ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 12:18

דיבה הוא יבזורי פלוס הגנה. הוא תלוי מאוד בקליעה שלו, ואין לו קליעה מספיק יציבה בשביל להסתמך עליה, למרות שבפלייאוף הזה הוא קולע מדהים, זה לא מספיק בשביל ללמד משהו.

הוא לא מנהל משחק טוב, הוא חודר רע, ואין לו קליעה מחצי מרחק.

המספרים שלו בעונה הרגילה מספרים את הסיפור. שחקן חביב מאוד כישראלי.

בואו לו נזיל שוב ריר על שחקן שהבריק בכמה משחקי ליגה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 12:21

אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.
er79

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 12:24

שמואל1 כתב:
שועל כתב:
er79 כתב:אני טוען את זה כבר מתחילת העונה. גאודלוק הוא מה שאני מגדיר פריבילגיה. בלו היה אקס פקטור מהספסל שתופר שלשות בכל מצב ובזה הוא היה הכי טוב באירופה. גם קארול הוא כזה. גם גאודלוק צריך להיות כזה. אם למכבי הייתה הפריבילגיה להחזיק את גאודלוק כאחד כזה אז מה טוב. אבל אין לה וגאודלוק לא רואה עצמו כזה. מכבי צריכה שני גארדים יוצרים ואינטנסיביים, שלאחד מהם תהיה קונוטציה התקפית טובה מהשני. גאודלוק הוא שחקן שיכול לגבות מי מהם מהספסל, בעיקר במשחק ריצה. גאודלוק הוא קלעי מעולה, הוא לא עושה הרבה מעבר לכך והאימפקט שלו על הקבוצה דל מדי. לבטח שהוא לא שווה 2 מליון דולר.

גאודלוק הוא לא קרול ולא בלו. הוא חייב את הכדור ביד והרבה בשביל לבוא לידי ביטוי, ומצד שני כשהכדור אצלו ביד הוא לא ממש אוהב למסור בלשון המעטה. אם הוא היה בסגנון של קרול זה היה חצי צרה.

הוא ימסור אם יהיה לו למי למסור.
אני מסכים איתך שגאודלוק הוא לא קארול. הוא הרבה יותר טוב מקארול, בכל אספקט של המשחק.

הוא לא קארול בסגנון המשחק שלו ולא מהיום ולא רק במכבי. זה שחקן שנופל בין העמדות ותמיד הוא היה כזה, כמו ג'רלס. הוא לא מנהל משחק מצד אחד, והוא לא אפקטיבי בכלל בלי הכדור מן העבר השני.

ובוא לא נגזים, יכולנו לראות גם העונה באיזה סוג שחקן מדובר, כדורסל זה כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 12:27

er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.

יכול להיות שהוא קצת יותר טוב מישראלים אחרים, לא משהו בשביל לריב עליו עם אף אחד. אין לו ''סט'' כישורים. רחוק מזה, הוא מאוד חדגוני בהתקפה.

בנוסף, ראינו כבר בעבר איך שחקנים ישראלים שהבריקו בליגה נפלו במכבי, לא הייתי מסיק מזה מידיי הרבה, בוודאי במקרה שלו שגם מספרית הוא לא מבריק במיוחד, חוץ מהפלייאוף הזה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 12:32

שועל כתב:
er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.

יכול להיות שהוא קצת יותר טוב מישראלים אחרים, לא משהו בשביל לריב עליו עם אף אחד. אין לו ''סט'' כישורים. רחוק מזה, הוא מאוד חדגוני בהתקפה.

בנוסף, ראינו כבר בעבר איך שחקנים ישראלים שהבריקו בליגה נפלו במכבי, לא הייתי מסיק מזה מידיי הרבה, בוודאי במקרה שלו שגם מספרית הוא לא מבריק במיוחד, חוץ מהפלייאוף הזה.

1. שזה הדבר הראשון שצריך. רבאק, אנחנו 3 שנים ללא אליפות מקומית ויש לנו קאדר ישראלי בררה.
2. לא על סמך זה אתה לא מביא שחקנים למכבי. ראינו גם דוגמאות הפוכות, כמו טיוס, שארפ ועוד.

לגבי ההתקפה שלו, נתון לויכוח, חדגוני או לא, הוא כרגע בפורמה התקפית טובה יותר ממקל ואוחיון. הגנתית הוא לוחץ מצוין על היריב. גם משעור לא הכי ורסטילי שיש. לא תביא אותו? הגיע הזמן להביא שחקנים ישראליים חדשים, רעבים, צעירים, שלא מפחדים להתלכלך. שניהם מתאימים לנישה הזו.
er79

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 12:34

er79 כתב:
שועל כתב:

1. שזה הדבר הראשון שצריך. רבאק, אנחנו 3 שנים ללא אליפות מקומית ויש לנו קאדר ישראלי בררה.
2. לא על סמך זה אתה לא מביא שחקנים למכבי. ראינו גם דוגמאות הפוכות, כמו טיוס, שארפ ועוד.

לגבי ההתקפה שלו, נתון לויכוח, חדגוני או לא, הוא כרגע בפורמה התקפית טובה יותר ממקל ואוחיון. הגנתית הוא לוחץ מצוין על היריב. גם משעור לא הכי ורסטילי שיש. לא תביא אותו? הגיע הזמן להביא שחקנים ישראליים חדשים, רעבים, צעירים, שלא מפחדים להתלכלך. שניהם מתאימים לנישה הזו.

מביא אותו, אבל לא רב עליו ולא משלם עליו סכומים שלא מגיעים לו. את הכסף צריך לנצל נכון ובמקומות שמביאים למכבי יתרון. הוא לא יהיה היתרון של מכבי.

מה שצריך ללמוד מהעונות האחרונות זה שלא צריך לשלם לשחקנים ישראלים את מה שלא מגיע להם ולסתום את התקציב, ושאי אפשר לסמוך עליהם בהחזקת אף עמדה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 12:41

הוא לא יעלה לך יותר ממקל, אוחיון או סילבן. הוא צריך להיות פה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2017, 12:42

שועל כתב:

גם לדרק שארפ לא ממש היו כישורי התקפה, חוץ מקליעה...
זה לא בהכרח מה שחשוב ומכריע, עבור רול פלייר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 12:43

er79 כתב:הוא לא יעלה לך יותר ממקל, אוחיון או סילבן. הוא צריך להיות פה.

אל תהיה בטוח. ירושלים תריב עליו ולצערי מכבי תשלם עליו 300 ויותר.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 יוני 2017, 12:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 12:45

jol9 כתב:
שועל כתב:

גם לדרק שארפ לא ממש היו כישורי התקפה, חוץ מקליעה...
זה לא בהכרח מה שחשוב ומכריע, עבור רול פלייר.

אז נביא שחקנים בלי להתייחס לכישורים שלהם ובלי לבדוק אם יש להם יתרונות שמצדיקים את השכר שלהם בגלל שפעם היה איזה שארפ?
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 12:56

שועל , לא מבין אותך , אפשר להסכים שפניני , מקל,לאנסברג כבר מיצו את עצמם במכבי? אם התשובה שלך כן , אז אתה צריך להחליף אותם , את מי תביא?
נכון שדיבא הוא לא הדבר הכי טוב שיש , אבל בליגה שלנו הוא טוב, הוא נלחם כל משחק , שיפר מאד את הקליעה שלו , שיפר את החדירה שלו , שיפר את המסירה שלו , יש גארד 1-2 בליגה (ישראלי) שאתה מעדיף אותו על פניו?
ומה קשור כסף לעניין? מכבי הוכיחה שאפשר להשיג סופרסטארים ב250K וליפול עם 5 שחקנים של מליון וצפונה , גם משעור , גם דיבא וגם טיוס אמורים פחות או יותר GIVE OR TAKE 100K לפה ולשם , לעלות כמו מקל,סילבן ופניני , אז מה בכלל הבעיתיות בזה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 13:07

ankram כתב:שועל , לא מבין אותך , אפשר להסכים שפניני , מקל,לאנסברג כבר מיצו את עצמם במכבי? אם התשובה שלך כן , אז אתה צריך להחליף אותם , את מי תביא?
נכון שדיבא הוא לא הדבר הכי טוב שיש , אבל בליגה שלנו הוא טוב, הוא נלחם כל משחק , שיפר מאד את הקליעה שלו , שיפר את החדירה שלו , שיפר את המסירה שלו , יש גארד 1-2 בליגה (ישראלי) שאתה מעדיף אותו על פניו?
ומה קשור כסף לעניין? מכבי הוכיחה שאפשר להשיג סופרסטארים ב250K וליפול עם 5 שחקנים של מליון וצפונה , גם משעור , גם דיבא וגם טיוס אמורים פחות או יותר GIVE OR TAKE 100K לפה ולשם , לעלות כמו מקל,סילבן ופניני , אז מה בכלל הבעיתיות בזה?

לא הבנתי את הטיעון, סורי. יש את מי להביא, הם לא הישראלים היחידים בליגה, יש שחקנים חביבים בשליש מחיר, ההבדל ביניהם קטן ולא מצדיק את הפרש השכר. דווקא בגלל שנפלנו עם שחקנים כמו מקל ולנדסברג זה מראה שצריך להיות מחושבים ולא ליפול שוב עם שחקנים שמקבלים משכורות לא מוצדקות. אם מקל ולנדסברג היו מקבלים שליש שכר ולא היו בונים עליהם בעמדות שלהם היינו במצב טוב יותר.

בוודאי שכסף קשור לעניין, במיוחד כשעל כל שקל ששחקן ישראלי מקבל נותנים כמעט שקל נוסף כמס.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2017, 13:17

אז את מי אתה רוצה? חנוכי? יזרעאלי? תהיה רציני, נו. דיבא ומשעור בגיבוי טיוס זה הציוות הישראלי הכי חזק שיש. הגיע הזמן להפסיק להחליף פח בפחון
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2017, 13:33

על מה הוויכוח? הוא לא אמר שהוא לא רוצה לראות אותם פה. הוא אמר, בצדק, לא בכל מחיר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 13:42

לא חסרים שמות. שמחון בלייזר דוסון מנקו קולמן טימור אריאל בן שימול ועוד, אם אתה מחפש שומר אגרסיבי יש את סקוורר שנתן עונה לי רעה. וכמובן אוחיון או מקל אם הם מקצצים משמעותית בשכר (למקל יש חוזה, שיקול)

כל הממעיט במחיר. אין אף ישראלי ששווה לשים עליו כסף אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 14:02

שועל כתב:לא חסרים שמות. שמחון בלייזר דוסון מנקו קולמן טימור אריאל בן שימול ועוד, אם אתה מחפש שומר אגרסיבי יש את סקוורר שנתן עונה לי רעה. וכמובן אוחיון או מקל אם הם מקצצים משמעותית בשכר (למקל יש חוזה, שיקול)

כל הממעיט במחיר. אין אף ישראלי ששווה לשים עליו כסף אמיתי.

שמחון ובלייזר זה אכן אחלה אבל יש להם חוזים , דוסון זה סילבן ALL OVER AGAIN והוא עולה פי 2 מכל ישראלי אחר , זה האופצייה שלך?????, מנקו לא מתאים כלל לאירופה מבחינת פוזיציה , בעמדה שלו צריך מישהו יותר אגרסיבי , קולמן,סקוור? אתה נורמאלי? איך אתה בכלל יכול להשוות? בן שימול בגיל של הלפרין ומועד לפציעות , לגבי אוחיון ומקל , אוחיון מסיים חוזה ואם יהיה מוכן להפחית בשכרו אז בסדר , מקל? לא מסוגל לעלות מהספסל , צריך להיות בעל הבית , וככזה הוא לא מספיק טוב , בכל מקרה אני אישית לא רוצה שהבחור הזה יהיה פה , יותר מדי אגו.
בר טימור היא אכן אופצייה ראוייה,אבל הוא יעלה כמו אוחיון כיום , יש לו גם הצעות מאירופה.

לא רואה בליגה 3 יותר טוב ממשעור , ועוד אחד שמבחינת נתונים פיססים הוא גם ברמה אירופאית , דיבא הוא ה1-2 הכי טוב בליגה , בינו לבין טימור אין יותר מדי הבדלים , והוא זול ממנו.

נכון , לא צריך להוציא את הכסף על ישראלים , בוא נשלם מליון$ לסנטר שלא קופץ , בוא נשלם מליון$ לדווין סמית' שלא מסוגל ללכת , בוא נוציא מליון על 4 כמו מילר עם בגרות של נערה שצופה בטלנובלות , פיסיות של ספגטי , שלא מסוגל לעשות פוסט אפ על ישראלי (בלייזר), קל מאד לצחוק על הישראלים בליגה , אבל הישראלים של חיפה (דיבא,בלייזר,שמחון,וורקמן) עשו צחוק מהזרים המליונרים שלנו , והישראלים השבעים שלנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 14:09

אין סיבה להתלהב גם ממשעור ודיבה. יש פה איבוד פרופורציות מוחלט.

מספרית יש בסה''כ 2-3 שחקנים שיקבלו יותר מירושלים. כל השאר, בין אם זה טימור או כל אחד אחר, יאלצו מכורח המציאות לחתום בליגה בסכומים מצחיקים, וההבדל בינם לבין משעור ודיבה מזעריים.

אני אומר דבר מאוד פשוט, לא משלמים על שחקנים הרבה יותר מהשווי שלהם, מכבי לא משופעת בכסף והשקעה כזו זו השקעה במקומות הלא נכונים שרק מורידים את איכות הקבוצה בסופו של דבר לא להפך.

כל שנה אנחנו מתלהבים משחקן ישראלי או שניים שנתנו איזה עונה חביבה חד פעמית ושופכים עליהם כסף בגלל ירושלים. צריך לשים לזה סוף, זה לא מוכיח את עצמו משום כיוון.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 14:09

שועל כתב:
ankram כתב:שועל , לא מבין אותך , אפשר להסכים שפניני , מקל,לאנסברג כבר מיצו את עצמם במכבי? אם התשובה שלך כן , אז אתה צריך להחליף אותם , את מי תביא?

לא הבנתי את הטיעון, סורי. יש את מי להביא, הם לא הישראלים היחידים בליגה, יש שחקנים חביבים בשליש מחיר, ההבדל ביניהם קטן ולא מצדיק את הפרש השכר. דווקא בגלל שנפלנו עם שחקנים כמו מקל ולנדסברג זה מראה שצריך להיות מחושבים ולא ליפול שוב עם שחקנים שמקבלים משכורות לא מוצדקות. אם מקל ולנדסברג היו מקבלים שליש שכר ולא היו בונים עליהם בעמדות שלהם היינו במצב טוב יותר.

בוודאי שכסף קשור לעניין, במיוחד כשעל כל שקל ששחקן ישראלי מקבל נותנים כמעט שקל נוסף כמס.

מי חביב שיוכל להועיל לך בשליש מחיר טיוס?
מי יעלה לך שליש מדיבא שהוא גם יודע ללעוס מסטיק וללכת בו זמנית?
מי יעלה לך שליש ממשעור שיכול לקחת ריבאונד ולטוס על מגרש פתוח כמוהו?

צר לי אבל אתה בכלל לא בכיוון , גם ירושליים וגם מכבי משלמות על ישראלים יותר משווי השוק שלהם , זה ככה היה תמיד,מכבי בשעתו שילמה לשחקנים שבכלל לא לבשו את מדיה , כדי שתוכל לשלוט בתזוזות שלהם , למה? כי זאת קפיצת המדרגה שהם צריכים לקבל , אל תגיש לי שצירבס שווה פי 5 ממה שהוא הרוויח בכוכב , אל תמכור לי שטייריס רייס שווה פי 10 ממה שמכבי שילמו עליו , שאתה רוצה מישהו אתה צריך לשלם , להביא ישראלים סתם כי הם זולים , זה כמו להביא את מקל כי הוא שחקן נבחרת או את פניני כי הוא גדל בבית הצהוב שלך , אני מעדיף שיוציאו 300K על שחקן ליגה מוכח כמו דיבא , שהוכיח את עצמו בסדרות , במעמד פיינל פור , במשחקי חוץ , מאשר שיביאו לי איזה סנטר גרמני שמן במליון שנתן רבע עונה אחת טובה בכוכב האדום.

ד"א הבעייה העיקרית של מכבי בשנים האחרונות זה לא ישראלים שמשלמים להם יותר מדי , אלו הזרים שמשלמים להם פי 5 וצפונה ממה שהם שווים , שמחתימים אתם לטווח ארוך ואחרי עונה אחת תופסים את הראש ואומרים מה עשינו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי arel123 » 14 יוני 2017, 14:11

יבזורי ודיבה זה בכלל לא אותו הדבר
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 14 יוני 2017, 14:13, נערך 3 פעמים בסך הכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 14:12

הבעיה של מכבי היא גם הישראלים והכספים שמשלמים להם, וכתוצאה מזה ההסתמכות המוגזמת עליהם ביורוליג והמעמד המוגזם שלהם. שוב, יש פה איבוד פרופורציות, וחזרה על אותה טעות שוב ושוב עונה אחרי עונה.

אותו בזלזול שאתה מרעיף על כל מיני ישראלים אפשר להפנות גם למשעור ודיבה. סופר מוגבלים.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 יוני 2017, 14:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים