אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2012, 21:31

טאקר שחקן טוב לרמות היורוקאפ, לא ליורוליג. הוא אומנם סמול פורוורד בהגדרה, אבל סגנון המשחק שלו זה סגנון משחק של מספר 4 מובהק. הקליעה שלו מחצי מרחק ומחוץ לקשת מאוד בינונית ורוב המשחק שלו מבוסס על הפיזיות ויכולת הסיום , שהן בהחלט תכונות חזקות אצלו. לצערי תכונות אלו לא מספיקות בשביל שחקן בגובה 1.98 ביורוליג. הוכחה לכך הייתה העונה- הוא שיחק בבאמברג הגרמנית ביורוליג, קבוצה שלכאורה היה צריך להתבלט בה, ובכל זאת השיג ממוצעים בינונים למדי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2012, 21:32

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
מה שלא כל כך מוערך אצלו זה האול-אראונד סקילס: שומר מצויין, ריבאונדר אדיר, מוסר לא רע. הוא גם די שיפר את הקליעה שלו- באריס קלע כמעט שלשה למשחק ב47.6% ובגרמניה העונה הוא עם 0.6 לערב ב40.5%.

אני אישית אוהב אותו מאוד. badass motherfucker אמיתי :cool

כי גם קמבל היה גמד (194!!!) והעמדה שלו לא היתה ברורה לחלוטין

קמפבל 2 מטר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 21:36

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:זה נכון, אבל לאורך כל הקריירה שלו, גם בלי הקליעה, הוא שיחק כסמול-פורוורד. גם בטקסס וגם בחולון, דורסמן היה שם אותו בחמישייה עם קמפבל וכריס ווטסון.
מה שלא כל כך מוערך אצלו זה האול-אראונד סקילס: שומר מצויין, ריבאונדר אדיר, מוסר לא רע. הוא גם די שיפר את הקליעה שלו- באריס קלע כמעט שלשה למשחק ב47.6% ובגרמניה העונה הוא עם 0.6 לערב ב40.5%.

קמפבל 2 מטר.

תודה שמואל, שאתה תורם לנו מהידע, אבל עדיף תבדוק, ולא תצא קבב ;)

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 21:49

אני חושב שדווקא בגלל ששיחק בעיקר כ-4 ביורוליג הוא התפספס. הכוכב של באמברג, קייסי ג'ייקובסן, תופס את עמדה 3 שם, ואת טאקר הביאו כמחליף של קייל היינס.
המספרים שלו בסך הכל לא רעים (9 נקודות, 6 ריבאונדים, 2 אסיסטים ו11 מדד ב23 דקות כמחליף), אבל אני מאמין שאם היה משחק בעמדה הטבעית שלו, בה הוא משחק מאז ומתמיד, הוא היה מפגיז- בדיוק כמו שהרשים כל כך ביורוקאפ או בכל רמה אחרת בה שיחק עד אז.

פליקס, בטקסס, על פניו, הוא יכל לשחק 4- אבל גם במכללות, איפה שהבדלי הגובה והפיזיות פחות משמעותיים- הוא שיחק רק 3. זו העמדה שלו, שם הוא פורח.
הוא מייצר את הנקודות שלו דרך הובלת כדור ויתרון פיזי על שומר חלש ממנו בד"כ- כ4 כל הדברים האלה מתפספסים, והוא סתם נשאר גמד בעל רצון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 21:52

החציל האצטקי כתב:אני חושב שדווקא בגלל ששיחק בעיקר כ-4 ביורוליג הוא התפספס. הכוכב של באמברג, קייסי ג'ייקובסן, תופס את עמדה 3 שם, ואת טאקר הביאו כמחליף של קייל היינס.
המספרים שלו בסך הכל לא רעים (9 נקודות, 6 ריבאונדים, 2 אסיסטים ו11 מדד ב23 דקות כמחליף), אבל אני מאמין שאם היה משחק בעמדה הטבעית שלו, בה הוא משחק מאז ומתמיד, הוא היה מפגיז- בדיוק כמו שהרשים כל כך ביורוקאפ או בכל רמה אחרת בה שיחק עד אז.

פליקס, בטקסס, על פניו, הוא יכל לשחק 4- אבל גם במכללות, איפה שהבדלי הגובה והפיזיות פחות משמעותיים- הוא שיחק רק 3. זו העמדה שלו, שם הוא פורח.
הוא מייצר את הנקודות שלו דרך הובלת כדור ויתרון פיזי על שומר חלש ממנו בד"כ- כ4 כל הדברים האלה מתפספסים, והוא סתם נשאר גמד בעל רצון.

טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2012, 21:53

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:
felix_r כתב:

קמפבל 2 מטר.

תודה שמואל, שאתה תורם לנו מהידע, אבל עדיף תבדוק, ולא תצא קבב ;)

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009

הנתון שם לא נכון בעליל. תבדוק בכל אתר אחר באינטרנט ותראה שהוא 1.99
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 21:55

אני רגיל לסמוך על אתר היורוליג, כי הוא אתר רשמי ולא חרטא-ברטא.
אבל גם אם הוא 199, זה עדיין לא כמו שאמרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2012, 21:58

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:אני חושב שדווקא בגלל ששיחק בעיקר כ-4 ביורוליג הוא התפספס. הכוכב של באמברג, קייסי ג'ייקובסן, תופס את עמדה 3 שם, ואת טאקר הביאו כמחליף של קייל היינס.

טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן

אבל פחות עם לנגפורד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2012, 21:59

felix_r כתב:אני רגיל לסמוך על אתר היורוליג, כי הוא אתר רשמי ולא חרטא-ברטא.
אבל גם אם הוא 199, זה עדיין לא כמו שאמרת.

תתפלא, באתר היורוליג יש המון טעויות בנתונים.
199, 2 - כמעט אותו דבר. אל תהיה קטנוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 22:01

felix_r כתב:טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן

גם ליד בלו הוא יפרח, ובלו, לפחות סטטיסטית- הוא הפאוור המוביל שלנו בשנתיים האחרונות- גם אם אליהו פותח את המשחקים.
אני חושב שהוא מתאים מאוד ליד קית'. בסוף היום אני מסתכל על טאקר בהשוואה לסמית' ורואה את טאקר לוקח בכל קטגוריה, אולי למעט קליעה- וגם שם סמית' יושב על 28% ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מרץ 2012, 22:03

אולי נחזיר אתץ בנו אודריך :grin
גם ככה הוא עם סטט רעה באן בי איי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 22:05

LIAV10 כתב:אולי נחזיר אתץ בנו אודריך :grin

עם ההגנה שלו הוא שוב פעם לא רואה ספסל במכבי..יעשה לו דה ז'ה וו ישר לקדנציה הקודמת חחח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מרץ 2012, 22:11

Holiday_Armadillo כתב:

עם ההגנה שלו הוא שוב פעם לא רואה ספסל במכבי..יעשה לו דה ז'ה וו ישר לקדנציה הקודמת חחח

האמת הייתי קטן, לא ראיתי את התקופה שהוא היה במכבי..
אחרי שאבא שלי ראה משחק בסקרמנטו שהוא הפציץ נקודות הוא אמר לי שבמכבי הוא לא קלע ככה לסל, שיחק לרוחב מידי ופחד לזרוק, כמו וויז (זה היה בשנה שהמכשף שיחק אצלנו)..
לפי מה שאת אומרת בכלל הבעיה שלו הייתה הגנה..
כנראה גם וגם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 22:13

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אחרי שאבא שלי ראה משחק בסקרמנטו שהוא הפציץ נקודות הוא אמר לי שבמכבי הוא לא קלע ככה לסל, שיחק לרוחב מידי ופחד לזרוק, כמו וויז (זה היה בשנה שהמכשף שיחק אצלנו)..
כנראה גם וגם..

לא אמרתי שהבעיה שלו הייתה ההגנה,אמרתי שבגלל ההגנה עכשיו הוא יראה זמן ספסל כמו שהוא ראה בקדנציה הקודמת..לא אמרתי שזאת הייתה הבעיה בפעם הקודמת..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 22:14

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:טקסס זה אמריקה, באירופה הזריקה משלוש חשובה יותר. תראה, אם אתה מביא אותו כסמול אתה חייב שהשחקן בעמדה 4 יקלע טוב לשלוש. הוא יכול להסתדר לנו טוב עם מאצ'בן

גם ליד בלו הוא יפרח, ובלו, לפחות סטטיסטית- הוא הפאוור המוביל שלנו בשנתיים האחרונות- גם אם אליהו פותח את המשחקים.
אני חושב שהוא מתאים מאוד ליד קית'. בסוף היום אני מסתכל על טאקר בהשוואה לסמית' ורואה את טאקר לוקח בכל קטגוריה, אולי למעט קליעה- וגם שם סמית' יושב על 28% ביורוליג.

אני בטוח, שפיני גרשון חובב המיס-מאטצ'ים היה מוצא איזו שיטת משחק מיוחדת ומתוחכמת לשחק עם טאקר, והיה מטמטם את כל אירופה. אני לא בטוח, שדיוויד בלאט מסוגל לזה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מרץ 2012, 22:19

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כנראה גם וגם..

לא אמרתי שהבעיה שלו הייתה ההגנה,אמרתי שבגלל ההגנה עכשיו הוא יראה זמן ספסל כמו שהוא ראה בקדנציה הקודמת..לא אמרתי שזאת הייתה הבעיה בפעם הקודמת..

אהה, אוקיי..
אי אפשר להשוות הגנה שצריך לתת באן ביי איי לאירופה..
אומנם יש כאלה שיתנפלו עלי שההבדלים בין הגנה על שחקני אן בי לשחקנים באירופה הם לא גדולים (יש כמה שבטוחים שלסרביה יש משהו למכור נגד הדרים טים), אבל באמת שיותר קל לשמור על גארדים אירופאים), בכל קבוצה יש לפחות גארד אחד ברמה גבוהה מאוד, ניקח גארדים מקבוצות חלשות כמו שארלוט ודטרויט, אוגסטין וסטאקי היו קורעים את אירופה ואין באירופה מישהו שמשתווה אליהם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 22:25

felix_r כתב:אני בטוח, שפיני גרשון חובב המיס-מאטצ'ים היה מוצא איזו שיטת משחק מיוחדת ומתוחכמת לשחק עם טאקר, והיה מטמטם את כל אירופה. אני לא בטוח, שדיוויד בלאט מסוגל לזה.

בוא נסכים שלא משנה באיזה עמדה תציב אותו, הוא הרבה יותר טוב מסמית'?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 22:37

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:אני בטוח, שפיני גרשון חובב המיס-מאטצ'ים היה מוצא איזו שיטת משחק מיוחדת ומתוחכמת לשחק עם טאקר, והיה מטמטם את כל אירופה. אני לא בטוח, שדיוויד בלאט מסוגל לזה.

בלי ספק!
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 07 מרץ 2012, 22:48

החציל האצטקי כתב:

לא מחזיק מסמית' כבר מהיום הראשון שאמרו שהוא חתם.
עדיין, אני חושב שטאקר יכול להיות טוב רק אם בלאט יתאמץ לסדר את הקבוצה בצורה מתאימה, ולא סתם ישחק איתו כסמול רגיל מן השורה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 08 מרץ 2012, 07:26

מבחינתי מאחיה או דאונס עדיין פייבוריטים וניחשבים הימור מושכל יחסית .
אם רוצים הימור קצת יותר פרוע אז מארק פיין יכול להתפתח לאחלה פוינט פאוורד רק שאין מה לחפש ממנו את הקליע לשלוש כי הוא פשוט לא אוהב לזרוק מהטווח הזה...

אגב דאונס חזר לעצמו אתמול עם 15 נק' 4 ריב' ו2 אס' בניצחון של הקבוצה שלו שכבר נימצאת על סף כניסה לפלייאוף בספרד ורחוקה נקודה אחת מהמקום ה-4....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים