13 יוני 2017, 01:34
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
אין ספק שהוא יצטרך להתפשר.
אבל כל מאמן יצטרך להתפשר. בזה אין הבדל גדול בין בלאט לספאחיה.
לא. רק של כמעט 2 מיליון דולר. זה כלום בשביל מכבי.
אני זוכר איך במשך שנים היינו מדברים על המזל שלנו שכמעט תמיד היתרון על הקווים הוא בצד שלנו (בתקופות הגדולות של פיני ושל דייויד).
הייתי רוצה לחזור לזה.
אתה שוב מתעלם מהנושא הכספי.
וגם מהעובדה שמביאים מאמן בסכום חריג בשביל לכסות על הקיום של אנשי מקצוע נוראיים, במקום לעבוד בצורה ישרה, להעיף אותם ולהביא מאמן בסכום פרופורציונלי.
ואולי בלאט יעיף את האנשים האלה ויביא חדשים במקומם?
אני באמת שלא מתעלם מהנושא הכספי. אני עדיין לא השתכנעתי שההפרש הזה הוא זה שיהפוך את מכבי לקבוצה מצויינת בלי בלאט.
13 יוני 2017, 01:38
1) נכון. ולדעתי מישהו כמו בלאט יוכל להנחיל כאן תרבות ארגונית בריאה וטובה יותר מאשר כל אחד מבין המועמדים האחרים שהוזכרו.
2) לצורך העניין, אני לא בטוח שאם המאמן הוא אוברדוביץ', ששמעון לא נכנס לחדר ההלבשה. זה תהליך שכבר לא קשור לבחירת הדמות המקצועית הבכירה בארגון.
1) הציפיות שלך מבלאט רק הולכות וחורגות מפרופורציות ככל שהדיון מתקדם. הוא לא ינחיל וזה לא תפקידו. הכניסה לחדר ההלבשה זו רק דוגמה לכל מה שרקוב במועדון הזה.
ההחתמה של בלאט היא עוד סימפטום של הבעיה, לשפוך כסף בלי הגבלה בשביל ספין שירצה את האוהדים.
2) לכן הם לא החתימו מישהו כמו אוברדוביץ'.
אז בוא נחזיר את הדיון, ונעזוב רגע את שמעון.
אם אני צריך לצייר pie chart של הטעויות או הסיבות לכשלונות של שלושת העונות האחרונות, הייתי נותן למעלה מ-50% לבחירת הדמות המקצועית המובילה בתחילת העונה. זה היה פעמיים גודס ופעם אחת אדלשטיין. בעונה הראשונה של גודס, היה שם את פיני, ולכן זה עוד היה יחסית סביר,
אבל בשתי העונות האחרונות, כולנו יודעים מה היה.
אולי הבעלים עושים את ההחתמה בשביל לרצות את האוהדים, אבל אני רואה את זה ממקום אחר. אני רואה את זה כמשהו הכרחי לשיקום המועדון, ואני
כן רוצה בשיקומו (ואולי זה ההבדל ביננו).
אז מבחינתי, תיקון של הגורם מספר 1 לטעויות, זה צעד בכיוון הנכון, גם אם במקרה הזה אלה שאחראים על הטעויות האלה, לא משלמים את המחיר.
לא החזרת את הדיון. לקחת אותו למקומות שנוחים לך ולא התייחסת לטיעונים המרכזיים.
אנחנו כבר שעתיים בערך סביב הנושאים. הופכים אותם מכל הכיוונים. התייחסתי לכל הטיעונים שעלו ויותר מפעם אחת.
זה בסדר גם לא להסכים.
13 יוני 2017, 01:40
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:לא. רק של כמעט 2 מיליון דולר. זה כלום בשביל מכבי.
אני זוכר איך במשך שנים היינו מדברים על המזל שלנו שכמעט תמיד היתרון על הקווים הוא בצד שלנו (בתקופות הגדולות של פיני ושל דייויד).
הייתי רוצה לחזור לזה.
וגם מהעובדה שמביאים מאמן בסכום חריג בשביל לכסות על הקיום של אנשי מקצוע נוראיים, במקום לעבוד בצורה ישרה, להעיף אותם ולהביא מאמן בסכום פרופורציונלי.
אני באמת שלא מתעלם מהנושא הכספי. אני עדיין לא השתכנעתי שההפרש הזה הוא זה שיהפוך את מכבי לקבוצה מצויינת בלי בלאט.
אתה ממשיך להפריז בשנוי שבלאט יעשה ככל שהדיון מתקדם. יש להם גיבוי מוחלט מצד הבעלים, אבן וויצ'יץ' פנאן ואחרים לא הולכים לשום מקום, וזה לא בידיו של בלאט.
ולא השתכנעת ש2 מיליון דולר זה הפרש מאוד משמעותי בשביל מכבי בעת הזו?
13 יוני 2017, 01:41
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:1) הציפיות שלך מבלאט רק הולכות וחורגות מפרופורציות ככל שהדיון מתקדם. הוא לא ינחיל וזה לא תפקידו. הכניסה לחדר ההלבשה זו רק דוגמה לכל מה שרקוב במועדון הזה.
ההחתמה של בלאט היא עוד סימפטום של הבעיה, לשפוך כסף בלי הגבלה בשביל ספין שירצה את האוהדים.
2) לכן הם לא החתימו מישהו כמו אוברדוביץ'.
אם אני צריך לצייר pie chart של הטעויות או הסיבות לכשלונות של שלושת העונות האחרונות, הייתי נותן למעלה מ-50% לבחירת הדמות המקצועית המובילה בתחילת העונה. זה היה פעמיים גודס ופעם אחת אדלשטיין. בעונה הראשונה של גודס, היה שם את פיני, ולכן זה עוד היה יחסית סביר,
אולי הבעלים עושים את ההחתמה בשביל לרצות את האוהדים, אבל אני רואה את זה ממקום אחר. אני רואה את זה כמשהו הכרחי לשיקום המועדון, ואני
אז מבחינתי, תיקון של הגורם מספר 1 לטעויות, זה צעד בכיוון הנכון, גם אם במקרה הזה אלה שאחראים על הטעויות האלה, לא משלמים את המחיר.
אנחנו כבר שעתיים בערך סביב הנושאים. הופכים אותם מכל הכיוונים. התייחסתי לכל הטיעונים שעלו ויותר מפעם אחת.
זה בסדר גם לא להסכים.
זה בסדר לא להסכים, לא בסדר לקחת את הדיון למקום אחר לגמרי ולכתוב שזה הבסיס של הדיון, כי זה לא.
13 יוני 2017, 01:42
13 יוני 2017, 01:44
הייתי רוצה לחזור לזה.
אתה ממשיך להפריז בשנוי שבלאט יעשה ככל שהדיון מתקדם. יש להם גיבוי מוחלט מצד הבעלים, אבן וויצ'יץ' פנאן ואחרים לא הולכים לשום מקום, וזה לא בידיו של בלאט.
בוא נגיד שהעובדות במקרה הזה הן בצד שלך. אצלי זה יותר סוג של ציפייה ותקווה שבן אדם שיודע איך הדברים עובדים, וגם מכיר את האנשים, מבין שהם לא יכולים להישאר שם (לפחות לא בתפקידים הנוכחיים שלהם).
לגבי ההפרש - זה עניין של השקפה.
למה גוגל מביאים מתכנתים בשכר של 35 א"ש לחודש, ולא בוגרים טריים בשליש מזה? כי התועלת עולה על ההוצאה הכספית.
13 יוני 2017, 01:47
גל גל כתב:אבל אני לא מבין אתם חושבים שבלאט זה ספין בשביל למכור מנויים ? יש לכם מאמן יותר טוב להציע ? זה שהוא מקבל הרבה כסף זה כי זה מגיע לו והוא הביא קבלות איפה שלא היה..מה שההנהלה למדה ? לא יודע לעוף מפה הם לא יעופו אבל לפחות הביאו מאמן בטופס האירופאי אם יחתום פה והשנה הם באמת לא נראלי מתכוונים להתערב מקצועית ...חוץ מזה מה אתם קוצים שיעשו ?
13 יוני 2017, 01:48
זה בסדר גם לא להסכים.
זה בסדר לא להסכים, לא בסדר לקחת את הדיון למקום אחר לגמרי ולכתוב שזה הבסיס של הדיון, כי זה לא.
באמת לא מבין על מה אתה מדבר.
לא לקחתי את הדיון לשום מקום אחר ממה שהוא נמצא בו בשעתיים האחרונות.
13 יוני 2017, 01:49
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אתה שוב מתעלם מהנושא הכספי.
בוא נגיד שהעובדות במקרה הזה הן בצד שלך. אצלי זה יותר סוג של ציפייה ותקווה שבן אדם שיודע איך הדברים עובדים, וגם מכיר את האנשים, מבין שהם לא יכולים להישאר שם (לפחות לא בתפקידים הנוכחיים שלהם).
למה גוגל מביאים מתכנתים בשכר של 35 א"ש לחודש, ולא בוגרים טריים בשליש מזה? כי התועלת עולה על ההוצאה הכספית.
מכבי לא המציאה את הגלגל, בשום מקום לא משקיעים נתח יחסי גדול כל כך במאמן. הדוגמה מגוגל לא רלוונטית ולא דומה.
13 יוני 2017, 01:50
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:לא החזרת את הדיון. לקחת אותו למקומות שנוחים לך ולא התייחסת לטיעונים המרכזיים.
זה בסדר גם לא להסכים.
באמת לא מבין על מה אתה מדבר.
לא לקחתי את הדיון לשום מקום אחר ממה שהוא נמצא בו בשעתיים האחרונות.
אני הבנתי על מה אני מדבר.
13 יוני 2017, 01:51
גל גל כתב:אבל אני לא מבין אתם חושבים שבלאט זה ספין בשביל למכור מנויים ? יש לכם מאמן יותר טוב להציע ? זה שהוא מקבל הרבה כסף זה כי זה מגיע לו והוא הביא קבלות איפה שלא היה..מה שההנהלה למדה ? לא יודע לעוף מפה הם לא יעופו אבל לפחות הביאו מאמן בטופס האירופאי אם יחתום פה והשנה הם באמת לא נראלי מתכוונים להתערב מקצועית ...חוץ מזה מה אתם קוצים שיעשו ?
13 יוני 2017, 01:53
מכבי לא המציאה את הגלגל, בשום מקום לא משקיעים נתח יחסי גדול כל כך במאמן. הדוגמה מגוגל לא רלוונטית ולא דומה.
הדוגמא רלוונטית מאוד.
אתה לא מכיר את שוק ההייטק, אבל אני מכיר. אני יודע שחברה מקבלת החלטות מהסוג הזה כל הזמן. לא רק גוגל, אלא כל חברה שרוצה להישאר בטופ ולשמור על יתרון יחסי על פני המתחרות שלה.
עולם הספורט לא מאוד שונה בהקשר הזה.
אנחנו לא יודעים מה יהיה התקציב. אם התקציב יעמוד על 10 מליון, אז ברור שזה לא הגיוני להשכיב 30% על מאמן.
13 יוני 2017, 01:54
13 יוני 2017, 01:59
yanay21 כתב:בלאט הוא המאמן הכי טוב שאפשר להביא. והוא גם שווה את הכסף. אבל לא בטוח שבoverall צריך להביא מאמן שמקבל 1.5 לעונה. זה בעיקר תלוי במה שהם יודעים שיהיה בעונה הבאה. כמובן, אחרי שמסננים את כל השקרים שלהם.
13 יוני 2017, 02:00
13 יוני 2017, 02:07
13 יוני 2017, 02:09
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בלאט הוא המאמן הכי טוב שאפשר להביא. והוא גם שווה את הכסף. אבל לא בטוח שבoverall צריך להביא מאמן שמקבל 1.5 לעונה. זה בעיקר תלוי במה שהם יודעים שיהיה בעונה הבאה. כמובן, אחרי שמסננים את כל השקרים שלהם.
אני לא חושב שהדיון הוא בלאט-כן או לא, אלא בלאט- אוקיי, ומה עוד? מה הלאה?
13 יוני 2017, 02:14
גל גל כתב:השאלה מה מעדיפים בלאט במיליון וחצי..או מאמו אחר ב 500 אלף ועוד מיליון לשכר שחקנים
13 יוני 2017, 03:57
13 יוני 2017, 04:14