ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים (הנואש) לעונת 2017/18 V3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2017, 14:12

מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2017, 14:13

אין שום סיבה לשלם על אף ישראלי בליגה הזאת מעל 200 אלף דולר. למעט המחיר, אין שום הבדל בין מקל לאבי בן שימול, בין סילבן לעמית שמחון, בין יוגב לבר טימור וכו'. זה פשוט לא משנה. מכבי צריכה להשקיע כסף אך ורק בזרים, ובטח שלא להיכנס למלחמת זין עם ירושלים על ישראלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי arel123 » 14 יוני 2017, 14:14

אין הרבה אפשרויות לישראלים, דיבה משעור וטיוס הם האופציות הכי טובות והשילוב הישראלי הכי טוב שיכול להיות (חוץ מכספי כמובן)
אם הסגל יבנה מ13 שחקנים (כמו שלדעתי צריך) אז הוא אמור להיות 6 ישראלים ו7 זרים
דיבה משעור טיוס אוחיון בלייזר ושגב (*אם שמחון\טימור יעלו פחות מאוחיון אז הם עדיפים על פניו)
זהו לא צריך לעשות יותר מדי עניין מזה .
6 הישראלים האלה אמורים לעלות בסביבות ה 1 - 1.5 מילון דולר, זהו .
ואני לא חושב שיש שחקן ישראלי במכבי שיותר טוב מאלה שציינתי פה
נערך לאחרונה על ידי arel123 בתאריך 14 יוני 2017, 14:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 14:14

שועל כתב:אין סיבה להתלהב גם ממשעור ודיבה. יש פה איבוד פרופורציות מוחלט.

מספרית יש בסה''כ 2-3 שחקנים שיקבלו יותר מירושלים. כל השאר, בין אם זה טימור או כל אחד אחר, יאלצו מכורח המציאות לחתום בליגה בסכומים מצחיקים, וההבדל בינם לבין משעור ודיבה מזעריים.

אני אומר דבר מאוד פשוט, לא משלמים על שחקנים הרבה יותר מהשווי שלהם, מכבי לא משופעת בכסף והשקעה כזו זו השקעה במקומות הלא נכונים שרק מורידים את איכות הקבוצה בסופו של דבר לא להפך.

כל שנה אנחנו מתלהבים משחקן ישראלי או שניים שנתנו איזה עונה חביבה חד פעמית ושופכים עליהם כסף בגלל ירושלים. צריך לשים לזה סוף, זה לא מוכיח את עצמו משום כיוון.

הבנתי את הראש שלך , דהיינו בוא נשלם ל4-5 ישראלים זולים , גרושים , אפשר להביא סגל ישראלי כזה : סקוור,אור לאומי,מנקו,גייק כהן וצ'וברוביץ' , אני בספק אם ביחד זה מגיע למליון$ , ובשאר התקציב בוא נתפרע , צירבס ישלים את החוזה שלו במליון , מליון וחצי על גאודלוק , סמית' נשאר עם המליון + שלו , מילר עם ה500K שלו , וכך הלאה. בליגה שתהיה אחרי 8 הפסדים , נדבר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי arel123 » 14 יוני 2017, 14:14

אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.

אני לא מבין, יש לך אופציות יותר טובות מדיבה\משעור\טיוס ?
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 14:15

ankram כתב:
שועל כתב:אין סיבה להתלהב גם ממשעור ודיבה. יש פה איבוד פרופורציות מוחלט.

מספרית יש בסה''כ 2-3 שחקנים שיקבלו יותר מירושלים. כל השאר, בין אם זה טימור או כל אחד אחר, יאלצו מכורח המציאות לחתום בליגה בסכומים מצחיקים, וההבדל בינם לבין משעור ודיבה מזעריים.

אני אומר דבר מאוד פשוט, לא משלמים על שחקנים הרבה יותר מהשווי שלהם, מכבי לא משופעת בכסף והשקעה כזו זו השקעה במקומות הלא נכונים שרק מורידים את איכות הקבוצה בסופו של דבר לא להפך.

כל שנה אנחנו מתלהבים משחקן ישראלי או שניים שנתנו איזה עונה חביבה חד פעמית ושופכים עליהם כסף בגלל ירושלים. צריך לשים לזה סוף, זה לא מוכיח את עצמו משום כיוון.

הבנתי את הראש שלך , דהיינו בוא נשלם ל4-5 ישראלים זולים , גרושים , אפשר להביא סגל ישראלי כזה : סקוור,אור לאומי,מנקו,גייק כהן וצ'וברוביץ' , אני בספק אם ביחד זה מגיע למליון$ , ובשאר התקציב בוא נתפרע , צירבס ישלים את החוזה שלו במליון , מליון וחצי על גאודלוק , סמית' נשאר עם המליון + שלו , מילר עם ה500K שלו , וכך הלאה. בליגה שתהיה אחרי 8 הפסדים , נדבר.

אתה סתם עושה פה מניפולציה עכשיו. לא רציני.

ואגב, לא דיברתי על טיוס והוא לא קשור לדיון.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2017, 14:17

arel123 כתב:
אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.

מה הקשר? מי אמר שאני לא מעדיף אותם על פני שחקנים ישראלים בינוניים אחרים? כל הדיון הזה הוא על המחיר שיש לשלם עליהם.
חוץ מזה, צריך להפריד בין טיוס (שחקן יורוליג לכל עניין ודבר) לפאקינג משעור ודיברתולומאו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 14 יוני 2017, 14:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 14:17

שועל כתב:הבעיה של מכבי היא גם הישראלים והכספים שמשלמים להם, וכתוצאה מזה ההסתמכות המוגזמת עליהם ביורוליג והמעמד המוגזם שלהם. שוב, יש פה איבוד פרופורציות, וחזרה על אותה טעות שוב ושוב עונה אחרי עונה.

אותו בזלזול שאתה מרעיף על כל מיני ישראלים אפשר להפנות גם למשעור ודיבה. סופר מוגבלים.

כבר שנים שהישראלים הם קישוט ליורוליג במכבי , בעיקר בשל חוסר היכולת שלהם להתמודד , בגמר 2014 סתם לדוגמא , אוחיון ופניני קלעו איזה 2 נקודות , השנה היו משחקים שלמים שחמשייה זרה היתה על המגרש , אתה רוצה להגיד לי שהבעיייה השנה במכבי היתה הישראלים? לא במקרה זרים פח שקנו במליארדים? לא היה איזה סנטר ששוחרר? לא היה איזה ווימס שנתפס עם סמים , לא היו לך זרים שגמרו את העונה עם פריצת דיסק? לא היה לך גארד על שחצי עונה היה בארה"ב?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי arel123 » 14 יוני 2017, 14:18

אחדשיודע כתב:
arel123 כתב:

מה הקשר? מי אמר שאני לא מעדיף אותם על פני שחקנים ישראלים בינוניים אחרים?
חוץ מזה, צריך להפריד בין טיוס (שחקן יורוליג לכל עניין ודבר) לפאקינג משעור ודיברתולומאו.

ברור שטיוס לא רואה את משעור ודיבה, אבל אני שם אותם ביחד כי הם נחשבים כישראלים

Sent from my iPhone using Tapatalk
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2017, 14:19

arel123 כתב:

כספי, ספליטר, ווסטרמן, ליף...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2017, 14:19

arel123 כתב:
אחדשיודע כתב:
arel123 כתב:

מה הקשר? מי אמר שאני לא מעדיף אותם על פני שחקנים ישראלים בינוניים אחרים?

ברור שטיוס לא רואה את משעור ודיבה, אבל אני שם אותם ביחד כי הם נחשבים כישראלים

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא, אל תשים אותם ביחד. זה ששחקן X ישראלי לא הופך אותו אוטומטית לשחקן כדורסל בינוני.
דיברתולומאו וחבריו לליגת הפח הם שחקנים בינוניים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 14:21

ankram כתב:
שועל כתב:הבעיה של מכבי היא גם הישראלים והכספים שמשלמים להם, וכתוצאה מזה ההסתמכות המוגזמת עליהם ביורוליג והמעמד המוגזם שלהם. שוב, יש פה איבוד פרופורציות, וחזרה על אותה טעות שוב ושוב עונה אחרי עונה.

אותו בזלזול שאתה מרעיף על כל מיני ישראלים אפשר להפנות גם למשעור ודיבה. סופר מוגבלים.

כבר שנים שהישראלים הם קישוט ליורוליג במכבי , בעיקר בשל חוסר היכולת שלהם להתמודד , בגמר 2014 סתם לדוגמא , אוחיון ופניני קלעו איזה 2 נקודות , השנה היו משחקים שלמים שחמשייה זרה היתה על המגרש , אתה רוצה להגיד לי שהבעיייה השנה במכבי היתה הישראלים? לא במקרה זרים פח שקנו במליארדים? לא היה איזה סנטר ששוחרר? לא היה איזה ווימס שנתפס עם סמים , לא היו לך זרים שגמרו את העונה עם פריצת דיסק? לא היה לך גארד על שחצי עונה היה בארה"ב?

הבעיה היא גם וגם. מקל ואוחיון קיבלו סכומים מופרכים בגלל אותו איבוד פרופורציות ומישהו אשכרה חשב שהם יכולים להחזיק לבד את עמדה 1. אם היה פה רכז זר סביר כבר היינו נראים טוב יותר. וזה נכון גם לשחקנים אחרים.

חוץ מזה שאי אפשר לנתק את זה, יש מציאות ברורה ויש מסגרת תקציבית. זה שמכבי עשתה טעויות בבניית הקבוצה לא סותר את העובדה הפשוטה הזו.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 יוני 2017, 14:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arel123 » 14 יוני 2017, 14:22

החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:

את כספי אפשר לשים בצד, זה ברור שהוא מעל כולם אבל זה בכלל לא ריאלי שהוא יגיע לפה .
ווסטרמן כנראה בצסקא
ליף יהיה בNBA
וספליטר זה באמת שם טוב אבל לדעתי בכלל לא עוקבים אחריו כמו שאני מכיר את מערכת הסקאוטינג במכבי
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2017, 14:22

ankram כתב:

זה בדיוק העניין. מכבי השקיעה סכומים אסטרונומיים על ישראלים שלא נתנו לה כלום, ונשארה עם תקציב יחסית קטן (ביחס למונחים של קבוצות יורוליג בכירות) עבור הזרים שלה. וזה לא סותר את העובדה שכך או כך, מכבי יכלה לבחור זרים טובים יותר באותו כסף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 14:22

אתה הפסדת בליגת הפח השנה כמות כזאת שלא הפסדת במשך עשורים , לא יודע אם הייתי מחתים את דיבא כזר על סכומים כאלו (שזה לא הרבה במונחים של היום) , אבל אם נמשיך את האנלוגיה שלך , אם דיבא היה זר והיה מציג מספרים כאלו כפי שהוא מציג בספרד,טורקיה אתה הייתי מחתים אותו על חצי מליון? ועוד משהו לגבי ליגת הפח שלנו , קלייבורן שמעת?דאנסטון שמעת?פארגו שמעת? עכשיו הם עולים מליון וצפונה , ומי הם כולה? זרים פח שהיו בליגת הפח שלנו.
קצת ענווה לגבי ליגת הפח שלנו , בל , מילבורן , קינזי הם לא שחקנים רעים בשום קונטלציה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 יוני 2017, 14:24

arel123 כתב:
החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:

את כספי אפשר לשים בצד, זה ברור שהוא מעל כולם אבל זה בכלל לא ריאלי שהוא יגיע לפה .
ווסטרמן כנראה בצסקא
ליף יהיה בNBA
וספליטר זה באמת שם טוב אבל לדעתי בכלל לא עוקבים אחריו כמו שאני מכיר את מערכת הסקאוטינג במכבי

ספליטר לא ישראלי (הוא עשוי לקבל אזרחות, אבל צריך להוכיח קודם שסבו/סבתו יהודיים). והוא די גמור פיזית באופן כללי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 14 יוני 2017, 14:25

החציל האצטקי כתב:
arel123 כתב:

אתה יודע כמה יעלה לך כספי? מליון וחצי צפונה וזה במס רגיל , ספליטר אוטוטו פורש , ווסטרמן להבנתי בדרך לצסק"א (אישית אני גם לא תופס ממנו כל כך), ליף? תשכח ממנו הוא יגיע ל NBA.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2017, 14:29

כספי יכול להגיע לכאן אם יחליטו שמשקיעים כסף.
זה שהופכים אותו ל״לא רלוונטי״ בקיץ שבו המניות שלו בשפל חסר תקדים זה כי הרגילו אותנו לצרות אופקים.

הרלוונטיות של היתר באמת נמוכה יותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 14 יוני 2017, 14:30

ankram כתב:

אתה הפסדת בליגת הפח השנה כמות כזאת שלא הפסדת במשך עשורים , לא יודע אם הייתי מחתים את דיבא כזר על סכומים כאלו (שזה לא הרבה במונחים של היום) , אבל אם נמשיך את האנלוגיה שלך , אם דיבא היה זר והיה מציג מספרים כאלו כפי שהוא מציג בספרד,טורקיה אתה הייתי מחתים אותו על חצי מליון? ועוד משהו לגבי ליגת הפח שלנו , קלייבורן שמעת?דאנסטון שמעת?פארגו שמעת? עכשיו הם עולים מליון וצפונה , ומי הם כולה? זרים פח שהיו בליגת הפח שלנו.
קצת ענווה לגבי ליגת הפח שלנו , בל , מילבורן , קינזי הם לא שחקנים רעים בשום קונטלציה.

היציאה מפרופורציות ממשיכה. דיבה ומשעור לא ינצחו לך משחקים בליגה, הם גם לא עשו את זה הרבה בעונה הזו, הם בסך הכל שחקנים שנותנים תחרות בליגת הפח הזו ולא יתנו למכבי את היתרון הברור שאמור להיות לה בליגה. כבר הרבה שנים שמי שנותן את הטון במכבי גם בליגה זה כמעט רק הזרים, וכשלא המצב רע מאוד.

אין שום סיבה לענווה לליגת הזו.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 14 יוני 2017, 14:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי arel123 » 14 יוני 2017, 14:30

החציל האצטקי כתב:כספי יכול להגיע לכאן אם יחליטו שמשקיעים כסף.
זה שהופכים אותו ל״לא רלוונטי״ בקיץ שבו המניות שלו בשפל חסר תקדים זה כי הרגילו אותנו לצרות אופקים.

הרלוונטיות של היתר באמת נמוכה יותר.

ברור שהוא יכול להגיע לפה, פשוט צריך לשלם לו המון וזה בכלל אם הוא מסכים לעזוב את הNBA
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], שמוליק ו־11 אורחים