המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
מה שלא כל כך מוערך אצלו זה האול-אראונד סקילס: שומר מצויין, ריבאונדר אדיר, מוסר לא רע. הוא גם די שיפר את הקליעה שלו- באריס קלע כמעט שלשה למשחק ב47.6% ובגרמניה העונה הוא עם 0.6 לערב ב40.5%.
אני אישית אוהב אותו מאוד. badass motherfucker אמיתי
כי גם קמבל היה גמד (194!!!) והעמדה שלו לא היתה ברורה לחלוטין
שמואל1 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
מה שלא כל כך מוערך אצלו זה האול-אראונד סקילס: שומר מצויין, ריבאונדר אדיר, מוסר לא רע. הוא גם די שיפר את הקליעה שלו- באריס קלע כמעט שלשה למשחק ב47.6% ובגרמניה העונה הוא עם 0.6 לערב ב40.5%.
קמפבל 2 מטר.
החציל האצטקי כתב:אני חושב שדווקא בגלל ששיחק בעיקר כ-4 ביורוליג הוא התפספס. הכוכב של באמברג, קייסי ג'ייקובסן, תופס את עמדה 3 שם, ואת טאקר הביאו כמחליף של קייל היינס.
המספרים שלו בסך הכל לא רעים (9 נקודות, 6 ריבאונדים, 2 אסיסטים ו11 מדד ב23 דקות כמחליף), אבל אני מאמין שאם היה משחק בעמדה הטבעית שלו, בה הוא משחק מאז ומתמיד, הוא היה מפגיז- בדיוק כמו שהרשים כל כך ביורוקאפ או בכל רמה אחרת בה שיחק עד אז.
פליקס, בטקסס, על פניו, הוא יכל לשחק 4- אבל גם במכללות, איפה שהבדלי הגובה והפיזיות פחות משמעותיים- הוא שיחק רק 3. זו העמדה שלו, שם הוא פורח.
הוא מייצר את הנקודות שלו דרך הובלת כדור ויתרון פיזי על שומר חלש ממנו בד"כ- כ4 כל הדברים האלה מתפספסים, והוא סתם נשאר גמד בעל רצון.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
קמפבל 2 מטר.
תודה שמואל, שאתה תורם לנו מהידע, אבל עדיף תבדוק, ולא תצא קבב![]()
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שדווקא בגלל ששיחק בעיקר כ-4 ביורוליג הוא התפספס. הכוכב של באמברג, קייסי ג'ייקובסן, תופס את עמדה 3 שם, ואת טאקר הביאו כמחליף של קייל היינס.
המספרים שלו בסך הכל לא רעים (9 נקודות, 6 ריבאונדים, 2 אסיסטים ו11 מדד ב23 דקות כמחליף), אבל אני מאמין שאם היה משחק בעמדה הטבעית שלו, בה הוא משחק מאז ומתמיד, הוא היה מפגיז- בדיוק כמו שהרשים כל כך ביורוקאפ או בכל רמה אחרת בה שיחק עד אז.
פליקס, בטקסס, על פניו, הוא יכל לשחק 4- אבל גם במכללות, איפה שהבדלי הגובה והפיזיות פחות משמעותיים- הוא שיחק רק 3. זו העמדה שלו, שם הוא פורח.
הוא מייצר את הנקודות שלו דרך הובלת כדור ויתרון פיזי על שומר חלש ממנו בד"כ- כ4 כל הדברים האלה מתפספסים, והוא סתם נשאר גמד בעל רצון.
טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן
felix_r כתב:אני רגיל לסמוך על אתר היורוליג, כי הוא אתר רשמי ולא חרטא-ברטא.
אבל גם אם הוא 199, זה עדיין לא כמו שאמרת.
felix_r כתב:טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן
LIAV10 כתב:אולי נחזיר אתץ בנו אודריך![]()
גם ככה הוא עם סטט רעה באן בי איי..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אולי נחזיר אתץ בנו אודריך![]()
עם ההגנה שלו הוא שוב פעם לא רואה ספסל במכבי..יעשה לו דה ז'ה וו ישר לקדנציה הקודמת חחח
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אולי נחזיר אתץ בנו אודריך![]()
עם ההגנה שלו הוא שוב פעם לא רואה ספסל במכבי..יעשה לו דה ז'ה וו ישר לקדנציה הקודמת חחח
האמת הייתי קטן, לא ראיתי את התקופה שהוא היה במכבי..
אחרי שאבא שלי ראה משחק בסקרמנטו שהוא הפציץ נקודות הוא אמר לי שבמכבי הוא לא קלע ככה לסל, שיחק לרוחב מידי ופחד לזרוק, כמו וויז (זה היה בשנה שהמכשף שיחק אצלנו)..
לפי מה שאת אומרת בכלל הבעיה שלו הייתה הגנה..
כנראה גם וגם..
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן
גם ליד בלו הוא יפרח, ובלו, לפחות סטטיסטית- הוא הפאוור המוביל שלנו בשנתיים האחרונות- גם אם אליהו פותח את המשחקים.
אני חושב שהוא מתאים מאוד ליד קית'. בסוף היום אני מסתכל על טאקר בהשוואה לסמית' ורואה את טאקר לוקח בכל קטגוריה, אולי למעט קליעה- וגם שם סמית' יושב על 28% ביורוליג.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אולי נחזיר אתץ בנו אודריך![]()
האמת הייתי קטן, לא ראיתי את התקופה שהוא היה במכבי..
אחרי שאבא שלי ראה משחק בסקרמנטו שהוא הפציץ נקודות הוא אמר לי שבמכבי הוא לא קלע ככה לסל, שיחק לרוחב מידי ופחד לזרוק, כמו וויז (זה היה בשנה שהמכשף שיחק אצלנו)..
לפי מה שאת אומרת בכלל הבעיה שלו הייתה הגנה..
כנראה גם וגם..
לא אמרתי שהבעיה שלו הייתה ההגנה,אמרתי שבגלל ההגנה עכשיו הוא יראה זמן ספסל כמו שהוא ראה בקדנציה הקודמת..לא אמרתי שזאת הייתה הבעיה בפעם הקודמת..
felix_r כתב:אני בטוח, שפיני גרשון חובב המיס-מאטצ'ים היה מוצא איזו שיטת משחק מיוחדת ומתוחכמת לשחק עם טאקר, והיה מטמטם את כל אירופה. אני לא בטוח, שדיוויד בלאט מסוגל לזה.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני בטוח, שפיני גרשון חובב המיס-מאטצ'ים היה מוצא איזו שיטת משחק מיוחדת ומתוחכמת לשחק עם טאקר, והיה מטמטם את כל אירופה. אני לא בטוח, שדיוויד בלאט מסוגל לזה.
בוא נסכים שלא משנה באיזה עמדה תציב אותו, הוא הרבה יותר טוב מסמית'?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני בטוח, שפיני גרשון חובב המיס-מאטצ'ים היה מוצא איזו שיטת משחק מיוחדת ומתוחכמת לשחק עם טאקר, והיה מטמטם את כל אירופה. אני לא בטוח, שדיוויד בלאט מסוגל לזה.
בוא נסכים שלא משנה באיזה עמדה תציב אותו, הוא הרבה יותר טוב מסמית'?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים