במשחקים שמילאנו שיחקו עד כה, היא הראתה לא מעט עיקשות ולחימה. היא נתנה פייט רציני לצסק"א , לריאל וגם לפנר כשהמשחק הלך להארכה ובסוף הפסידו. עושה רושם שזאת קבוצה יותר פייטרית מהשנים האחרונות. המשחק אמור להיות לא פשוט אם כי ההפסד הרציני והמפתיע בליגה לססארי אולי יכול להשפיע באיזשהו מקום.
בניגוד לכמה אחרים, אני לא חושב שהשאלה אם גאודלוק ישחק או לא היא חשובה במיוחד. הוא מוסיף להם נשק התקפי אבל גורע מהקבוצה באספקטים אחרים. מספיק היה לראות את המשחק מול פנר' באתר של היורוליג כשהשדר מדבר על כך שמילאנו מסתמכים יותר מדי על פעולות אישיות ולא מניעים את הכדור מספיק כשהוא מכוון לגאודלוק בכל פעם שנוגע בכדור כדי להזכיר את העבר הלא רחוק. מקווה שאני לא פותח פה לשטן.
ולאחר שכל זה נאמר , אני עדיין חושב שמכבי צריכה לנצח את המשחק בבית שלה.
קצת סטטיסטיקה שבלטה לעין על מכבי עד כה מהאתר של היורוליג:
http://www.euroleague.net/main/statistics*מכבי ראשונה ביורוליג בריבאונדים.
* מקום חמישי ביורוליג בנקודות מדד בעוד שמקום רביעי באיפשור נקודות(הכוונה מאפשרת מעט מהאחרות) מדד אחרי ולנסיה, אולימפייקוס וריאל.
*מקום שני לאחר ריאל מדריד באחוזים ל-2 עם 56.90% בעוד שמקום רביעי ביורוליג בלאפשר ליריבות שלה אחוזים ל-2 עם 49.35%.
*שניה רק לולנסיה בהורדת היריבות לאחוזים נמוכים במדד true shoting (מדד המשקלל בתוכו את האחוזים מהשדה והעונשין ביחד) עם 43.96%.
*ההגנה הרביעית בטיבה עד כה במפעל.
*הקבוצה שמאפשרת יחס אסיסטים-איבודים גבוה ליריבות שלה במקום השני רק אחרי אנאדולו שכרגע האחרונה במפעל.
*מקום רביעי בבלוקים אך מצד שני שני מקומות לפני האחרונה בחטיפות.
סה"כ עושה רושם עד כה שמבחינת ההגנה והורדת היריבות לאחוזים נמוכים, מכבי עושה עד כה עבודה טובה מאוד. סוג של קבוצה שהיא חלומו הרטוב של דיוויד בלאט מבחינת הסגנון.