ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טייריס רייס יחזור?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2017, 19:14

וואן טוענים שרייס ''צפוי לחזור''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 23 יוני 2017, 19:14

רייס זו אחלה של החתמה...אבל סטימץ ? ממש אבל ממש לא מתאים מקווה שזה ספין
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Weems13 » 23 יוני 2017, 19:16

arel123 כתב:זה ברור שגאודלוק עדיף על רייס, גם אם זה ב400 אלף יותר .
אבל זה גם ברור שעוד כמה ימים רייס יחתום וגאודלוק ישתחרר, לא מבין מה ההיגיון ואני מקווה מאוד שלפחות יביאו מחליף ראוי לגאודלוק, שחקן שיהיה סקורר אמיתי, לא עוד אחד פח

ממש לא ברור שגאודלוק עדיף על רייס גם אם זה יעלה 400 אלף יותר. הכל תלוי באיך יבנו את הקבוצה סביב רייס. אם יביאו שחקן נמוך ולא שומר כזה גדול בעמדה 2, זאת בנייה רעה. אם יביאו שחקן פיזי, גבוה והגנתי בעמדה 2+ אחד כזה בעמדה 3 + טיוס שהוא שומר טוב ורים פרוטקטור מהטובים ביורוליג + קווינסי מילר זאת בנייה מצויינת וחמישיה שיכולה לעבוד. בכל מקרה לדעתי זה מתבקש לוותר על גאודלוק לטובת רכז זר ( בין אם זה רייס או רכז מוכח אחר)
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2017, 19:22

אין ספק שמחלקת הסקאוטינג עובדת שעות נוספות עד כה.
אחדשיודע

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טייריס רייס צפוי לחתום

הודעהעל ידי שחף1 » 23 יוני 2017, 19:30

אין שום מקום לרייס וגאודלוק באותה קבוצה
קיוויתי האמת לראות פה מישהו כמו וואנמייקר שהוא שחקן שלם בהרבה מטירייס. השאלה גם איך יראה הגארד שלידו
נערך לאחרונה על ידי שחף1 בתאריך 23 יוני 2017, 19:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחף1

הודעהעל ידי שועל » 23 יוני 2017, 19:31

שחף1 כתב:אין שום מקום לרייס וגאודלוק באותה קבוצה
קיוויתי האמת לראות פה מישהו כמו וואנמייקר שהוא שחקן שלם בהרבה מטירייס. השאלה גם איך יראה הגארד שלידו

הוא מחכה לצסק''א
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שחף1 » 23 יוני 2017, 19:35

הייתי חותם על משהו כמו היגינס ודריוס מילר בכנפיים.
שחף1

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 יוני 2017, 19:36

עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שועל » 23 יוני 2017, 19:38

שחף1 כתב:הייתי חותם על משהו כמו היגינס ודריוס מילר בכנפיים.

דריוס מילר לא חתם בפנר?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2017, 19:40

דריוס מילר זה פיט נפלא, אבל זה אומר שה-2 חייב להיות פיזי
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2017, 19:41

מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...

בלי קשר לטייריס רייס עכשיו, רק אגיד שהם הרוויחו ביושר כל פקפוק שיהיה באשר לכל צעד שהם יעשו. אם פדרמן\שמעון יגיד שהשמש שוקעת במערב אז מצופה מאוהד מכבי שילך לבדוק את זה בעצמו. כל מה שהם עשו בשנים האחרונות זה לשקר ולפזר גימיקים. אז כן, לא משנה מה הם יעשו, ואת מי הם יחתימו, צריך להיות פקפוק טבעי.

חובת ההוכחה עליהם, ושום דבר שהם יעשו בקיץ הזה (לא שהם התחילו מי יודע מה בכל מקרה) לא אמור להפיג אפילו עשירית מהביקורת או מהפקפוק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 יוני 2017, 19:53

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .

בלי קשר לטייריס רייס עכשיו, רק אגיד שהם הרוויחו ביושר כל פקפוק שיהיה באשר לכל צעד שהם יעשו. אם פדרמן\שמעון יגיד שהשמש שוקעת במערב אז מצופה מאוהד מכבי שילך לבדוק את זה בעצמו. כל מה שהם עשו בשנים האחרונות זה לשקר ולפזר גימיקים. אז כן, לא משנה מה הם יעשו, ואת מי הם יחתימו, צריך להיות פקפוק טבעי.

חובת ההוכחה עליהם, ושום דבר שהם יעשו בקיץ הזה (לא שהם התחילו מי יודע מה בכל מקרה) לא אמור להפיג אפילו עשירית מהביקורת או מהפקפוק.

לא ניסיתי להגן על ההנהלה אין לי סיבה או רצון להגן עליהם דברתי יותר על זה שכל שם שמוזכר מיד פוסלים אוטומטית ולא תמיד עניינית בלי קשר להנהלה , ספציפית טייריס רייס שהוא גם שחקן מוכח וגם עם קבלות וגם על ההחתמה המסתמנת שלו הרוב פה מתלוננים , מה גאודלוק עשה שהוא עדיף עליו ? אני ממש לא מבין.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי A_P_18 » 23 יוני 2017, 20:01

שועל כתב:
שחף1 כתב:הייתי חותם על משהו כמו היגינס ודריוס מילר בכנפיים.

דריוס מילר לא חתם בפנר?

לדריוס מילר חוזה לעונה נוספת בבאמברג ללא אופציית יציאה , ככה שהוא עוד לא חתם בשום מקום .
באמברג הודיעו שיהיו מוכנים לשחררו תמורת פיצוי הולם , לטענתם היחיד שסיכם כרגע בפנר וצפוי לעזוב הוא מלי.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2017, 20:07

תשים לרגע בצד את ההשוואה שמישהו עשה פה בין גאודלוק לרייס. אתה באמת לא מבין את הפקפוק של האנשים פה בכל צעד של מקבלי ההחלטות במכבי? אתה באמת לא מבין את החשש של חלק מהאוהדים מעוד מחזור של שחקן שהצליח פה לפני 3 שנים (בעונה מלאת ניסים) והחתמתו על חוזה של 3 מיליון דולר ל-3 שנים בגיל 30? מה שלא מובן הוא איך יש עדיין אנשים שמתקשים להבין את הצד הזה, אחרי 3 עונות ביזיוניות שכאלו.
בעיניי, הבעיה לא ברייס. הבעיה שמתמקדים בניסיון למכור לנו קבוצה טובה, במקום לנסות לבנות את הקבוצה הטובה ביותר במסגרת התקציב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2017, 20:10

מקאדו 3 כתב:
MTA2311 כתב:

לא ניסיתי להגן על ההנהלה אין לי סיבה או רצון להגן עליהם דברתי יותר על זה שכל שם שמוזכר מיד פוסלים אוטומטית ולא תמיד עניינית בלי קשר להנהלה , ספציפית טייריס רייס שהוא גם שחקן מוכח וגם עם קבלות וגם על ההחתמה המסתמנת שלו הרוב פה מתלוננים , מה גאודלוק עשה שהוא עדיף עליו ? אני ממש לא מבין.

לא הכל זה גאודלוק או טייריס רייס, יש עוד שחקנים בעולם הזה. אנשים שוכחים, אבל טייריס רייס הגיע לכאן עלום שם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי cannon » 23 יוני 2017, 20:16

מה שמוזר בכתבה של פיק זה הגילויים על חוסר המשמעת והבליינות של רייס והמרדה נגד המאמנים. מעניין כמה מזה נכון וכמה צהוב. על פניו הייתי מעדיף שגאודלוק יישאר ולידו יגיע שחקן כדוגמת יוביץ למשל.
cannon

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 יוני 2017, 20:25

אחדשיודע כתב:

תשים לרגע בצד את ההשוואה שמישהו עשה פה בין גאודלוק לרייס. אתה באמת לא מבין את הפקפוק של האנשים פה בכל צעד של מקבלי ההחלטות במכבי? אתה באמת לא מבין את החשש של חלק מהאוהדים מעוד מחזור של שחקן שהצליח פה לפני 3 שנים (בעונה מלאת ניסים) והחתמתו על חוזה של 3 מיליון דולר ל-3 שנים בגיל 30? מה שלא מובן הוא איך יש עדיין אנשים שמתקשים להבין את הצד הזה, אחרי 3 עונות ביזיוניות שכאלו.
בעיניי, הבעיה לא ברייס. הבעיה שמתמקדים בניסיון למכור לנו קבוצה טובה, במקום לנסות לבנות את הקבוצה הטובה ביותר במסגרת התקציב.

אני מבין ועוד איך את הפקפוק בהנהלה ובמקבלי ההחלטות מאיפה הבנת אחרת ? ומה לא בסדר בלהחתים שחקן מוכח וטוב שבוא סה'כ בן 30 על חוזה של מיליון דולר לעונה למשך 3 עונות ? איזה שחקנים טובים וריאליים יותר יש בשוק ?
יש לי את אותן תחושות כמו לכולם פה לגבי ההנהלה וזה עדיין לא גורם לי לפסול כל החתמה אוטומטית , אנשים מריירים פה על שמות כמו לארקין וג'קסון במה הם עדיפים על רייס חוץ מזה שזה יותר סקסי ומסקרן משחקן שכבר היה פה ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Mitelka » 23 יוני 2017, 20:26

cannon כתב:מה שמוזר בכתבה של פיק זה הגילויים על חוסר המשמעת והבליינות של רייס והמרדה נגד המאמנים. מעניין כמה מזה נכון וכמה צהוב. על פניו הייתי מעדיף שגאודלוק יישאר ולידו יגיע שחקן כדוגמת יוביץ למשל.

גם יוביץ וגאודלוק זה צמד גארדים דק מדי. אם גאודלוק נשאר אז הייתי רוצה רוצח סטייל וארגס( לא הוא עצמו תרגעו, מבחינת סגנון) שיכול ללחוץ ולהרוג רכזי יריבה וגם לחדור טוב לסל. אם גאודלוק לא נשאר חייבים פה 2 גבוה והגנתי. שילובים של "פצצות התקפה" כמו פארמאר ורוצ'סטי לא יעבדו טוב. חייבים איזון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 20:35

אני חושב שמעבר לרייס השחקן, הוא מביא איתו תחושה של מנהיג טבעי על המגרש, של מישהו שמניע את הקבוצה. אני חושב שזה דבר חשוב מאוד לקבוצה במיוחד מעמדת הרכז. בנוסף יש לו חיבור טבעי לקבוצה ולאוהדים יש חיבור אליו. זה גם בונוס.
בעיקרון, אני מאוד בעד רייס כרכז שלנו. הדבר היחידי שקצת מפריע לי זה החוזה לשלוש שנים. הייתי מעדיף שזה יהיה חוזה מובטח לשנתיים ועוד שנה אופצייה עם דמי יציאה לא גבוהים במיוחד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 23 יוני 2017, 20:39

Mitelka כתב:
cannon כתב:מה שמוזר בכתבה של פיק זה הגילויים על חוסר המשמעת והבליינות של רייס והמרדה נגד המאמנים. מעניין כמה מזה נכון וכמה צהוב. על פניו הייתי מעדיף שגאודלוק יישאר ולידו יגיע שחקן כדוגמת יוביץ למשל.

גם יוביץ וגאודלוק זה צמד גארדים דק מדי. אם גאודלוק נשאר אז הייתי רוצה רוצח סטייל וארגס( לא הוא עצמו תרגעו, מבחינת סגנון) שיכול ללחוץ ולהרוג רכזי יריבה וגם לחדור טוב לסל. אם גאודלוק לא נשאר חייבים פה 2 גבוה והגנתי. שילובים של "פצצות התקפה" כמו פארמאר ורוצ'סטי לא יעבדו טוב. חייבים איזון.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני רגוע, דווקא מאוד רוצה את האורגינל אבל כרכז מחליף. במצב שכזה גם גאודלוק יכול להישאר. גאודלוק יכול לשחק עם ורגאס, ורייס יכול לשחק עם דיבא. זה לא יקרה, מעריך שאוחיון יישאר.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים