אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי bublil » 04 מרץ 2012, 22:07

אלכס טיוס הוא הנדריקס לעניים והוא מתאזרח...................להחתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bublil

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מרץ 2012, 22:09

bublil כתב:אלכס טיוס הוא הנדריקס לעניים והוא מתאזרח...................להחתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך מניות אצל השחקן שאתה מפרסם את זה בשלושה ת'רדים שונים?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי bublil » 04 מרץ 2012, 22:11

לא פשוט רציתי תגובות לרעיון ולפעמים אין אז בחרתי דרך לגרום לשים לב לעניין מה גם שזה שייך רעיונית לכל אחד מהם אז מה דעתך?
bublil

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מרץ 2012, 22:13

NO THANKS... נראה לי מיותר להחליף את הנדריקס בעוד אנדרסייז סנטר. ועוד אחד כזה שבא מהליגה, וגם פה הוא לא איזה סטאר..
asafb96

הודעהעל ידי bublil » 04 מרץ 2012, 22:15

לא הצעתי להחליף את הנדריקס אלא להעמיס בסך הכל יש לנו בעיית גבוהים וחצי סגל צפוי להשתחרר /לעזוב אז נראה שמקום יהיה ותקציב לא בטוח???????????
bublil

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מרץ 2012, 22:16

bublil כתב:לא הצעתי להחליף את הנדריקס אלא להעמיס בסך הכל יש לנו בעיית גבוהים וחצי סגל צפוי להשתחרר /לעזוב אז נראה שמקום יהיה ותקציב לא בטוח???????????

בעיית גבוהים? אני לא רואה שום בעיה בטח לא אחת שמכריחה אותנו להחתים אחד אנדרסייזד כמו טיוס..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 04 מרץ 2012, 22:16

bublil כתב:לא פשוט רציתי תגובות לרעיון ולפעמים אין אז בחרתי דרך לגרום לשים לב לעניין מה גם שזה שייך רעיונית לכל אחד מהם אז מה דעתך?

אולי אם היית חושב קצת לפני המעשה, היית מגיע למסקנה שאין לפרסם את אותה הודעה בשלושה ת'רדים שונים. פעם הבאה לא רק הכפולות ימחקו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מרץ 2012, 22:20

bublil כתב:לא הצעתי להחליף את הנדריקס אלא להעמיס בסך הכל יש לנו בעיית גבוהים וחצי סגל צפוי להשתחרר /לעזוב אז נראה שמקום יהיה ותקציב לא בטוח???????????

יש את ליאור, מאצ'בן, וכנראה בלו חתומים ב4. ב5 סופו והנדריקס מסיימים חוזה. גם אם לא ימשיכו, אני ממש לא הייתי רוצה את טיוס הזה. יש בערך אלף שחקנים שהייתי מביא לפניו
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מרץ 2012, 23:15

פרקינס היום עם 17 נקודות,5 אסיסטים ו-5 ריבאונדים אבל אחוזים מזעזעים..3 מ-7 ל-2 ו-1 מ-6 מחוץ לקשת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 מרץ 2012, 23:52

8 מ-9 מהקו זה אכן אחוז מזעזע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מרץ 2012, 00:02

החציל האצטקי כתב:8 מ-9 מהקו זה אכן אחוז מזעזע.

רציני? רציני?
הרגע רשמתי לך 3 מ-7 ו-1 מ-6 ואתה בוחר לעצום את העיניים ולהגיד שלא היו אחוזים מזעזעים כי הוא החליט לקלוע כמו בן אדם מהקו?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מרץ 2012, 00:02

ו4 מ13 זה אחוז מדהים.. להחתים!!
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מרץ 2012, 00:09

Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:8 מ-9 מהקו זה אכן אחוז מזעזע.

רציני? רציני?
הרגע רשמתי לך 3 מ-7 ו-1 מ-6 ואתה בוחר לעצום את העיניים ולהגיד שלא היו אחוזים מזעזעים כי הוא החליט לקלוע כמו בן אדם מהקו?

אני עוצם את העיניים או פוקח אותן?
כשרושמים סטטיסטיקה מסתכלים על הטוטאל פאקג'.
17 נקודות (3/7 ל2, 1/6 ל3, 8/9 מהקו), 5 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 5 איבודים, 3 חטיפות ו21 נקודות מדד ב31 דקות.

מה זו הסטטיסטיקה הזו?
זו סטטיסטיקה של שחקן שעושה. והשחקן הזה נמצא על המגרשים אולי חודש.
אז כן, אחרי שכבר ראיתי את לנגפורד המתאושש לא פוגע מחצי מטר, אני מפרגן לפרקינס על ה8/9 מהקו- כי במקרה שלו, שום דבר לא מובן מאליו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מרץ 2012, 00:10

נו באמת..
כשכותבים על שחקן שהוא עושה 3 מ-7 ל-2 ו-1 מ-6 מחוץ לקשת אי אפשר להגיד שהיו לו אחוזים טובים ועל הז*ן שלי כל הדברים האחרים שהוא עשה..אני דיברתי על האחוזים ובאחוזים הוא היה זוועה..6 זריקות לשחקן שלא עובר את ה-30% מחוץ לקשת זה יותר מדי ו-4 מ-13 זה בכלל להיט..אבל בואו נלטף אותו כי הוא לא עשה 2 מ-9 מהקו..כפיים
במשחק הזה האחוזים שלו היו זוועה..תסובב את זה איך שאתה רוצה ותגיד שהוא שחקן שעושה או שחקן שמשקה אבל האחוזים שלו היו זוועה במשחק הזה וזאת עובדה!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מרץ 2012, 00:15

תירגעי, את עושה איזה ניתוח קצר לטקסטים שאת קוראת לפני שאת כותבת את ה4000 הודעות שלך?
לא כתבתי שאחוזים שלו טובים. מה שעיצבן אותי זה שהתעלמת מהאחוזים שכן היו טובים- ואפשרו לו לקלוע 17 נקודות.
לא מבין את ההתסכלות על פרקינס בצד השלילי מצד חלק מהאנשים כאן. הבן-אדם היה בספק לכדורסל עד לפני חודש.
היום הוא נותן 17, 5, 5 ו-3. אז וואלה, ביצים שלי האחוזים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 מרץ 2012, 00:21

החציל האצטקי כתב:תירגעי, את עושה איזה ניתוח קצר לטקסטים שאת קוראת לפני שאת כותבת את ה4000 הודעות שלך?
לא כתבתי שאחוזים שלו טובים. מה שעיצבן אותי זה שהתעלמת מהאחוזים שכן היו טובים- ואפשרו לו לקלוע 17 נקודות.
לא מבין את ההתסכלות על פרקינס בצד השלילי מצד חלק מהאנשים כאן. הבן-אדם היה בספק לכדורסל עד לפני חודש.
היום הוא נותן 17, 5, 5 ו-3. אז וואלה, ביצים שלי האחוזים.

תקן אותי אם אני טועה אבל רשמתי רק שהוא קלע ב-X אחוזים או שרשמתי את הרשימה הסטטיסטית שלו?
כשרואים ששחקן קולע 20 נקודות אבל קלע 8 מ-26 מי יגיד שהיה לו משחק טוב? העיקר שקלע 100% מהקו?
כן,הייתה לו סטטיסטיקה מכובדת אבל מפה ועד ללהתעלם מזה שלא היה לו אחוזים טובים יש מרחק גדול..להגיד שבגלל שהוא קלע טוב מהקו היו לו אחוזים בסדר זה לעוות את המציאות..אם הוא היה נותן משחק כזה במכבי כולם היו אומרים שהיה לו משחק רע ואתה יכול להגיד ''וואלה,ביצים שלי האחוזים'' אבל יש אנשים שלא היו שמחים לראות שחקן של מכבי עושה 4 מ-13 ומאבד 5 כדורים,גם אם הוא היה עושה 8 מ-9 מהקו..
אפשר להגיד שאנשים פה מסתכלים על פרקינס מהצד השלילי אבל נראה כאילו אתה מנסה ''לתקן'' את זה בהסתכלות רק על הדברים שפרקינס עשה בסדר כי מבחינתך הוא אף פעם לא עושה משהו לא טוב ותמיד תהיה הצדקה כי הוא ''שחקן שעושה''..אז מבחינתי שחקן שעושה 4 מ-13 מהשדה ומאבד 5 כדורים לא עשה דברים כאלה טובים..
יכול להיות שבמשחק הבא זה ישתפר ויכול להיות שלא אבל במשחק הזה ספציפית האחוזים שלו לא היו טובים..אולי הוא עשה דברים אחרים שהיו ראויים לטפיחה על השכם אבל לא האחוזים..

רק בשביל להבהיר, אין לי שום דבר נגד פרקינס..לא הייתי רוצה אותו פה לא בגלל הפציעה אלא בגלל שאני לא אוהבת את הכלים ההתקפיים שלו אבל אין לי שום סיבה לא להסתכל על הסטטיסטיקה שלו בצורה אובייקטיבית..גם אם אני לא מתה שיחתום במכבי..תאמין לי שאני לא כותבת עליו ''דברים רעים'' בשביל להתנקם בו או משהו..
אתה החלטת שאני מראה את הדברים הלא טובים ואני החלטתי שאתה מתמקד רק על מה שטוב ולא על מה שרע..המציאות כרגיל נמצאת איפשהו באמצע..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 מרץ 2012, 12:21

כרמל , ראית את המשחק ? איך את יודעת אם הזריקות של פרקינס לא היו עם הבאזר מחצי מגרש ??
למרות האחוזים הלא טובים בעיקר מ-3 (מה-2 הם סבירים בהתחשב בזה שלא ראינו אילו זריקות הוא לקח) וכן השורה הסטטיטית הטובה והמגוונת , פרקינס נראה ממש טוב לשלב הזה שלא העונה בהתחשב בזה שהוא חזר מפציעה קשה , הצתרף לקבוצה באמצע העונה , הצתרף לקבוצה מאוד מאוד מחוברת .
מה גם שפרקינס זה שחקן שאף פעם לא הצטיין כקלעי...
זה נראה שהוא שידרג אותם מאוד והם היו רחוקים עד כדי שתי זריקות עונשין של נאברו מהטופ-8....
אם ימשיך ביכולת הזאת אני בהחלט רואה בו מעומד מצויין לחזור למכבי ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 05 מרץ 2012, 13:07

מגיעה למכבי מילה מאוד טובה על הדרך שבה נהגה עם דורון פרקינס. כל הטיפולים מאוד השתלמו ואנחנו רואים את התוצאות כעת.
מגיעה מילה טובה מאוד לדורון שפשוט ממשיך לרגש בלי סוף, חברים זה אחד השחקנים האהובים עלי.

עצוב לראות כמה הדיעה לגביו השתנתה ואני ממש מקווה שהוא יחזור שנה הבאה למכבי ויראה את מה שהוא שווה, ואני חושב שהוא מראה את זה עכשיו.

אני שמח שיש כאן עדיין אנשים כמו החציל האצטקי וצפריר וחן שיודעים להעריך שחקן וללכת גם לפעמים אחרי הלב.

אגב , בקצב הזה הוא יקבל הצעה טובה ואפילו מכבי לא תוכל לעמוד בזה, אני אומר מעכשיו שאני קונה את זה שהוא הרכז הפותח שלנו לשנה הבאה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 מרץ 2012, 13:30

לא ברור לי הנסיון לנתח את פרקינס לפי הסטטיסטיקות.
לא מדובר בשחקן לא מוכר שאנחנו מנסים לברר איזה מן שחקן הוא, הרי אנחנו מכירים את פרקינס טוב מאוד, אנחנו יודעים מה החוזקות שלו ומה החולשות.
אז מה הנסיון בניתוח הסטטיסטיקה?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מרץ 2012, 13:35

חנו'ש כתב:לא ברור לי הנסיון לנתח את פרקינס לפי הסטטיסטיקות.
לא מדובר בשחקן לא מוכר שאנחנו מנסים לברר איזה מן שחקן הוא, הרי אנחנו מכירים את פרקינס טוב מאוד, אנחנו יודעים מה החוזקות שלו ומה החולשות.
אז מה הנסיון בניתוח הסטטיסטיקה?

:thumbup

הניתוח הסטטיסטי היחיד שאפשר לעשות אצלו זה האם הוא חי או מת.

AND IT'S ALIVE...!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־30 אורחים