פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V11 - נוריס קול סיכם

15 אוגוסט 2017, 00:23

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:השנה היה לך את ה-2 הכי טוב ביורוליג, ושני רכזים ישראלים בינוניים. ראינו את התוצאה. בוא נראה מה תהיה התוצאה, כשנשקיע הפוך, נסגור את עמדת הרכז בשחקנים מצוינים, ונשאיר את העמדה 2 לכמה שחקנים משלימים לא מהדרג הראשון.

בעיניי עמדת הרכז היא החשובה ביותר. רק שלהבדיל מהעונה שעברה, השכילו כבר להביא אחד כזה לחמישייה - הצעד הנכון הבא היה להשקיע בשחקן לעמדת השוטינג גארד. לא חייבים ללכת כל פעם מקיצון לקיצון (להשקיע בעמדה אחת ולהשאיר את השנייה יתומה משחקן ברמה הגבוהה)... בכל אופן, מה שיעשו במכבי יעשו, כבר התייאשתי מהדיונים על אופן הבנייה שלהם.

תראה, אם היינו עכשיו בתחילת הקיץ, הייתי מסכים איתך.... אבל אנחנו לא שם.

מה לעשות, עכשיו אנחנו במצב שגם שיחררנו את שני הרכזים הישראלים (היו צריכים להשאיר את אוחיון), וגם החתמנו 4 גארדים בלי עמדה ברורה, שאף אחד מהם לא באמת יכול לשחק רכז אם ג'קסון חלילה יפצע/יקבל שילשול/יסע להוויה של סבתא שלו/יתפס על סמים/יקבל חוזה ב NBA...וואט אוור.

אם אחד מ 4 הגארדים האחרים יפצע, לא קרה כלום. אבל לג'קסון אין תחליף. לכן בנקודת הזמן הנוכחית חייבים עוד רכז.

עוד נקודה חיובית למקרה שנוריס קול באמת יגיע: יהיו לנו שני רכזים בסגנון משחק שונה. אחד רכז סקורר (ג'קסון), השני רכז הגנתי יותר (קול). זה יתן לספאחיה הרבה יותר אפשרויות לגוון את המשחק של מכבי.

שוב, אף אחד לא אמר שמכבי לא צריכה להביא עוד שחקן שיכול לרכז. כן נאמר שמכבי צריכה להביא קומבו גארד שהיתרונות היחסיים שלו הם קודם כל בעמדה 2, כי אין למכבי כרגע אף שחקן חמישייה איכותי לעמדה הזאת (ובעיניי יותר חשוב בשלב הזה לחזק את החמישייה מאשר את הספסל). מקריי למשל שדובר עליו פה, הוא שחקן שהעביר יותר מ-50% מהדקות שלו ב-NBA בעמדה 1, למרות שהוא סקורר במהות שלו ושוטינג גארד לכל דבר ועניין. אז הוא יודע את העבודה גם פה וגם שם. מבחינת התאמה, אין מה לדבר לטעמי, נוריס קול פחות מתאים משמעותית.

15 אוגוסט 2017, 00:28

Holiday_Armadillo כתב:הנמכתי את הציפיות שלי ואני אסתפק בזה שהוא לא ישחזר את העניין שבסירטון

אני דווקא חושב שזה חיזוק טוב
הוא גארד זריז מאוד
ויודע לסיים טוב ב2 הידיים
וגם עם ניסיון של כמה שנים בNBA

15 אוגוסט 2017, 00:32

אומרים שהוא קלעי בינוני...אבל הוא קולע די טוב משלוש וחצי מרחק לא ?

הדבר הכי טוב שהוא שומר פשוט מעולה

15 אוגוסט 2017, 00:33

אני מפחד מרוצסטי ופארמר all over again

15 אוגוסט 2017, 00:41

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:השנה היה לך את ה-2 הכי טוב ביורוליג, ושני רכזים ישראלים בינוניים. ראינו את התוצאה. בוא נראה מה תהיה התוצאה, כשנשקיע הפוך, נסגור את עמדת הרכז בשחקנים מצוינים, ונשאיר את העמדה 2 לכמה שחקנים משלימים לא מהדרג הראשון.

בעיניי עמדת הרכז היא החשובה ביותר. רק שלהבדיל מהעונה שעברה, השכילו כבר להביא אחד כזה לחמישייה - הצעד הנכון הבא היה להשקיע בשחקן לעמדת השוטינג גארד. לא חייבים ללכת כל פעם מקיצון לקיצון (להשקיע בעמדה אחת ולהשאיר את השנייה יתומה משחקן ברמה הגבוהה)... בכל אופן, מה שיעשו במכבי יעשו, כבר התייאשתי מהדיונים על אופן הבנייה שלהם.

תראה, אם היינו עכשיו בתחילת הקיץ, הייתי מסכים איתך.... אבל אנחנו לא שם.

מה לעשות, עכשיו אנחנו במצב שגם שיחררנו את שני הרכזים הישראלים (היו צריכים להשאיר את אוחיון), וגם החתמנו 4 גארדים בלי עמדה ברורה, שאף אחד מהם לא באמת יכול לשחק רכז אם ג'קסון חלילה יפצע/יקבל שילשול/יסע להוויה של סבתא שלו/יתפס על סמים/יקבל חוזה ב NBA...וואט אוור.

אם אחד מ 4 הגארדים האחרים יפצע, לא קרה כלום. אבל לג'קסון אין תחליף. לכן בנקודת הזמן הנוכחית חייבים עוד רכז.

עוד נקודה חיובית למקרה שנוריס קול באמת יגיע: יהיו לנו שני רכזים בסגנון משחק שונה. אחד רכז סקורר (ג'קסון), השני רכז הגנתי יותר (קול). זה יתן לספאחיה הרבה יותר אפשרויות לגוון את המשחק של מכבי.

שוב, אף אחד לא אמר שמכבי לא צריכה להביא עוד שחקן שיכול לרכז. כן נאמר שמכבי צריכה להביא קומבו גארד שהיתרונות היחסיים שלו הם קודם כל בעמדה 2, כי אין למכבי כרגע אף שחקן חמישייה איכותי לעמדה הזאת (ובעיניי יותר חשוב בשלב הזה לחזק את החמישייה מאשר את הספסל). מקריי למשל שדובר עליו פה, הוא שחקן שהעביר יותר מ-50% מהדקות שלו ב-NBA בעמדה 1, למרות שהוא סקורר במהות שלו ושוטינג גארד לכל דבר ועניין. אז הוא יודע את העבודה גם פה וגם שם. מבחינת התאמה, אין מה לדבר לטעמי, נוריס קול פחות מתאים משמעותית.

אתה יודע מה? אחרי שחשבתי עוד קצת, הגעתי למסקנה, שגם אם לא היו לנו את 4 הגארדים האלה חתומים כבר בסגל, אני לא בטוח שהייתי הולך על כוכב בעמדה 2. קבוצה עם כוכבים בכל העמדות לא עובדת. אם ג'קסון הולך להיות הכוכב של הקבוצה, אז צריך לידו בעמדה 2 שחקן משלים בלי הרבה אגו שיתעסק בעיקר בהגנה ובעזרה לאחרים.

Re: ת'רד המלפפונים V11 - נורס קול סיכם

15 אוגוסט 2017, 00:42

לדעתכם בלי קשר למי שיחתום , אתם מאמינים שדיבה יכול להפוך לשחקן יורוליג לגיטימי ?
תכלס הייתה לו עונה מצויינת , עובד קשה שחקן מאוד קבוצתי ..
לא חושבים שהוא יכול לתפקד כפותח גם ביורוליג ?

15 אוגוסט 2017, 00:43

מקווה שספחיה יודע מה הוא עושה.......... .

15 אוגוסט 2017, 00:43

Naor116 כתב:אני מפחד מרוצסטי ופארמר all over again

ממש לא המקרה ..קודם כל ..קול שומר מעולה
וגם יש מחליפים טובים ששומרים טוב ..קבוצת הגנה רעה לא נראה השנה

15 אוגוסט 2017, 00:45

felix_r כתב:אתה יודע מה? אחרי שחשבתי עוד קצת, הגעתי למסקנה, שגם אם לא היו לנו את 4 הגארדים האלה חתומים כבר בסגל, אני לא בטוח שהייתי הולך על כוכב בעמדה 2. קבוצה עם כוכבים בכל העמדות לא עובדת. אם ג'קסון הולך להיות הכוכב של הקבוצה, אז צריך לידו בעמדה 2 שחקן משלים בלי הרבה אגו שיתעסק בעיקר בהגנה ובעזרה לאחרים.

מכבי לא צריכה כוכב בכל עמדה, היא צריכה שחקן איכותי בכל עמדה. ככה בנויה קבוצה טובה.
כל השאר זה תירוצים.

15 אוגוסט 2017, 00:46

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:אתה יודע מה? אחרי שחשבתי עוד קצת, הגעתי למסקנה, שגם אם לא היו לנו את 4 הגארדים האלה חתומים כבר בסגל, אני לא בטוח שהייתי הולך על כוכב בעמדה 2. קבוצה עם כוכבים בכל העמדות לא עובדת. אם ג'קסון הולך להיות הכוכב של הקבוצה, אז צריך לידו בעמדה 2 שחקן משלים בלי הרבה אגו שיתעסק בעיקר בהגנה ובעזרה לאחרים.

מכבי לא צריכה כוכב בכל עמדה, היא צריכה שחקן איכותי בכל עמדה. ככה בנויה קבוצה טובה.
כל השאר זה תירוצים.

:worship

15 אוגוסט 2017, 00:48

גל גל כתב:

עדיין יש פה בעיה (או סימן שאלה) של התאמה

15 אוגוסט 2017, 00:49

גל גל כתב:

קודם כל, קול לא סגור. עם כל הכבוד לדיווח שפיק פירסם בתחתית האתר של ONE, שלא קיים כמובן בטוויטר שלו.
דבר שני, מציע לא לקפוץ למסקנות לגבי הקבוצה או להפריז ביכולות של שחקן כזה או אחר.

15 אוגוסט 2017, 00:58

אחדשיודע כתב:

כל השאר זה תירוצים.

יש רצוי ויש מצוי. אפשר להתפלצף שעות על התיאוריה. בפועל יש לנו כבר הרבה שחקנים, וצריך להתחשב בזה, גם אם השחקנים האלה לא נראים לך מספיק טובים.

גם אני ממש לא מתלהב מהשחקנים החתומים בקבוצה, אבל זאת עובדה קיימת. גם אני לא הייתי מחתים את קיין, ולא את רול, ולא את תומאס, וכנראה שאפילו לא את ג'קסון.

השחקנים האלה כבר כאן. אתה לא יכול לזרוק אותם ולעשות מה שבא לך.

תפנים את זה, ואז תבין שעדיף עוד רכז ולא עוד 2.

וגם עוד סנטר.

15 אוגוסט 2017, 00:58

פיק פירסם שחתם הרגע

NBA veteran guard Norris Cole is signing a one-year deal overseas with Maccabi Tel Aviv of the Euroleague, according to source.

15 אוגוסט 2017, 00:59

EasyLife כתב:פיק פירסם שחתם הרגע

NBA veteran guard Norris Cole is signing a one-year deal overseas with Maccabi Tel Aviv of the Euroleague, according to source.

ובעוד אנחנו מדברים...
שיהיה בהצלחה.

15 אוגוסט 2017, 01:03

נקווה שהוא בריא.
אם כן, אפשר לחיות עם ההחתמה הזאת

15 אוגוסט 2017, 01:05

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

כל השאר זה תירוצים.

יש רצוי ויש מצוי. אפשר להתפלצף שעות על התיאוריה. בפועל יש לנו כבר הרבה שחקנים, וצריך להתחשב בזה, גם אם השחקנים האלה לא נראים לך מספיק טובים.

גם אני ממש לא מתלהב מהשחקנים החתומים בקבוצה, אבל זאת עובדה קיימת. גם אני לא הייתי מחתים את קיין, ולא את רול, ולא את תומאס, וכנראה שאפילו לא את ג'קסון.

וגם עוד סנטר.

לא, אתה צריך להפנים שהשחקנים שהצבעת עליהם (רול, קיין, דיברתולומאו וזוסמן) לא מקובעים לעמדה שהחלטת שהם שייכים לה. אם תרצה או לא תרצה - הם ישחקו השנה גם בעמדה 1, גם בעמדה 2 וגם בעמדה 3. יהיה מקום לכולם, ובוודאי שהיה מקום לשוטינג גארד איכותי בחמישייה.

נוריס קול חתם במכבי תל אביב לעונה אחת

15 אוגוסט 2017, 01:10

David Pick‏ @IAmDPick

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

כל השאר זה תירוצים.

וגם עוד סנטר.

לא, אתה צריך להפנים שהשחקנים שהצבעת עליהם (רול, קיין, דיברתולומאו וזוסמן) לא מקובעים לעמדה שהחלטת שהם שייכים לה. אם תרצה או לא תרצה - הם ישחקו השנה גם בעמדה 1, גם בעמדה 2 וגם בעמדה 3. יהיה מקום לכולם, ובוודאי שהיה מקום לשוטינג גארד איכותי בחמישייה.

אני מעדיף להביא רכז ולדחוף אותם לעמדות 2 ו 3 שם הם יכולים לתרום בצורה בהחלט סבירה (שם יש גם את תומאס), מאשר להביא שוטינג גארד, ולדחוף אותם לשחק בעמדה 1 (עמדה הרבה יותר קשה).

אם מכבי.תביא עכשיו סנטר בסכומים שהציעו על מוטיונאס אפשר להיות פחות פסימיים לגבי העונה
נושא נעול