המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ביבו כתב:אנשים.
הגזמתם לגמרי.
כרגיל תגובות בלי שום פרופורציה ויושרה מקצועית.
1.היו טעויות במשחק בעיקר בחילופים במחצית שניה.
2.היורוליג השנה חזקה מאד- כמעט כולם טובות מאד ולכן כולם מפסידים לכולם(מלבד צסקא), לפי ההתבטאויות שלכם הייתם שולחים גם את אוברדוביץ מפנר.
3.הסיבוב השני יהיה קשה מאד- יהיו בו הפסדים מעצבנים וכנראה גם נצחונות גדולים.
4.בינתיים אחלה עונה- נקווה שתסתיים טוב.
שמואל1 כתב:אני רק רוצה לחדד את דבריי קודם לכן:
כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך לפחות 16 ניצחונות, כלומר עוד 8 ניצחונות מתוך 15 המשחקים הבאים.
מכבי ככל הנראה תפסיד נגד ריאל מדריד, צסק"א, פנר' ואולימפיאקוס.
נותרו עוד 11 משחקים, מתוכם מכבי צריכה לנצח 8. מתוך 11 המשחקים הללו, 7 משחקים הם משחקי חוץ ורק 4 בבית.
במקרה הטוב מכבי תנצח 3 משחקי בית, ואז תצטרך לנצח 5 מתוך 7 משחקים בחוץ. משימה קשה עד בלתי אפשרית.
בקיצור- כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך סיבוב קרוב לשלמות, כלומר היא תהיה חייבת לנצח בכל המשחקים שהיא צריכה לנצח, בלי כמעט שום מרווח תמרון ומקום לטעויות.
את מכסת הטעויות מכבי בזבזה בהפסדים נגד הכוכב, אנדולו ומלאגה.
אז נרגעתי, שתיתי מים, אחרי ערב עגום מכל התוצאות של היום.. ועכשיו אפשר לסכם..Rampel כתב:אני כל כך לא רוצה להגיד אמרתי לך אחרי המשחק. הלוואי ואת צודקת ואפשר להיות רגועים...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך לפחות 16 ניצחונות, כלומר עוד 8 ניצחונות מתוך 15 המשחקים הבאים.
נותרו עוד 11 משחקים, מתוכם מכבי צריכה לנצח 8. מתוך 11 המשחקים הללו, 7 משחקים הם משחקי חוץ ורק 4 בבית.
במקרה הטוב מכבי תנצח 3 משחקי בית, ואז תצטרך לנצח 5 מתוך 7 משחקים בחוץ. משימה קשה עד בלתי אפשרית.
בקיצור- כדי להעפיל לפלייאוף מכבי תצטרך סיבוב קרוב לשלמות, כלומר היא תהיה חייבת לנצח בכל המשחקים שהיא צריכה לנצח, בלי כמעט שום מרווח תמרון ומקום לטעויות.
מי שמעדיף אורי חזקיה על מכבי אין לו זכות להישברjol9 כתב:שברו אותי עם ההפסד הזה...
הייתי בהופעה (מצויינת) של אורי חזקיה, ובניתי על זה שאני אפתח את הטלפון ואסגור סיבוב של 9-6.
אני לא מתחיל להיכנס לחישובים של סיכויים, ובטח ובטח לא אומר שצסקא, פנר, אול וריאל זה ארבעה הפסדים בטוחים (לדעתי ניקח לפחות אחד מהמשחקים האלה) אבל מה שאני מסכים לגביו זה שמרחב הטעויות האפשריות הצטמצם.
מאכזב מאוד
Holiday_Armadillo כתב:מי שמעדיף אורי חזקיה על מכבי אין לו זכות להישברjol9 כתב:שברו אותי עם ההפסד הזה...
הייתי בהופעה (מצויינת) של אורי חזקיה, ובניתי על זה שאני אפתח את הטלפון ואסגור סיבוב של 9-6.
אני לא מתחיל להיכנס לחישובים של סיכויים, ובטח ובטח לא אומר שצסקא, פנר, אול וריאל זה ארבעה הפסדים בטוחים (לדעתי ניקח לפחות אחד מהמשחקים האלה) אבל מה שאני מסכים לגביו זה שמרחב הטעויות האפשריות הצטמצם.
מאכזב מאוד
Holiday_Armadillo כתב:מי שמעדיף אורי חזקיה על מכבי אין לו זכות להישברjol9 כתב:שברו אותי עם ההפסד הזה...
מאכזב מאוד
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי שמעדיף אורי חזקיה על מכבי אין לו זכות להישברjol9 כתב:שברו אותי עם ההפסד הזה...
מאכזב מאוד
האמת שהוא חמוד רצח.
יהיה תחליף מעולה לקול למשל אם הוא יעזוב.itai7 כתב:אגב נדוביץ' פאקינג שחקן, איך הוא לא בקבוצה גדולה יותר? הייתי שם עליו עין לשנה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים