11 ספטמבר 2017, 21:48
גל גל כתב:פראחובסקי הפתיע אותי ממש לטובה
מעולה התקפית ..קולע עונשין מעולה ריבאונדר טטב וממש לא כזה חור בהגנה
11 ספטמבר 2017, 21:58
RomanR כתב:איך לא זיהית את תומאס? הוא מקרר
את פייר וקול קשה להבדיל
11 ספטמבר 2017, 22:07
11 ספטמבר 2017, 22:23
11 ספטמבר 2017, 22:30
11 ספטמבר 2017, 23:11
11 ספטמבר 2017, 23:44
11 ספטמבר 2017, 23:52
12 ספטמבר 2017, 00:05
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שדשון תומאס אחד המכוערים שהיו פה
12 ספטמבר 2017, 00:33
12 ספטמבר 2017, 00:52
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שדשון תומאס אחד המכוערים שהיו פה
ודיב' אחד החמודים
12 ספטמבר 2017, 01:20
12 ספטמבר 2017, 01:26
12 ספטמבר 2017, 01:48
ביבו כתב:אחרי כל הדיונים בקיץ..
מה ההבנה שלכם בינתיים לגבי העמדות?
זה נראה: זוסמן-3, רול-3, תומאס-4.
השאלה לאן הוא מייעד את משעור.
12 ספטמבר 2017, 01:59
12 ספטמבר 2017, 14:54
13 ספטמבר 2017, 10:33
13 ספטמבר 2017, 11:25
roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.
דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.
מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.
לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.
פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.
זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.
כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.
13 ספטמבר 2017, 11:54
arel123 כתב:roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.
דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.
מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.
לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.
פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.
זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.
כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.
לדעתי לפסול ככה את הקבוצה לאחר שתי משחקים זאת שערורייה .
גקסון היה מעולה בהתקפה, זריז מסיים טוב בטבעת ומוסר מעולה, היו לו כמה החטאות אבל זה לגיטימי לגמריי במיוחד שזה רק בשני משחקי ההכנה הראשונים לעונה, הוא היה טוב + .
תומאס היה מעולה אני לא יודע עלמה אתה מדבר, הוא שמר טוב ובהתקפה היה גם לא רע, וכן ראיתי את המשחק בשידור חוזר ועקבתי אחריי הדברים הקטנים. אני מקווה שהוא יראה את אותה יכולת גם מול שחקני יורוליג .
ברור שיש עוד בעיות ודברים שצריך לשפר, אבל לא צריך להגזים ככה, במיוחד אחריי שנראינו מעולה בשני המשחקים האלה, אם היינו מפסידים עוד סבבה, אבל נראינו טוב
Sent from my iPhone using Tapatalk
13 ספטמבר 2017, 12:21