המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:נהנתי לקרוא את הדיון שהתפתח כאן (באמת) אלא שהוא התמקד בדבר אחד בלבד מתוך כמה דברים שמניתי:דבר ראשון זה משפיע על חדר ההלבשה.
דבר שני זה מאוד מוקדם. אפשר עוד לתת לו הזדמנויות.
דבר שלישי המחליף קרוב לוודאי יהיה שחקן פחות טוב (גם אם אולי יותר מתאים)
דבר רביעי תזכיר לי שם של קבוצה מצליחה שחתכה שחקן חמישייה אחרי חודשיים וחצי.
אז נניח שבדרך פלא מכבי כן מצליחה להביא כאן שחקן טוב יותר מסנטר יורוליג מוכח ולגיטימי, שמשום מה מוצא את עצמו
בלי קבוצה בדצמבר...
אבל מה עם שאר הדברים?
אפשר לבוא ולהגיד שפראחובסקי מאכזב עד עכשיו. זה גם נכון. אבל לחפש לו מחליף אחרי חודשיים? אולי שווה יותר לנסות לשלב
אותו, לעזור לו למצוא את המקום שלו, לבנות לו יותר תרגילים, לחפש אותו יותר בהתקפה וכו'?
זה הרבה הרבה הרבה יותר מדי מוקדם בשביל זה, והנזק של מהלך כזה (בכל המובנים), יהיה גדול יותר מהתועלת שלו.
דווקא עם זה אני פחות מסכים.
הוא לא מתאים לסגנון המשחק של הקבוצה. לכפות אותו על הקבוצה יעשה יותר נזק מתועלת כנראה. מהשנייה הראשונה שלו פה לא נעשה אף מאמץ מצד אף אחד להכניס אותו לעניינים, מה שבעיקר מעלה תהיות לגבי נסיבות ההבאה שלו מלכתחילה, אבל עכשיו כבר לא סביר שמשהו ישתנה מהבחינה הזאת.
יוסי22 כתב:לא רואה קשר בין סופו שהביא יכולת התקפית של טופ יורוליג לזה שעושה בינתיים רק נזק .
jol9 כתב:יוסי22 כתב:לא רואה קשר בין סופו שהביא יכולת התקפית של טופ יורוליג לזה שעושה בינתיים רק נזק .
ברור שסופו שחקן הרבה יותר טוב ויעיל התקפית.
אבל אני דיברתי באופן כללי על התאמה לסגנון הקבוצה, וכאן לדעתי כן יש דמיון.
מה שכן, סביב סופו תמיד שיחקו קלעים טובים יותר, מה שעזר לו מאוד.
בכל אופן, אני ממש נגד המהלך, בטח בשלב הזה של העונה, ובטח ובטח אחרי ההפסד לבארסה שלא היה קשור בכלל לפראחובסקי.
אחדשיודע כתב:סופו היה הכלי נשק הכי יעיל באירופה לתקופה מסוימת במכבי, הוא משך דאבל-אפ כמעט בכל הזדמנות. אין מה להשוות לארט.
וגם במקרה המיוחד של סופו, זה עבד רק לעונה וחצי מתוך 4 (בתקופה שונה). לא לשכוח.
לא רק פרחובסקי היה רע מול ברצלונה (והוא היה רע), אבל הוא בלי ספק בכלל הזר שהכי פחות תרם מתחילת העונה. וזה משמעותי.
גל גל כתב:הייתם ביאים את דיימון סימפסון במקומו ?
אם באמת ירצו להיפרד ממנו זו לא אמורה להיות בעיה גדולה מדי למצוא לו קבוצה..RomanR כתב:באתר ערוץ הספורט מדווח שזניט, קובאן וקאזאן פנו לנציגיו של פראחובסקי בשביל לבדוק אופציה לצרפו
jol9 כתב:Asf כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:אולימפיאקוס ב2012?
חתכה את קיילן לוקאס באזור ינואר, צירפה את אייסי לואו (וג׳ואי דורסי), לקחה אליפות אירופה...?
אוקיי... הצלחת למצוא דוגמא... יש שני הבדלים מהותיים בין שני המקרים:
1. אול' החליפה גארד מחליף אחד בגארד מחליף אחר. מכבי רוצה להחליף סנטר פותח אחד בסנטר פותח אחר. זה הרבה הרבה יותר קשה.
2. לאול' היה כוכב על, כשכל השחקנים סביבו הם הצוות המסייע. זה הרבה יותר קל, מאשר להחליף שחקן בקבוצה בלי היררכיה
ברורה כמו מכבי.
אבל נניח שהמקרים דומים. זה רק ממחיש עד כמה זה נדיר. אם נגיד שיש 4 קבוצות מצליחות כל שנה, היית צריך ללכת 6 שנים אחורה
בשביל לתת דוגמא, כלומר מצאת מקרה 1 מתוך 24. אפילו אם נניח שיש עוד דוגמא, 10% זה ממש מעט.
ברוב הקבוצות המצליחות, תהליכים כאלה לא קורים, בטח לא בשלב כ"כ מוקדם.
רוב הקבוצות המצליחות לא נמצאות במצב בו הן שוקלות להחליף שחקן חמישייה חודשיים בתוך העונה.
אם כבר צריך להסתכל על קבוצות ששקלו להחליף שחקן חמישייה ולהעמיד בצד אחד את אלו שהחליפו ובצד השני את אלו ששמרו על הסגל הקיים. (לא שיש לי כוונה לבדוק את זה)
הטענה שלי היא שהחלפה של שחקן שהיה אמור להיות משמעותי, בשלב כ"כ מוקדם בעונה תזיק יותר מאשר תועיל ברוב המקרים.
זה יכול להצליח, רק במידה ויש שחקן פנוי שמתאים בול למה שצריכים, והוא פנוי במקרה (כמו שהיה בזמנו עם לאנגפורד נניח).
אני מנסה להיזכר במהלכים שבהם מכבי החליטה להחליף את הסנטר המוביל שלה, ומצליח להזיכר בלאמפה (שעזב בלי
מחליף ובאותה העונה הפסדנו אליפות), בשארמדיני (שהוחלף נדמה לי על ידי פלאניניץ', וגם אז הפסדנו אליפות), בפבראני שהוחלף
ע"י אוננקו ובזירבס שלא ממש הוחלף ע"י אף אחד.
זה לא תהליך טוב, ואני חושש שאחרי החלפה של פראחובסקי, ייגרם יותר נזק מאשר תועלת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־11 אורחים