המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
moring1 כתב:אחדשיודע כתב:ממש שאקיל אוניל.
ממליץ להרגיע עם הציפיות המנותקות.
הוא מושלם עבור הקבוצה מבחינתי, שום שחקן NBA לפני פרישה לא היה מרצה אותי יותר.
אגרסיבי, יד רכה, לא נרתע לקחת זריקות מחצי מרחק, חוסם נחמד, יודע למסור ולא הולך תמיד ראש בקיר, משחק פוסטאפ.
מה צריך יותר מזה...במיוחד כשיש גם את טיוס.
אני לא אגזים ואומר שאם בולדן לא יפשל יהיה לנו קוו קדמי ששווה טופ 8 על הנייר.
אני גם מחזיק מתומאס בעמדה 4, כששיחק בברצלונה היה לא רע בעמדה הזאת.
הבעיה העיקרית של הקבוצה הזאת היא עמדה 3 ולכן רול צריך לתת את עונת חייו כדי שהכל יתחבר.
לדעתי תומאס יבלה לא מעט ב- 4.er79 כתב:תומאס לא ישחק 4. ורול לא ישחק 3. אלא אם משהו ממש יוצא דופן יקרה, כמו כשלון קולוסאלי של בולדן.
moring1 כתב:אחדשיודע כתב:ממש שאקיל אוניל.
ממליץ להרגיע עם הציפיות המנותקות.
הוא מושלם עבור הקבוצה מבחינתי, שום שחקן NBA לפני פרישה לא היה מרצה אותי יותר.
אגרסיבי, יד רכה, לא נרתע לקחת זריקות מחצי מרחק, חוסם נחמד, יודע למסור ולא הולך תמיד ראש בקיר, משחק פוסטאפ.
מה צריך יותר מזה...במיוחד כשיש גם את טיוס.
אני לא אגזים ואומר שאם בולדן לא יפשל יהיה לנו קוו קדמי ששווה טופ 8 על הנייר.
אני גם מחזיק מתומאס בעמדה 4, כששיחק בברצלונה היה לא רע בעמדה הזאת.
הבעיה העיקרית של הקבוצה הזאת היא עמדה 3 ולכן רול צריך לתת את עונת חייו כדי שהכל יתחבר.
שמואל1 כתב:לדעתי תומאס יבלה לא מעט ב- 4.er79 כתב:תומאס לא ישחק 4. ורול לא ישחק 3. אלא אם משהו ממש יוצא דופן יקרה, כמו כשלון קולוסאלי של בולדן.
אחדשיודע כתב:אם למכבי היה מיליון דולר נטו בכיס (סכום מינימלי לדעתי עבור שחקן חמישייה), היא הייתה יכולה להביא שחקן הרבה יותר טוב ומתאים לצרכים של הקבוצה. שוב, אני לא אומר שזאת החתמה רעה בהינתן שלא נשאר מספיק כסף, אבל לא צריך להגזים עם המחמאות. קבוצה בסדר הגודל של מכבי הייתה צריכה להעמיד סנטר פותח טוב יותר. היא הייתה צריכה שובר שיוויון.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אם למכבי היה מיליון דולר נטו בכיס (סכום מינימלי לדעתי עבור שחקן חמישייה), היא הייתה יכולה להביא שחקן הרבה יותר טוב ומתאים לצרכים של הקבוצה. שוב, אני לא אומר שזאת החתמה רעה בהינתן שלא נשאר מספיק כסף, אבל לא צריך להגזים עם המחמאות. קבוצה בסדר הגודל של מכבי הייתה צריכה להעמיד סנטר פותח טוב יותר. היא הייתה צריכה שובר שיוויון.
כמו מי?
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אם למכבי היה מיליון דולר נטו בכיס (סכום מינימלי לדעתי עבור שחקן חמישייה), היא הייתה יכולה להביא שחקן הרבה יותר טוב ומתאים לצרכים של הקבוצה. שוב, אני לא אומר שזאת החתמה רעה בהינתן שלא נשאר מספיק כסף, אבל לא צריך להגזים עם המחמאות. קבוצה בסדר הגודל של מכבי הייתה צריכה להעמיד סנטר פותח טוב יותר. היא הייתה צריכה שובר שיוויון.
כמו מי?
כמו מי? לא חסר, השוק רווי בשחקני פנים איכותיים. תומאס רובינסון, טיילר זלר, רוי היברט, סאלינג'ר, וולטר טבארס (שצפוי לקבל שחרור מקליבלנד במהלך מחנה האימונים) ומספר שחקנים נוספים מהמחנות. חלקם הגדול עשוי למצוא קבוצת NBA שתיתן להם צ'אנס נוסף, אבל לא כולם. מיליון דולר או מעט יותר היו יכולים את העבודה.
felix_r כתב:אתה באמת חושב שוולטר טבארס שחקן טוב יותר ומתאים יותר?
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אם למכבי היה מיליון דולר נטו בכיס (סכום מינימלי לדעתי עבור שחקן חמישייה), היא הייתה יכולה להביא שחקן הרבה יותר טוב ומתאים לצרכים של הקבוצה. שוב, אני לא אומר שזאת החתמה רעה בהינתן שלא נשאר מספיק כסף, אבל לא צריך להגזים עם המחמאות. קבוצה בסדר הגודל של מכבי הייתה צריכה להעמיד סנטר פותח טוב יותר. היא הייתה צריכה שובר שיוויון.
כמו מי?
כמו מי? לא חסר, השוק רווי בשחקני פנים איכותיים. תומאס רובינסון, טיילר זלר, רוי היברט, סאלינג'ר, וולטר טבארס (שצפוי לקבל שחרור מקליבלנד במהלך מחנה האימונים) ומספר שחקנים נוספים מהמחנות. חלקם הגדול עשוי למצוא קבוצת NBA שתיתן להם צ'אנס נוסף, אבל לא כולם. מיליון דולר או מעט יותר היו יכולים את העבודה.
לא כל כך בטוחה שסכומים כאלה היו מביאים אותם הנה (משהו אומר לי שלפחות עם שניים מהרשימה ניסו)
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אם למכבי היה מיליון דולר נטו בכיס (סכום מינימלי לדעתי עבור שחקן חמישייה), היא הייתה יכולה להביא שחקן הרבה יותר טוב ומתאים לצרכים של הקבוצה. שוב, אני לא אומר שזאת החתמה רעה בהינתן שלא נשאר מספיק כסף, אבל לא צריך להגזים עם המחמאות. קבוצה בסדר הגודל של מכבי הייתה צריכה להעמיד סנטר פותח טוב יותר. היא הייתה צריכה שובר שיוויון.
כמו מי?
לא כל כך בטוחה שסכומים כאלה היו מביאים אותם הנה (משהו אומר לי שלפחות עם שניים מהרשימה ניסו)
אני די בטוח שלפחות אחד מהם יצטרך להסתפק בפחות ממיליון דולר נטו במהלך הקרובה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אתה באמת חושב שוולטר טבארס שחקן טוב יותר ומתאים יותר?
הגנתית, כן. הוא שובר שיוויון מהבחינה הזאת.
עקבתי אחריו מאז שהגיע ל-NBA. הוא אומנם שחקן קצת כבד ואיטי, אבל יש לו חתיכת ממדים.
זה באמת יהיה מכובד.אחדשיודע כתב:לא חייבים לחכות, מקום 10 זה מכובד.
אחדשיודע כתב:לא חייבים לחכות, מקום 10 זה מכובד.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אתה באמת חושב שוולטר טבארס שחקן טוב יותר ומתאים יותר?
הגנתית, כן. הוא שובר שיוויון מהבחינה הזאת.
עקבתי אחריו מאז שהגיע ל-NBA. הוא אומנם שחקן קצת כבד ואיטי, אבל יש לו חתיכת ממדים.
מעולם לא הרשים אותי בכלום חוץ מהגובה שלו. אפילו בשנים שלו בגראן קנאריה רוב הזמן הוא הושאל לקבוצה בליגה השניה. אז נכון, זה מפחיד להכנס לסל מול שחקן 220, אבל בסגנון המשחק שמשחקים היום - משחק מהיר עם המון קליעות לשלוש - שחקן כזה הוא לא שובר שיוויון כמו שהיה פעם.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:לא חייבים לחכות, מקום 10 זה מכובד.
אני לא חושבת שאחד מהם היה עושה את ההבדל בין 10 ל-8, ובטח לא בין 8 ל-4 או בין 4 ל-1
שמואל1 כתב:זה באמת יהיה מכובד.אחדשיודע כתב:לא חייבים לחכות, מקום 10 זה מכובד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים