ankram כתב:אחדשיודע כתב:מיסטר אנקראם. אם דיברתולומאו שחקן זר, אתה מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו (כמו כל הישראלים שחתומים כרגע במכבי)? כנראה שלא. וככה צריך לחשוב על כל שחקן ישראלי בינוני (במקרה הטוב) שמתכוונים להחתים. חלאס לנפח כל בלון שמספק משחקים חביבים בליגת הפח.
אתה הפסדת בליגת הפח השנה כמות כזאת שלא הפסדת במשך עשורים , לא יודע אם הייתי מחתים את דיבא כזר על סכומים כאלו (שזה לא הרבה במונחים של היום) , אבל אם נמשיך את האנלוגיה שלך , אם דיבא היה זר והיה מציג מספרים כאלו כפי שהוא מציג בספרד,טורקיה אתה הייתי מחתים אותו על חצי מליון? ועוד משהו לגבי ליגת הפח שלנו , קלייבורן שמעת?דאנסטון שמעת?פארגו שמעת? עכשיו הם עולים מליון וצפונה , ומי הם כולה? זרים פח שהיו בליגת הפח שלנו.
קצת ענווה לגבי ליגת הפח שלנו , בל , מילבורן , קינזי הם לא שחקנים רעים בשום קונטלציה.
אוקיי, ומה הקשר בין מה שכתבת לבין המציאות? איפה אתה רואה קשר בין השמות של הזרים שזרקת לבין הבלון המנופח של דיברתולומאו? אנחנו מדברים פה על שחקן 11 נקודות בעונה הסדירה של ליגת הפח - עם כל הכבוד להתעלות שלו ב-5 המשחקים האחרונים שלו. אז לא, הוא לא שווה חצי מיליון דולר נטו באף מקום. לא בסודן ולא במכבי. הוא כן שחקן ישראלי חביב, שמאוד יכול להתאים למכבי במחיר הנכון. לזרוק סכומים של חצי מיליון דולר נטו על ישראלים שסיפקו תצוגות יפות בליגת הפח = לא ללמוד מטעיות.
וכן, אם הוא היה מציג מספרים כאלו בליגה הראשונה של טורקיה וספרד, הייתי מחתים אותו על חצי מיליון דולר נטו. זה לא המקרה.