יורוליג, מח' 10: מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה, חמישי, 21:00, ערוץ עשר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 10: מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה, חמישי, 21:

הודעהעל ידי שמואל1 » 01 דצמבר 2017, 13:57

בצל הניצחון של מכבי תל אביב על ז'לגיריס קובנה 74:81, לידי מערכת ONE הגיעו לראשונה עדויות דרמטיות כי במחצית המשחק אמש (חמישי) שרונאס יאסיקביצ'יוס הצית מהומה כאשר האשים בפומבי את נבן ספאחיה ועוזרו טל בורשטיין בריגול וצפייה בקלטות האבטחה מאימון ההכנה המסכם של הליטאים להתמודדות בהיכל מנורה מבטחים.

בהפסקה, כאשר הצהובים הובילו 29:39, אנשי שתי הקבוצות התגודדו במסדרונות המובילים לחדרי ההלבשה, שם שאראס צרח על ספאחיה, וחברו לשעבר בורשטיין, וזעם עליהם על שצפו ותיעדו (לכאורה) את אימון ז'לגיריס מיום רביעי בערב, ועשו התאמות ביום חמישי בבוקר, לפני הג'אמפ בול. "שאראס משוגע. הוא איבד את זה לגמרי", סיפר גורם קבוצתי שצפה בתקרית.

ספאחיה מצידו לא נותר אדיש ומספרים שהגיב לקולגה בתקיפות. אח"כ, במלתחה הצהובה, הטיח את משנתו בפני הנוכחים בחדר ההלבשה ותהה - "כיצד שאראס מעז לדבר אלי בצורה כזאת? איך הוא מסוגל? זו שערורייה. אני בהלם". כאשר הקרואטי נשאל על הפרשה בשיחות סגורות, אמר לסובביו: "שאראס היה שחקן שלי (לובליאנה 1999-2000, ובפנרבחצ'ה 2011). הוא היה חבר שלי. אני בשוק ממנו. לחצנו ידיים אחרי המשחק והוא התייחס כאילו אני לא קיים. הוא יודע אלו מאמנים באירופה עושים את הדברים הללו ומי לא, ואני לא מבין למה הוא מאשים אותי בריגול. אני לא כועס עליו, אבל ככה לא מתייחסים. אני מחכה להתנצלות". לפני העלייה לאוטובוס, דייויד פדרמן נצפה משוחח ומרגיע את הליטאי בחדר המאמנים של האורחת, אולם כנראה ללא הצלחה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: יורוליג, מח' 10: מכבי ת

הודעהעל ידי my man » 01 דצמבר 2017, 14:09

כשלא יודעים מה עומד מאחורי הדברים לא מבינים מה רואים..

תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2017, 14:27

שאראס צריך להתאפס ומהר
לא ככה מתנהגים, בטח ובטח לא לאחד כמו ספאחיה (המאמן והאדם)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2017, 14:31

אני מאוד אוהב את שאראס, ולכן זה מאכזב אותי במיוחד.

בכל מקרה, אנחנו מסתכלים קדימה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי offry » 01 דצמבר 2017, 15:05

אהבתי מאד את שאראס כשחקן, אבל הוא תמיד היה פסיכי, לטוב ולרע.

אגב גם אם משהו כזה קרה, איך הוא בדיוק יכול לדעת? הזוי.
offry

הודעהעל ידי toja27 » 01 דצמבר 2017, 15:27

סה"כ לא היה משהו מפתיע במיוחד אתמול מבחינתי , לדעתי מכבי הייתה עדיפה על ז'לגיריס לפני המשחק וכך היה במהלך המשחק. ז'לגיריס קבוצה סולידית ופייטרית שמשחקת טוב במשחקי החוץ , אבל למכבי יש את הכלים כדי לנטרל את החוזקות של ז'לגיריס. קצת מפריע לי שמכבי לא יודעת לסיים משחק ב10 נקודות ומעלה, לא אומר את זה מתוך חמדנות , אבל הקילר אינסטינקט הזה הוא חשוב לקבוצה בהמשך העונה.

שבוע נוסף שאני נהנה מאוד מבולדן, וכפי שכבר התבטאתי בעבר, לדעתי הוא השחקן הכי איכותי שלנו העונה. חוש טבעי בהגנה עם יכולות פיזיות שמגבות את החוש הזה, גישה רצינית וגם לא אנוכית למשחק ויכולות התקפיות מסוימות. מקווה שישמשיך בגרף השיפור.

נוריס קול הייתה החתמה ששמחה אותי (באופן יחסי), ועדיין אני מחבב אותו כשהוא נראה כמו דמות חיובית בקבוצה, עם מחויבות בהגנה וגם תפוקה בהתקפה מדי כמה משחקים, אבל קשה לי להתעלם מזה שעוד משחק שכשהוא נותן תפוקה התקפית טובה, זה מגיע על חשבון משחק קבוצתי בצורה בולטת יחסית. אני שמח שהוא מראה שהוא יודע לתת משחק התקפי טוב, וכפי שהוא אמר לאחר המשחק -זה היה חשוב בשבילו, אבל הייתי שמח שבאותם משחקים זה לא יהיה משחק של אדם אחד מול שאר הקבוצה.

ג'קסון, זה שחקן שגם מראה לפעמים חוסר משמעת , אבל לדעתי הוא המנוע האמיתי והאיכותי יותר של הקבוצה. כשהוא טוב, הוא כאילו זורם בהרמוניה בתוך המשחק תוך כדי שהוא עושה הכל מהכל, ויש לו מן הניצוץ הווינרי בתוכו.

אהבתי לראות אגב איך השחקנים היו רגישים יותר במשחק הזה לכל מה שקורה עם פראחובסקי שקיבל עידוד מהם גם כשפחות הלך.

בסופו של יום- כל הכבוד על הניצחון, מה שהיה צריך להיעשות נעשה.

שבוע הבא משחק קשה נגד ולנסיה שמחפשת ניצחון לנשימה אחרי רצף הפסדים לא פשוט מבחינתם.

שיהיה בהצלחה במשחקים נגד ירושלים וולנסיה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 01 דצמבר 2017, 17:10

אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. הבעיה שלה היא בחומר השחקנים. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.

שאראס מאמן.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Jack55 » 01 דצמבר 2017, 17:16

שועל כתב:אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.

שאראס מאמן.

אני לא מבין אתה כאילו בכוונה כל פעם תגיד שמכבי שיחקה גרוע?
זה נראה כאילו גם אם מכבי יתנו את המשחק הקבוצתי הכי טוב שיכול להיות וידרסו קבוצה ב40 הפרש אתה בכל זאת תגיד משהו רע

ועכשיו נחזור למשחק של אתמול,
מכבי שיחקו מצוין חוץ מחלק הרבע האחרון שז'לגיריס דפקו ריצה שקצת הלחיצה את המערכת אבל מכבי הצליחו להתעלות על עצמם ולחזור להפרש גבוה, דוגמה לדבר אחד שחשוב מאוד שיהיה לקבוצה, לא להלחץ ולאבד הכל שקצת עושים עלייך ריצה .

התרגילים בהתקפה היו נהדרים והצליחו לשחרר שחקנים למצבים טובים מאוד, ספאחיה עושה עבודה נהדרת .

שיפורים מעולים באחוזים לשלוש אתמול, 23 אסיסטים (משחק קבוצתי מאוד), 12 חטיפות ו9 חסימות - מעיד על משחק הגנתי מצוין .
הכל כמעט היה מושלם, קול עם 26 נקודות מעל כולם אבל אחריו ג'קסון עם 12, פרחובסקי תומאס וטיוס עם 9 כ"א .

משחק מצוין של מכבי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 01 דצמבר 2017, 17:17

**מכבי משווה את שיא החסימות שלה למשחק ביורוליג (9) בפעם השנייה העונה, בפעם הקודמת העונה זה היה נגד אנאדולו ועכשיו זה נגד ז'לגיריס .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי toja27 » 01 דצמבר 2017, 17:34

שועל כתב:אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. הבעיה שלה היא בחומר השחקנים. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.

שאראס מאמן.

כן המשחק של ז'לגיריס היה תענוג. אני שמח שיש כאן לפחות בן אדם אחד בפורום שתמיד רואה את הצדדים החיוביים אצל היריבה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 01 דצמבר 2017, 18:08

רול כמעט הכפיל את כמות האיבודים הכוללת שהייתה לו בכל המשחקים עד המשחק הזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 דצמבר 2017, 18:20

הפורום הזה תמיד התאפיין בזיהוי של טרולים 3 שנים באיחור בערך
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2017, 18:21

MTA2311 כתב:הפורום הזה תמיד התאפיין בזיהוי של טרולים 3 שנים באיחור בערך

חצי מהפורום הזה טרולים. לרבות אני ואתה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarin150 » 01 דצמבר 2017, 22:04

שועל כתב:אהבתי את המשחק של ז'לגיריס. משחק שקול ומתוכנן, תרגילים מצוינים והגנה טובה. הבעיה שלה היא בחומר השחקנים. את המשחק של מכבי פחות, הכל היה אלתורים והתעלות של שחקן אחד.

שאראס מאמן.

אני לא חושב ש23 אסיסטים מראה על יכולת של שחקן אחד ..
ודי עם הצביעות .. מעדיף ששחקן אחד יקח אותי לפיינל פור מאשר קבוצה שתשחק קבוצתי ולא תגיע להצלבה.(הכוכב האדום של שנה שעברה דוגמא)
yarin150

הודעהעל ידי jay » 01 דצמבר 2017, 23:25

שועל עשה לי נעים במכנסיים עם בולדן כמעט כמו שרועי עשה לי עם קול.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי SirCharles » 02 דצמבר 2017, 09:41

החציל האצטקי כתב:ג'קסון הוא שחקן ששווה מדד יותר גבוה מ13.7. הוא בוודאי יכול לתת יותר מדד מכמות הנקודות שלו.
זה יגיע כשירים את אחוזי השלוש שלו, יסחט יותר עבירות, יחטוף יותר, ימסור יותר אסיסטים ויאבד פחות כדורים.
גם נוריס קול עם מדד נמוך מכמות הנקודות שלו.

יחס מדד-נקודות זה יחס משמעותי מאוד מבחינתי. שחקנים גדולים עושים יותר מדד מכמות הנקודות שלהם ומשפיעים על המשחק ביותר דרכים.
זה לא המצב אצל שלושת הסקוררים המובילים במכבי.

אני מתקמצן כי אני רוצה לראות את הקבוצה כקונטנדרית.

מסכים מאוד לגבי יחס המדד-נקודות. הדוגמא הכי טובה מיום חמישי היא בולדן שקלע רק 6 וסיים עם מדד 22.
הדוגמא ההפוכה היא אלכסי שבד שהרבה פעמים מסיים עם מדד הרבה יותר נמוך מכמות הנקודות שהוא קולע בעיקר בגלל המון החטאות ואיבודים.

לגבי ג'קסון - הוא אכן יתן יותר מדד אם יעשה את כל מה שכתבת.. השאלה היא אם הוא מסוגל. עד עכשיו מלבד המשחק בבאמברג הוא לא הראה שהוא שולט בקצב. לזכותו יאמר שבכמה משחקים הוא נתן סלי קלאץ' ברגעים חשובים אבל מצד שני פתיחות המשחק הרעות של מכבי הן בעיקר עליו לדעתי.
SirCharles

הודעהעל ידי RomanR » 02 דצמבר 2017, 12:28

נתון מעניין - בתום 10 מחזורים, התוצאה הממוצעת של מכבי עומדת על 78:77.
(מתוך הטור של אהרל'ה)
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2017, 13:35

שאראס מאמן.

ברור.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2017, 13:36

אל תדבר בשם כולם. אני אישית זיהיתי זאת עוד בתחילת העונה שעברה.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jay » 02 דצמבר 2017, 14:30

ankram כתב:

אל תדבר בשם כולם. אני אישית זיהיתי זאת עוד בתחילת העונה שעברה.

ואני לפני 4 שנים
סמל אישי של המשתמש
jay

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Itaycohen7 ו־21 אורחים