המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
bublil כתב:אלכס טיוס הוא הנדריקס לעניים והוא מתאזרח...................להחתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bublil כתב:לא הצעתי להחליף את הנדריקס אלא להעמיס בסך הכל יש לנו בעיית גבוהים וחצי סגל צפוי להשתחרר /לעזוב אז נראה שמקום יהיה ותקציב לא בטוח???????????
bublil כתב:לא פשוט רציתי תגובות לרעיון ולפעמים אין אז בחרתי דרך לגרום לשים לב לעניין מה גם שזה שייך רעיונית לכל אחד מהם אז מה דעתך?
bublil כתב:לא הצעתי להחליף את הנדריקס אלא להעמיס בסך הכל יש לנו בעיית גבוהים וחצי סגל צפוי להשתחרר /לעזוב אז נראה שמקום יהיה ותקציב לא בטוח???????????
החציל האצטקי כתב:8 מ-9 מהקו זה אכן אחוז מזעזע.
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:8 מ-9 מהקו זה אכן אחוז מזעזע.
רציני? רציני?
הרגע רשמתי לך 3 מ-7 ו-1 מ-6 ואתה בוחר לעצום את העיניים ולהגיד שלא היו אחוזים מזעזעים כי הוא החליט לקלוע כמו בן אדם מהקו?
החציל האצטקי כתב:תירגעי, את עושה איזה ניתוח קצר לטקסטים שאת קוראת לפני שאת כותבת את ה4000 הודעות שלך?
לא כתבתי שאחוזים שלו טובים. מה שעיצבן אותי זה שהתעלמת מהאחוזים שכן היו טובים- ואפשרו לו לקלוע 17 נקודות.
לא מבין את ההתסכלות על פרקינס בצד השלילי מצד חלק מהאנשים כאן. הבן-אדם היה בספק לכדורסל עד לפני חודש.
היום הוא נותן 17, 5, 5 ו-3. אז וואלה, ביצים שלי האחוזים.
חנו'ש כתב:לא ברור לי הנסיון לנתח את פרקינס לפי הסטטיסטיקות.
לא מדובר בשחקן לא מוכר שאנחנו מנסים לברר איזה מן שחקן הוא, הרי אנחנו מכירים את פרקינס טוב מאוד, אנחנו יודעים מה החוזקות שלו ומה החולשות.
אז מה הנסיון בניתוח הסטטיסטיקה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־29 אורחים