יורוליג, מח' 15: מכבי ת"א נגד מלאגה, חמישי, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח' 15: מכבי ת"א נגד מלאגה, חמישי, 21:00

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 דצמבר 2017, 00:25

מכינה רשימה של כל מי שגומר את הקבוצה עכשיו ומוחקת לו כל הודעה חיובית בניצחון הבא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: יורוליג, מח' 15: מכבי ת

הודעהעל ידי ביבו » 29 דצמבר 2017, 00:29

אנשים.
הגזמתם לגמרי.
כרגיל תגובות בלי שום פרופורציה ויושרה מקצועית.
1.היו טעויות במשחק בעיקר בחילופים במחצית שניה.
2.היורוליג השנה חזקה מאד- כמעט כולם טובות מאד ולכן כולם מפסידים לכולם(מלבד צסקא), לפי ההתבטאויות שלכם הייתם שולחים גם את אוברדוביץ מפנר.
3.הסיבוב השני יהיה קשה מאד- יהיו בו הפסדים מעצבנים וכנראה גם נצחונות גדולים.
4.בינתיים אחלה עונה- נקווה שתסתיים טוב.
ביבו

הודעהעל ידי ShiriV » 29 דצמבר 2017, 00:33

האמת שלקבור את כל הסיכויים שלנו לפלייאוף אחרי המשחק הזה, מרגיז ככל שיהיה (מאוד מרגיז), זה מאוד לא חכם לעשות, בלשון המעטה.. שמואל, אתה חייב להרגע עם זה
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי yarin150 » 29 דצמבר 2017, 00:35

אני היתי פסימי אחרי 3 משחקים ראשונים שראיתי את הניהול משחק של ספאחיה ( שזה היה ב2 ניצחונות)
ולאלה שאומרים שמכבי במאזן טוב אז אתם מספרים לעצמם אשליה .
מכבי קיבלה הגרלה נוחה עם הרבה משחקי בית שגם אותם היא הפסידה עם שטויות
מכבי קיבלה קבוצות פצועות או במומנטום רע , ומכבי השנה הבריקה בריבאונד ודועכת לאט לאט
מכבי השנה פתחה עם מהלכים שהיורוליג למד אותם כמו דשון תומאס בפוסט

קיצור , ספאחיה בנה קבוצה טובה שלא יודע לנהל אותה .
והמשפט הכי חשוב ! לא כל תסריטאי הוא גם במאי !!!
yarin150

הודעהעל ידי Jack55 » 29 דצמבר 2017, 00:35

ביבו כתב:אנשים.
הגזמתם לגמרי.
כרגיל תגובות בלי שום פרופורציה ויושרה מקצועית.
1.היו טעויות במשחק בעיקר בחילופים במחצית שניה.
2.היורוליג השנה חזקה מאד- כמעט כולם טובות מאד ולכן כולם מפסידים לכולם(מלבד צסקא), לפי ההתבטאויות שלכם הייתם שולחים גם את אוברדוביץ מפנר.
3.הסיבוב השני יהיה קשה מאד- יהיו בו הפסדים מעצבנים וכנראה גם נצחונות גדולים.
4.בינתיים אחלה עונה- נקווה שתסתיים טוב.

זה לא קשור להפסד, זה קשור לאיך שהקבוצה נראית
מכבי שיחקה פשוט נורא במחצית השנייה, הייתה לנו הזדמנות לגמור את הסיפור אבל פספסנו אותה ומאז עשינו רק שטויות, הגנה ברמה של אני לא יודע מה ושטויות בהתקפה
כמובן שהעונה לא נגמרה והכל עדיין פתוח, אבל בקבוצה חייבים להבין שאסור לנו להיראות ככה, בטח לא מול קבוצה כמו מלאגה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 דצמבר 2017, 00:37

מכבי בעטה בדלי, אבל היא תדע לצאת מהמצב הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 דצמבר 2017, 01:29

אני רק רוצה לחדד את דבריי קודם לכן:

כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך לפחות 16 ניצחונות, כלומר עוד 8 ניצחונות מתוך 15 המשחקים הבאים.
מכבי ככל הנראה תפסיד נגד ריאל מדריד, צסק"א, פנר' ואולימפיאקוס.
נותרו עוד 11 משחקים, מתוכם מכבי צריכה לנצח 8. מתוך 11 המשחקים הללו, 7 משחקים הם משחקי חוץ ורק 4 בבית.
במקרה הטוב מכבי תנצח 3 משחקי בית, ואז תצטרך לנצח 5 מתוך 7 משחקים בחוץ. משימה קשה עד בלתי אפשרית.

בקיצור- כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך סיבוב קרוב לשלמות, כלומר היא תהיה חייבת לנצח בכל המשחקים שהיא צריכה לנצח, בלי כמעט שום מרווח תמרון ומקום לטעויות.
את מכסת הטעויות מכבי בזבזה בהפסדים נגד הכוכב, אנדולו ומלאגה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yarin150 » 29 דצמבר 2017, 01:33

שמואל1 כתב:אני רק רוצה לחדד את דבריי קודם לכן:

כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך לפחות 16 ניצחונות, כלומר עוד 8 ניצחונות מתוך 15 המשחקים הבאים.
נותרו עוד 11 משחקים, מתוכם מכבי צריכה לנצח 8. מתוך 11 המשחקים הללו, 7 משחקים הם משחקי חוץ ורק 4 בבית.
במקרה הטוב מכבי תנצח 3 משחקי בית, ואז תצטרך לנצח 5 מתוך 7 משחקים בחוץ. משימה קשה עד בלתי אפשרית.

בקיצור- כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך סיבוב קרוב לשלמות, כלומר היא תהיה חייבת לנצח בכל המשחקים שהיא צריכה לנצח, בלי כמעט שום מרווח תמרון ומקום לטעויות.

זה על הגבול הבלתי סביר שמכבי תעלה במצב הזה לדעתי משחק אחד למשל כמו היום מאוד חשוב ויכול לשנות הכל .
אבל , ותמיד יש אבל . בעונת 2013 עם דיויד בלאט (שנה לפני שלקחנו גביע אירופה)
מכבי היתה בסיטואציה אפילו יותר קשה ומי שזוכר עשתה רצף נצחונות חוץ מטורף
yarin150

הודעהעל ידי Rampel » 29 דצמבר 2017, 01:42

Rampel כתב:אני כל כך לא רוצה להגיד אמרתי לך אחרי המשחק. הלוואי ואת צודקת ואפשר להיות רגועים...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אז נרגעתי, שתיתי מים, אחרי ערב עגום מכל התוצאות של היום.. ועכשיו אפשר לסכם..

א. הסיפור של המשחק לדעתי הוא סיפור העונה של מכבי - מחצית ראשונה מבולבלת, שולפים איזה ג'וקר עם מהלך שהיריבה לא מכירה (כארם מי?! ומה פתאום הגמד עם ה-12 על הגב תופר שלשה?!) והתעלות של שחקן תורן בצורה מפתיעה (שלום פראחובסקי). לדעתי הסיפור הזה יסתיים בסיבוב הבא, או שאולי לא.. מה שבטוח זה שמשפט המפתח הוא..

ב. "ואז נכנס שגב". אחלה, קראתי שלא צריך להפיל עליו את ההפסד, אבל יתרון דו ספרתי ירד ל-3 כל זמן שהוא היה על הפרקט וזה לא רק כי ג'קסון לא שמר היום (והוא לא שמר היום כי הגארדים של מלאגה יותר פיזיים ממנו וכי מקולום את נדוביץ כבר ראו דבר או שניים בקריירה וההגנה של ג'קסון לא מאיימת), זה כי כששגב על הפרקט זה נהייה 4 נגד 5. כל אירופה למדה על הקפטן, כל אירופה מכירה את התרגיל, כל אירופה מחכה וכל אירופה צוחקת.

ותסלחו לי אבל ספאחיה לא אשם, וגם לא גודס שמנהל רוטציות (למרות שרבאק, אתם צריכים ששרמאדיני יגיד לכם שקל לו עם שגב וטיוס?! עד שלפראחובסקי היה משחק טוב ואת טיוס עדיף לשמור לדרבי..), זה התרגיל התורן של ההנהלה השנה שמנסה לדחוף את הקפטן בכוח.

לא מאמינים?! תקראו את דברי יו"ר שמעון מזרחי לאוהדים במגזין המשחק שבו הוא מייחל ומאחל לנו "ליהנות" משובו של הקפטן.. תסלחו לי, אבל מפאת כבודו של שגב האדם, אני לא אגיד מה אני מאחל לו, אבל לנו אני מאחל שהשקר הזה של שגב כשחקן מכבי לגיטימי יגמר כבר בשנה הבאה, אז גם חוק הצעירים לא יגן עליו..

ג. ג'ף ברוקס שחקן מאוד נחמד, אפילו נמצא בתקופה טובה. כשהמשחק מבולגן ומבוסס על משחק ריצה אחרי החטאות של מלאגה, אז מכבי רצה ומכבי נראית טוב. במחצית השנייה המשחק היה הרבה יותר מסודר.

במשחק המסודר למכבי יש רק שחקן אחד שיודע להתעלות, בין אם זה בלסדר לעצמו זווית לשלשה (באחוזים סבירים) ובין אם לחפור ולהשיג סל חשוב ושובר מומנטום.

כשברוקס שיחק אותה 4 שמשחק 3 ושמר על צעד וחצי מבולדן המבולבל שלא היה סגור האם לשמור על הפורוורד המוכשר של מלאגה מזריקה מרחוק או לא, עד שבולדן החליט, הוא קיבל שלשה בפרצוף.. ואז עוד אחת.. וכל מהלך כזה זעק לדמות שאמרתי לפני המשחק שפשוט אין לה תחליף.

תכירו, זו מכבי ללא דשון תומאס. הן הגנתית והן התקפית. בעיקר כשהיריבה מרגיעה את המשחק, בעיקר במשחק העומד.

אני מאחל לנו סיבוב שני מוצלח יותר. הוא יתחיל רע כנראה, אבל אנחנו עדיין בתמונה להצלבה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שועל » 29 דצמבר 2017, 02:19

זו לא קבוצה לפלייאוף והיא גם כנראה לא תעלה לשם.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Weems13 » 29 דצמבר 2017, 02:59

תפסיק עם החישובים האלה. אי אפשר לדעת למי מכבי (או כל קבוצה אחרת ביורוליג) תפסיד ואת מי תנצח. ביורוליג מפעל משוגע ולא צפוי העונה. אז נכון שבסיבוב הבא יש 9 משחקי חוץ וזה נראה על הנייר הרבה יותר קשה, אבל רק לפני שבוע עפת פה על הניצחון הגדול על פנר.
נכון, ההפסד היום היה מבאס ואולי לוקח אותנו צעד אחד אחורה, אבל קצת פרופורציות.
שום דבר לא יבוא העונה למכבי בקלות, וכדאי לכם להפנים זאת.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2017, 08:36

שברו אותי עם ההפסד הזה...
הייתי בהופעה (מצויינת) של אורי חזקיה, ובניתי על זה שאני אפתח את הטלפון ואסגור סיבוב של 9-6.

אני לא מתחיל להיכנס לחישובים של סיכויים, ובטח ובטח לא אומר שצסקא, פנר, אול וריאל זה ארבעה הפסדים בטוחים (לדעתי ניקח לפחות אחד מהמשחקים האלה) אבל מה שאני מסכים לגביו זה שמרחב הטעויות האפשריות הצטמצם.

מאכזב מאוד
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 דצמבר 2017, 08:44

jol9 כתב:שברו אותי עם ההפסד הזה...
הייתי בהופעה (מצויינת) של אורי חזקיה, ובניתי על זה שאני אפתח את הטלפון ואסגור סיבוב של 9-6.

אני לא מתחיל להיכנס לחישובים של סיכויים, ובטח ובטח לא אומר שצסקא, פנר, אול וריאל זה ארבעה הפסדים בטוחים (לדעתי ניקח לפחות אחד מהמשחקים האלה) אבל מה שאני מסכים לגביו זה שמרחב הטעויות האפשריות הצטמצם.

מאכזב מאוד
מי שמעדיף אורי חזקיה על מכבי אין לו זכות להישבר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 29 דצמבר 2017, 10:00

Holiday_Armadillo כתב:

מאכזב מאוד

+1
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 דצמבר 2017, 10:14

מכבי שוקלת לצרף גארד.
ספאחיה זעם על השחקנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 29 דצמבר 2017, 10:41

Holiday_Armadillo כתב:

מאכזב מאוד

האמת שהוא חמוד רצח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 29 דצמבר 2017, 10:55

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מאכזב מאוד

האמת שהוא חמוד רצח.

הוא מעולה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי itai7 » 29 דצמבר 2017, 10:56

אגב נדוביץ' פאקינג שחקן, איך הוא לא בקבוצה גדולה יותר? הייתי שם עליו עין לשנה הבאה.
itai7

הודעהעל ידי Rampel » 29 דצמבר 2017, 12:13

itai7 כתב:אגב נדוביץ' פאקינג שחקן, איך הוא לא בקבוצה גדולה יותר? הייתי שם עליו עין לשנה הבאה.
יהיה תחליף מעולה לקול למשל אם הוא יעזוב.

אבל אחרי העונה הזו המנייה שלו תזנק ויהיה לנו קשה להביא אותו, אז אולי שווה להתרכז בלהשאיר את קול חחח

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 דצמבר 2017, 12:43

האמת, לא נפלתי מנדוביץ'. דווקא מקולום היה זה שנתן את הטון בסיום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], שמוליק ו־19 אורחים