ת'רד המלפפונים ע''ש הצביון הישראלי V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טייריס רייס יחזור?

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2017, 20:58

מקאדו 3 כתב:
אחדשיודע כתב:
מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...

תשים לרגע בצד את ההשוואה שמישהו עשה פה בין גאודלוק לרייס. אתה באמת לא מבין את הפקפוק של האנשים פה בכל צעד של מקבלי ההחלטות במכבי? אתה באמת לא מבין את החשש של חלק מהאוהדים מעוד מחזור של שחקן שהצליח פה לפני 3 שנים (בעונה מלאת ניסים) והחתמתו על חוזה של 3 מיליון דולר ל-3 שנים בגיל 30? מה שלא מובן הוא איך יש עדיין אנשים שמתקשים להבין את הצד הזה, אחרי 3 עונות ביזיוניות שכאלו.
בעיניי, הבעיה לא ברייס. הבעיה שמתמקדים בניסיון למכור לנו קבוצה טובה, במקום לנסות לבנות את הקבוצה הטובה ביותר במסגרת התקציב.

אני מבין ועוד איך את הפקפוק בהנהלה ובמקבלי ההחלטות מאיפה הבנת אחרת ? ומה לא בסדר בלהחתים שחקן מוכח וטוב שבוא סה'כ בן 30 על חוזה של מיליון דולר לעונה למשך 3 עונות ? איזה שחקנים טובים וריאליים יותר יש בשוק ?
יש לי את אותן תחושות כמו לכולם פה לגבי ההנהלה וזה עדיין לא גורם לי לפסול כל החתמה אוטומטית , אנשים מריירים פה על שמות כמו לארקין וג'קסון במה הם עדיפים על רייס חוץ מזה שזה יותר סקסי ומסקרן משחקן שכבר היה פה ?

קודם כל, אף פעם לא אמרתי שעדיף שם כזה או אחר. גם לא ראיתי שיש פה דעה אחידה וגורפת בין כולם פה על שם מסוים. לאנשים יש דעות שונות - בלי קשר להנהלה. תפריד בין הדברים.

עכשיו, למה לארקין לדוגמה עדיף על רייס? כי הוא צעיר יותר והתקרה שלו גבוה יותר (נכון לשלב הזה בקריירה שלו), לפחות בעיניי חלק גדול מהאנשים.
למה ג'קסון עדיף? כי הוא זול יותר. מצד שני, הוא מבוגר יותר ופחות טוב באופן כללי. על כל שחקן אפשר למצוא יתרונות וחסרונות, ולא צריך לשלול אף דעה שנזרקת לחלל. זכותו של אחד לעדיף שם כזה, וזכותך לעדיף שם אחר.

אני, עוד לפני שאמרתי את מי אני מעדיף ומי לא, חושש בכלל שמעדיפים קודם למחזר שמות שהצליחו פה בשביל למכור מנויים (בוודאי אחרי שההחתמה של בלאט נפלה), ורק אח"כ לבנות את הקבוצה הטובה ביותר. בעיניי להחתים שחקן בן 30 על 3 מיליון דולר ל-3 שנים, שמגיע אחרי עונה לא מוצלחת במיוחד, זה לא רעיון שמגיע נטו על רקע מקצועי - אלא גם על רקע שיווקי. ואני לא אוהב את זה (את רייס אני אוהב בלי קשר).
כל האנשים שלא מבינים את הביקורת האוטומטית חייבם להכניס דבר אחד לראש - במסגרת התקציב שהפדרמנים מקצים לקבוצה (שמתבסס ברובו המוחלט על הכנסות) ובאופן ההתנהלות הנוכחי, אי אפשר להתמודד עם הגדולות של היבשת - לא משנה מה. כדי להצליח בסכומים שמכבי מקציבה לתקציב השחקנים, צריך לשנות כיוון - לשדרג את המחלקות המקצועיות, ובראשן מחלקת הסקאוטינג. במקום למחזר שמות, צריך לייצר שמות. צריך למצוא את הטייריס הבא, לא להחתים אותו מחדש על חוזה גדול מספר שנים אחרי שזכה פה להצלחה וכשהוא מעבר לשיא (גם אם לא באופן ניכר). זה יכול לעבוד לזמן קצר, זאת לא שיטה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 21:20

אחדשיודע כתב:
מקאדו 3 כתב:
אחדשיודע כתב:
מקאדו 3 כתב:עם כל הסלידה המוצדקת והבוז שייש לי להנהלה אני מוכרח להגיד שגם חלק מהאוהדים איבדו את זה לגמרי , ביקורת על כל החתמה וכל מועמד וזה כבר לא קשור לאיכויות של השחקן מי הוא ומה הוא .
זה יקר מדי לישראלי ההוא חד גוני ההוא נמוך וההוא טיפש , עכשיו טייריס רייס בכבודו ובעצמו הוא טעות של ההנהלה , פאקינג טייריס רייס זה שהיה הבורג המרכזי באותו גביע בלתי נתפס , ולמה גאודלוק עדיף עלין ? כי הוא הביא אותנו להישגים כבירים ? כי הוא קלע כמה שלשות לא ממש חשובות באחוזים טובים ? או כי הוא שחקן הגנה כביר ? באמת שאני לא מבין סורי ...

תשים לרגע בצד את ההשוואה שמישהו עשה פה בין גאודלוק לרייס. אתה באמת לא מבין את הפקפוק של האנשים פה בכל צעד של מקבלי ההחלטות במכבי? אתה באמת לא מבין את החשש של חלק מהאוהדים מעוד מחזור של שחקן שהצליח פה לפני 3 שנים (בעונה מלאת ניסים) והחתמתו על חוזה של 3 מיליון דולר ל-3 שנים בגיל 30? מה שלא מובן הוא איך יש עדיין אנשים שמתקשים להבין את הצד הזה, אחרי 3 עונות ביזיוניות שכאלו.
בעיניי, הבעיה לא ברייס. הבעיה שמתמקדים בניסיון למכור לנו קבוצה טובה, במקום לנסות לבנות את הקבוצה הטובה ביותר במסגרת התקציב.

אני מבין ועוד איך את הפקפוק בהנהלה ובמקבלי ההחלטות מאיפה הבנת אחרת ? ומה לא בסדר בלהחתים שחקן מוכח וטוב שבוא סה'כ בן 30 על חוזה של מיליון דולר לעונה למשך 3 עונות ? איזה שחקנים טובים וריאליים יותר יש בשוק ?
יש לי את אותן תחושות כמו לכולם פה לגבי ההנהלה וזה עדיין לא גורם לי לפסול כל החתמה אוטומטית , אנשים מריירים פה על שמות כמו לארקין וג'קסון במה הם עדיפים על רייס חוץ מזה שזה יותר סקסי ומסקרן משחקן שכבר היה פה ?

קודם כל, אף פעם לא אמרתי שעדיף שם כזה או אחר. גם לא ראיתי שיש פה דעה אחידה וגורפת בין כולם פה על שם מסוים. לאנשים יש דעות שונות - בלי קשר להנהלה. תפריד בין הדברים.

עכשיו, למה לארקין לדוגמה עדיף על רייס? כי הוא צעיר יותר והתקרה שלו גבוה יותר (נכון לשלב הזה בקריירה שלו), לפחות בעיניי חלק גדול מהאנשים.
למה ג'קסון עדיף? כי הוא זול יותר. מצד שני, הוא מבוגר יותר ופחות טוב באופן כללי. על כל שחקן אפשר למצוא יתרונות וחסרונות, ולא צריך לשלול אף דעה שנזרקת לחלל. זכותו של אחד לעדיף שם כזה, וזכותך לעדיף שם אחר.

אני, עוד לפני שאמרתי את מי אני מעדיף ומי לא, חושש בכלל שמעדיפים קודם למחזר שמות שהצליחו פה בשביל למכור מנויים (בוודאי אחרי שההחתמה של בלאט נפלה), ורק אח"כ לבנות את הקבוצה הטובה ביותר. בעיניי להחתים שחקן בן 30 על 3 מיליון דולר ל-3 שנים, שמגיע אחרי עונה לא מוצלחת במיוחד, זה לא רעיון שמגיע נטו על רקע מקצועי - אלא גם על רקע שיווקי. ואני לא אוהב את זה (את רייס אני אוהב בלי קשר).
כל האנשים שלא מבינים את הביקורת האוטומטית חייבם להכניס דבר אחד לראש - במסגרת התקציב שהפדרמנים מקצים לקבוצה (שמתבסס ברובו המוחלט על הכנסות) ובאופן ההתנהלות הנוכחי, אי אפשר להתמודד עם הגדולות של היבשת - לא משנה מה. כדי להצליח בסכומים שמכבי מקציבה לתקציב השחקנים, צריך לשנות כיוון - לשדרג את המחלקות המקצועיות, ובראשן מחלקת הסקאוטינג. במקום למחזר שמות, צריך לייצר שמות. צריך למצוא את הטייריס הבא, לא להחתים אותו מחדש על חוזה גדול מספר שנים אחרי שזכה פה להצלחה וכשהוא מעבר לשיא (גם אם לא באופן ניכר). זה יכול לעבוד לזמן קצר, זאת לא שיטה.

אני מסכים מאוד עם זה, ואף אמרתי את אותו דבר לפני מספר ימים. אבל נקודתית, במקרה של רייס אני חושב שזה לא רעיון רע להביא מישהו עם סט תכונות מוכח כמו שלו שציינתי לפני. כמו שאמרתי, הדבר שמפריע לי יותר מכל בנושא זה החוזה לשלוש שנים. יש לי קצת טראומות עוד ממקרה סמית. שנתיים מובטחות מבחינתי נראה לי אידיאלי.
ובאותו נושא, אני חושב שיש כאן חבר'ה שמבואסים מכל העניין כי זה אומר שגאודלוק כנראה לא ישאר. לכן במובן הזה, ההשוואה של מקאדו לגאודלוק עם רייס לא הייתה לגמרי מיותרת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

Re: ת'רד המלפפונים V4 - טייריס רייס צפוי לחתום

הודעהעל ידי אנטוניו » 23 יוני 2017, 21:31

מכבי צריכה ללכת בכל הכוח על ארל קלארק לעמדה מס 4
נתן עונה סולידית בטורקיה עם 40% מהשלוש. הבנתי שאולימפייקוס מאוד מעוניינים בו.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 21:32

אני מחכה להתעניינות של מכבי בהאניקט. מאוד רוצה אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי בשלות » 23 יוני 2017, 21:38

http://sports.walla.co.il/item/3075769

רייס במגעים מתקדמים , גאודלוק בדרך החוצה.
בשלות

הודעהעל ידי arel123 » 23 יוני 2017, 21:40

toja27 כתב:אני מחכה להתעניינות של מכבי בהאניקט. מאוד רוצה אותו.

ההגנה שלו זה משהו מדהים, צריך שחקן כמוהו בקבוצה, כבר דיברתי עליו ואמרתי שנכון שבהתקפה הוא לא הכי אפקטיבי שיש, אבל בהגנה הוא פשוט מדהים
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2017, 21:41

בשלות כתב:http://sports.walla.co.il/item/3075769

עד עכשיו כל בן אדם שקיבל פה כותרת חתם בסופו של דבר

צריך להגיע להסכמה את מי צריך לשים בפעם הבאה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי בשלות » 23 יוני 2017, 21:48

Holiday_Armadillo כתב:

ולא יודע אם זה טוב או לא , אבל וויסברג דיווח על זה ולא ורד כהן...
בשלות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2017, 21:51

בשלות כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ולא יודע אם זה טוב או לא , אבל וויסברג דיווח על זה ולא ורד כהן...

תלוי באיזה צד אתה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2017, 21:56

toja27 כתב:אני מסכים מאוד עם זה, ואף אמרתי את אותו דבר לפני מספר ימים. אבל נקודתית, במקרה של רייס אני חושב שזה לא רעיון רע להביא מישהו עם סט תכונות מוכח כמו שלו שציינתי לפני. כמו שאמרתי, הדבר שמפריע לי יותר מכל בנושא זה החוזה לשלוש שנים. יש לי קצת טראומות עוד ממקרה סמית. שנתיים מובטחות מבחינתי נראה לי אידיאלי.
ובאותו נושא, אני חושב שיש כאן חבר'ה שמבואסים מכל העניין כי זה אומר שגאודלוק כנראה לא ישאר. לכן במובן הזה, ההשוואה של מקאדו לגאודלוק עם רייס לא הייתה לגמרי מיותרת.

שמע, אני לא שולל על הסף החתמה של רייס (אם כי הייתי מעדיף שילכו לכיוון אחר ולא יחזרו כל פעם אל אותם שמות מוכרים וידועים), אבל כמו שאתה אומר - יש משהו מרתיע בחוזה של 3 שנים בסכומים המדוברים, כשמדובר בשחקן שעבר את גיל 30. אם למכבי היה תקציב של צסק"א, זה היה פחות מרתיע. ופה זה בדיוק מתחבר למה שכתבתי בחלק האחרון של התגובה הקודמת. לא בטוח שמכבי (בתקציב הנוכחי) יכולה להרשות לעצמה החתמות מהסוג הזה. בטח ובטח לא באופן שיטתי (וזה מתחיל להראות כמו משהו שחוזר על עצמו). ובאופן כללי, אני לא חושב שאפשר להגיע לפסגה של אירופה בדרך הזאת. לא בסכומים שמכבי משקיעה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2017, 22:47

למה אתם בטוחים שזה לשלוש שנים?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 22:49

felix_r כתב:למה אתם בטוחים שזה לשלוש שנים?

רק בהסתמך על הפרסומים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 23 יוני 2017, 22:57

נגיד ורייס לא בא. איזה עוד אפשרויות יש לנו לעמדה 1 ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 23:05

felix_r כתב:נגיד ורייס לא בא. איזה עוד אפשרויות יש לנו לעמדה 1 ?

זוראן פלאניניץ' ואז נוכל להגשים את התשוקות הלא מוגשמות של ספאחיה :)
גם כמו שדיברנו על זה בדיוק, אני בטוח שישנם שחקנים מוכשרים שמשחקים ברחבי העולם שאני אישית לא מכיר. במקרה הזה, מחלקת סקאוטינג עם ידע עשיר הייתה יכולה לעזור.
מהשמות המוכרים עולה לי השם יוביץ' למשל במידה ולארקין למשל סוגר בברצלונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2017, 23:23

קודם כל לגמרי מסכים בהקשר הזה של השוואה בין רייס לגאודלוק.

לגבי הביקורת על ההנהלה, אז כאן אני דווקא חושב שעד עכשיו הביקורת היא מוצדקת, ולו מהסיבה שהם דיברו תחת כל עץ רענן, איך הם מפסיקים
להתעסק עם הצד המקצועי, ושהמאמן יהיה המחליט הבלעדי, והנה, יומיים אל תוך עונת המלפפונים, מכבי מחתימה שני שחקנים שספאחיה קרוב לוודאי לא מכיר (את דיבא בוודאות), וגם את רייס הוא כנראה לא מכיר ממש ממש טוב.
זה בלי להזכיר עוד שעל אחד העוזרים שלו הוא לא שמע מעולם, והעוזר השני הולבש לו על הראש בגלל שהוא סמל.

אני מחכה לראות איפה ספאחיה כאן בינתיים בעסק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2017, 23:31

cannon כתב:מה שמוזר בכתבה של פיק זה הגילויים על חוסר המשמעת והבליינות של רייס והמרדה נגד המאמנים. מעניין כמה מזה נכון וכמה צהוב. על פניו הייתי מעדיף שגאודלוק יישאר ולידו יגיע שחקן כדוגמת יוביץ למשל.

לא הייתי מתייחסת לזה יותר מדי
היה להם פיצוץ פומבי מאוד בטוויטר בעונה הקודמת ("you know i don't like you"), אז הרבה אובייקטיביות אין כאן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 23:31

jol9 כתב:

לגבי הביקורת על ההנהלה, אז כאן אני דווקא חושב שעד עכשיו הביקורת היא מוצדקת, ולו מהסיבה שהם דיברו תחת כל עץ רענן, איך הם מפסיקים
להתעסק עם הצד המקצועי, ושהמאמן יהיה המחליט הבלעדי, והנה, יומיים אל תוך עונת המלפפונים, מכבי מחתימה שני שחקנים שספאחיה קרוב לוודאי לא מכיר (את דיבא בוודאות), וגם את רייס הוא כנראה לא מכיר ממש ממש טוב.
זה בלי להזכיר עוד שעל אחד העוזרים שלו הוא לא שמע מעולם, והעוזר השני הולבש לו על הראש בגלל שהוא סמל.

אני די בטוח שלספאחיה יצא לראות את הפיינלפור במילאנו :)
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2017, 23:36

toja27 כתב:
jol9 כתב:

ברור שהוא ראה אותו משחק והוא יודע מי זה טייריס רייס, אבל היכרות עמוקה אין כאן. נבן היה כמה שנים בארה"ב, ואלה בדיוק השנים שרייס הפך
לשחקן מוכר באירופה.

זה לא בעייתי בהכרח אם מגיע שחקן כזה או אחר שהמאמן פחות מכיר. אבל כרגע יש זה נראה יותר כמו מגמה ולא כמו משהו מקרי.

ד"א, מה עם מחלקת הכושר? נבן הולך להישאר עם רגב? אם הוא מאשר את זה, אחרי מה שהוא ראה בNBA, זה יהיה מאכזב ביותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 23 יוני 2017, 23:45

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

ברור שהוא ראה אותו משחק והוא יודע מי זה טייריס רייס, אבל היכרות עמוקה אין כאן. נבן היה כמה שנים בארה"ב, ואלה בדיוק השנים שרייס הפך
לשחקן מוכר באירופה.

זה לא בעייתי בהכרח אם מגיע שחקן כזה או אחר שהמאמן פחות מכיר. אבל כרגע יש זה נראה יותר כמו מגמה ולא כמו משהו מקרי.

ד"א, מה עם מחלקת הכושר? נבן הולך להישאר עם רגב? אם הוא מאשר את זה, אחרי מה שהוא ראה בNBA, זה יהיה מאכזב ביותר.

אני מסכים שעל פניו זה נראה שהשניים שהוחתמו כבר וטייריס רייס אלו החתמות שמכבי הייתה עושה גם ללא ספאחיה. רק שאני לא בטוח למשל שספאחיה בעצמו לא היה מחתים את טיוס לאחר שהבין את התמונה הגדולה. במקרה הזה עניין היותו ישראלי למשל.
בנוסף, הודעו במספר מקומות, שוייציץ', ספאחיה ואבי אבן ישבו 7 שעות על מצב הסגל ואיך הם רוצים להתקדם מכאן. אז יכול להיות שהוא כן פעיל בהחלטות.
לגבי מחלקת הכושר, לדעתי זה לא בשליטת ספאחייה בכלל. זה יותר קשור להנהלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 יוני 2017, 23:57

felix_r כתב:נגיד ורייס לא בא. איזה עוד אפשרויות יש לנו לעמדה 1 ?

פליטי NBA דוגמת שון לארקין, ג'ארד קנינגהאם, טיילר אניס... צריך לרענן את קצת את השמות במחשב, להכניס דם חדש.
יש אופציות חוץ מהמוכר והידוע, אבל מכבי לא מכוונים לשם בכלל. כמו תמיד, הולכים על הבטוח (בתקציב של מכבי - "בטוח" לא שווה הרבה), על השחקנים שימכרו מנויים. שיווקית זה טוב, מקצועית אפשר לעשות עבודה טובה יותר.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים