אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:אין סיבה ששחקן מוגבל כל כך כמו שגב, עם אימפקט לא קיים בשום תחום של המשחק ועם פוטנציאל שיפור כל כך נמוך יהיה בסגל של מכבי. לא שעל זה תיפול או תקום העונה של מכבי, אבל עדיין, יש אופציות נוספות.
1) אם לא על זה תקום או תיפול העונה (וכמובן שהיא לא), למה צריך להתעסק בזה בכלל?
2) גם אם נניח שהייתה אופציה אחרת, מי אמר שהיא הייתה טובה/מתאימה יותר לתנאים של תחילת הקיץ (לפני שידעו על ביטול חוק המתאזרחים או שאוחיון החליט לחתום בירושלים)? לשגב היה חוזה לעונה נוספת, כל החתמה של שחקן ישראלי גרוע אחר על חשבונו הייתה ככל הנראה עולה לקבוצה במזומנים נוספים וגורעת מתקציב השחקנים הזרים. לא מבין למה צריך לעשות סיפור משחקן שיועד לתפוס תקן של צעיר בחוק הצעירים, יושב על הספוט האחרון ברוטציה ומודע למעמדו ותפקידו בקבוצה.
אין דרך לדעת. ככל שיתנו לי פחות דקות כך תהיה לו פחות השפעה על העונה. חוץ מזה, אני מעדיף לראות כדורסל מקצועי ויפה לעין.
יש אופציות מעניינות יותר. אני חושש להזכיר את אלכסנדר, אבל מבחינתי שיביאו אפילו מישהו כמו קופרברג או אלטיט. מישהו שיש לו אפסייד יותר גבוה.
על האפסייד של אלטיט מדברים מאז שהיה בנוער של מכבי, הרבה הוא לא עשה מאז (ובטח לא הוכיח עליונות על שגב). הוא מוזמן לנסות לפתח את הכשירון שלו במקום אחר. קופרברג שייך לחיפה, ובכל מקרה הוא לא יותר מפרוספקט כרגע. אלכסנדר היה יקר יותר (שגב החזיק בחוזה מובטח ואלכסנדר לא), מבוגר יותר (לא התאים לחוק הצעירים), אדיש יותר, טיפש יותר ובעיקר לא היה משנה שום דבר. אנחנו מדברים פה על השחקן ה-12/13 ברוטציה.
שגב צריך לקבל דקות בליגה כדי לאפשר מנוחה לשחקנים שישחקו ביורוליג, ואני מאמין שהוא יקבל את הדקות שלו. ברול הזה, לא צריכה להיות בעיה איתו.
הבעיה שגם בליגה הוא לא יתרום כלום , צר לי אבל הוא פשוט לא שחקן כדורסל.