גמר טורניר כרתים: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, ראשון, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר טורניר כרתים: מכבי ת

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ספטמבר 2017, 15:23

ankram כתב:מה שבתכלס אתה אומר שאנחנו קהל של הצלחות בלבד. אישית אני לא מסכים.
ואם נפסיד בגביע ווינר, אז מה? אפילו אם נפסיד מול הגועל תל אביב, אז מה?
מה יעשו? יפטרו את המאמן ב3 לפנות בוקר? ישחררו שחקנים?
אם אין במועדון הזה סבלנות אחרי שהחליפו את כל הסגל וצוות האימון בקיץ, כבר בתחילת אוקטובר, אז זה באמת לא משנה מי או מה יגיע לפה. בסקוניה מחליפים חמשייה פותחת כמעט כל קיץ, בהתחלה לא תמיד זה הולך חלק, גם שם ממהרים להעיף מאמן ושחקנים אחרי משחקים? לא.
ד״א אני די בטוח שאם מכבי לא תתרומם העונה , הפורום הזה יהפך להיות לא רלוונטי.

אנחנו חד משמעית קהל של הצלחות.
הפסד בגביע ווינר להפועל ת"א ויתחילו לערוף פה ראשים.
לא, נבן לא ילך הביתה כ"כ מהר, אבל השחקנים שלו יחטפו על הראש, וכבר יתחילו לדבר על החלפת שחקנים.

בסקוניה בונה קבוצות לטווח קצת יותר ארוך ומצליחה להנחית שחקנים צעירים עם אפסייד מעולה.
אם מכבי הייתה מנחיתה בקיץ את יאניס טימה (או קודם לכן את פויטמן או שנגליה) הייתי אומר שמשהו במועדון הולך לכיוון טוב.
אבל עזוב את זה. באסקוניה משחקת בליגה תחרותית בהרבה עם הרבה קונטנדריות ואף אחד שם לא דופק לה פטיש בראש אם היא מפסידה תואר בספרד.
אנחנו לא בליגה שלהם.

מכבי חייבת לקחת כל תואר בישראל (לרבות גביע ווינר, שולי כשיהיה, וגביע "אלון" או "בנדל" או ווטאבר שמשחקים במתנ"ס בקריית עקרון).
היורוליג חזקה בטירוף ואני לא רואה את מכבי כקבוצה שבנתה את עצמה כדי להתמודד ברצינות מול היריבות הקשות יותר במפעל.
אפשר יהיה לגנוב משחק מכל אחת (גם מכבי בשנה שעברה ניצחה פעמיים את האלופה), אבל אי אפשר להגיד שאנחנו הולכים לטופ8 ויותר מזה- קל להגיד שאנחנו הולכים לתחתית.

אני לא מצפה ממכבי להמון, אלא רק לרכש קצת יותר מדוייק ותיקונים אמיתיים כשברור שצריך כאלה.
לדעתי כבר צריך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: גמר טורניר כרתים: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, ראשון, 21:00

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2017, 16:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בסדר גמור. דעתך מובנת.
אני חושב שהתחזית שלך מוקצנת.

ג'קסון, קול, טיוס, פראחוסקי ותומאס הם שחקני יורוליג או ברמת יורוליג.

הישראלים עדיין צעירים וקשה לדעת לאן יתפתחו. פחות טובים מפניני, מקל ואוחיון של העונה האחרונה
הם לא יהיו.

בולדן, קיין ורול הם סימני שאלה גדולים. מסכים עם זה וזה הימור אולי גדול מדי לעונה הזאת.
אבל עדיין נראה לי שהתחזית שלך מוקצנת.

קול לא שחקן יורוליג בשום צורה. טיוס/פארחובסקי/תומאס הם גבוליים (רמה של שחקנים מחליפים). לגבי ג'קסון - כאן הדעות חלוקות. ממה שראיתי עד עכשיו יכול ללכת לשני הכיוונים אבל יהיה לו מאוד קשה להסתגל בשנה הראשונה לדעתי. כוכב גדול הוא לא יהיה לדעתי.

שום דבר לא יתפתח מדיברתולומיאו, כהן או שגב. משעור במקסימום יהיה שחקן לכמה דקות. וכן, הם פחות טובים מאוחיון, מקל, אלכסנדר ופניני של שנה שעברה.

התחזית שלי זה שמכבי תסיים במקומות 13-16. שום דבר בתחזית הזו הוא לא קיצוני. תקציב השחקנים של מכבי הוא באזור הזה של 13-14 וזה מה שהסגל הזה שווה.

על בסיס מה אתה חושב שהסגל של מכבי שווה יותר מהתקציב שהושקע בו? בזכות יכולת הסקאוטינג הגאונית של אבי אבן ויכולת ה- GM של דני וניקולה? מכבי שמה פה תקציב של בערך 5.5 מליון דולר נטו. למה אתה חושב שהיא תנצח קבוצות עם תקציבים כפולים ומשולשים מזה? באמת. למה?

למה קול לא שחקן יורוליג? רק לפני שנתיים הוא היה שחקן של דאבל פיגרס בNBA...
טיוס, פראחוסקי ותומאס הם לא גבוליים. שלושתם שיחקו ביורוליג בשנה שעברה ולא כשחקנים שוליים.

אני לוקח את האנרגיות והקליעה של דיבה בכל יום על פני מקל ואוחיון שעשו רק נזק בעונה שעברה. פניני בכלל לא היה פקטור.
לדעתי זוסמן, דיבה ומשעור ייתנו לך יותר העונה, ואני בכלל לא מדבר על טיוס, שגם הוא כזכור ישראלי.

התחזית שלך לגבי המקומות זה לא מה שאני מתכוון כתחזית קיצונית. היא סבירה בעיניי גם אם מחמירה משהו.
הקיצוניות היא באמירה שמכבי תחטוף השנה באירופה כמו שלא חטפה מעולם.

אני יכול להגיד שהעונה הזאת תהיה טובה יותר להערכתי משתי העונות האחרונות ומעונת 93, שאלה שלושת העונות הכי גרועות של מכבי באירופה ב-30 השנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 26 ספטמבר 2017, 16:04

חבל שיש כאן כאלה שיוצאים כאן בהצהרות כבר אחרי כמה משחקי אימון.
אם היינו שופטים על פי משחקי האימון, אז נבחרת ישראל הייתה אלופת היורובאסקט.
כמה מתוך אלה שיוצאים כאן בהצהרות יש להם בכלל מנוי למכבי?
בכל מקרה, צריך לתת עוד ימי חסד , במיוחד שהסגל עדיין לא מלא. לנוריס קול יש חלק משמעותי בקו האחורי שנבנה.
הקו הקדמי עדיין לא נכנס לעונה , ואני כן צופה להצלחה של הקו הקדמי של פארחובסקי , בולדן וטיוס.
BIG sofo

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ספטמבר 2017, 16:07

jol9 כתב:אני יכול להגיד שהעונה הזאת תהיה טובה יותר להערכתי משתי העונות האחרונות ומעונת 93, שאלה שלושת העונות הכי גרועות של מכבי באירופה ב-30 השנים האחרונות.

אני ממש לא בטוח.
לא עשו מספיק כדי שנרגיש בטוחים.
התוצאות עד עכשיו לא מספיקות כדי שנרגיש בטוחים.

כדור השלג הזה יכול להתגלגל מאוד מהר על הצד הרע, ואנחנו כבר מכירים את זה מצויין.

היה ראוי בעיניי אם היו עושים משהו כדי לשפר עמדות כבר עכשיו.

חימקי לא התביישה לעשות את זה. פאקינג פנרבחצ'ה לא התביישה לעשות את זה.
למה אנחנו לא עושים את זה?

כנראה- כי אין כסף. וזה- כבר לא תירוץ לכלום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2017, 16:07

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:הייתי מסתכל על גלבוע/גליל של אריאל בית הלחמי בשנה שעברה בתור המודל שלנו ביורוליג כרגע. לא צוחק.
המון שחקנים בינוניים ואנדרסייזד, ג'קסון על תקן סקוורר, קול על תקן סיגרס ובולדן על תקן אריק גריפין. זה הספיק להם למקום 10 מ12, המון מחמאות, אבל תכל'ס נגריה.
מכבי תל אביב זה לא.

הקהל לא יכול לשאת כשלונות והפסדים. סימפטיה זה קול, אבל אנחנו נרקומנים של נצחונות.

עם יד על הלב- מישהו פה יקבל בהבנה הפסד בגביע ווינר?
כולם מחכים עם הסכין מאחורי הגב...

מה שבתכלס אתה אומר שאנחנו קהל של הצלחות בלבד. אישית אני לא מסכים.
אם אין במועדון הזה סבלנות אחרי שהחליפו את כל הסגל וצוות האימון בקיץ, כבר בתחילת אוקטובר, אז זה באמת לא משנה מי או מה יגיע לפה. בסקוניה מחליפים חמשייה פותחת כמעט כל קיץ, בהתחלה לא תמיד זה הולך חלק, גם שם ממהרים להעיף מאמן ושחקנים אחרי משחקים? לא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני חושב שחציל צודק, ושהסכינים יישלפו אם נפסיד בגביע ווינר. זה לא אומר כלום לגבי ספאחיה כמובן או לגבי שינויים, אלא לגבי זה שנמאס לנו.

לגבי המשפט האחרון - הפורום פורח בשני מקרים - הצלחה קיצונית או כשלון קולוסאלי. אז אלא אם תהיה עונה בינונית וחסרת משמעות כמו נניח עונת גודס הראשונה כמאמן, הפורום כנראה
ימשיך להיות רלוונטי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2017, 16:09

roy1000 כתב:
ankram כתב:מה שבתכלס אתה אומר שאנחנו קהל של הצלחות בלבד. אישית אני לא מסכים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אנחנו קהל שלא אמור להיות מוכן לקבל תקציב שחקנים של 5.5 מליון דולר. אני לא יודע מה בדיוק מעניין בלראות חבורה של אמריקאים דרג ז' שלובשים צהוב חוטפת תבוסות ביורוליג? אם מכבי רוצים להעמיד סגלים ברמה הזו או שיעברו לשחק ביורוקאפ ששם אפשר להתמודד בכבוד עם תקציב כזה או שיהפכו להיות ז'לגיריס/הכוכב ויעמידו סגל של 7-8 ישראלים צעירים ועוד שני זרים. אני לא רואה שום סיבה שמישהו יראה את מכבי בפורמט הנוכחי.

גם הקבוצה וגם הפורום בדרך למוות. כרגע נראה שרק חילופי בעלים יביאו לשינוי.

עם האמירה הזאת אני מאוד מאוד מסכים.
כלומר, מסכים שזה מה שצריך להיות בתאוריה. בפועל זה לא ממש קורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2017, 16:13

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:אני יכול להגיד שהעונה הזאת תהיה טובה יותר להערכתי משתי העונות האחרונות ומעונת 93, שאלה שלושת העונות הכי גרועות של מכבי באירופה ב-30 השנים האחרונות.

אני ממש לא בטוח.
לא עשו מספיק כדי שנרגיש בטוחים.
התוצאות עד עכשיו לא מספיקות כדי שנרגיש בטוחים.

כדור השלג הזה יכול להתגלגל מאוד מהר על הצד הרע, ואנחנו כבר מכירים את זה מצויין.

היה ראוי בעיניי אם היו עושים משהו כדי לשפר עמדות כבר עכשיו.

חימקי לא התביישה לעשות את זה. פאקינג פנרבחצ'ה לא התביישה לעשות את זה.
למה אנחנו לא עושים את זה?

כנראה- כי אין כסף. וזה- כבר לא תירוץ לכלום.

שלא ישתמע בטעות שאני חושב שמכבי תדרוס את אירופה. התחזיות שלי מגרדות את רוב התחזיות כאן, אולי טיפה על הצד החיובי שלהן.

אני חושב שעצם הגעתו של מאמן טוב לכאן, זה כבר נקודת פתיחה שונה ממה שהיה ב93, ובשנתיים האחרונות.
נבן לא ייתן לספינה הזאת לקרוס כ"כ מהר.

מצד שני, עצם זה שאחרי 2 העונות הגרועות בתולדות המועדון, מעמידים תקציב כזה ומביאים רכש כזה, זאת באמת סיבה לועדת חקירה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ספטמבר 2017, 16:17

BIG sofo כתב:חבל שיש כאן כאלה שיוצאים כאן בהצהרות כבר אחרי כמה משחקי אימון.
אם היינו שופטים על פי משחקי האימון, אז נבחרת ישראל הייתה אלופת היורובאסקט.
כמה מתוך אלה שיוצאים כאן בהצהרות יש להם בכלל מנוי למכבי?
בכל מקרה, צריך לתת עוד ימי חסד , במיוחד שהסגל עדיין לא מלא. לנוריס קול יש חלק משמעותי בקו האחורי שנבנה.
הקו הקדמי עדיין לא נכנס לעונה , ואני כן צופה להצלחה של הקו הקדמי של פארחובסקי , בולדן וטיוס.

למה צריך לתת ימי חסד?
אין ימי חסד. יש לנצח מday 1. אז נכון, אפשר להגיד שאנחנו עוד לא בday 1, אבל אנחנו מתקרבים לשם, ובינתיים אנחנו לא מנצחים.
אם זה לא ייראה אחרת- זה יהיה כואב. מאוד. וצריך לעשות מה שצריך כדי לוודא שזה קורה.

זה לא רק פרחוסקי, טיוס ובולדן (תסריט אופטימי כשלעצמו כשמדובר בילד בן 21 מהאדריאטית ושני גבוהים משלימים). זו כל הקבוצה.
אפשר להיות מבסוטים מזה שיש כמה חבר'ה עם תיאבון ורעב ורצון להתקדם וזה ממש סבבה, אבל בסוף צריכים שחקנים שישימו כדור בסל, ישמרו, יקחו ריבאונדים וינצחו משחקים.
כרגע זה לא נראה מבטיח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ספטמבר 2017, 16:19

jol9 כתב:שלא ישתמע בטעות שאני חושב שמכבי תדרוס את אירופה. התחזיות שלי מגרדות את רוב התחזיות כאן, אולי טיפה על הצד החיובי שלהן.

אני חושב שעצם הגעתו של מאמן טוב לכאן, זה כבר נקודת פתיחה שונה ממה שהיה ב93, ובשנתיים האחרונות.
נבן לא ייתן לספינה הזאת לקרוס כ"כ מהר.

מצד שני, עצם זה שאחרי 2 העונות הגרועות בתולדות המועדון, מעמידים תקציב כזה ומביאים רכש כזה, זאת באמת סיבה לועדת חקירה.

זה שיש שקט תעשייתי על הקוים זה נהדר, כי צוות האימון שלנו זו נקודת אור בתוך כל האי וודאות של הקבוצה.
על הפארקט אין לך כזה משום זווית כרגע, ועם כל האהבה והסימפטיה לכולם, אם לא ננצח ומהר המועדון הזה יצלול לתהום שכבר לא ברור איך ייצא ממנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2017, 16:29

מזל שתהיה שם לתמוך מקרוב

Sent from my MIX using Tapatalk
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 ספטמבר 2017, 16:33

עם הסכום שאבא שלי שם על שני המנויים, אני לגמרי זכאי להיות בעל מניות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שועל » 26 ספטמבר 2017, 16:54

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

הישראלים עדיין צעירים וקשה לדעת לאן יתפתחו. פחות טובים מפניני, מקל ואוחיון של העונה האחרונה
הם לא יהיו.

בולדן, קיין ורול הם סימני שאלה גדולים. מסכים עם זה וזה הימור אולי גדול מדי לעונה הזאת.

קול לא שחקן יורוליג בשום צורה. טיוס/פארחובסקי/תומאס הם גבוליים (רמה של שחקנים מחליפים). לגבי ג'קסון - כאן הדעות חלוקות. ממה שראיתי עד עכשיו יכול ללכת לשני הכיוונים אבל יהיה לו מאוד קשה להסתגל בשנה הראשונה לדעתי. כוכב גדול הוא לא יהיה לדעתי.

שום דבר לא יתפתח מדיברתולומיאו, כהן או שגב. משעור במקסימום יהיה שחקן לכמה דקות. וכן, הם פחות טובים מאוחיון, מקל, אלכסנדר ופניני של שנה שעברה.

התחזית שלי זה שמכבי תסיים במקומות 13-16. שום דבר בתחזית הזו הוא לא קיצוני. תקציב השחקנים של מכבי הוא באזור הזה של 13-14 וזה מה שהסגל הזה שווה.

על בסיס מה אתה חושב שהסגל של מכבי שווה יותר מהתקציב שהושקע בו? בזכות יכולת הסקאוטינג הגאונית של אבי אבן ויכולת ה- GM של דני וניקולה? מכבי שמה פה תקציב של בערך 5.5 מליון דולר נטו. למה אתה חושב שהיא תנצח קבוצות עם תקציבים כפולים ומשולשים מזה? באמת. למה?

טיוס, פראחוסקי ותומאס הם לא גבוליים. שלושתם שיחקו ביורוליג בשנה שעברה ולא כשחקנים שוליים.

אני לוקח את האנרגיות והקליעה של דיבה בכל יום על פני מקל ואוחיון שעשו רק נזק בעונה שעברה. פניני בכלל לא היה פקטור.
לדעתי זוסמן, דיבה ומשעור ייתנו לך יותר העונה, ואני בכלל לא מדבר על טיוס, שגם הוא כזכור ישראלי.

התחזית שלך לגבי המקומות זה לא מה שאני מתכוון כתחזית קיצונית. היא סבירה בעיניי גם אם מחמירה משהו.

אני יכול להגיד שהעונה הזאת תהיה טובה יותר להערכתי משתי העונות האחרונות ומעונת 93, שאלה שלושת העונות הכי גרועות של מכבי באירופה ב-30 השנים האחרונות.

לא מבין מה ההגדרה שלך לשחקני ירוליג. טיוס ופרחוסקי הם סנסטרים מחליפים, וכרגע האחרון נראה יותר גרוע מהצרות שלי, אם בגלל כושרו האישי או בעיה בהפעלה שלו. על תומאס אין מה להרחיב, הוא לא לרמה, והוא הוכיח את זה דווקא בגלל שהוא שיחק ביורוליג והפגין את זה. זה רק בהתייחס לטיעון הזה, לפני שמדברים על בעיות מובנות בבניה של הסגל.

הישראלים של העונה הזו לא יתנו יותר מאלו של העונה שעברה, הם שחקנים מלאים פגמים בדיוק כמו קודמיהם. טיוס שחקן זר, הוא נלקח בחשבון ככזה והוא אחד משני סנטרים זרים, כאלו היו גם בעונה שעברה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 26 ספטמבר 2017, 17:42

שועל כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

הם לא יהיו.

לא מבין מה ההגדרה שלך לשחקני ירוליג. טיוס ופרחוסקי הם סנסטרים מחליפים, וכרגע האחרון נראה יותר גרוע מהצרות שלי, אם בגלל כושרו האישי או בעיה בהפעלה שלו. על תומאס אין מה להרחיב, הוא לא לרמה, והוא הוכיח את זה דווקא בגלל שהוא שיחק ביורוליג והפגין את זה. זה רק בהתייחס לטיעון הזה, לפני שמדברים על בעיות מובנות בבניה של הסגל.

הישראלים של העונה הזו לא יתנו יותר מאלו של העונה שעברה, הם שחקנים מלאים פגמים בדיוק כמו קודמיהם. טיוס שחקן זר, הוא נלקח בחשבון ככזה והוא אחד משני סנטרים זרים, כאלו היו גם בעונה שעברה.

הקיצר , הכל חרא , וצריך להחליף את כולם , ויפה שעה אחת קודם , בואו נבנה סגל חדש כל חודש , מתי שהוא זה יצליח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ספטמבר 2017, 18:23

jol9 כתב:למה קול לא שחקן יורוליג? רק לפני שנתיים הוא היה שחקן של דאבל פיגרס בNBA...

קול זה לא אותו שחקן שהיה במיאמי הוא צל של עצמו. תבדוק מה אמרו עליו ב- OKC שנה שעברה. הוא הוגדר כ"שחקן הכי גרוע ב- NBA". למה אתה חושב שהוא נמצא פה? למה הוא היה פנוי באוגוסט בלי שאף אחד התעניין בו? בשביל ה- 700 אלף של פדרמן? מדובר בשחקן גמור.

אנרגיות לא הופכות שחקן של 1.83 בלי אתלטיות ועם קליעה בינונית לשחקן יורוליג. צר לי. זוסמן זו תקווה, אבל גם בתסריט הכי טוב, הוא לדעתי יבשיל רק בעוד שנה. אבל כל האבחנה בין ישראלים ללא ישראלים לא רלוונטית ליורוליג. דיבה/משעור/זוסמן כמעט בטוח יתנו לך פחות ממקל/אוחיון/פניני כמה שאחרונים היו גרועים.

להערכתי, הסגל יותר חלש ממה שהיה בשתי העונות האחרונות והפערים בין מכבי לשאר היורוליג רק התרחבו. אני בהחלט רואה תסריט סביר שזו תהיה העונה הכי חלשה של מכבי אי פעם.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 ספטמבר 2017, 18:24

ankram כתב:הקיצר , הכל חרא , וצריך להחליף את כולם , ויפה שעה אחת קודם , בואו נבנה סגל חדש כל חודש , מתי שהוא זה יצליח.

את אף אחד לא מעניין אם הם מחליפים או לא מחליפים. תעמידו תקציב וסגל ראוי ליורוליג או שפשוט תוותרו על השתתפות במפעל. אל תבזו את החולצה והסמל עם סגל שלא מתאים לשחק ביורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 26 ספטמבר 2017, 18:45

roy1000 כתב:
jol9 כתב:למה קול לא שחקן יורוליג? רק לפני שנתיים הוא היה שחקן של דאבל פיגרס בNBA...

קול זה לא אותו שחקן שהיה במיאמי הוא צל של עצמו. תבדוק מה אמרו עליו ב- OKC שנה שעברה. הוא הוגדר כ"שחקן הכי גרוע ב- NBA". למה אתה חושב שהוא נמצא פה? למה הוא היה פנוי באוגוסט בלי שאף אחד התעניין בו? בשביל ה- 700 אלף של פדרמן? מדובר בשחקן גמור.

אנרגיות לא הופכות שחקן של 1.83 בלי אתלטיות ועם קליעה בינונית לשחקן יורוליג. צר לי. זוסמן זו תקווה, אבל גם בתסריט הכי טוב, הוא לדעתי יבשיל רק בעוד שנה. אבל כל האבחנה בין ישראלים ללא ישראלים לא רלוונטית ליורוליג. דיבה/משעור/זוסמן כמעט בטוח יתנו לך פחות ממקל/אוחיון/פניני כמה שאחרונים היו גרועים.

להערכתי, הסגל יותר חלש ממה שהיה בשתי העונות האחרונות והפערים בין מכבי לשאר היורוליג רק התרחבו. אני בהחלט רואה תסריט סביר שזו תהיה העונה הכי חלשה של מכבי אי פעם.

לפני שתי עונות הוא לא היה במיאמי. הוא היה באוקלהומה וקלע דאבל פיגרס.
מה קרה מאז? הוא היה פצוע? הוא עבר טראומה?
למה אתה קורא לו גמור? בגלל עונה לא טובה?

תזכיר לי מה היה דרק שארפ בהתחלה אם לא אנרגיות, הגנה וקליעה סבירה בגובה 183?

ההשוואה בין הסגלים לא יכולה להתעלם מהמידע שאנחנו יודעים על השנתיים האחרונות.
איך סגל של העונה שעברה בכלל שייך לקטגוריה של קבוצת יורוליג? וזה של לפני שנתיים שהתבזה
ביורוקאפ?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 26 ספטמבר 2017, 18:49

roy1000 כתב:
ankram כתב:הקיצר , הכל חרא , וצריך להחליף את כולם , ויפה שעה אחת קודם , בואו נבנה סגל חדש כל חודש , מתי שהוא זה יצליח.

את אף אחד לא מעניין אם הם מחליפים או לא מחליפים. תעמידו תקציב וסגל ראוי ליורוליג או שפשוט תוותרו על השתתפות במפעל. אל תבזו את החולצה והסמל עם סגל שלא מתאים לשחק ביורוליג.

הקיצר בואו נגיד לג'ורדי , תודה רבה , אבל אנחנו מוותרים על השריון , אנחנו לא ראויים , בואו נלך ליורוקאפ , נחתים שחקני יורוקאפ (כי שחקני יורוליג לא יבואו) , ונשאר שם , אנחנו וחצי ההיכל שלנו.
רעיון אדיר , שוקל גם להציע אותו בכדורגל , הרי בשביל מה לחטוף בראש בצ'מפיונס ליג? בשביל מה ב"ש ומכבי תל אביב צריכות ללכת להתמודד על הליגה הזאת שהיא בבירור הרבה מעבר ליכולת הכלכלית של הקבוצות האלו , בוא ונשאר בבינוניות שלנו , העיקר שלא נעשה בושות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 26 ספטמבר 2017, 18:55

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

לפני שתי עונות הוא לא היה במיאמי. הוא היה באוקלהומה וקלע דאבל פיגרס.
מה קרה מאז? הוא היה פצוע? הוא עבר טראומה?
למה אתה קורא לו גמור? בגלל עונה לא טובה?

תזכיר לי מה היה דרק שארפ בהתחלה אם לא אנרגיות, הגנה וקליעה סבירה בגובה 183?

ההשוואה בין הסגלים לא יכולה להתעלם מהמידע שאנחנו יודעים על השנתיים האחרונות.
איך סגל של העונה שעברה בכלל שייך לקטגוריה של קבוצת יורוליג? וזה של לפני שנתיים שהתבזה
ביורוקאפ?

עזוב , חבל לך על האנרגיות , זמן דיכאון עכשיו , כל השחקנים חרא , לא נגיע לכלום , חבל על המאמץ.
עדיף לנו לעזוב את היורוליג שלא נעשה בושות , למה מי זה דרק שארפ? כולה שחקן מליגה לאומית , נמוך , לא מביל כדור טוב , שיחליפו אותו. שלא לדבר על אידסון שלא יכול לעבור שחקן בכדרור , או טיוס שיודע רק להטביע (וגם הגיע מאשדוד רחמנא ליצלן).

מציע לך ליישר קו עם הפורום , יוני , תתחיל בזה שתקרא לחילופי כל השחקנים והמאמן , זה המוטו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 26 ספטמבר 2017, 19:14

אנקאראם, אתה מזמר את אותם זמירות מהעונה הקודמת, לא לגופו של עניין/שחקן/סגל אלא תיוגים והשמצות שאין להם על מה להתבסס. להזכיר לך את התוצאה של העונה הקודמת? וזו שלפניה?

אז אולי נכון יותר להסיק שאנשים כאן כותבים את מה שנראה להם לנכון בהתבסס על מה שהם חושבים על הסגל? למה הגישה השחצנית הזו?
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2017, 19:17

שועל כתב:אנקאראם, אתה מזמר את אותם זמירות מהעונה הקודמת, לא לגופו של עניין/שחקן/סגל אלא תיוגים והשמצות שאין להם על מה להתבסס. להזכיר לך את התוצאה של העונה הקודמת? וזו שלפניה?

אז אולי נכון יותר להסיק שאנשים כאן כותבים את מה שנראה להם לנכון בהתבסס על מה שהם חושבים על הסגל? למה הגישה השחצנית הזו?

*אותן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־54 אורחים