פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 אוקטובר 2017, 21:54
אחלה מחצית. מאוד סולידית.
נוריס קול השחקן הכי טוב במגרש.
A_P_18 כתב:כל הסלים של בסקוניה זה בפיקנרול על פארחוסקי, אפילו בין הרגליים העבירו לו עכשיו
הוא רע מאוד בהגנת הפיקנרול.
היה ברור שאין סל, אבל דרך לא רעה לסיים את המחצית
19 אוקטובר 2017, 21:56
מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
19 אוקטובר 2017, 21:56
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:פייר, לא מיותרת מדי ההחתמה של קיין?
די מיותרת. מכבי הייתה צריכה קלעי במקומו.
דרך אגב, מדוע זוס לא משחק?
לא ברור למה זוס לא משחק באמת.
לגבי קיין, אני חושב שההחתמה לא מיותרת. הכל זה חלקים של פאזל, שצריכים להתחבר לקבוצה.
האם במקום קיין היה אפשר להביא מישהו אחר? ברור, אבל זאת לא הנקודה.
קבוצה שמשחקת 30 משחקי יורוליג, ועוד השד יודע כמה בזירה המקומית, חייבת סגל רחב. אין ברירה אחרת.
הנה, כבר היום אפשר לראות ששחקנים שהבריקו לפני שבוע, פחות טובים היום, ואחרים מושכים את העגלה.
19 אוקטובר 2017, 21:57
מכבי מובילה 46-24 במדד, 14-12 בריבאונדים, עם 61% ל-2. רק 8 אסיסטים לעומת 9 של באסקוניה
19 אוקטובר 2017, 21:59
אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אבל מצד שני אותם אנשים תורמים למצב בכך שהם לא מתייצבים כאן ועומדים מאחורי הדברים שלהם, או אומרים "טעיתי",
אלא בורחים...
זה בעיקר מכוון לשועל ולרוי, שאני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שלהם בדר"כ, וזה קצת חבל לי.
19 אוקטובר 2017, 22:00
ShiriV כתב:מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
שומרים עליו מאוד חזק, וזה הגיוני אחרי התצוגה נגד באמברג.
בנוסף, עושה רושם שהוא ביום פחות טוב מבחינה אישית.
בכל אופן, סביר להניח שבאסקוניה תקשיח את ההגנה על קול וזה ישחרר את פייר לנקודות קלות.
19 אוקטובר 2017, 22:02
jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אבל מצד שני אותם אנשים תורמים למצב בכך שהם לא מתייצבים כאן ועומדים מאחורי הדברים שלהם, או אומרים "טעיתי",
אלא בורחים...
זה בעיקר מכוון לשועל ולרוי, שאני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שלהם בדר"כ, וזה קצת חבל לי.
עשה לי טובה
זה נעשה בשיטתיות ואובססיביות
פארודיה מחקה פארודיה
19 אוקטובר 2017, 22:03
jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אלא בורחים...
חכה .. יש לו עוד מחצית להוכיח שהוא צודק . לגבי קול אין ספק שלפחות לגבי הליפט שלו רוי טעה ..
נערך לאחרונה על ידי
MM3 בתאריך 19 אוקטובר 2017, 22:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
19 אוקטובר 2017, 22:03
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
בכל אופן, סביר להניח שבאסקוניה תקשיח את ההגנה על קול וזה ישחרר את פייר לנקודות קלות.
דרך אגב, בדיוק עכשיו ניק קלאת'ס עושה תצוגה דומה מול באמברג. ככה שיכול להיות שזו ההגנה החלשה של באמברג שקובעת
19 אוקטובר 2017, 22:05
כמה אמירות מביכות נזרקו פה עקב הפתיחה החלשה והדעה מהבית.
אגב, אני מניח שאם קול מסיים את המשחק חזק ומנצחים לא נשמע מרועי גם בשבוע הקרוב.
אני חותם על שבוע-שבוע בין ג'קסון לקול. סה"כ אין תלונות, מכבי ממשיכה לשחק כאילו היא קבוצה.
19 אוקטובר 2017, 22:05
MM3 כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אלא בורחים...
חכה .. יש לו עוד מחצית להוכיח שהוא צודק . לגבי קול אין ספק שלפחות לגבי הליפט שלו רוי טעה ..
זה לא משנה. לכל אחד מותר להחזיק בדעה, והיא גם בדר"כ מנומקת, ולכל אחד גם מותר לטעות.
לא מבין מה כ"כ קשה לבוא ולומר, וואלה נראה שקצת טעיתי כאן...
19 אוקטובר 2017, 22:06
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
אתה צודק , אבל הם צריכים לשחק יחד כדי שזה יקרה ..
19 אוקטובר 2017, 22:11
הגיוני ששחקן כמו שנגליה מבזבז את הזמן שלו באירופה במקום להיות בNBA?
19 אוקטובר 2017, 22:13
פתיחה סופר אינטנסיבית של מכבי. פראחוסקי ותומאס עושים עבודה מצויינת וגם דיבה בהגנה.
19 אוקטובר 2017, 22:17
פי כמה התרומה של ג'ונדי גבוהה מהתרומה של מקל ואוחיון ביחד?
19 אוקטובר 2017, 22:18
טימה חצי ג׳נטילה וחצי לבנה מהאח הגדול
דיאנדרה קיין טריסטן תומפסון רק יותר נגר
דיופ פרצוף רג׳י ג׳קסון גוף גל גדות
פריג׳יוני זה מורן רוט אחרי טיול בדרום אמריקה
פרחוסקי חצי ענק חצי רוצח ילדות בשירותי בית ספר
וספאחיה? ספאחיה מתעסק בהגדלת בולבולים:
https://youtu.be/GPbUV71NCUg
19 אוקטובר 2017, 22:18
בלי ג'קסון אין לנו משחק מסודר. יותר פעולות של יחידים
19 אוקטובר 2017, 22:20
יש לי שאלה, אם מייקל רול היה שחור, היו משבחים את יכולת המשחק שלו והאינטלגנציה שלו בצורה כזאת?