18 מרץ 2012, 17:16
jol9 כתב:קודי כתב:אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.
זה הרכב בעייתי, אלא אם כן אתה מביא רכז ממש טוב.
זה בעצם הרכב בלי שחקן ציר שמשחק בלואו פוסט בהתקפה, ולכן אם לא יהיה לך איזה פארמר או ארויו ב-1, אז אנחנו צפויים ליפול.
18 מרץ 2012, 17:20
חנו'ש כתב:jol9 כתב:קודי כתב:אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.
זה בעצם הרכב בלי שחקן ציר שמשחק בלואו פוסט בהתקפה, ולכן אם לא יהיה לך איזה פארמר או ארויו ב-1, אז אנחנו צפויים ליפול.
מסכימה, ולכן אני חושבת שסופו הרבה יותר קריטי לסגל של מכבי.
גם הנדריקס מאוד חשוב אבל אני לא חושבת שעל חשבון סופו.
18 מרץ 2012, 17:22
חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
18 מרץ 2012, 17:23
18 מרץ 2012, 17:27
חנו'ש כתב:אני לא רוצה את סופו עם איזה נגר, אני רוצה את סופו עם הנדריקס.
אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד.
אם נותנים לך רק 2 אופציות: הנדריקס+סנטר זול או סופו+נגר, מה היית מעדיף? או יותר נכון, מה הרע במיעוטו לדעתך?
18 מרץ 2012, 17:28
18 מרץ 2012, 17:37
יוסי22 כתב:בלאט והמחליפים הראויים זה לא קסם , לצפות שהוא יביא באמת מחליף לסנטר שללא הפציעה הוא אחד משלושת הטובים באירופה זה חלומות בהקיץ.
בנוגע לטופ 16 זה נראה לי ברור שהבעיה של מכבי היא היכולת של סופו , איתו מכבי קבוצה לא רעה בכלל אבל זה ממש לא לרעתו כי זה לגיטימי לסחוב פציעה קלה שהוא לא מטפל בה כנראה כהחלטה מודעת של הצוות המקצועי שלכאורה מוכיחה את עצמה כי עושה רושם שהוא חזר לעצמו לקראת ההצלבה.
כשרואים את ההבדל בין מכבי איתו למכבי בלעדיו קשה לראות איך עדיף למכבי להסתמך על הנדריקס כגבוה מוביל ולא על סופו.
18 מרץ 2012, 17:40
18 מרץ 2012, 17:42
חנו'ש כתב:יוני, נראה לי שמכבי יש אופציה על סופו, כך שאם מכבי תרצה אותו אני בספק אם תוכל לשלם לו פחות ממה שהוסכם מראש ואני מניחה שמדובר באופציה שאומרת שדרוג לחוזה הנוכחי.
אם סופו לא יהיה טוב כנראה שמכבי פשוט תחליט לא לממש את האופציה מה שאומר ביי ביי סופו, ואם הוא יהיה טוב, סביר שהמשמעות תהיה זהה.
18 מרץ 2012, 17:44
חנו'ש כתב:אני לא רוצה את סופו עם איזה נגר, אני רוצה את סופו עם הנדריקס.
אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד.
אם נותנים לך רק 2 אופציות: הנדריקס+סנטר זול או סופו+נגר, מה היית מעדיף? או יותר נכון, מה הרע במיעוטו לדעתך?
18 מרץ 2012, 17:51
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
האמת שגם אני חשבתי על זה.
אם השמועות שגורוסת שבלאט לא מעוניין להשאיר כאן את סופו לעונה הבאה, אני בטוח שהוא כבר סימן מחליף ראוי עבורו (וזה לא הנדריקס).
מעניין מי זה.
18 מרץ 2012, 17:58
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
אם השמועות שגורוסת שבלאט לא מעוניין להשאיר כאן את סופו לעונה הבאה, אני בטוח שהוא כבר סימן מחליף ראוי עבורו (וזה לא הנדריקס).
מעניין מי זה.
אני שמעתי מכמה משמתשים בתפוז שמאריץ' חזק על הכוונת
אני יודע שאתם לא לוקחים אותם ברצינות(ודי בצדק)אבל הפעם זה נראה לי נכון(ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל)
ואם הנדריקס ומאריץ' יהיו בקבוצה תהיה לנו עמדת סנטר אדירה
18 מרץ 2012, 18:06
itay92 כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
מעניין מי זה.
אני יודע שאתם לא לוקחים אותם ברצינות(ודי בצדק)אבל הפעם זה נראה לי נכון(ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל)
לא עדיף סופו ומאריץ''??
18 מרץ 2012, 18:22
itay92 כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
מעניין מי זה.
לא עדיף סופו ומאריץ''??
18 מרץ 2012, 18:27
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
מעניין מי זה.
18 מרץ 2012, 18:34
חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
מעניין מי זה.
האופציה של מאריץ' לא נראת לי קורצת במיוחד.
שחקן שעבר פציעה וכבר שנתיים מעמיד ממוצעים עלובים ורואה בעיקר ספסל, לא יהפוך להיות פתאום סנטר איכותי או שחקן ברמה בה סופו היה בעונה שעברה.
מצד שני, אם זה השחקן אותו רוצה המאמן, אז אהלן וסהלן.
מקווה שהוא יתגלה כבחירה נכונה, אם וכאשר יגיע.
18 מרץ 2012, 18:52
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:קודי כתב:אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.
מסכימה, ולכן אני חושבת שסופו הרבה יותר קריטי לסגל של מכבי.
גם הנדריקס מאוד חשוב אבל אני לא חושבת שעל חשבון סופו.
תראי, אסף כל הזמן אומר שהוא מעדיף את סופו ואיזה נגר גבוה, מאשר את הנדריקס עם סנטר זול.
אני לא יודע. סופו הוא נכס, אבל גם הנדריקס. מכבי לא תביא סנטר מחליף טוב מהנדריקס, ואם סופו יחליט לעשות שביתה (או להיפצע) בטופ 16 בעונה הבאה
אז אפשר יהיה להגיד שלום לעונה.
יוסי מציין כל הזמן שמכבי נראתה רע בטופ 16, וסופו הוא ההבדל. זה נכון, אבל אני לא חושב שזה לזכותו של סופו. להיפך.
18 מרץ 2012, 18:56
18 מרץ 2012, 18:57
חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.
זכור לי שפורסם שיכול להיות שגם הוא יצטרך לעבור איזה הליך מסוים בקיץ, אבל אני לא בטוחה לגבי הוודאות של זה.
18 מרץ 2012, 19:28
חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.