הכנה, משחק 2: מכבי ת"א נגד הפועל אילת - שני, 17:30, שידור יוטיוב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנה, משחק 2: מכבי ת

הודעהעל ידי felix_r » 11 ספטמבר 2017, 21:48

גל גל כתב:פראחובסקי הפתיע אותי ממש לטובה
מעולה התקפית ..קולע עונשין מעולה ריבאונדר טטב וממש לא כזה חור בהגנה

הוא לא חור בהגנה כשמנסים לעשות עליו פוסט-אפ, כי הוא גדול וחזק יותר מרוב הסנטרים (לפחות בליגה). הבעיה עם שחקנים גדולים כאלה, זה כאשר מוציאים אותם מחוץ לצבע להגן נגד פיק-נ-קול קרוב לקו השלוש, אז הם מתקשים, כי הם לא מספיק זריזים. וזה נכון לגבי 90% מהסנטרים בעולם
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ShiriV » 11 ספטמבר 2017, 21:58

RomanR כתב:איך לא זיהית את תומאס? הוא מקרר
את פייר וקול קשה להבדיל

פייר בגובה מטר ובוטן. הכי קל לזהות אותו..
לעומת זאת, היה לי קושי רציני להבדיל בין קיין לקול. יש להם תסרוקת דומה.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי arel123 » 11 ספטמבר 2017, 22:07

למי שפספס, דאנק של ג'קסון ב 1:20:00 בסרטון - https://www.youtube.com/watch?v=Rjj8DCHNNcE
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

Re: הכנה, משחק 2: מכבי ת"א נגד הפועל אילת - שני, 17:30, שידו

הודעהעל ידי איתי-שגב » 11 ספטמבר 2017, 22:23

לא היה שום שינוי בצוות הרפואי ובצוות הכושר, נכון?
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי arel123 » 11 ספטמבר 2017, 22:30

4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי ShiriV » 11 ספטמבר 2017, 23:11

מהלך החטיפה והדאנק של פייר היה פשוט מדהים. איך הוא הריח את החטיפה הזאת שנה מראש.. והדאנק.. תענוג.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 ספטמבר 2017, 23:44

יש מצב שדשון תומאס אחד המכוערים שהיו פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 11 ספטמבר 2017, 23:52

אני מתחיל לחבב את הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 12 ספטמבר 2017, 00:05

Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שדשון תומאס אחד המכוערים שהיו פה

ודיב' אחד החמודים
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי גל גל » 12 ספטמבר 2017, 00:33

אם הם ירוצו אנחנו נהנה

השאלה מה יקרה כשניפגש נגד קבוצות מאומנות ביורוליג שישחקו משחק איטי בלי קצב מהיר נגדנו איך יהיה המשחק העומד
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 ספטמבר 2017, 00:52

שועל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שדשון תומאס אחד המכוערים שהיו פה

ודיב' אחד החמודים

לי כאמור יש עדיין בעיה להבדיל בין כל המרשמלואים בקבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 12 ספטמבר 2017, 01:20

מעניין איך ניראה שנפגוש קבוצה ברמה גבהה יותר
יחסית למשחק שני וקבוצה חדשה לגמרי לגמרי זה נראה טוב מאוד למרות שזה רק נגד אלית - קבוצה מאוד מאוד כשרונית
ההחלטה הכי טובה הקיץ הייתה להעיף את כל הסגל
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי ביבו » 12 ספטמבר 2017, 01:26

אחרי כל הדיונים בקיץ..
מה ההבנה שלכם בינתיים לגבי העמדות?
זה נראה: זוסמן-3, רול-3, תומאס-4.
השאלה לאן הוא מייעד את משעור.
ביבו

הודעהעל ידי felix_r » 12 ספטמבר 2017, 01:48

ביבו כתב:אחרי כל הדיונים בקיץ..
מה ההבנה שלכם בינתיים לגבי העמדות?
זה נראה: זוסמן-3, רול-3, תומאס-4.
השאלה לאן הוא מייעד את משעור.

בינתיים קשה לדעת, כי בשני המשחקים חסרו כמה שחקנים, וגם בגלל שספאחיה ניסה את כל ההרכבים האפשריים.

לדוגמא, במשחק הראשון זטסמן ורול פתחו בחמישיה, אז אחד מהם שיחק 2.

לדוגמא, היום הייתה חמישיה בה טיוס ופרחובסקי שיחקו ביחד, מה שאומר שאחד מהם שימש 4, וזה לא יקרה במשחקים הרשמיים.

לא כדאי לצאת במסקנות שלא ממש מבוססות על משהו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 12 ספטמבר 2017, 01:59

היה גם הרכב עם קיין בשלוש
ועוד הרכב עם שלושה גארדים
גקסון קול ודיבה

יש הרבה וריאציות שאפשר לשחק איתם
תומאס גם יכול לשחק3 גם משעור יכול 3-4
לא חסר גיוון - אני ממש מחכה לחמישי לראות את מכבי נגד חולו ןשהם קצת יותר טובים מאילת
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אבי » 12 ספטמבר 2017, 14:54

אם זה הולך להיות הכושר של שגב במהלך העונה, אז מזל שהביאו את טיוס וכהן שיכולים לשחק בעמדה שלו כישראלים.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי roy1000 » 13 ספטמבר 2017, 10:33

ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.

דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.

מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.

לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.

פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.

זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.

כמו שזה נראה כרגע נקבל סגל חדש לגמרי גם בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי arel123 » 13 ספטמבר 2017, 11:25

roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.

דשון תומאס זה ויקטור ראד 2.0. אין ספק שהוא יהיה השחקן הכי שנוא בקבוצה. הכי חור שחור שיש.

מייקל רול זה שערוריה. לא היה צריך להיות במכבי בשום קונסטלציה. סילי טוב ממנו בכמה דרגות.

לדיברתולומיאו מצפה התאקלמות קשה. לא רואה מה הוא יכול לתרום ביורוליג ואני חושש מאוד מיבזורי 2.

פרחובסקי נראה בכושר מצויין. סנטר יורוליג לגיטימי, גם אם מתחת לממוצע. טיוס נראה לחלוטין לא בכושר, אבל אני מאמין שיהיה בסדר. עמדה 5 זו העמדה היחידה שבה יש שני שחקני יורוליג.

זוסמן זה השחקן הכי מעניין העונה במכבי כי זו בעצם התקווה הגדולה שיצמח פה טל בורשטיין 2. הם מאוד מזכירים אחד את השני. מהירות הרגליים שלו קצת איכזבה, אבל הלוואי וספאחיה ייתן לו את הצ'אנס כי חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד ששווה לפתוח את הטלוויזיה בשבילו.

לדעתי לפסול ככה את הקבוצה לאחר שתי משחקים זאת שערורייה .
גקסון היה מעולה בהתקפה, זריז מסיים טוב בטבעת ומוסר מעולה, היו לו כמה החטאות אבל זה לגיטימי לגמריי במיוחד שזה רק בשני משחקי ההכנה הראשונים לעונה, הוא היה טוב + .
תומאס היה מעולה אני לא יודע עלמה אתה מדבר, הוא שמר טוב ובהתקפה היה גם לא רע, וכן ראיתי את המשחק בשידור חוזר ועקבתי אחריי הדברים הקטנים. אני מקווה שהוא יראה את אותה יכולת גם מול שחקני יורוליג .
ברור שיש עוד בעיות ודברים שצריך לשפר, אבל לא צריך להגזים ככה, במיוחד אחריי שנראינו מעולה בשני המשחקים האלה, אם היינו מפסידים עוד סבבה, אבל נראינו טוב

Sent from my iPhone using Tapatalk
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי felix_r » 13 ספטמבר 2017, 11:54

arel123 כתב:
roy1000 כתב:ראיתי את המשחק וכל החששות למעשה התאמתו. ההגנה בקו האחורי היא שערורייתית. ג'קסון אפילו לא מנסה לשמור. קול מנסה אבל כבר אין לו את הזריזות הלטרלית שהייתה לו פעם. הגארדים של אילת שברו את ההגנה בכל פעם שרצו ואנחנו מדברים פה על עמית שמחון. בכלל, קול צל של השחקן שהיה במיאמי. איבד את כל המהירות והליפט שהיו לו. יכול עדיין לסיים מול הגבוהים בליגה הישראלית. לא רואה מה יהיה לו למכור ביורוליג ולא רואה אותו מסיים פה את העונה. פייר ג'קסון איכזב אותי דווקא התקפית. חשבתי שהוא טוב ממה שהוא הראה, אבל אולי עוד יראה יותר.

לדעתי לפסול ככה את הקבוצה לאחר שתי משחקים זאת שערורייה .
גקסון היה מעולה בהתקפה, זריז מסיים טוב בטבעת ומוסר מעולה, היו לו כמה החטאות אבל זה לגיטימי לגמריי במיוחד שזה רק בשני משחקי ההכנה הראשונים לעונה, הוא היה טוב + .
תומאס היה מעולה אני לא יודע עלמה אתה מדבר, הוא שמר טוב ובהתקפה היה גם לא רע, וכן ראיתי את המשחק בשידור חוזר ועקבתי אחריי הדברים הקטנים. אני מקווה שהוא יראה את אותה יכולת גם מול שחקני יורוליג .
ברור שיש עוד בעיות ודברים שצריך לשפר, אבל לא צריך להגזים ככה, במיוחד אחריי שנראינו מעולה בשני המשחקים האלה, אם היינו מפסידים עוד סבבה, אבל נראינו טוב

Sent from my iPhone using Tapatalk

*שני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ספטמבר 2017, 12:21

מרשים. אין לי מושג איך אתה קובע את הדברים האלה אחרי צמד משחקים ששיחקנו בהם בעיקר בהילוך רביעי, ראינו די הרבה מאותו דבר וכמעט ולא יכולנו לבחון כלום חוץ מהיכולת של כולם לטוס להתקפות מעבר.

אני מאוד אוהב לקרוא אותך ומעריך את הדעה שלך, אבל לדעתי אתה קצת מקובע על איזו אג'נדה כשברור שכרגע אי אפשר ממש לחוות דעה.

לשרוף את קול ואת תומאס שדי הצטיינו בשני המשחקים זה לא בדיוק הגיוני, וגם אם אתה חושב שהם יהיו גרועים (מחשבה לגיטימית)- עד עכשיו- הם פשוט לא הראו את זה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים