ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: םRe: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 יולי 2017, 14:56

toja27 כתב:זה לא דיון מיותר, זה דיון לגיטימי וחשוב מאוד.

אני בעד להביא שחקנים טובים מעבר לים אבל בשביל זה צריך להציע שכר טוב לאותם שחקנים אם רוצים להביא אותם מוקדם יחסית בקיץ (בכסף הזה אתה יכול להחתים מישהו כמו האניקט למשל, שחקן מוכח באירופה אם כי יכול להיות עם פחות פוטנציאל מאותו שחקן שיגיע מעבר לים) או לחכות ממש לסוף הקיץ או אפילו אחרי ( כמו לארקין או מילר שהגיע בכלל כשהיה כבר בלי קבוצה) כדי להגיע בשכר מופחת יחסית. זאת לא אפשרות נטולת בעיות.

אין "אפשרות נטולת בעיות" עם התקציב שהפדרמנים מקצים למכבי. נתחיל מזה.
עכשיו, השאלה מה השאיפות שלך. אתה רוצה לקחת "סיכונים" (כביכול) כדי להגיע רחוק, או שאתה רוצה להיות "בטוח" עם שחקנים בינוניים מאירופה? אני מעדיף סקאוטינג על פליטי NBA מאשר סקאוטינג על כל מיני צירבסים למינהם. לא מעניין אותי לשאוף למקום 8 (ולהגיע למקום 14).

לארקין אגב הגיע לבאסקוניה במהלך אוגוסט.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 08 יולי 2017, 14:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

Re: ת'רד המלפפונים - shame, shame, shame

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2017, 14:58

המטרה היא לבוא לכל משחק מול כל קבוצה ולהיות מסוגלים לנצח.
אתה לא יכול לעשות את זה עם שחקנים מהדרג השלישי. עם כל הכבוד והרצון הטוב.
אופי זה אוברייטד.

יאללה, להתקדם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:00

החציל האצטקי כתב:המטרה היא לבוא לכל משחק מול כל קבוצה ולהיות מסוגלים לנצח.
אתה לא יכול לעשות את זה עם שחקנים מהדרג השלישי. עם כל הכבוד והרצון הטוב.
אופי זה אוברייטד.

יאללה, להתקדם.

ומה התגובה הזאת קשורה בכלל ?
או שנגיד אחת התגובות המיותרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2017, 15:03

בוא אני אגלה לך משהו חשוב.
שחקנים טובים עולים הרבה מאוד כסף. גם האניקט, גם לארקין (פאקינג 5 מ' יורו!), גם היגינס, וכו' וכו'. למכבי אין מה לחפש בשוק האירופאי. היא תשיג רק סחורה פגומה.
אפילו "מציאות" כמו באב או טימה עולים היום מיליון דולר לעונה.

אפשר לבנות קבוצה עם סילי ואייברסון וראד והשאריות של צסק"א ופנרבחצ'ה. בסוף מגיעים לעונה הכי גרועה בתולדות המועדון.

צריך פה שחקני NBA, יש אלף כאלה בשוק. רק להציע להם סכום מתאים ולא להתקשקש איתם על 500 אלף דולר.

עם כל זה שקווינסי מילר הוא שחקן פציע, הוא שחקן בן 25 ועולה 500K, כשהאפסייד שלו הוא של שחקן רוטציה לגיטימי בNBA. שחקנים כאלה צריכים להיות כאן. לא סילי, לא רול ובטח שלא אייברסון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:08

אחדשיודע כתב:

אני בעד להביא שחקנים טובים מעבר לים אבל בשביל זה צריך להציע שכר טוב לאותם שחקנים אם רוצים להביא אותם מוקדם יחסית בקיץ (בכסף הזה אתה יכול להחתים מישהו כמו האניקט למשל, שחקן מוכח באירופה אם כי יכול להיות עם פחות פוטנציאל מאותו שחקן שיגיע מעבר לים) או לחכות ממש לסוף הקיץ או אפילו אחרי ( כמו לארקין או מילר שהגיע בכלל כשהיה כבר בלי קבוצה) כדי להגיע בשכר מופחת יחסית. זאת לא אפשרות נטולת בעיות.

עכשיו, השאלה מה השאיפות שלך. אתה רוצה לקחת "סיכונים" (כביכול) כדי להגיע רחוק, או שאתה רוצה להיות "בטוח" עם שחקנים בינוניים מאירופה? אני מעדיף סקאוטינג על פליטי NBA מאשר סקאוטינג על כל מיני צירבסים למינהם. לא מעניין אותי לשאוף למקום 8 (ולהגיע למקום 14).

אני חושב שצריך להיות פתוח לכל. אני פתוח לשחקנים כמו האניקט ופויטמן שדיברנו עליו לא מזמן ומצד שני גם לאפשרויות שמעבר לים. הבעיה עם פליטי הnba זה שהפער בין המשכורות של הליגות הוא כל כך אסטרונומי שהשחקנים ינסו למצות כל סיכוי שיש להם להיכנס לליגה הזו ולכן הדבר יקשה על בניית הקבוצה בקיץ ואני לא מדבר עוד על השכר שידרשו. מצידי כל עוד המועדון יודע להביא את האנשים הנכונים גם מאירופה וגם מעבר לים, הכל פתוח. אבל בשביל זה צריך תקציב סביר לפחות כדי להתמודד על אותם שחקנים.האפשרות האחרת זה להביא שחקנים זרים ממש זולים כמו נגיד מעמד פארגו שהגיע לגליל אבל בשביל זה צריך סקאוטינג ברמההגבוהה ביותר וכרוך בזה סיכון .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2017, 15:11

פויטמן והאניקט יהיו יקרים הרבה יותר משחקני אן בי איי טובים שיכולים לבוא לכאן.
לא צריך להביא את פארגו מגונזאגה, זה הימור פראי, אבל יש המון שחקנים שאתה יכול לדעת שיש להם מה שצריך כדי להצליח פה.

השמות שלהם נטחנים כאן מדי יום כבר מתחילת 2017.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:12

אגב לארקין היה זכור לי שהגיע קרוב לתחילת העונה. אולי לא זכרתי נכון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:16

החציל האצטקי כתב:פויטמן והאניקט יהיו יקרים הרבה יותר משחקני אן בי איי טובים שיכולים לבוא לכאן.
לא צריך להביא את פארגו מגונזאגה, זה הימור פראי, אבל יש המון שחקנים שאתה יכול לדעת שיש להם מה שצריך כדי להצליח פה.

השמות שלהם נטחנים כאן מדי יום כבר מתחילת 2017.

מתי תוכל להביא אותם, כלומר באיזה שלב של הקיץ אם בכלל קיץ. והנוסף אתה בטוח שיהיו זולים יותר בהרבה מהאניקט( ואני עדיין לא מדבר עכשיו על הסיכון של התאקלמות ושהוא פחות טוב ממה שציפו וזה בניגוד לשחקן שמוכח באירופה).
הכוונה שלי לא להגיד שלא צריך להביא אלא לשים את כל הדברים על השולחן של כל המעלות והחסרונות של כל אפשרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2017, 15:18

סיכון התאקלמות קיים תמיד.
אנחנו כבר באמצע יולי. שחקנים שלא משחקים בסאמר ליג אמורים להיות חזק בתמונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 08 יולי 2017, 15:18

אני עם חציל
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי felix_r » 08 יולי 2017, 15:20

אני הייתי הולך על תיאודור. הרג את וונאמייקר במפגשים בליגה הטורקית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 יולי 2017, 15:28

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

אני חושב שצריך להיות פתוח לכל. אני פתוח לשחקנים כמו האניקט ופויטמן שדיברנו עליו לא מזמן ומצד שני גם לאפשרויות שמעבר לים. הבעיה עם פליטי הnba זה שהפער בין המשכורות של הליגות הוא כל כך אסטרונומי שהשחקנים ינסו למצות כל סיכוי שיש להם להיכנס לליגה הזו ולכן הדבר יקשה על בניית הקבוצה בקיץ ואני לא מדבר עוד על השכר שידרשו. מצידי כל עוד המועדון יודע להביא את האנשים הנכונים גם מאירופה וגם מעבר לים, הכל פתוח. אבל בשביל זה צריך תקציב סביר לפחות כדי להתמודד על אותם שחקנים.האפשרות האחרת זה להביא שחקנים זרים ממש זולים כמו נגיד מעמד פארגו שהגיע לגליל אבל בשביל זה צריך סקאוטינג ברמההגבוהה ביותר וכרוך בזה סיכון .

קודם כל, אף אחד לא אמר שצריך להיות מקובע על משהו אחד. הבעיה שמכבי לא מסתכלת בכלל לכיוון השני שאנחנו מדברים עליו, שזה גובל בטמטום. אם מכבי רוצה להצליח, בתקציב הנוכחי, היא צריכה לנסות להביא פליטי NBA. לא יעזור בית דין. לא צריך שכולם יהיו כאלה, אבל זה הסיכוי הטוב ביותר בשביל המועדון הזה. ווגמן (לא פויטמן ;) ) הוא אחלה פוטנציאל, אבל אין הרבה שחקנים עם פוטנציאל כזה שלא עברו ב-NBA (מה גם שלא צריך סקאוטינג מיוחד בשביל שחקנים כאלו - הם בדר"כ נבחרים לתגלית העונה בגרמניה/בליגה המקומית). ואם יש, הם כנראה מתוגמלים היטב באחת מהקבוצות הבכירות ביבשת. הדרך הקלה ביותר של מכבי לכישרון הזה היא באמצעות סקאוטינג על שחקני NBA/NBA לשעבר. עוד משהו - ההפרש בשכר של שחקני NBA עם משכורת מינימום (השחקנים שלא זוכים לביקוש לרוב נלחמים על משכורת שכזאת) לבין שחקנים מהטופ האירופי הוא קטן מאוד, ובמקרים רבים אפילו לטובת השחקן האירופי. משכורת מינימום ב-NBA לרוב נאמדת ב-500-750 אלף דולר נטו. לא המשכורת היא הסיפור פה, אלא הצ'אנס לשחק בליגה הטובה בכולם. אם שחקן כזה לא זוכה להצעות לחוזה מובטח עד אוגוסט, הוא בדר"כ מתחיל לבדוק אופציות אחרות - ופה זה הזמן להגיש הצעה (אטרקטיבית, כן).
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:31

החציל האצטקי כתב:סיכון התאקלמות קיים תמיד.
אנחנו כבר באמצע יולי. שחקנים שלא משחקים בסאמר ליג אמורים להיות חזק בתמונה.

אין שום אפשרויות לקבל חוזה בnba אחרי הסאמר ליג?
ובנוסף אם אותם שחקנים לא התקבלו לnba אז הם לא שחקני nba, לפחות לא בנקודת זמן הנוכחית. יכול להיות שהם לגמרי שווים את הסיכון בלהביא אותם לאור העדר אלטרנטיבות ראויות עם התקציב של מכבי.אבל לא שחקני nba. פשוט נקרא לכל דבר בשמו למען הבהירות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:37

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

קודם כל, אף אחד לא אמר שצריך להיות מקובע על משהו אחד. הבעיה שמכבי לא מסתכלת בכלל לכיוון השני שאנחנו מדברים עליו, שזה גובל בטמטום. אם מכבי רוצה להצליח, בתקציב הנוכחי, היא צריכה לנסות להביא פליטי NBA. לא יעזור בית דין. לא צריך שכולם יהיו כאלה, אבל זה הסיכוי הטוב ביותר בשביל המועדון הזה. ווגמן (לא פויטמן ;) ) הוא אחלה פוטנציאל, אבל אין הרבה שחקנים עם פוטנציאל כזה שלא עברו ב-NBA (מה גם שלא צריך סקאוטינג מיוחד בשביל שחקנים כאלו - הם בדר"כ נבחרים לתגלית העונה בגרמניה/בליגה המקומית). ואם יש, הם כנראה מתוגמלים היטב באחת מהקבוצות הבכירות ביבשת. הדרך הקלה ביותר של מכבי לכישרון הזה היא באמצעות סקאוטינג על שחקני NBA/NBA לשעבר. עוד משהו - ההפרש בשכר של שחקני NBA עם משכורת מינימום (השחקנים שלא זוכים לביקוש לרוב נלחמים על משכורת שכזאת) לבין שחקנים מהטופ האירופי הוא קטן מאוד, ובמקרים רבים אפילו לטובת השחקן האירופי. משכורת מינימום ב-NBA לרוב נאמדת ב-500-750 אלף דולר נטו. לא המשכורת היא הסיפור פה, אלא הצ'אנס לשחק בליגה הטובה בכולם. אם שחקן כזה לא זוכה להצעות לחוזה מובטח עד אוגוסט, הוא בדר"כ מתחיל לבדוק אופציות אחרות - ופה זה הזמן להגיש הצעה (אטרקטיבית, כן).

קיבלתי וויטמן :), אתה ופליקס צריכים להיסגר בעניין.
הבנתי מה אתה אומר. רק הערה אחת לגבי המשכורות. לדעתי שחקן יעדיף לשחק בnba רק בגלל התקווה של החוזה העתידי במידה ויצליח להוכיח את עצמו שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 08 יולי 2017, 15:40

עכשיו באותו נושא בהקשר אחר- יכול להיות שמכבי אכן פוזלת לכיוון ההוא עם כל השקט שיש בנושא ההחתמות. מי יודע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2017, 15:42

סתם בשביל העניין הנקודתי, אני לא חושב שיש גבוה בעולם כרגע שמתאים יותר למה שנמצא כבר במכבי (קרי מילר וטיוס) מאדריאן פיין.
הוא שחקן חופשי לא מוגבל. אפילו לא משחק בסאמר ליג לידיעתי.
למה לא לשריין אותו?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 08 יולי 2017, 15:45

החציל האצטקי כתב:סתם בשביל העניין הנקודתי, אני לא חושב שיש גבוה בעולם כרגע שמתאים יותר למה שנמצא כבר במכבי (קרי מילר וטיוס) מאדריאן פיין.
למה לא לשריין אותו?

אתה מתעלם מצוות הסקאוטינג של מכבי לגמרי
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 יולי 2017, 15:46

איתי-שגב כתב:
החציל האצטקי כתב:סתם בשביל העניין הנקודתי, אני לא חושב שיש גבוה בעולם כרגע שמתאים יותר למה שנמצא כבר במכבי (קרי מילר וטיוס) מאדריאן פיין.
למה לא לשריין אותו?

ספאחיה אימן אותו. או לפחות אימן בקבוצה שבחרה אותו בדראפט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 08 יולי 2017, 15:47

החציל האצטקי כתב:
איתי-שגב כתב:
למה לא לשריין אותו?

ספאחיה אימן אותו. או לפחות אימן בקבוצה שבחרה אותו בדראפט.

אני מדבר על התמונה הכללית
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 יולי 2017, 15:53

toja27 כתב:קיבלתי וויטמן :), אתה ופליקס צריכים להיסגר בעניין.
הבנתי מה אתה אומר. רק הערה אחת לגבי המשכורות. לדעתי שחקן יעדיף לשחק בnba רק בגלל התקווה של החוזה העתידי במידה ויצליח להוכיח את עצמו שם.

בלי היוד. ווגמן/פוגמן/פוגטמן/ווגטמן :thumbup

וכן, זה שיקול, אבל המשכורת היא לא ה-עניין פה לדעתי - אלא אם יש לך מקום בליגה או לא. שחקנים בדר"כ יודעים לקבל אינדיקציה בשלב מאוד מוקדם לגבי הסיכויים שלהם לקבל חוזה מובטח. וברגע שזה לא קורה, הם מחכים להצעות אטרקטיביות אחרות. אם אין, אז הם מהמרים על עתידם ב-NBA (חותמים על חוזים לא מובטחים / חותמים על חוזים בליגת הפיתוח / ממשיכים להמתין לישועה). אם תציע לשחקן שאתה אוהב 900 אלף דולר נטו / מיליון דולר נטו, סיכוי לא רע שהוא ישקול להגיע. קודם שהפדרמנים יגישו הצעות רשמיות, אח"כ שישתמשו בתירוצים.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים