המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:זה ברור שגאודלוק עדיף על רייס, גם אם זה ב400 אלף יותר .
אבל זה גם ברור שעוד כמה ימים רייס יחתום וגאודלוק ישתחרר, לא מבין מה ההיגיון ואני מקווה מאוד שלפחות יביאו מחליף ראוי לגאודלוק, שחקן שיהיה סקורר אמיתי, לא עוד אחד פח
שחף1 כתב:אין שום מקום לרייס וגאודלוק באותה קבוצה
קיוויתי האמת לראות פה מישהו כמו וואנמייקר שהוא שחקן שלם בהרבה מטירייס. השאלה גם איך יראה הגארד שלידו
שחף1 כתב:הייתי חותם על משהו כמו היגינס ודריוס מילר בכנפיים.
מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...
בלי קשר לטייריס רייס עכשיו, רק אגיד שהם הרוויחו ביושר כל פקפוק שיהיה באשר לכל צעד שהם יעשו. אם פדרמן\שמעון יגיד שהשמש שוקעת במערב אז מצופה מאוהד מכבי שילך לבדוק את זה בעצמו. כל מה שהם עשו בשנים האחרונות זה לשקר ולפזר גימיקים. אז כן, לא משנה מה הם יעשו, ואת מי הם יחתימו, צריך להיות פקפוק טבעי.
חובת ההוכחה עליהם, ושום דבר שהם יעשו בקיץ הזה (לא שהם התחילו מי יודע מה בכל מקרה) לא אמור להפיג אפילו עשירית מהביקורת או מהפקפוק.
שועל כתב:שחף1 כתב:הייתי חותם על משהו כמו היגינס ודריוס מילר בכנפיים.
דריוס מילר לא חתם בפנר?
מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
בלי קשר לטייריס רייס עכשיו, רק אגיד שהם הרוויחו ביושר כל פקפוק שיהיה באשר לכל צעד שהם יעשו. אם פדרמן\שמעון יגיד שהשמש שוקעת במערב אז מצופה מאוהד מכבי שילך לבדוק את זה בעצמו. כל מה שהם עשו בשנים האחרונות זה לשקר ולפזר גימיקים. אז כן, לא משנה מה הם יעשו, ואת מי הם יחתימו, צריך להיות פקפוק טבעי.
חובת ההוכחה עליהם, ושום דבר שהם יעשו בקיץ הזה (לא שהם התחילו מי יודע מה בכל מקרה) לא אמור להפיג אפילו עשירית מהביקורת או מהפקפוק.
לא ניסיתי להגן על ההנהלה אין לי סיבה או רצון להגן עליהם דברתי יותר על זה שכל שם שמוזכר מיד פוסלים אוטומטית ולא תמיד עניינית בלי קשר להנהלה , ספציפית טייריס רייס שהוא גם שחקן מוכח וגם עם קבלות וגם על ההחתמה המסתמנת שלו הרוב פה מתלוננים , מה גאודלוק עשה שהוא עדיף עליו ? אני ממש לא מבין.
אחדשיודע כתב:מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
תשים לרגע בצד את ההשוואה שמישהו עשה פה בין גאודלוק לרייס. אתה באמת לא מבין את הפקפוק של האנשים פה בכל צעד של מקבלי ההחלטות במכבי? אתה באמת לא מבין את החשש של חלק מהאוהדים מעוד מחזור של שחקן שהצליח פה לפני 3 שנים (בעונה מלאת ניסים) והחתמתו על חוזה של 3 מיליון דולר ל-3 שנים בגיל 30? מה שלא מובן הוא איך יש עדיין אנשים שמתקשים להבין את הצד הזה, אחרי 3 עונות ביזיוניות שכאלו.
בעיניי, הבעיה לא ברייס. הבעיה שמתמקדים בניסיון למכור לנו קבוצה טובה, במקום לנסות לבנות את הקבוצה הטובה ביותר במסגרת התקציב.
cannon כתב:מה שמוזר בכתבה של פיק זה הגילויים על חוסר המשמעת והבליינות של רייס והמרדה נגד המאמנים. מעניין כמה מזה נכון וכמה צהוב. על פניו הייתי מעדיף שגאודלוק יישאר ולידו יגיע שחקן כדוגמת יוביץ למשל.
Mitelka כתב:cannon כתב:מה שמוזר בכתבה של פיק זה הגילויים על חוסר המשמעת והבליינות של רייס והמרדה נגד המאמנים. מעניין כמה מזה נכון וכמה צהוב. על פניו הייתי מעדיף שגאודלוק יישאר ולידו יגיע שחקן כדוגמת יוביץ למשל.
גם יוביץ וגאודלוק זה צמד גארדים דק מדי. אם גאודלוק נשאר אז הייתי רוצה רוצח סטייל וארגס( לא הוא עצמו תרגעו, מבחינת סגנון) שיכול ללחוץ ולהרוג רכזי יריבה וגם לחדור טוב לסל. אם גאודלוק לא נשאר חייבים פה 2 גבוה והגנתי. שילובים של "פצצות התקפה" כמו פארמאר ורוצ'סטי לא יעבדו טוב. חייבים איזון.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים