עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 17:16

jol9 כתב:
קודי כתב:אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.

זה הרכב בעייתי, אלא אם כן אתה מביא רכז ממש טוב.
זה בעצם הרכב בלי שחקן ציר שמשחק בלואו פוסט בהתקפה, ולכן אם לא יהיה לך איזה פארמר או ארויו ב-1, אז אנחנו צפויים ליפול.

מסכימה, ולכן אני חושבת שסופו הרבה יותר קריטי לסגל של מכבי.
גם הנדריקס מאוד חשוב אבל אני לא חושבת שעל חשבון סופו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 17:20

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.

זה בעצם הרכב בלי שחקן ציר שמשחק בלואו פוסט בהתקפה, ולכן אם לא יהיה לך איזה פארמר או ארויו ב-1, אז אנחנו צפויים ליפול.

תראי, אסף כל הזמן אומר שהוא מעדיף את סופו ואיזה נגר גבוה, מאשר את הנדריקס עם סנטר זול.
אני לא יודע. סופו הוא נכס, אבל גם הנדריקס. מכבי לא תביא סנטר מחליף טוב מהנדריקס, ואם סופו יחליט לעשות שביתה (או להיפצע) בטופ 16 בעונה הבאה
אז אפשר יהיה להגיד שלום לעונה.

יוסי מציין כל הזמן שמכבי נראתה רע בטופ 16, וסופו הוא ההבדל. זה נכון, אבל אני לא חושב שזה לזכותו של סופו. להיפך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 17:22

חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....

האמת שגם אני חשבתי על זה.
אם השמועות שגורוסת שבלאט לא מעוניין להשאיר כאן את סופו לעונה הבאה, אני בטוח שהוא כבר סימן מחליף ראוי עבורו (וזה לא הנדריקס).
מעניין מי זה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 17:23

אני לא רוצה את סופו עם איזה נגר, אני רוצה את סופו עם הנדריקס.
אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד.
אם נותנים לך רק 2 אופציות: הנדריקס+סנטר זול או סופו+נגר, מה היית מעדיף? או יותר נכון, מה הרע במיעוטו לדעתך?
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 17:27

חנו'ש כתב:אני לא רוצה את סופו עם איזה נגר, אני רוצה את סופו עם הנדריקס.
אם נותנים לך רק 2 אופציות: הנדריקס+סנטר זול או סופו+נגר, מה היית מעדיף? או יותר נכון, מה הרע במיעוטו לדעתך?

אני באמת לא יודע.
יש כאן בעיה סבוכה מאוד.

מצד אחד, סופו לא מצדיק בחודשיים האחרונים, את החוזה עליו הוא רוצה לחתום, בעוד הנדריקס כן.
ישנו כאן סיכון גדול. אם סופו ימשיך להיות גרוע, אז בקיץ אפשר יהיה להשאיר אותו בעבור 600-700K ולא יותר, מנגד, סיום טוב שלו את העונה, ואפשר לשכוח ממנו לגמרי.
כנ"ל עם הנדריקס.

אני חושב שבמקרה של סופו צריך לחכות לסוף העונה, ובמקרה של הנדריקס צריך לסגור כבר עכשיו, כי הוא בקו עליה,
אבל באמת שאני חושב שריצ' וסנטר זול ובינוני זה לא קו קדמי מספיק טוב, בדיוק כמו סופו וסנטר זול ובינוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 מרץ 2012, 17:28

בלאט והמחליפים הראויים זה לא קסם , לצפות שהוא יביא באמת מחליף לסנטר שללא הפציעה הוא אחד משלושת הטובים באירופה זה חלומות בהקיץ.

בנוגע לטופ 16 זה נראה לי ברור שהבעיה של מכבי היא היכולת של סופו , איתו מכבי קבוצה לא רעה בכלל אבל זה ממש לא לרעתו כי זה לגיטימי לסחוב פציעה קלה שהוא לא מטפל בה כנראה כהחלטה מודעת של הצוות המקצועי שלכאורה מוכיחה את עצמה כי עושה רושם שהוא חזר לעצמו לקראת ההצלבה.

כשרואים את ההבדל בין מכבי איתו למכבי בלעדיו קשה לראות איך עדיף למכבי להסתמך על הנדריקס כגבוה מוביל ולא על סופו.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 17:37

יוסי22 כתב:בלאט והמחליפים הראויים זה לא קסם , לצפות שהוא יביא באמת מחליף לסנטר שללא הפציעה הוא אחד משלושת הטובים באירופה זה חלומות בהקיץ.

בנוגע לטופ 16 זה נראה לי ברור שהבעיה של מכבי היא היכולת של סופו , איתו מכבי קבוצה לא רעה בכלל אבל זה ממש לא לרעתו כי זה לגיטימי לסחוב פציעה קלה שהוא לא מטפל בה כנראה כהחלטה מודעת של הצוות המקצועי שלכאורה מוכיחה את עצמה כי עושה רושם שהוא חזר לעצמו לקראת ההצלבה.

כשרואים את ההבדל בין מכבי איתו למכבי בלעדיו קשה לראות איך עדיף למכבי להסתמך על הנדריקס כגבוה מוביל ולא על סופו.

דווקא לא קשה לראות. תוציא את הנדריקס מהסגל, ואתה סופר 4-5 הפסדים בטופ 16. זה מה שיקרה, אם סופו יחליט להיעלם לו שוב בעונה הבאה, והפעם לא יהיה את הנדריקס שיחזיק
את הקבוצה על הגב.
אי אפשר להפיל את הכל על הפציעה, וגם אם כן, זה עדיין לא מרגיע אותי, כי הוא יכול להפצע שוב ושוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 17:40

יוני, נראה לי שמכבי יש אופציה על סופו, כך שאם מכבי תרצה אותו אני בספק אם תוכל לשלם לו פחות ממה שהוסכם מראש ואני מניחה שמדובר באופציה שאומרת שדרוג לחוזה הנוכחי.
אם סופו לא יהיה טוב כנראה שמכבי פשוט תחליט לא לממש את האופציה מה שאומר ביי ביי סופו, ואם הוא יהיה טוב, סביר שהמשמעות תהיה זהה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 17:42

חנו'ש כתב:יוני, נראה לי שמכבי יש אופציה על סופו, כך שאם מכבי תרצה אותו אני בספק אם תוכל לשלם לו פחות ממה שהוסכם מראש ואני מניחה שמדובר באופציה שאומרת שדרוג לחוזה הנוכחי.
אם סופו לא יהיה טוב כנראה שמכבי פשוט תחליט לא לממש את האופציה מה שאומר ביי ביי סופו, ואם הוא יהיה טוב, סביר שהמשמעות תהיה זהה.

הבנתי.
OK, אז בכל מקרה ההחלטה נשארת לסוף. מה שבטוח הוא שלא נראה כאן את סופו, הנדריקס, מצ'באן ולאנגפורד ביחד. אני מקווה שנוכל לראות לפחות שניים מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 17:44

חנו'ש כתב:אני לא רוצה את סופו עם איזה נגר, אני רוצה את סופו עם הנדריקס.

אני לא חושב שאילו שתי האופציות היחידות.
ייתכן ויש פתרון ביניים כמו הנדריקס+סנטר סביר או סנטר צעיר שמסוגל להתקדם.
צוות כמו הנדריקס+פול דיוויס, אני קונה.לדעתי, יכול לעבוד לא רע.

בכל אופן, אני נוטה להאמין שמכבי דוקא כן תשאיר את סופו.
למכבי יש חוזה עם סופו לעונה הבאה וכל מה שהיא צריכה לעשות בשביל להשאיר אותו כאן זה לממש עליו את האופציה.

בנוגע לתקציב, יש למכבי מקומות בהם היא יכולה לקצץ ואפילו מקורות מהם היא יכולה להביא עוד כסף.
שאייר ופאפאלוקאס כנראה בדרך החוצה, מאלט גם לא ישאר כאן ויש סיכוי לא רע שגם לא נראה כאן את ג'יימס.
למכבי בעונה הבאה יהיו כנראה רק 12 שחקנים בסגל הבכיר (אם לא פחות) ועל הדרך אפשר גם למכור את מצ'באן בלא מעט כסף.
אם מכבי ינהלו את התקציב נכון, לא יתפרעו עם החתמות ולא יבנו כאן שוב סגל עם שלושה שחקנים ושישה גארדים, יהיה ניתן גם להשאיר את סופו והנדריקס וגם לבנות את הסגל לפי רוצונו של המאמן.

כמו שאני רואה את הדברים, עתידו של סופו תלוי יותר ברוצונות של בלאט מאשר בעינייני תקציב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מרץ 2012, 17:51

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....

אם השמועות שגורוסת שבלאט לא מעוניין להשאיר כאן את סופו לעונה הבאה, אני בטוח שהוא כבר סימן מחליף ראוי עבורו (וזה לא הנדריקס).
מעניין מי זה.

אני שמעתי מכמה משמתשים בתפוז שמאריץ' חזק על הכוונת
אני יודע שאתם לא לוקחים אותם ברצינות(ודי בצדק)אבל הפעם זה נראה לי נכון(ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל)
ואם הנדריקס ומאריץ' יהיו בקבוצה תהיה לנו עמדת סנטר אדירה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 18 מרץ 2012, 17:58

rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מעניין מי זה.

אני יודע שאתם לא לוקחים אותם ברצינות(ודי בצדק)אבל הפעם זה נראה לי נכון(ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל)

לא עדיף סופו ומאריץ''??
itay92

הודעהעל ידי גל גל » 18 מרץ 2012, 18:06

itay92 כתב:
rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מעניין מי זה.

לא עדיף סופו ומאריץ''??

לדעתי לא כי אז אתה לא כל כך מגוון..ומאריץ והנדריקס גם יותר מתאימים לשחק אחד ליד השני..מה גם שמאריץ לא צריך לעלות עכשיו כל כך הרבה כי הוא בקושי משחק בפנא
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מרץ 2012, 18:22

itay92 כתב:
rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מעניין מי זה.

לא עדיף סופו ומאריץ''??

דווקא במקרה הזה יכול להיות שלא,סופו יותר טוב מריצ' אבל מנגד הנדריקס הוא "פועל שחור" שאני חושב שצריך להיות בכל קבוצה
כך שאולי עדיף סנטר אחד מצויין ופועל שחור על פני סנטר מצויין וסנטר מאוד דומיננטי אבל שלא יתן את הדברים שהנדריקס מביא(ושוב אני חושב שסופו יותר טוב מהנדריקס)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 18:27

rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מעניין מי זה.

האופציה של מאריץ' לא נראת לי קורצת במיוחד.
שחקן שעבר פציעה וכבר שנתיים מעמיד ממוצעים עלובים ורואה בעיקר ספסל, לא יהפוך להיות פתאום סנטר איכותי או שחקן ברמה בה סופו היה בעונה שעברה.

מצד שני, אם זה השחקן אותו רוצה המאמן, אז אהלן וסהלן.
מקווה שהוא יתגלה כבחירה נכונה, אם וכאשר יגיע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מרץ 2012, 18:34

חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מעניין מי זה.

האופציה של מאריץ' לא נראת לי קורצת במיוחד.
שחקן שעבר פציעה וכבר שנתיים מעמיד ממוצעים עלובים ורואה בעיקר ספסל, לא יהפוך להיות פתאום סנטר איכותי או שחקן ברמה בה סופו היה בעונה שעברה.

מצד שני, אם זה השחקן אותו רוצה המאמן, אז אהלן וסהלן.
מקווה שהוא יתגלה כבחירה נכונה, אם וכאשר יגיע.

אני רוצה מאוד לראות אותו במכבי ואני חושב שהוא יהיה אדיר
אנשים שוכחים פה גם איך קברו את הקריירה של סופו לפני שהגיע למכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 18:52

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

תראי, אסף כל הזמן אומר שהוא מעדיף את סופו ואיזה נגר גבוה, מאשר את הנדריקס עם סנטר זול.
אני לא יודע. סופו הוא נכס, אבל גם הנדריקס. מכבי לא תביא סנטר מחליף טוב מהנדריקס, ואם סופו יחליט לעשות שביתה (או להיפצע) בטופ 16 בעונה הבאה
אז אפשר יהיה להגיד שלום לעונה.

יוסי מציין כל הזמן שמכבי נראתה רע בטופ 16, וסופו הוא ההבדל. זה נכון, אבל אני לא חושב שזה לזכותו של סופו. להיפך.

בדיוק, לא סתם מכבי מתלבטת לגבי סופו, זה שחקן שבקבוצה כמו מכבי אתה בונה סביבו קבוצה ( בברצלונה או בצסק"א דווקא לא, הוא היה שם סנטר מחליף ).
אני חושב שצריך לחכות איתו לקיץ ולראות מה קורה עם הפציעה שהוא סוחב והניתוח שהבוא אמור לעבור בברך. זה נכון שזו אמורה להיות פרוצדורה די פשוטה, אבל אצל שחקן בגודל שלו אי אפשר אף פעם לדעת.

אני גם די כופר בעיקר לגבי זה שלסופו אין תחליף ושיקרה אסון גדול אם לא יהיה במכבי. אני שוכחים לפעמים שלצד היתרון הגדול שלו בלואו פוסט בהתקפה הוא גם בעייתי מאוד בהגנה, בריבאונד, בסטמינה שלו, בצבירת עבירות טפשית ( שנובעת גם ממחסור באוויר ) ובאי יציבות גדולה לאורך העונה.

יכול להיות ששחקן פחות מבריק התקפית בלואו פוסט, אבל עם סט תכונות טוב יותר באלמנטים אחרים, כולל גובה, אתלטיות, הגנה, ריבאונד, מהירות ותנועה טובה בלי כדור יהיה לא פחות יעיל .

זוכרים אחד כמו האפמן למשל ? הוא לא היה איזה חיית לואו פוסט, אבל כמה שהוא היה ענק ובאנקר לקבוצה . גם הסגנון וצורת המשחק הייתה הרבה יותר אטרקטיבית איתו.
דווקא מריץ ' בשיאו הוא אחלה דוגמא לשחקן כזה .

כמובן שהכול תיאורטי ואם סופו יהיה בריא ויתן סוף עונה טוב אין סיבה שלא ימשיך במכבי. אבל זו גם לא טרגדיה אם לא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 18:56

מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.
זכור לי שפורסם שיכול להיות שגם הוא יצטרך לעבור איזה הליך מסוים בקיץ, אבל אני לא בטוחה לגבי הוודאות של זה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2012, 18:57

חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.
זכור לי שפורסם שיכול להיות שגם הוא יצטרך לעבור איזה הליך מסוים בקיץ, אבל אני לא בטוחה לגבי הוודאות של זה.

רשמו שהוא יצטרך לעבור בדיקה ולראות אם הוא יצטרך לעבור ניתוח בכתף שישבית אותו לחצי שנה..אבל הורידו לו כבר את הפלסטרים מהכתף לא? משחק אחד בוודאות לא היה לו אבל לא שמתי לב אם גם אתמול לא היה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 19:28

חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.

זאת בדיוק הנקודה. מדברים פה על הפציעה של סופו כמקור לכל בעיותיה של מכבי. אישית, אני בספק מאוד גדול שאם וכאשר סופו יחלים מהפציעה ויעבור את הניתוח, המצב ישתפר פלאים כמו שחוזים כאן.
לעניות דעתי, הבעיה של סופו היא לא רק בברך.

בכל אופן, מה שאותי די מעצבן במקרה של סופו, הוא שמכבי משקיעה בו הרבה ואפילו יוצאת מגידרה בשביל לרצות אותו, אך בפועל, היא מקבלת חזרה די מעט.
סופו הוא השחקן היחידי בתולדות המועדון שיש לו גם מאמן אישי חיצוני, גם דיאטינית צמודה וגם חוזה המתקרב למיליון דולר נטו.
כמו כן, סופו הוא שחקן שנוטה למצבי רוח, מתעייף מהר וחדשות לבקרים אנחנו שומעים על בעיות בחיים האישיים שלו או על פציעות.
כל זאת כאמור, עבור שחקן שלא מחזיר הרבה ובטופ 16 נותן 6 נק' ו2.8 ריב' בלבד.
פעם מכבי היתה מביאה שחקנים כמו נייט האפמן, שעבור 350 אלף דולר, היה נותן 17 נק' ו9 ריב' למשחק, שומר על יציבות וגם נותן הגנה. אצל האפמן (כמו אצל רוב שחקני מכבי), לא היינו שומעים על בעיות ברכיים, נטייה להשמנה, אשה העומדת ללדת או על מצבי רוח משתנים.
גם הנדריקס הוא דוגמא לשחקן מקצוען שלא צריך להתאמץ בשבילו יותר מדי. הנדריקס מרוויח היום בערך חצי מהמשכורת של סופו, הוא קולע יותר ממנו, מוריד יותר ריבאונדים ממנו ובניגוד גמור לסופו, נותן הגנה ולא מתקשה לשחק גם כאשר הוא סוחב פציעה.

אציין שאני בעד השארתו של סופו, אבל המצב שנוצר איתו העונה הוא אבסורדי משהו.
בשורה התחתונה, אני מאוד רוצה להאמין שכאשר הוא יחלים מהפציעה הוא יחזור להיות שחקן מצויין, אבל אני מאוד מסופק בעיניין הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, liran ו־32 אורחים