ankram כתב:מה שבתכלס אתה אומר שאנחנו קהל של הצלחות בלבד. אישית אני לא מסכים.
ואם נפסיד בגביע ווינר, אז מה? אפילו אם נפסיד מול הגועל תל אביב, אז מה?
מה יעשו? יפטרו את המאמן ב3 לפנות בוקר? ישחררו שחקנים?
אם אין במועדון הזה סבלנות אחרי שהחליפו את כל הסגל וצוות האימון בקיץ, כבר בתחילת אוקטובר, אז זה באמת לא משנה מי או מה יגיע לפה. בסקוניה מחליפים חמשייה פותחת כמעט כל קיץ, בהתחלה לא תמיד זה הולך חלק, גם שם ממהרים להעיף מאמן ושחקנים אחרי משחקים? לא.
ד״א אני די בטוח שאם מכבי לא תתרומם העונה , הפורום הזה יהפך להיות לא רלוונטי.
אנחנו חד משמעית קהל של הצלחות.
הפסד בגביע ווינר להפועל ת"א ויתחילו לערוף פה ראשים.
לא, נבן לא ילך הביתה כ"כ מהר, אבל השחקנים שלו יחטפו על הראש, וכבר יתחילו לדבר על החלפת שחקנים.
בסקוניה בונה קבוצות לטווח קצת יותר ארוך ומצליחה להנחית שחקנים צעירים עם אפסייד מעולה.
אם מכבי הייתה מנחיתה בקיץ את יאניס טימה (או קודם לכן את פויטמן או שנגליה) הייתי אומר שמשהו במועדון הולך לכיוון טוב.
אבל עזוב את זה. באסקוניה משחקת בליגה תחרותית בהרבה עם הרבה קונטנדריות ואף אחד שם לא דופק לה פטיש בראש אם היא מפסידה תואר בספרד.
אנחנו לא בליגה שלהם.
מכבי חייבת לקחת כל תואר בישראל (לרבות גביע ווינר, שולי כשיהיה, וגביע "אלון" או "בנדל" או ווטאבר שמשחקים במתנ"ס בקריית עקרון).
היורוליג חזקה בטירוף ואני לא רואה את מכבי כקבוצה שבנתה את עצמה כדי להתמודד ברצינות מול היריבות הקשות יותר במפעל.
אפשר יהיה לגנוב משחק מכל אחת (גם מכבי בשנה שעברה ניצחה פעמיים את האלופה), אבל אי אפשר להגיד שאנחנו הולכים לטופ8 ויותר מזה- קל להגיד שאנחנו הולכים לתחתית.
אני לא מצפה ממכבי להמון, אלא רק לרכש קצת יותר מדוייק ותיקונים אמיתיים כשברור שצריך כאלה.
לדעתי כבר צריך.