קובי כתב:בנתיים האופציה הטובה ביותר שעולה לי בראש היא גודס וטל בעמדות 1-2 וניקולה בעמדה 5

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:בנתיים האופציה הטובה ביותר שעולה לי בראש היא גודס וטל בעמדות 1-2 וניקולה בעמדה 5
החציל האצטקי כתב:ת'אנאסיס לא שחקן למכבי בשום עולם. אולימפיאקוס או פנאתינייקוס יכולות ללכת עליו כי הוא יווני ולא עשו את זה עד עכשיו- אז כנראה שהוא לא שווה את זה.
איפה השחקנים הטובים שספאחיה הבטיח לנו?
er79 כתב:הוא התכוון לשחקנים מבית טוב. לא שותים, לא מעשנים, לא משחקים סנוקר
Holiday_Armadillo כתב:מוסקלה סיכם לשנתיים באטלנטה תמורת 10 מיליון דולר
אפשר להפסיק להעלות את השם שלו
תודה - כולם
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מוסקלה סיכם לשנתיים באטלנטה תמורת 10 מיליון דולר
אפשר להפסיק להעלות את השם שלו
תודה - כולם
חחחחח מישהו העלה אותו?
בעוד גורם במועדון סיפר ל-ONE: "למה אנחנו מחכים? שמות כמו שיין לארקין, ג'ורדן תיאודור ואחרים שהם דרג ב' וג' באירופה, לא ימלאו את ההיכל ביורוליג. אריק גרין הוא שם שאוהבים, אבל הוא לא רכז ומנסה בשלב זה להיכנס ל-NBA. טייריס הוא מותג שמצליח למכור מינויים. בגלל זה אנחנו ממתינים, בינתיים".
arel123 כתב:בעוד גורם במועדון סיפר ל-ONE: "למה אנחנו מחכים? שמות כמו שיין לארקין, ג'ורדן תיאודור ואחרים שהם דרג ב' וג' באירופה, לא ימלאו את ההיכל ביורוליג. אריק גרין הוא שם שאוהבים, אבל הוא לא רכז ומנסה בשלב זה להיכנס ל-NBA. טייריס הוא מותג שמצליח למכור מינויים. בגלל זה אנחנו ממתינים, בינתיים".
וואו אין לי מילים, בני זונות.
ועוד לא התייחסתי לכך שהם אמרו שלארקין הוא דרג ב' וג' באירופה, חבורה של אידיוטים פה אני סיימתי איתם לתמיד
Weems13 כתב:arel123 כתב:בעוד גורם במועדון סיפר ל-ONE: "למה אנחנו מחכים? שמות כמו שיין לארקין, ג'ורדן תיאודור ואחרים שהם דרג ב' וג' באירופה, לא ימלאו את ההיכל ביורוליג. אריק גרין הוא שם שאוהבים, אבל הוא לא רכז ומנסה בשלב זה להיכנס ל-NBA. טייריס הוא מותג שמצליח למכור מינויים. בגלל זה אנחנו ממתינים, בינתיים".
ועוד לא התייחסתי לכך שהם אמרו שלארקין הוא דרג ב' וג' באירופה, חבורה של אידיוטים פה אני סיימתי איתם לתמיד
כל יומיים אתה רושם שאתה סיימת איתם לתמיד. מה זה אומר בכלל? הם צריכים לחשוש?
arel123 כתב:בעוד גורם במועדון סיפר ל-ONE: "למה אנחנו מחכים? שמות כמו שיין לארקין, ג'ורדן תיאודור ואחרים שהם דרג ב' וג' באירופה, לא ימלאו את ההיכל ביורוליג. אריק גרין הוא שם שאוהבים, אבל הוא לא רכז ומנסה בשלב זה להיכנס ל-NBA. טייריס הוא מותג שמצליח למכור מינויים. בגלל זה אנחנו ממתינים, בינתיים".
felix_r כתב:
למה? הקהל אוהב אותו, אז רוצים להחזיר אותו. מה רע בזה? הולכים עם הקהל.
arel123 כתב:הקאמבק תקוע: הסיבות לעיכוב חזרת רייס למכבי
הקהל משתוקק לראות את הרכז לובש שוב את הגופייה הצהובה, אך מחלוקת מול בארסה הנוגעת לשכרו מונעת את השלמת העסקה. וגם: המחסור באופציות חלופיות
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp
RomanR כתב:האמת שגם לי מאוד צרמה השורה הזאת. "טייריס רייס מוכר מנויים" לא בוא נבנה קבוצה תחרותית, בוא נמכור מנויים
jol9 כתב:RomanR כתב:האמת שגם לי מאוד צרמה השורה הזאת. "טייריס רייס מוכר מנויים" לא בוא נבנה קבוצה תחרותית, בוא נמכור מנויים
רייס הוא כביכול כבר ביד (ועזוב רגע את הסיבות הלא נכונות להחתמתו). אבל מה עם שחקנים מובילים אחרים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־9 אורחים