14 ספטמבר 2017, 22:17
שועל כתב:איזה שכונה ג'קסון
14 ספטמבר 2017, 22:18
אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
14 ספטמבר 2017, 22:18
14 ספטמבר 2017, 22:19
ShiriV כתב:שועל כתב:איזה שכונה ג'קסון
מקווה שנראה ממנו גם שכונת יוקרה מדי פעם במהלך העונה. יש לו פוטנציאל.
14 ספטמבר 2017, 22:20
שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
מתנצלים באמת שאנחנו מעדיפים לראות את הקבוצה שאנחנו אוהדים פותחת עונה. זה קטסטרוף.
14 ספטמבר 2017, 22:21
אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
לא הבנתי, אתה מסיק ממשחק הכנה השלישי בטרום העונה שהם לא יכלו לעזור לנבחרת הביזיונית בתולדות ישראל?
הם יכלו לעזור, את זה אני יכול להבטיח.
14 ספטמבר 2017, 22:22
אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
מתנצלים באמת שאנחנו מעדיפים לראות את הקבוצה שאנחנו אוהדים פותחת עונה. זה קטסטרוף.
אל תתנצלי, תסבלי בשקט.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
לא הבנתי, אתה מסיק ממשחק הכנה השלישי בטרום העונה שהם לא יכלו לעזור לנבחרת הביזיונית בתולדות ישראל?
ואני יכול להבטיח שלא
14 ספטמבר 2017, 22:23
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
כי זלמנסון, כדיר ופניני עשו בית ספר ביורובאסקט. נו באמת.
14 ספטמבר 2017, 22:23
ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:אתם מעדיפים להסיק מסקנות ממשחק הכנה בכפר תבור מאשר לצפות בחצי גמר אליפות אירופה?
וואלה, כל הכבוד לכם.
אל תתנצלי, תסבלי בשקט.
ברצינות עכשיו, למה זה אמור לשנות למישהו מה אנשים אחרים בוחרים לראות?
14 ספטמבר 2017, 22:24
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
14 ספטמבר 2017, 22:25
reuelc כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
בוא נסכים שגם עם שגב ומשעור לא היינו עולים?
14 ספטמבר 2017, 22:25
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
לא. כי הם לא טובים יותר מאף אחד. עם ובלי קשר למשחק הזה.
14 ספטמבר 2017, 22:26
reuelc כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:שגב ומשעור יכלו מאוד לעזור לנבחרת...
ואני יכול להבטיח שלא
בוא נסכים שגם עם שגב ומשעור לא היינו עולים?