המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:מה עם סנטר? זו תהיה טעות לא להביא שחקן מטרה
felix_r כתב:נראה שחקן טוב. לפחות בהתקפה. גם קליעה (משחרר את הכדור מהר מאוד), גם חדירה.
felix_r כתב:er79 כתב:מה עם סנטר? זו תהיה טעות לא להביא שחקן מטרה
אפשר לחשוב שראית הרבה שחקני מטרה בעונה החולפת של היורוליג...
felix_r כתב:er79 כתב:מה עם סנטר? זו תהיה טעות לא להביא שחקן מטרה
שמואל1 כתב:מעניין. חשבתי שמכבי תביא קומבו גארד ולא סווינגמן. אולי יביאו גם וגם?
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:מה עם סנטר? זו תהיה טעות לא להביא שחקן מטרה
אז שיביאו מליגה אחרת. העיקר שיביאו. בולדן כ-5 זה קומבינה נפיצה. ואתה לא יכול להסתמך על שגב כמחליף יחיד לטיוס. זה די ברור שאם לא יביאו סנטר עכשיו הם יווכחו באמצע העונה שאין להם מנוס, ולמה לחכות לאמצע העונה?
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:מה עם סנטר? זו תהיה טעות לא להביא שחקן מטרה
אז שיביאו מליגה אחרת. העיקר שיביאו. בולדן כ-5 זה קומבינה נפיצה. ואתה לא יכול להסתמך על שגב כמחליף יחיד לטיוס. זה די ברור שאם לא יביאו סנטר עכשיו הם יווכחו באמצע העונה שאין להם מנוס, ולמה לחכות לאמצע העונה?
לא הבנת את הכוונה שלי. אני אומר שהמגמה בכדורסל השתנתה בשנים האחרונות. רואים את זה בכל העולם, לא רק ב NBA , בה שתי האלופות האחרונות משחקות ללא סנטר דומיננתי.
היום נבחרת העתודה שלנו משחקת בחצי הגמר. אתה יודע מה מיוחד ל 4 הקבוצות שהגיעו לשלב הזה? 4 הקבוצות האלה מובילות את האליפות באחוזים לשלוש. דווקא הקבוצות שהתבססו על שחקני מטרה גדולים בצבע כמו ליטא, איסלנד, סרביה - לא הצליחו.
אז אני לא אומר שלא צריך סנטר. צריך. אבל לא חייבים איזה שחקן מטרה.
החציל האצטקי כתב:שניהם שחקנים לא רעים. אני חושב שאפשר להוסיף עוד כמה שקלים ולהביא שחקן מעולה.
מביניהם, מקריי הוא שחקן טוב יותר. דיברתי עליו לא מעט כאן, והוא אופציה ב' טובה מאוד לקיי ג'יי מקדניאלס.
סקורר מפחיד שהפוטנציאל ההגנתי שלו סופר גבוה שמשלב ידיים ענקיות (213 ס"מ) ואתלטיות.
החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:החציל האצטקי כתב:A_P_18 כתב:ליגינס לא בקליפרס ?
לפי דעתי לאמר פטרסון שהיה עם ספאחיה באטלנטה הוא אופציה ממש טובה ליד ג'קסון .
לא חושב. לא מספיק טוב מבחינה הגנתית, לא מספיק אתלטי וצריך כדור ביד כדי להיות דומיננטי.
כן אבל אתה גם צריך לחשוב על מה קורה לדוגמה כשג'קסון על הספסל , במצב כזה אתה כן תצטרך שחקן כמו פטרסון , הוא מנהל משחק טוב מאוד מהעמדה שלו , את האתלטיות שאתה מחפש אפשר להביא בעמדה 3.
שוב, הוא לא שחקן טוב מספיק בעיניי. אין לו הגנה ואין לו אתלטיות. גם אם תביא שחקן יוצר, יש דוגמאות טובות יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים