המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:שועל כתב:er79 כתב:אני טוען את זה כבר מתחילת העונה. גאודלוק הוא מה שאני מגדיר פריבילגיה. בלו היה אקס פקטור מהספסל שתופר שלשות בכל מצב ובזה הוא היה הכי טוב באירופה. גם קארול הוא כזה. גם גאודלוק צריך להיות כזה. אם למכבי הייתה הפריבילגיה להחזיק את גאודלוק כאחד כזה אז מה טוב. אבל אין לה וגאודלוק לא רואה עצמו כזה. מכבי צריכה שני גארדים יוצרים ואינטנסיביים, שלאחד מהם תהיה קונוטציה התקפית טובה מהשני. גאודלוק הוא שחקן שיכול לגבות מי מהם מהספסל, בעיקר במשחק ריצה. גאודלוק הוא קלעי מעולה, הוא לא עושה הרבה מעבר לכך והאימפקט שלו על הקבוצה דל מדי. לבטח שהוא לא שווה 2 מליון דולר.
גאודלוק הוא לא קרול ולא בלו. הוא חייב את הכדור ביד והרבה בשביל לבוא לידי ביטוי, ומצד שני כשהכדור אצלו ביד הוא לא ממש אוהב למסור בלשון המעטה. אם הוא היה בסגנון של קרול זה היה חצי צרה.
הוא ימסור אם יהיה לו למי למסור.
אני מסכים איתך שגאודלוק הוא לא קארול. הוא הרבה יותר טוב מקארול, בכל אספקט של המשחק.
er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.
שועל כתב:er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.
יכול להיות שהוא קצת יותר טוב מישראלים אחרים, לא משהו בשביל לריב עליו עם אף אחד. אין לו ''סט'' כישורים. רחוק מזה, הוא מאוד חדגוני בהתקפה.
בנוסף, ראינו כבר בעבר איך שחקנים ישראלים שהבריקו בליגה נפלו במכבי, לא הייתי מסיק מזה מידיי הרבה, בוודאי במקרה שלו שגם מספרית הוא לא מבריק במיוחד, חוץ מהפלייאוף הזה.
er79 כתב:שועל כתב:er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.
יכול להיות שהוא קצת יותר טוב מישראלים אחרים, לא משהו בשביל לריב עליו עם אף אחד. אין לו ''סט'' כישורים. רחוק מזה, הוא מאוד חדגוני בהתקפה.
בנוסף, ראינו כבר בעבר איך שחקנים ישראלים שהבריקו בליגה נפלו במכבי, לא הייתי מסיק מזה מידיי הרבה, בוודאי במקרה שלו שגם מספרית הוא לא מבריק במיוחד, חוץ מהפלייאוף הזה.
1. שזה הדבר הראשון שצריך. רבאק, אנחנו 3 שנים ללא אליפות מקומית ויש לנו קאדר ישראלי בררה.
2. לא על סמך זה אתה לא מביא שחקנים למכבי. ראינו גם דוגמאות הפוכות, כמו טיוס, שארפ ועוד.
לגבי ההתקפה שלו, נתון לויכוח, חדגוני או לא, הוא כרגע בפורמה התקפית טובה יותר ממקל ואוחיון. הגנתית הוא לוחץ מצוין על היריב. גם משעור לא הכי ורסטילי שיש. לא תביא אותו? הגיע הזמן להביא שחקנים ישראליים חדשים, רעבים, צעירים, שלא מפחדים להתלכלך. שניהם מתאימים לנישה הזו.
שועל כתב:er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.
er79 כתב:הוא לא יעלה לך יותר ממקל, אוחיון או סילבן. הוא צריך להיות פה.
jol9 כתב:שועל כתב:er79 כתב:אני חושב שאתה טועה. דיבא בראש ובראשונה צריך להיות שחקן ספסל. בליגה הוא יכול לתרום כישראלי הרבה יותר ממקל ואוחיון. הוא קולע טוב מהם למרות שאינו אוטומטי כמו שהגדרת, והוא שומר מצוין. הוא לא בא על תקן מנהל המשחק, גם בחיפה הוא משחק ליד ורגאס. יש לו את סט הכישורים שלו וזה טוב יותר ממה שיש לכל ישראל נוכחי במכבי.
גם לדרק שארפ לא ממש היו כישורי התקפה, חוץ מקליעה...
זה לא בהכרח מה שחשוב ומכריע, עבור רול פלייר.
ankram כתב:שועל , לא מבין אותך , אפשר להסכים שפניני , מקל,לאנסברג כבר מיצו את עצמם במכבי? אם התשובה שלך כן , אז אתה צריך להחליף אותם , את מי תביא?
נכון שדיבא הוא לא הדבר הכי טוב שיש , אבל בליגה שלנו הוא טוב, הוא נלחם כל משחק , שיפר מאד את הקליעה שלו , שיפר את החדירה שלו , שיפר את המסירה שלו , יש גארד 1-2 בליגה (ישראלי) שאתה מעדיף אותו על פניו?
ומה קשור כסף לעניין? מכבי הוכיחה שאפשר להשיג סופרסטארים ב250K וליפול עם 5 שחקנים של מליון וצפונה , גם משעור , גם דיבא וגם טיוס אמורים פחות או יותר GIVE OR TAKE 100K לפה ולשם , לעלות כמו מקל,סילבן ופניני , אז מה בכלל הבעיתיות בזה?
שועל כתב:לא חסרים שמות. שמחון בלייזר דוסון מנקו קולמן טימור אריאל בן שימול ועוד, אם אתה מחפש שומר אגרסיבי יש את סקוורר שנתן עונה לי רעה. וכמובן אוחיון או מקל אם הם מקצצים משמעותית בשכר (למקל יש חוזה, שיקול)
כל הממעיט במחיר. אין אף ישראלי ששווה לשים עליו כסף אמיתי.
שועל כתב:ankram כתב:שועל , לא מבין אותך , אפשר להסכים שפניני , מקל,לאנסברג כבר מיצו את עצמם במכבי? אם התשובה שלך כן , אז אתה צריך להחליף אותם , את מי תביא?
נכון שדיבא הוא לא הדבר הכי טוב שיש , אבל בליגה שלנו הוא טוב, הוא נלחם כל משחק , שיפר מאד את הקליעה שלו , שיפר את החדירה שלו , שיפר את המסירה שלו , יש גארד 1-2 בליגה (ישראלי) שאתה מעדיף אותו על פניו?
ומה קשור כסף לעניין? מכבי הוכיחה שאפשר להשיג סופרסטארים ב250K וליפול עם 5 שחקנים של מליון וצפונה , גם משעור , גם דיבא וגם טיוס אמורים פחות או יותר GIVE OR TAKE 100K לפה ולשם , לעלות כמו מקל,סילבן ופניני , אז מה בכלל הבעיתיות בזה?
לא הבנתי את הטיעון, סורי. יש את מי להביא, הם לא הישראלים היחידים בליגה, יש שחקנים חביבים בשליש מחיר, ההבדל ביניהם קטן ולא מצדיק את הפרש השכר. דווקא בגלל שנפלנו עם שחקנים כמו מקל ולנדסברג זה מראה שצריך להיות מחושבים ולא ליפול שוב עם שחקנים שמקבלים משכורות לא מוצדקות. אם מקל ולנדסברג היו מקבלים שליש שכר ולא היו בונים עליהם בעמדות שלהם היינו במצב טוב יותר.
בוודאי שכסף קשור לעניין, במיוחד כשעל כל שקל ששחקן ישראלי מקבל נותנים כמעט שקל נוסף כמס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־8 אורחים