המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אין סיבה להתלהב גם ממשעור ודיבה. יש פה איבוד פרופורציות מוחלט.
מספרית יש בסה''כ 2-3 שחקנים שיקבלו יותר מירושלים. כל השאר, בין אם זה טימור או כל אחד אחר, יאלצו מכורח המציאות לחתום בליגה בסכומים מצחיקים, וההבדל בינם לבין משעור ודיבה מזעריים.
אני אומר דבר מאוד פשוט, לא משלמים על שחקנים הרבה יותר מהשווי שלהם, מכבי לא משופעת בכסף והשקעה כזו זו השקעה במקומות הלא נכונים שרק מורידים את איכות הקבוצה בסופו של דבר לא להפך.
כל שנה אנחנו מתלהבים משחקן ישראלי או שניים שנתנו איזה עונה חביבה חד פעמית ושופכים עליהם כסף בגלל ירושלים. צריך לשים לזה סוף, זה לא מוכיח את עצמו משום כיוון.
אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
ankram כתב:שועל כתב:אין סיבה להתלהב גם ממשעור ודיבה. יש פה איבוד פרופורציות מוחלט.
מספרית יש בסה''כ 2-3 שחקנים שיקבלו יותר מירושלים. כל השאר, בין אם זה טימור או כל אחד אחר, יאלצו מכורח המציאות לחתום בליגה בסכומים מצחיקים, וההבדל בינם לבין משעור ודיבה מזעריים.
אני אומר דבר מאוד פשוט, לא משלמים על שחקנים הרבה יותר מהשווי שלהם, מכבי לא משופעת בכסף והשקעה כזו זו השקעה במקומות הלא נכונים שרק מורידים את איכות הקבוצה בסופו של דבר לא להפך.
כל שנה אנחנו מתלהבים משחקן ישראלי או שניים שנתנו איזה עונה חביבה חד פעמית ושופכים עליהם כסף בגלל ירושלים. צריך לשים לזה סוף, זה לא מוכיח את עצמו משום כיוון.
הבנתי את הראש שלך , דהיינו בוא נשלם ל4-5 ישראלים זולים , גרושים , אפשר להביא סגל ישראלי כזה : סקוור,אור לאומי,מנקו,גייק כהן וצ'וברוביץ' , אני בספק אם ביחד זה מגיע למליון$ , ובשאר התקציב בוא נתפרע , צירבס ישלים את החוזה שלו במליון , מליון וחצי על גאודלוק , סמית' נשאר עם המליון + שלו , מילר עם ה500K שלו , וכך הלאה. בליגה שתהיה אחרי 8 הפסדים , נדבר.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
אני לא מבין, יש לך אופציות יותר טובות מדיבה\משעור\טיוס ?
שועל כתב:הבעיה של מכבי היא גם הישראלים והכספים שמשלמים להם, וכתוצאה מזה ההסתמכות המוגזמת עליהם ביורוליג והמעמד המוגזם שלהם. שוב, יש פה איבוד פרופורציות, וחזרה על אותה טעות שוב ושוב עונה אחרי עונה.
אותו בזלזול שאתה מרעיף על כל מיני ישראלים אפשר להפנות גם למשעור ודיבה. סופר מוגבלים.
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
מה הקשר? מי אמר שאני לא מעדיף אותם על פני שחקנים ישראלים בינוניים אחרים?
חוץ מזה, צריך להפריד בין טיוס (שחקן יורוליג לכל עניין ודבר) לפאקינג משעור ודיברתולומאו.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
מה הקשר? מי אמר שאני לא מעדיף אותם על פני שחקנים ישראלים בינוניים אחרים?
חוץ מזה, צריך להפריד בין טיוס (שחקן יורוליג לכל עניין ודבר) לפאקינג משעור ודיברתולומאו.
ברור שטיוס לא רואה את משעור ודיבה, אבל אני שם אותם ביחד כי הם נחשבים כישראלים
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:שועל כתב:הבעיה של מכבי היא גם הישראלים והכספים שמשלמים להם, וכתוצאה מזה ההסתמכות המוגזמת עליהם ביורוליג והמעמד המוגזם שלהם. שוב, יש פה איבוד פרופורציות, וחזרה על אותה טעות שוב ושוב עונה אחרי עונה.
אותו בזלזול שאתה מרעיף על כל מיני ישראלים אפשר להפנות גם למשעור ודיבה. סופר מוגבלים.
כבר שנים שהישראלים הם קישוט ליורוליג במכבי , בעיקר בשל חוסר היכולת שלהם להתמודד , בגמר 2014 סתם לדוגמא , אוחיון ופניני קלעו איזה 2 נקודות , השנה היו משחקים שלמים שחמשייה זרה היתה על המגרש , אתה רוצה להגיד לי שהבעיייה השנה במכבי היתה הישראלים? לא במקרה זרים פח שקנו במליארדים? לא היה איזה סנטר ששוחרר? לא היה איזה ווימס שנתפס עם סמים , לא היו לך זרים שגמרו את העונה עם פריצת דיסק? לא היה לך גארד על שחצי עונה היה בארה"ב?
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
כספי, ספליטר, ווסטרמן, ליף...
ankram כתב:שועל כתב:הבעיה של מכבי היא גם הישראלים והכספים שמשלמים להם, וכתוצאה מזה ההסתמכות המוגזמת עליהם ביורוליג והמעמד המוגזם שלהם. שוב, יש פה איבוד פרופורציות, וחזרה על אותה טעות שוב ושוב עונה אחרי עונה.
כבר שנים שהישראלים הם קישוט ליורוליג במכבי , בעיקר בשל חוסר היכולת שלהם להתמודד , בגמר 2014 סתם לדוגמא , אוחיון ופניני קלעו איזה 2 נקודות , השנה היו משחקים שלמים שחמשייה זרה היתה על המגרש , אתה רוצה להגיד לי שהבעיייה השנה במכבי היתה הישראלים? לא במקרה זרים פח שקנו במליארדים? לא היה איזה סנטר ששוחרר? לא היה איזה ווימס שנתפס עם סמים , לא היו לך זרים שגמרו את העונה עם פריצת דיסק? לא היה לך גארד על שחצי עונה היה בארה"ב?
אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
את כספי אפשר לשים בצד, זה ברור שהוא מעל כולם אבל זה בכלל לא ריאלי שהוא יגיע לפה .
ווסטרמן כנראה בצסקא
ליף יהיה בNBA
וספליטר זה באמת שם טוב אבל לדעתי בכלל לא עוקבים אחריו כמו שאני מכיר את מערכת הסקאוטינג במכבי
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
ankram כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
אתה הפסדת בליגת הפח השנה כמות כזאת שלא הפסדת במשך עשורים , לא יודע אם הייתי מחתים את דיבא כזר על סכומים כאלו (שזה לא הרבה במונחים של היום) , אבל אם נמשיך את האנלוגיה שלך , אם דיבא היה זר והיה מציג מספרים כאלו כפי שהוא מציג בספרד,טורקיה אתה הייתי מחתים אותו על חצי מליון? ועוד משהו לגבי ליגת הפח שלנו , קלייבורן שמעת?דאנסטון שמעת?פארגו שמעת? עכשיו הם עולים מליון וצפונה , ומי הם כולה? זרים פח שהיו בליגת הפח שלנו.
קצת ענווה לגבי ליגת הפח שלנו , בל , מילבורן , קינזי הם לא שחקנים רעים בשום קונטלציה.
החציל האצטקי כתב:כספי יכול להגיע לכאן אם יחליטו שמשקיעים כסף.
זה שהופכים אותו ל״לא רלוונטי״ בקיץ שבו המניות שלו בשפל חסר תקדים זה כי הרגילו אותנו לצרות אופקים.
הרלוונטיות של היתר באמת נמוכה יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־10 אורחים