שועל כתב:איזה שכונה ג'קסון
מקווה שנראה ממנו גם שכונת יוקרה מדי פעם במהלך העונה. יש לו פוטנציאל.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:איזה שכונה ג'קסון
אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
ShiriV כתב:שועל כתב:איזה שכונה ג'קסון
מקווה שנראה ממנו גם שכונת יוקרה מדי פעם במהלך העונה. יש לו פוטנציאל.
שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
מתנצלים באמת שאנחנו מעדיפים לראות את הקבוצה שאנחנו אוהדים פותחת עונה. זה קטסטרוף.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
לא הבנתי, אתה מסיק ממשחק הכנה השלישי בטרום העונה שהם לא יכלו לעזור לנבחרת הביזיונית בתולדות ישראל?
הם יכלו לעזור, את זה אני יכול להבטיח.
אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
מתנצלים באמת שאנחנו מעדיפים לראות את הקבוצה שאנחנו אוהדים פותחת עונה. זה קטסטרוף.
אל תתנצלי, תסבלי בשקט.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
לא הבנתי, אתה מסיק ממשחק הכנה השלישי בטרום העונה שהם לא יכלו לעזור לנבחרת הביזיונית בתולדות ישראל?
ואני יכול להבטיח שלא
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
כי זלמנסון, כדיר ופניני עשו בית ספר ביורובאסקט. נו באמת.
ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
אל תתנצלי, תסבלי בשקט.
ברצינות עכשיו, למה זה אמור לשנות למישהו מה אנשים אחרים בוחרים לראות?
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
reuelc כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
בוא נסכים שגם עם שגב ומשעור לא היינו עולים?
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
לא. כי הם לא טובים יותר מאף אחד. עם ובלי קשר למשחק הזה.
reuelc כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
בוא נסכים שגם עם שגב ומשעור לא היינו עולים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־7 אורחים