פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

07 יולי 2017, 18:22

קובי כתב:בנתיים האופציה הטובה ביותר שעולה לי בראש היא גודס וטל בעמדות 1-2 וניקולה בעמדה 5

:thumbup

07 יולי 2017, 18:33

ת'אנאסיס לא שחקן למכבי בשום עולם. אולימפיאקוס או פנאתינייקוס יכולות ללכת עליו כי הוא יווני ולא עשו את זה עד עכשיו- אז כנראה שהוא לא שווה את זה.

איפה השחקנים הטובים שספאחיה הבטיח לנו?

07 יולי 2017, 18:51

החציל האצטקי כתב:ת'אנאסיס לא שחקן למכבי בשום עולם. אולימפיאקוס או פנאתינייקוס יכולות ללכת עליו כי הוא יווני ולא עשו את זה עד עכשיו- אז כנראה שהוא לא שווה את זה.

איפה השחקנים הטובים שספאחיה הבטיח לנו?

מחזירים את הפספורט בשגרירות טוניסיה בקליפורניה.

07 יולי 2017, 18:51

הוא התכוון לשחקנים מבית טוב. לא שותים, לא מעשנים, לא משחקים סנוקר

07 יולי 2017, 18:58

er79 כתב:הוא התכוון לשחקנים מבית טוב. לא שותים, לא מעשנים, לא משחקים סנוקר

טוב, אז זה פוסל את קטש

07 יולי 2017, 20:06

מוסקלה סיכם לשנתיים באטלנטה תמורת 10 מיליון דולר
אפשר להפסיק להעלות את השם שלו

תודה - כולם

07 יולי 2017, 20:07

Holiday_Armadillo כתב:מוסקלה סיכם לשנתיים באטלנטה תמורת 10 מיליון דולר

תודה - כולם

חחחחח מישהו העלה אותו?

07 יולי 2017, 20:08

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מוסקלה סיכם לשנתיים באטלנטה תמורת 10 מיליון דולר

תודה - כולם

חחחחח מישהו העלה אותו?

you know it

08 יולי 2017, 01:36

הקאמבק תקוע: הסיבות לעיכוב חזרת רייס למכבי
הקהל משתוקק לראות את הרכז לובש שוב את הגופייה הצהובה, אך מחלוקת מול בארסה הנוגעת לשכרו מונעת את השלמת העסקה. וגם: המחסור באופציות חלופיות
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

08 יולי 2017, 01:44

בעוד גורם במועדון סיפר ל-ONE: "למה אנחנו מחכים? שמות כמו שיין לארקין, ג'ורדן תיאודור ואחרים שהם דרג ב' וג' באירופה, לא ימלאו את ההיכל ביורוליג. אריק גרין הוא שם שאוהבים, אבל הוא לא רכז ומנסה בשלב זה להיכנס ל-NBA. טייריס הוא מותג שמצליח למכור מינויים. בגלל זה אנחנו ממתינים, בינתיים".

וואו אין לי מילים, בני זונות.
ועוד לא התייחסתי לכך שהם אמרו שלארקין הוא דרג ב' וג' באירופה, חבורה של אידיוטים פה אני סיימתי איתם לתמיד

08 יולי 2017, 01:48

האמת שגם לי מאוד צרמה השורה הזאת. "טייריס רייס מוכר מנויים" לא בוא נבנה קבוצה תחרותית, בוא נמכור מנויים

08 יולי 2017, 01:52

arel123 כתב:
בעוד גורם במועדון סיפר ל-ONE: "למה אנחנו מחכים? שמות כמו שיין לארקין, ג'ורדן תיאודור ואחרים שהם דרג ב' וג' באירופה, לא ימלאו את ההיכל ביורוליג. אריק גרין הוא שם שאוהבים, אבל הוא לא רכז ומנסה בשלב זה להיכנס ל-NBA. טייריס הוא מותג שמצליח למכור מינויים. בגלל זה אנחנו ממתינים, בינתיים".

ועוד לא התייחסתי לכך שהם אמרו שלארקין הוא דרג ב' וג' באירופה, חבורה של אידיוטים פה אני סיימתי איתם לתמיד

כל יומיים אתה רושם שאתה סיימת איתם לתמיד. מה זה אומר בכלל? הם צריכים לחשוש?

08 יולי 2017, 01:52

Weems13 כתב:
arel123 כתב:

כל יומיים אתה רושם שאתה סיימת איתם לתמיד. מה זה אומר בכלל? הם צריכים לחשוש?

אני לא מגיב (ואם אתה אומר שרשמתי את זה כל כך הרבה, אשמח לראות איפה)

08 יולי 2017, 02:07

arel123 כתב:

למה? הקהל אוהב אותו, אז רוצים להחזיר אותו. מה רע בזה? הולכים עם הקהל.

08 יולי 2017, 03:22

felix_r כתב:
למה? הקהל אוהב אותו, אז רוצים להחזיר אותו. מה רע בזה? הולכים עם הקהל.

גם את פארמר הקהל אהב והביאו אותו בלי להתייחס לשיקול המקצועי. גם כאן ברור ששיקול מקצועי נטו נותן עדיפות ברורה ללארקין.

צורת החשיבה הזאת צריך להימחק מהלקסיקון ומהר, וכבר עיוותה את מערכת השיקולים לא פעם אחת בעבר.

08 יולי 2017, 04:47

arel123 כתב:הקאמבק תקוע: הסיבות לעיכוב חזרת רייס למכבי
הקהל משתוקק לראות את הרכז לובש שוב את הגופייה הצהובה, אך מחלוקת מול בארסה הנוגעת לשכרו מונעת את השלמת העסקה. וגם: המחסור באופציות חלופיות

אין אופציות, השוק דליל, 3 עסקאות של סנטרים כל הקיץ. מפיצים כבר את התירוצים המוכרים והידועים.
מה שבטוח, במועדון הזה לא למדו להפיק לקחים מהכישלונות. אותה התנהלות, אותם שקרים. נשאר רק לשאול מתי יחליפו שוב מזוזות.

08 יולי 2017, 08:31

מתחילים לצוץ דיווחים ביוון שגאודלוק על הכוונת של פאו

08 יולי 2017, 09:17

RomanR כתב:האמת שגם לי מאוד צרמה השורה הזאת. "טייריס רייס מוכר מנויים" לא בוא נבנה קבוצה תחרותית, בוא נמכור מנויים

רייס הוא כביכול כבר ביד (ועזוב רגע את הסיבות הלא נכונות להחתמתו). אבל מה עם שחקנים מובילים אחרים?

08 יולי 2017, 10:59

jol9 כתב:
RomanR כתב:האמת שגם לי מאוד צרמה השורה הזאת. "טייריס רייס מוכר מנויים" לא בוא נבנה קבוצה תחרותית, בוא נמכור מנויים

רייס הוא כביכול כבר ביד (ועזוב רגע את הסיבות הלא נכונות להחתמתו). אבל מה עם שחקנים מובילים אחרים?

דווקא הסיבה הרשומה מפריעה לי הרבה יותר מאשר שחסרים שחקנים. כמובן שזה גורם עלום שם שיכול להיות גםסבא של הכותב/ת אבל רוח הדברים מרגיזה

08 יולי 2017, 11:00

יוגב אוחיון צפוי להפגש עם אורי אלון בארה"ב ולחתום על החוזה

נושא נעול