המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A_P_18 כתב:כל הסלים של בסקוניה זה בפיקנרול על פארחוסקי, אפילו בין הרגליים העבירו לו עכשיו
שמואל1 כתב:די מיותרת. מכבי הייתה צריכה קלעי במקומו.ShiriV כתב:פייר, לא מיותרת מדי ההחתמה של קיין?
דרך אגב, מדוע זוס לא משחק?
ShiriV כתב:מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
עשה לי טובהjol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אבל מצד שני אותם אנשים תורמים למצב בכך שהם לא מתייצבים כאן ועומדים מאחורי הדברים שלהם, או אומרים "טעיתי",
אלא בורחים...
זה בעיקר מכוון לשועל ולרוי, שאני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שלהם בדר"כ, וזה קצת חבל לי.
jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אבל מצד שני אותם אנשים תורמים למצב בכך שהם לא מתייצבים כאן ועומדים מאחורי הדברים שלהם, או אומרים "טעיתי",
אלא בורחים...
זה בעיקר מכוון לשועל ולרוי, שאני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שלהם בדר"כ, וזה קצת חבל לי.
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
שומרים עליו מאוד חזק, וזה הגיוני אחרי התצוגה נגד באמברג.
בנוסף, עושה רושם שהוא ביום פחות טוב מבחינה אישית.
בכל אופן, סביר להניח שבאסקוניה תקשיח את ההגנה על קול וזה ישחרר את פייר לנקודות קלות.
MM3 כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני לא מת על ההקנטות לאנשים שהתבטאו בצורה כזאת או אחרת כאן, לגבי מה שהם חושבים שיהיו,
אלא בורחים...
חכה .. יש לו עוד מחצית להוכיח שהוא צודק . לגבי קול אין ספק שלפחות לגבי הליפט שלו רוי טעה ..
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:מחצית טובה, אבל קצת מאכזב אותי שג'קסון לא נכנס כל כך למשחק. אנחנו נצטרך אותו.
שומרים עליו מאוד חזק, וזה הגיוני אחרי התצוגה נגד באמברג.
בנוסף, עושה רושם שהוא ביום פחות טוב מבחינה אישית.
בכל אופן, סביר להניח שבאסקוניה תקשיח את ההגנה על קול וזה ישחרר את פייר לנקודות קלות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־9 אורחים