המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.
שאראס מאמן.
שועל כתב:אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. הבעיה שלה היא בחומר השחקנים. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.
שאראס מאמן.
MTA2311 כתב:הפורום הזה תמיד התאפיין בזיהוי של טרולים 3 שנים באיחור בערך
שועל כתב:אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. הבעיה שלה היא בחומר השחקנים. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.
שאראס מאמן.
החציל האצטקי כתב:ג'קסון הוא שחקן ששווה מדד יותר גבוה מ13.7. הוא בוודאי יכול לתת יותר מדד מכמות הנקודות שלו.
זה יגיע כשירים את אחוזי השלוש שלו, יסחט יותר עבירות, יחטוף יותר, ימסור יותר אסיסטים ויאבד פחות כדורים.
גם נוריס קול עם מדד נמוך מכמות הנקודות שלו.
יחס מדד-נקודות זה יחס משמעותי מאוד מבחינתי. שחקנים גדולים עושים יותר מדד מכמות הנקודות שלהם ומשפיעים על המשחק ביותר דרכים.
זה לא המצב אצל שלושת הסקוררים המובילים במכבי.
אני מתקמצן כי אני רוצה לראות את הקבוצה כקונטנדרית.
שאראס מאמן.
MTA2311 כתב:הפורום הזה תמיד התאפיין בזיהוי של טרולים 3 שנים באיחור בערך
ankram כתב:MTA2311 כתב:הפורום הזה תמיד התאפיין בזיהוי של טרולים 3 שנים באיחור בערך
אל תדבר בשם כולם. אני אישית זיהיתי זאת עוד בתחילת העונה שעברה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים