כמו בלאט יוכל להנחיל כאן תרבות ארגונית בריאה וטובה יותר מאשר כל אחד מבין המועמדים האחרים שהוזכרו.

2) לצורך העניין, אני לא בטוח שאם המאמן הוא אוברדוביץ', ששמעון לא נכנס לחדר ההלבשה. זה תהליך שכבר לא קשור לבחירת הדמות המקצועית הבכירה בארגון.

1) הציפיות שלך מבלאט רק הולכות וחורגות מפרופורציות ככל שהדיון מתקדם. הוא לא ינחיל וזה לא תפקידו. הכניסה לחדר ההלבשה זו רק דוגמה לכל מה שרקוב במועדון הזה.
ההחתמה של בלאט היא עוד סימפטום של הבעיה, לשפוך כסף בלי הגבלה בשביל ספין שירצה את האוהדים.

2) לכן הם לא החתימו מישהו כמו אוברדוביץ'.

אז בוא נחזיר את הדיון, ונעזוב רגע את שמעון.

אם אני צריך לצייר pie chart של הטעויות או הסיבות לכשלונות של שלושת העונות האחרונות, הייתי נותן למעלה מ-50% לבחירת הדמות המקצועית המובילה בתחילת העונה. זה היה פעמיים גודס ופעם אחת אדלשטיין. בעונה הראשונה של גודס, היה שם את פיני, ולכן זה עוד היה יחסית סביר,
אבל בשתי העונות האחרונות, כולנו יודעים מה היה.

אולי הבעלים עושים את ההחתמה בשביל לרצות את האוהדים, אבל אני רואה את זה ממקום אחר. אני רואה את זה כמשהו הכרחי לשיקום המועדון, ואני
כן רוצה בשיקומו (ואולי זה ההבדל ביננו).

אז מבחינתי, תיקון של הגורם מספר 1 לטעויות, זה צעד בכיוון הנכון, גם אם במקרה הזה אלה שאחראים על הטעויות האלה, לא משלמים את המחיר.

לא החזרת את הדיון. לקחת אותו למקומות שנוחים לך ולא התייחסת לטיעונים המרכזיים.

אנחנו כבר שעתיים בערך סביב הנושאים. הופכים אותם מכל הכיוונים. התייחסתי לכל הטיעונים שעלו ויותר מפעם אחת.

זה בסדר גם לא להסכים.

זה בסדר לא להסכים, לא בסדר לקחת את הדיון למקום אחר לגמרי ולכתוב שזה הבסיס של הדיון, כי זה לא.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2017, 01:40

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:לא. רק של כמעט 2 מיליון דולר. זה כלום בשביל מכבי.

אני זוכר איך במשך שנים היינו מדברים על המזל שלנו שכמעט תמיד היתרון על הקווים הוא בצד שלנו (בתקופות הגדולות של פיני ושל דייויד).
הייתי רוצה לחזור לזה.

וגם מהעובדה שמביאים מאמן בסכום חריג בשביל לכסות על הקיום של אנשי מקצוע נוראיים, במקום לעבוד בצורה ישרה, להעיף אותם ולהביא מאמן בסכום פרופורציונלי.

אני באמת שלא מתעלם מהנושא הכספי. אני עדיין לא השתכנעתי שההפרש הזה הוא זה שיהפוך את מכבי לקבוצה מצויינת בלי בלאט.

אתה ממשיך להפריז בשנוי שבלאט יעשה ככל שהדיון מתקדם. יש להם גיבוי מוחלט מצד הבעלים, אבן וויצ'יץ' פנאן ואחרים לא הולכים לשום מקום, וזה לא בידיו של בלאט.

ולא השתכנעת ש2 מיליון דולר זה הפרש מאוד משמעותי בשביל מכבי בעת הזו?

בוא נגיד שהעובדות במקרה הזה הן בצד שלך. אצלי זה יותר סוג של ציפייה ותקווה שבן אדם שיודע איך הדברים עובדים, וגם מכיר את האנשים, מבין שהם לא יכולים להישאר שם (לפחות לא בתפקידים הנוכחיים שלהם).

לגבי ההפרש - זה עניין של השקפה.
למה גוגל מביאים מתכנתים בשכר של 35 א"ש לחודש, ולא בוגרים טריים בשליש מזה? כי התועלת עולה על ההוצאה הכספית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2017, 01:41

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:1) הציפיות שלך מבלאט רק הולכות וחורגות מפרופורציות ככל שהדיון מתקדם. הוא לא ינחיל וזה לא תפקידו. הכניסה לחדר ההלבשה זו רק דוגמה לכל מה שרקוב במועדון הזה.
ההחתמה של בלאט היא עוד סימפטום של הבעיה, לשפוך כסף בלי הגבלה בשביל ספין שירצה את האוהדים.

2) לכן הם לא החתימו מישהו כמו אוברדוביץ'.

אם אני צריך לצייר pie chart של הטעויות או הסיבות לכשלונות של שלושת העונות האחרונות, הייתי נותן למעלה מ-50% לבחירת הדמות המקצועית המובילה בתחילת העונה. זה היה פעמיים גודס ופעם אחת אדלשטיין. בעונה הראשונה של גודס, היה שם את פיני, ולכן זה עוד היה יחסית סביר,

אולי הבעלים עושים את ההחתמה בשביל לרצות את האוהדים, אבל אני רואה את זה ממקום אחר. אני רואה את זה כמשהו הכרחי לשיקום המועדון, ואני

אז מבחינתי, תיקון של הגורם מספר 1 לטעויות, זה צעד בכיוון הנכון, גם אם במקרה הזה אלה שאחראים על הטעויות האלה, לא משלמים את המחיר.

אנחנו כבר שעתיים בערך סביב הנושאים. הופכים אותם מכל הכיוונים. התייחסתי לכל הטיעונים שעלו ויותר מפעם אחת.

זה בסדר גם לא להסכים.

זה בסדר לא להסכים, לא בסדר לקחת את הדיון למקום אחר לגמרי ולכתוב שזה הבסיס של הדיון, כי זה לא.

באמת לא מבין על מה אתה מדבר.
לא לקחתי את הדיון לשום מקום אחר ממה שהוא נמצא בו בשעתיים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 13 יוני 2017, 01:42

אבל אני לא מבין אתם חושבים שבלאט זה ספין בשביל למכור מנויים ? יש לכם מאמן יותר טוב להציע ? זה שהוא מקבל הרבה כסף זה כי זה מגיע לו והוא הביא קבלות איפה שלא היה..מה שההנהלה למדה ? לא יודע לעוף מפה הם לא יעופו אבל לפחות הביאו מאמן בטופס האירופאי אם יחתום פה והשנה הם באמת לא נראלי מתכוונים להתערב מקצועית ...חוץ מזה מה אתם קוצים שיעשו ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2017, 01:44

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:

הייתי רוצה לחזור לזה.

אתה ממשיך להפריז בשנוי שבלאט יעשה ככל שהדיון מתקדם. יש להם גיבוי מוחלט מצד הבעלים, אבן וויצ'יץ' פנאן ואחרים לא הולכים לשום מקום, וזה לא בידיו של בלאט.

בוא נגיד שהעובדות במקרה הזה הן בצד שלך. אצלי זה יותר סוג של ציפייה ותקווה שבן אדם שיודע איך הדברים עובדים, וגם מכיר את האנשים, מבין שהם לא יכולים להישאר שם (לפחות לא בתפקידים הנוכחיים שלהם).

למה גוגל מביאים מתכנתים בשכר של 35 א"ש לחודש, ולא בוגרים טריים בשליש מזה? כי התועלת עולה על ההוצאה הכספית.

מכבי לא המציאה את הגלגל, בשום מקום לא משקיעים נתח יחסי גדול כל כך במאמן. הדוגמה מגוגל לא רלוונטית ולא דומה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2017, 01:47

גל גל כתב:אבל אני לא מבין אתם חושבים שבלאט זה ספין בשביל למכור מנויים ? יש לכם מאמן יותר טוב להציע ? זה שהוא מקבל הרבה כסף זה כי זה מגיע לו והוא הביא קבלות איפה שלא היה..מה שההנהלה למדה ? לא יודע לעוף מפה הם לא יעופו אבל לפחות הביאו מאמן בטופס האירופאי אם יחתום פה והשנה הם באמת לא נראלי מתכוונים להתערב מקצועית ...חוץ מזה מה אתם קוצים שיעשו ?

זה חד משמעית ספין
זה שבלאט מאמן טוב זה בונוס, אבל זה עדיין לשים פלסטר על פצע ירי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2017, 01:48

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:

זה בסדר גם לא להסכים.

אני הבנתי על מה אני מדבר.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2017, 01:49

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:אתה שוב מתעלם מהנושא הכספי.

מכבי לא המציאה את הגלגל, בשום מקום לא משקיעים נתח יחסי גדול כל כך במאמן. הדוגמה מגוגל לא רלוונטית ולא דומה.

הדוגמא רלוונטית מאוד.
אתה לא מכיר את שוק ההייטק, אבל אני מכיר. אני יודע שחברה מקבלת החלטות מהסוג הזה כל הזמן. לא רק גוגל, אלא כל חברה שרוצה להישאר בטופ ולשמור על יתרון יחסי על פני המתחרות שלה.

עולם הספורט לא מאוד שונה בהקשר הזה.

אנחנו לא יודעים מה יהיה התקציב. אם התקציב יעמוד על 10 מליון, אז ברור שזה לא הגיוני להשכיב 30% על מאמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2017, 01:50

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:לא החזרת את הדיון. לקחת אותו למקומות שנוחים לך ולא התייחסת לטיעונים המרכזיים.

זה בסדר גם לא להסכים.

אני הבנתי על מה אני מדבר.

שמח בשבילך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 יוני 2017, 01:51

גל גל כתב:אבל אני לא מבין אתם חושבים שבלאט זה ספין בשביל למכור מנויים ? יש לכם מאמן יותר טוב להציע ? זה שהוא מקבל הרבה כסף זה כי זה מגיע לו והוא הביא קבלות איפה שלא היה..מה שההנהלה למדה ? לא יודע לעוף מפה הם לא יעופו אבל לפחות הביאו מאמן בטופס האירופאי אם יחתום פה והשנה הם באמת לא נראלי מתכוונים להתערב מקצועית ...חוץ מזה מה אתם קוצים שיעשו ?

מה אנחנו רוצים מהבעלים? זאת שאלה אמיתית? למכור את המועדון ולגאול אותנו מהייסורים זאת תשובה טובה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2017, 01:53

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:

הדוגמא רלוונטית מאוד.
אתה לא מכיר את שוק ההייטק, אבל אני מכיר. אני יודע שחברה מקבלת החלטות מהסוג הזה כל הזמן. לא רק גוגל, אלא כל חברה שרוצה להישאר בטופ ולשמור על יתרון יחסי על פני המתחרות שלה.

עולם הספורט לא מאוד שונה בהקשר הזה.

אנחנו לא יודעים מה יהיה התקציב. אם התקציב יעמוד על 10 מליון, אז ברור שזה לא הגיוני להשכיב 30% על מאמן.

אין שום קשר. אתה שוב בורח מהדיון. אתה מדבר על שמירת יתרון באופן כללי, ואתה שוב לא מתייחס לדבר העיקרי, וזה סדר עדיפויות וקבלת החלטות שתואמות את המסגרת התקציבית. וכחלק משמירת היתרון בעולם הספורט, היורוליג במקרה שלנו, צריך להגדיל את תקציב השחקנים, לא להקטינו.

אנחנו מבינים טוב מאוד את המצב הכספי של מכבי, ירידה בהכנסות העונה, חוזים בעייתים שלא ניתן להתפטר מהם, הורדת מחירי המנויים ב10 % בעונה הבאה, והצהרה של הבעלים (לא זוכר אם לציטוט או לא) שהתקציב יקטן משמעותית.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 13 יוני 2017, 01:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי yanay21 » 13 יוני 2017, 01:54

בלאט הוא המאמן הכי טוב שאפשר להביא. והוא גם שווה את הכסף. אבל לא בטוח שבoverall צריך להביא מאמן שמקבל 1.5 לעונה. זה בעיקר תלוי במה שהם יודעים שיהיה בעונה הבאה. כמובן, אחרי שמסננים את כל השקרים שלהם.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2017, 01:59

yanay21 כתב:בלאט הוא המאמן הכי טוב שאפשר להביא. והוא גם שווה את הכסף. אבל לא בטוח שבoverall צריך להביא מאמן שמקבל 1.5 לעונה. זה בעיקר תלוי במה שהם יודעים שיהיה בעונה הבאה. כמובן, אחרי שמסננים את כל השקרים שלהם.

אני לא חושב שהדיון הוא בלאט-כן או לא, אלא בלאט- אוקיי, ומה עוד? מה הלאה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 יוני 2017, 02:00

את בלאט צריך להביא כי הוא הכי טוב שיש, ולא צריך להתפשר על פחות מזה.
הבעיה שזו מגמה שצריכה להמשיך בכל הרמות בקבוצה, וזה ברור שזה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 13 יוני 2017, 02:07

השאלה מה מעדיפים בלאט במיליון וחצי..או מאמו אחר ב 500 אלף ועוד מיליון לשכר שחקנים
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

Re: דיוויד בלאט סיכם במכבי ת

הודעהעל ידי yanay21 » 13 יוני 2017, 02:09

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:בלאט הוא המאמן הכי טוב שאפשר להביא. והוא גם שווה את הכסף. אבל לא בטוח שבoverall צריך להביא מאמן שמקבל 1.5 לעונה. זה בעיקר תלוי במה שהם יודעים שיהיה בעונה הבאה. כמובן, אחרי שמסננים את כל השקרים שלהם.

אני לא חושב שהדיון הוא בלאט-כן או לא, אלא בלאט- אוקיי, ומה עוד? מה הלאה?

בכנות, כשאני מסתכל על המצב שלנו לעונה הקרובה, לבנות סגל מספיק טוב לדאבל בארץ.
עם כמות החוזים שמכבי מסובכת איתם, אני באמת לא רואה מצב שאנחנו תחרותיים ביורוליג. בלאט או לא בלאט
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 יוני 2017, 02:14

גל גל כתב:השאלה מה מעדיפים בלאט במיליון וחצי..או מאמו אחר ב 500 אלף ועוד מיליון לשכר שחקנים

מאמן זר ב-500 אלף דולר נטו = 675 אלף דולר ברוטו (בקירוב).
מאמן ישראלי במיליון וחצי דולר נטו = 3 מיליון דולר ברוטו.
מדובר בהפרש של 2.325 מיליון דולר (לא כולל תשלום חד פעמי על מיסים שמכבי מוכנה לקחת חלק בו). לא מיליון דולר.

ובכל אופן, מכבי ראויה גם למאמן מהטופ וגם לשחקנים מהטופ.
עצם זה שאוהדים של מועדון בסדר הגודל הזה צריכים לבחור בין אחד מהם הוא אבסורד.
אנחנו מעדיפים גם וגם. במצב הבעלים הנתון, זאת לא באמת אופציה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 13 יוני 2017, 03:57

מה נגיד? משכורת מטורפת על מאמן במושגי התקציב של מכבי. זה בעיקר מראה על הפאניקה שההנהלה נמצאת והרצון שלה "לחזור לשורשים" , לנוסחא המנצחת. אני אישית יכול לראות את ההיגיון בשני הצדדים של בעד בלאט ונגד בלאט.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 13 יוני 2017, 04:14

אישית , ספאחיה היה נראה לי כמו אופציה נחמדה מאוד, מאמן עם רזומה, עם חיבור מסויים לארץ, ג'נטלמן ואדיב. גם יותר זול מבלאט. אבל מצד שני קשה להתלונן על מאמן(דעתי התפקיד המשמעותי ביותר בסגל) טוב עם קבלות .
לגבי מכבי, כבר הפסקתי להיות אופטימי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים