כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 20:39

NY boy כתב:מעבר לזה, המחשבה שלאנדסברג יהיה שחקן זול ואף אחד לא יתן לו 200-250 אלף דולר היא הזויה. מדובר בשחקן עם דרכון אירופי, פוטנציאל NBA עדיין, שמעמיד ממוצעים של 20 נק' למשחק בליגה לא רעה באירופה. לא משנה איפה הקבוצה שלו, לאנדסברג יהיה שחקן שמאד קל לשווק אותו לאירופה, כבוסמן הוא יכול לקבל אחלה הצעות מכמעט כל ליגה באירופה.

צר לי לבשר לך עוד משהו, דרכון ישראלי הוא עדיין לא דרכון אירופי.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מרץ 2012, 21:36

יש לו גם דרכון אוסטרי :oops
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 מרץ 2012, 21:41

החציל האצטקי כתב:יש לו גם דרכון אוסטרי :oops

אה... זה לא ידעתי.... :blush1
זה אפשרי בכלל? 3 אזרחויות?
ומה הקשר בינו לאוסטריה?? :unsure
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 06:18

אגב, ב"ישראל היום" מדברים על כך שבמינהלת הליגה שוקלים להפחית את מספר הזרים בעונה הבאה לשלושה. במקרה כזה כבר באמת שאין למכבי מה לחפש בליגה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 07 מרץ 2012, 08:10

קודי כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:אם מישהו מהשמות שהזכרתם יגיע למכבי זה יהיה בנקס ותשאלו את בלאט למה....
חוץ מלאנדסברג שיגיע בכל מקרה בגלל העובדה שהוא ישראלי ומכבי חייבת בסגל שלה את הישראלים הכי טובים שיש . אולי בעתיד הוא יוכל מקצועית לתפוס מקום של זר אבל בעונה הבאה עוד לא הייתי בונה עלזה...

לא מבין למה אפשר להביא את בנקס כזר לגיטימי לקבוצה, אבל לא לבנות על לנדסברג. מעבר לפוטנציאל של לנדסברג, גם היום הוא שחקן טוב מבנקס, לפחות לטעמי. אני אישית לא ממש אוהב את בנקס.

אני לא חושב שאפשר לבנות על אף אחד משניהם. לנדסברג ממש לא הרשים במשחקים נגד מכבי ולא רק בגלל שהוא לא קלע טוב אלא שידר חוסר חיבור לקבוצה. לא רואה אותו מקבל יותר מדי דקות יורוליג.

אני לא בונה על אף אחד מהם , אמרתי את זה כי אני יודע באופן אישי שבלאט אוהב את בנקס ואם יחשוב להביא מישהו מבין הזרים בארץ אז סביר שזה יהיה בנקס . הוא מנוסה יותר והאמת שגם יציב יותר (אולי בגלל הניסיון...)
אגב אני חושב שהוא טוב מלאנדסברג , בטח שבשלב הזה בקריירה ודווקא כן יכול להצליח ביורוליג . יש לו את כל הנתונים לכך .
גם לאנדסברג יוכל להצליח במכבי אבל לא הייתי זורק אותו למים כבר בעונה הבאה אלא מבשל אותו לאט כמחליף לזרים בעמדות 2-3 ואולי בעתיד יתפוס מקום של זר...
כעיקרון בגלל שהמחליף של לאנג מהספסל אמור להיות הלפרין ואולי גם סילבאן , אני כן חושב שבמידה ולאנג לא ימשיך אז אפשר להמר על העמדה הזאת בשחקן כמו בנקס .
לעומת זאת אם איך שפניני נראה העונה וזה שבלו חושב לפרוש , דווקא על עמדה 3 פחות הייתי מהמר ומביא זר טוב מסמית' לעמדה הזאת....
לעמדת הרכז כמובן אסור להמר וחייבים למצוא שחקן איכותי ומנוסה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 10:15

קודי כתב:אגב, ב"ישראל היום" מדברים על כך שבמינהלת הליגה שוקלים להפחית את מספר הזרים בעונה הבאה לשלושה. במקרה כזה כבר באמת שאין למכבי מה לחפש בליגה.

דיברו על זה ביציע העיתונות. כלומר, לא על הידיעה הספציפית, אלא בכללי. ברור שזה הכיוון. מצחיק שסהר אמר שאז מכבי תביא 9 ישראלים, כשברור שזה לא יקרה,
כי למכבי יש שאיפות ביורוליג, שלצערינו מורן רוט ושון דניאל לא יכול לעזור לממש.

אני מאמין שאם זה יקרה, מכבי לא תשאר בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 10:45

ההצעה הזאת (הפחתת מספר הזרים) היא ממש מטומטמת לדעתי. יש את הליגה הלאומית, ששם מותר 2 זרים. מה רע בה? למה השחקנים הישראלים לא יכולים להתפתח בליגה הלאומית? שישחקו ויתפתחו שם. מי שיצליח, שיעלה לליגת על. למה להפוך את ליגת-על לליגה לאומית 2.0 ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 11:26

jol9 כתב:
קודי כתב:אגב, ב"ישראל היום" מדברים על כך שבמינהלת הליגה שוקלים להפחית את מספר הזרים בעונה הבאה לשלושה. במקרה כזה כבר באמת שאין למכבי מה לחפש בליגה.

דיברו על זה ביציע העיתונות. כלומר, לא על הידיעה הספציפית, אלא בכללי. ברור שזה הכיוון. מצחיק שסהר אמר שאז מכבי תביא 9 ישראלים, כשברור שזה לא יקרה,
כי למכבי יש שאיפות ביורוליג, שלצערינו מורן רוט ושון דניאל לא יכול לעזור לממש.

אני מאמין שאם זה יקרה, מכבי לא תשאר בליגה.

ברור שאם זה יקרה זה רק בשביל לפגוע עוד יותר במכבי. הרי איך בדיוק הישראלים ישתפרו אם הם ישחקו כדורסל ברמת פח? במצב כזה אני, לפחות כל עוד יש למכבי רשיון A (מובטח לכמה שנים בלי קשר לתוצאות) ביורוליג והליגה האדריאטית מוכרת על ידי יול"ב, לא הייתי אפילו חושב להשתתף בליגה הישראלית. מה לעשות, שעם מצב הישראלים היום אין למכבי שום סיכוי ביורוליג עם פחות מ-6 זרים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 11:28

felix_r כתב:ההצעה הזאת (הפחתת מספר הזרים) היא ממש מטומטמת לדעתי. יש את הליגה הלאומית, ששם מותר 2 זרים. מה רע בה? למה השחקנים הישראלים לא יכולים להתפתח בליגה הלאומית? שישחקו ויתפתחו שם. מי שיצליח, שיעלה לליגת על. למה להפוך את ליגת-על לליגה לאומית 2.0 ?

לא הבנת שלא מחפשים הגיון בשיטה מלבד פגיעה במכבי? לא מעניין אף אחד אם השחקן הישראלי יתפתח או לא, אחרת היו חוזרים לחוק הרוסי, אז הישראלים שיחקו יותר דקות מבעונה הנוכחית, קלעו הרבה יותר וגם היו לפחות שני שחקני חמישיה ישראלים בקבוצה, מה שלא קיים היום.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 14:38

קודי כתב:
felix_r כתב:ההצעה הזאת (הפחתת מספר הזרים) היא ממש מטומטמת לדעתי. יש את הליגה הלאומית, ששם מותר 2 זרים. מה רע בה? למה השחקנים הישראלים לא יכולים להתפתח בליגה הלאומית? שישחקו ויתפתחו שם. מי שיצליח, שיעלה לליגת על. למה להפוך את ליגת-על לליגה לאומית 2.0 ?

לא הבנת שלא מחפשים הגיון בשיטה מלבד פגיעה במכבי? לא מעניין אף אחד אם השחקן הישראלי יתפתח או לא, אחרת היו חוזרים לחוק הרוסי, אז הישראלים שיחקו יותר דקות מבעונה הנוכחית, קלעו הרבה יותר וגם היו לפחות שני שחקני חמישיה ישראלים בקבוצה, מה שלא קיים היום.

אני מבין את זה, רק רציתי לנסות להכנס לנעלים של הצד השני, ולחשוב בהגיון שלו. אבל לא הצלחתי. פשוט לא רואה שום טענה, אפילו שלא תהיה ממש אובייקטיבית, לטובת ההצעה הזאת, חוץ מלהרוס למכבי, כפי שאתה אומר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 14:40

felix_r כתב:
קודי כתב:

אני מבין את זה, רק רציתי לנסות להכנס לנעלים של הצד השני, ולחשוב בהגיון שלו. אבל לא הצלחתי. פשוט לא רואה שום טענה, אפילו שלא תהיה ממש אובייקטיבית, לטובת ההצעה הזאת, חוץ מלהרוס למכבי, כפי שאתה אומר.

קל מאוד להבין את ההגיון - להרוס ככל האפשר למכבי. אם אנשים יבינו שזו המטרה של קופל אז כל הצעדים שהוא עושה יראו הרבה יותר הגיוניים.
לדוגמא - מה מפריע לו שפיינל פור האדריאטית בארץ? זה מכניס עוד כסף למכבי וזה לא משהו שהוא מעוניין בו.
למה הוא רוצה להמשיך עם חוק 4 הזרים (או אפילו להוריד ל-3) עם ברור לגמרי (על סמך כל הנתונים), וקופל גם אמר את זה בעצמו, שזה לא עוזר לשחקן הישראלי? כי זה פוגע במכבי.
וכו' וכו'...
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 15:20

קודי כתב:

גם החוק הרוסי לא עזר לפתח את השחקן הישראלי. למעשה בתקופתו, כל הנבחרות הלאומיות שלנו הדרדרו לתהומות לא מוכרים מבחינת הישגים.
כל מה שהוא לא טבעי ומתחכם, לא באמת עוזר. שחקני כדורסל מתפתחים בגילאים הצעירים, ואז, אם עושים זאת נכון, אין להם בעיה להתמודד בליגה עם
ישראלים טובים וזרים טובים.

חוץ מזה, עובדתית, כל החוקים האלה גם פגעו מאוד חזק בייצוג שלנו במפעלים האירופאיים. מגדל, שהיא קבוצת יול"ב טובה, כבר כמה שנים ברציפות מסריחה את המפעל,
ועל הנציגות האחרות, אין מה לדבר בכלל.
מכבי חטפה חזק מאוד מהחוקים האלה, ונאלצת להוציא כרבע מהתקציב בשביל לעמוד בכל ההגבלות האלה, במקום להשקיע אותם בשחקנים שיכולים לשפר את הסיכויים שלה
לזכות ביורוליג.

הבעיה שלי היא שקופל גם לא נותן לאנשי מקצוע אמיתיים וטובים כמו צביקה ופיני, להתקרב לכל מה שקשור בניהול המקצועי של הענף. הוא שם שתי דמויות אנמיות יחסית כמו שיבק
ווויינקרנץ בתפקידי מפתח, ואני כבר רואה איך הסטטוס קוו הזה נשמר, והמלך ממשיך למלוך.
אנשים כאלה חייבים להעיף מהמערכת, אבל במקום זה, הוא ממשיך להתקדם ולהתקדם. הזוי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 15:29

בנושא הזה, אין צורך לנסות להבין, ולהתעמק בנושא. זה די ברור. כל זמן שקופל בראש הכדורסל הישראלי, אין לכדורסל פה עתיד. זה פוגע בכודרסל הישראלי, בכדורסלן הישראלי, בקבוצות הישראליות, ובעיקר במכבי.
להעיף. ויפה שעה אחת קודם.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 15:31

asafb96 כתב:בנושא הזה, אין צורך לנסות להבין, ולהתעמק בנושא. זה די ברור. כל זמן שקופל בראש הכדורסל הישראלי, אין לכדורסל פה עתיד. זה פוגע בכודרסל הישראלי, בכדורסלן הישראלי, בקבוצות הישראליות, ובעיקר במכבי.

עזוב מכבי... מה יהיה עם הילדים, עם הנבחרות, עם הענף בכלל? מה, אף אחד לא רואה את זה?
אפילו אוהדי מגדל כבר מבינים את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 15:34

jol9 כתב:
asafb96 כתב:בנושא הזה, אין צורך לנסות להבין, ולהתעמק בנושא. זה די ברור. כל זמן שקופל בראש הכדורסל הישראלי, אין לכדורסל פה עתיד. זה פוגע בכודרסל הישראלי, בכדורסלן הישראלי, בקבוצות הישראליות, ובעיקר במכבי.

עזוב מכבי... מה יהיה עם הילדים, עם הנבחרות, עם הענף בכלל? מה, אף אחד לא רואה את זה?
אפילו אוהדי מגדל כבר מבינים את זה.

ברור. כתבתי את זה. אין לכדורסל עתיד. זה פוגע בכודרסל ובכדורסלן הישראלי.
איך אדם כזה (ואדם כמו אבי לוזון) עומדים בראש הפירמידה של ענפי הסופורט הפופולריים ביותר. פשוט ביזיון.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 15:45

כולם יודעים פה כמה אני לא מעריצה של קופל, אבל את הוא התנגד נחרצות לחוק ארבעת הזרים..החוק הזה נוצר ע''י איגוד השחקנים הישראלי ולא ע''י קופל..הוא מבחינתו היה להשבית את הליגה,הוא אמר שאין מספיק שחקנים ישראלים טובים לחוק הזה..
לחובתו של קופל יש הרבה מאוד דברים שמדרדרים את הכדורסל אבל חוק ארבעת הזרים זה לא אחד מהם..זה הכל על השחקנים..הם אלה שלא רצו את החוק הרוסי(שהיה להם מבחינת דקות מי מליון יותר טוב)..מצד שני,כל הפחתה שתבוא ושתהיה מהמנהלת תהיה הרסנית למכבי ואני כבר לא בטוחה שירצו לקבל אותנו בפעם השלישית באדריאטית..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 15:48

Holiday_Armadillo כתב:כולם יודעים פה כמה אני לא מעריצה של קופל, אבל את הוא התנגד נחרצות לחוק ארבעת הזרים..החוק הזה נוצר ע''י איגוד השחקנים הישראלי ולא ע''י קופל..הוא מבחינתו היה להשבית את הליגה,הוא אמר שאין מספיק שחקנים ישראלים טובים לחוק הזה..
לחובתו של קופל יש הרבה מאוד דברים שמדרדרים את הכדורסל אבל חוק ארבעת הזרים זה לא אחד מהם..זה הכל על השחקנים..הם אלה שלא רצו את החוק הרוסי(שהיה להם מבחינת דקות מי מליון יותר טוב)

ממש לא. הוא הגיע להסכמה עם ניר אלון שהמינהלת תחליט אם זה יהיה חוק רוסי או 4 זרים ומרבית הקבוצות החליטו במינהלת שהן מעדיפות 4 זרים. ניר אלון אמר אז שמבחינתו עדיף החוק הרוסי אבל המרחק בין שניהם הוא לא גדול ולכן הוא יסתפק ב-4 זרים.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 15:53

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כולם יודעים פה כמה אני לא מעריצה של קופל, אבל את הוא התנגד נחרצות לחוק ארבעת הזרים..החוק הזה נוצר ע''י איגוד השחקנים הישראלי ולא ע''י קופל..הוא מבחינתו היה להשבית את הליגה,הוא אמר שאין מספיק שחקנים ישראלים טובים לחוק הזה..
לחובתו של קופל יש הרבה מאוד דברים שמדרדרים את הכדורסל אבל חוק ארבעת הזרים זה לא אחד מהם..זה הכל על השחקנים..הם אלה שלא רצו את החוק הרוסי(שהיה להם מבחינת דקות מי מליון יותר טוב)

ממש לא. הוא הגיע להסכמה עם ניר אלון שהמינהלת תחליט אם זה יהיה חוק רוסי או 4 זרים ומרבית הקבוצות החליטו במינהלת שהן מעדיפות 4 זרים. ניר אלון אמר אז שמבחינתו עדיף החוק הרוסי אבל המרחק בין שניהם הוא לא גדול ולכן הוא יסתפק ב-4 זרים.

אני רק ראיתי את קופל בחדשות הספורט(לפני העידן של הדגל)שהשחקנים איימו להשבית את הליגה לפני הפיינל פור כי הם רצו ארבעה זרים ולא חוק רוסי וקופל אמר שבשביל זה צריך ככה וככה ישראלים טובים ואין..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אבי » 07 מרץ 2012, 16:15

קומנדנט קופל מתקשה להתמודד עם ביקורת צודקת ומאיים בתביעה כנגד ערוץ הספורט...

מינהלת הליגה נגד קופמן וערוץ הספורט: מחבלים בהסכם עם הפיס.
במינהלת טוענים: להתבטאויות של הפרשן "ביציע העיתונות" נגד ליגת הכדורסל ("הונאה", "פח זבל") עלולה להיות השפעה על החלטת מפעל פיס האם להמשיך ההתקשרות הכלכלית; מאיימים בתביעה.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... ref=sport5

קופמן בסה"כ אמר דברים נכונים. ליגת קופל היא מוצר פח זבל עם 4 זרים, ליגה בלי סנטרים, שחקנים ישראלים שלא יכולים ללעוס מסטיק ולכדרר בו זמנית. למה שגוף ציבורי כמו מפעל הפיס יזרוק כספי ציבור על הדרעק הזה. לא חסרים עניים ומסכנים במדינה הזאת שאפשר לתת להם את הכסף?

בכל מקרה קומנדנט קופל מוזמן לסור לרופא המשפחה שלו ולבקש מרשם לרטלין...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מרץ 2012, 18:44

חחח לתבוע את הקוף שאומר מה שהוא חושב הליגה?
איזה אדיוט קופל, הרי מדובר בעיתונאי שאומר מה שהוא חושב על הליגה שלו.
פעם אחרונה שבדקתי עדיין יש חופש לעיתונות בארץ וזה לא שלקוף יש אינטרסים זרים כי כולנו יודעים כמה הוא "אוהב" את מכבי....

אגב, זכור לי לא מזמן שגליל ביקשו לארח את הפיינל פור של הליגה הבלקנית, מעניין שלקופל לא היתה שום בעיה עם זה...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־14 אורחים