27 ינואר 2018, 21:13
החציל האצטקי כתב:הוא באמת בסדר בתקופה האחרונה אבל לא הייתי מגזים.
הוא בעייתי ולא לגמרי מנגן בשטף ובקצב של כל הקבוצה.
תהיה מלאכת פירוק והרכבה בקיץ והוא לא האיש הראשון (וגם לא הרביעי) שאני משאיר פה.
28 ינואר 2018, 01:03
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא באמת בסדר בתקופה האחרונה אבל לא הייתי מגזים.
מה הוא לא שחור, אמרקאי, אתלט, מדבר טרשטוק, בן זונה קשוח כמו שאתה אוהב?
אני בטוח גלן רייס ג'ונייר מתאים לדנא של מכבי לפי דעתך, אבל הוא פראחובסקי סתם בחור לבן בלארוסי וכבד.
28 ינואר 2018, 02:01
28 ינואר 2018, 03:13
28 ינואר 2018, 03:30
felix_r כתב:לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת.
לגבי הסגנון. קבוצה רצינית צריכה לדעת לשחק בסגנון שונה, וצריכה גם שחקנים שמתאימים לסגנון שונה. בפעם האחרונה שזכינו ביורוליג, היו לנו את סופו וטיוס. שני שחקנים שונים לחלוטין. מכבי שיחקה כדורסל שונה מאוד עם כל אחד מהם.
אם תשחק רק בסגנון הריצה בלי אפשרות של התקפה מסודרת, לא תגיע לכלום.
הרוב המוחלט ברשימה שלך לא שחקנים טובים יותר. פרחובסקי גם לא צריך להמנה עם הסנטרים הטובים באירופה כל עוד למכבי אין את התקציב מהגבוהים באירופה. הוא כן צריך להיות שחקן מועיל לקבוצתו, ופרחובסקי באמת מועיל לקבוצתו.
לגבי ההגנה של פרחבוסקי. אני מצטער שאני צריך לספר לך את זה, אבל ההגנה של טיוס לא יותר טובה. ראינו את הבעיות של טיוס בהגנה בלא מעט משחקים. זה תלוי במאטץ-אפ. לדוגמא, במשחק האחרון במדריד טבארס פשוט עשה צחוק מטיוס, כאילו שיחק נגד ליאור אליהו. לעומת זאת פרחובסקי ידע לעצור את טבארס.
נ.ב - אין שחקן כזה טארזוסקי. שמו טארצ'בסקי. פולני.
28 ינואר 2018, 05:12
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא באמת בסדר בתקופה האחרונה אבל לא הייתי מגזים.
מה הוא לא שחור, אמרקאי, אתלט, מדבר טרשטוק, בן זונה קשוח כמו שאתה אוהב?
אני בטוח גלן רייס ג'ונייר מתאים לדנא של מכבי לפי דעתך, אבל הוא פראחובסקי סתם בחור לבן בלארוסי וכבד.
שבוע טוב נשמה יפה
28 ינואר 2018, 05:24
אחדשיודע כתב:כן, הבעיה שהוא בלארוסי לבן ולא אמריקאי שחור.
די כבר עם השיח הזה.
1. הוא לא מתאים לחבר'ה שמשחקים היום במכבי. התקפית, מכבי של ג'קסון-קול צריכה לרוץ. ובשביל זה, צריך גם לעשות עצירות בהגנה. פרחובסקי כבד ולא מספיק טוב הגנתית (מצפה שיחפה על טעויות של אחרים, ופחות שיצטרכו לחפות עליו). אז נכון, ליד השחקנים הנכונים ובסגנון מתאים, אפשר לעשות בו שימוש טוב ועקבי יותר. האם זה יביא ליותר ניצחונות בכדורסל שמשוחק היום ברמות הגבוהות? ספק.
2. אולי יותר חשוב מהנקודה הראשונה (אם מסתכלים הלאה) - הוא לא מספיק טוב כסנטר ראשון בקבוצה עם שאיפות יורוליג. יש לך כבר סנטר מחליף לא רע, אתה לא צריך עוד אחד (אלא אם החליטו במכבי לדגול בבינוניות). אתה צריך סנטר ראשון. סתם כדי לפתוח את העיניים, חבר'ה שמספקים מדד טוב יותר העונה פר 40 דקות: שטימאץ, גודאיטיס, רובינסון, פלייס, טבארס, דובלייביץ', מוסלי, רייס, מקלין, סרפן, מוליטונוב, אוגוסטין, טומיץ', וסלי, טארזוסקי, טיוס, היינס, שארמדיני, פויריה, האנטר, פוגמן, דאנסטון, לסור. אין לי כמעט ספק שאם פרחובסקי היה מקבל 20-22 דקות, הוא היה משפר את התרומה שלו פר דקה (בוודאי בקבוצה שמשחקת עליו בעקביות), ובכל זאת - די ברור לי שהוא לא נמנה כרגע בין הסנטרים הטובים ביותר באירופה.
עכשיו, מעבר לכל אלו, מכבי חייבת להקצות נתח גדול יותר מהתקציב שלה עבור הסנטר הראשון שלה. אם זה לא יקרה, אין מה לדבר יותר מידי. ב-700-800 אלף דולר נטו, קשה מאוד להנחית סנטר מהרמה הגבוהה ביותר.
28 ינואר 2018, 05:42
28 ינואר 2018, 06:07
28 ינואר 2018, 06:14
toja27 כתב:בוא אני אגיד לך בשורה תחתונה- מכבי יכולה להצליח ולהיכשל עם סנטרים משני הסוגים ובסופו של דבר זה יותר תלוי באיכות הסנטר ופחות בסגנון שלו.ולכן אני לא מסכים למה שנכתב בהתחלה . אני אביא דוגמא קיצונית ודמיונית: אף אחד לא היה מסרב שמארק גאסול למשל יגיע לכאן רק בגלל שהוא לא רץ בקצב של קול וג'קסון.
שוב באותו נושא, אני לא ראיתי אתמול שהקבוצה שיחקה פחות טוב עם פראחובסקי מאשר טיוס. שניהם מציעים דברים שונים וממה שאני ראיתי השחקנים לאט לאט מבינים איך נכון יותר לשחק כשטיוס על המגרש ומנגד כשארט על המגרש.
ובסוגריים אציין, שאנחנו עדיין לא יודעים אם קול וג'קסון ישארו בעונה הבאה.
ועוד אציין מה שנאמר כאן לפני, סופו וטיוס שיחקו ביחד עם רייס והיקמן. באותה עונה זה עבד.
28 ינואר 2018, 08:45
28 ינואר 2018, 09:06
Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.
בכל מקרה, אני באמת לא חושב שזה רלוונטי. התקציב של מכבי מוגבל. ספק אם בתקציב שלה יש בשוק היצע הרבה יותר טוב מפראחוסקי, אז שוב, אני לא אופתע בכלל אם הוא גם ישאר בסופו של דבר.
מה גם שאני לא מסכים שמכבי צריכה להקצות תקציב יותר מדי משמעותי בשנה הבאה לעמדת הסנטר, את החריש צריך לעשות בעמדות 2-3 ולשם רוב תקציב הרכש צריך ללכת.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
28 ינואר 2018, 13:04
אחדשיודע כתב:Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.
בכל מקרה, אני באמת לא חושב שזה רלוונטי. התקציב של מכבי מוגבל. ספק אם בתקציב שלה יש בשוק היצע הרבה יותר טוב מפראחוסקי, אז שוב, אני לא אופתע בכלל אם הוא גם ישאר בסופו של דבר.
מה גם שאני לא מסכים שמכבי צריכה להקצות תקציב יותר מדי משמעותי בשנה הבאה לעמדת הסנטר, את החריש צריך לעשות בעמדות 2-3 ולשם רוב תקציב הרכש צריך ללכת.
זה לא משנה ש-"ביחס לגודלו" הוא זז לא רע, זה לא רלוונטי. הוא לא זריז רגליים כמו טיוס או תומאס רובינסון לצורך הדוגמה. החיסרון הגדול ביותר של זה מתבטא כמובן בהגנה - הוא לא מתמודד בהצלחה עם חילופים ובשמירה על הפיק-אנד-רול, מה שלא מאפשר למכבי להשיג מספיק עצירות ולרוץ את המגרש. התקפית, הוא חביב. עם חביב אתה לא יוצא למכולת. הוא עושה נקודות כשמשחקים עליו, אבל לרוב זה לא קורה בשטף של המשחק ולא משתלב עם הסגנון המהיר שרצו להנחיל לקבוצה הזאת בתחילת העונה. אני באופן אישי פחות מתחבר לזה. כן יכול להבין את הסימפטיה לבחור, שעבד קשה ולא דיבר יותר מידי כשפחות הלך לו.
בוודאי שזה רלוונטי לתקציב של מכבי. על כל שחקן חמישייה, מכבי (נטולת חובות) יכולה וצריכה להקצות לפחות מיליון דולר נטו. זאת דרישה סופר מינימלית למועדון בסדר הגודל הזה. אין פה יותר מידי מקום למשחקים. אם מכבי רוצה להצליח בעקביות (כפי שהיה בעבר) - היא צריכה להשקיע כספים. לא תשקיע, תמשיך לדשדש, במקרה הטוב.
28 ינואר 2018, 13:08
בדיוק.MM3 כתב:אחדשיודע כתב:Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.
זה לא משנה ש-"ביחס לגודלו" הוא זז לא רע, זה לא רלוונטי. הוא לא זריז רגליים כמו טיוס או תומאס רובינסון לצורך הדוגמה. החיסרון הגדול ביותר של זה מתבטא כמובן בהגנה - הוא לא מתמודד בהצלחה עם חילופים ובשמירה על הפיק-אנד-רול, מה שלא מאפשר למכבי להשיג מספיק עצירות ולרוץ את המגרש. התקפית, הוא חביב. עם חביב אתה לא יוצא למכולת. הוא עושה נקודות כשמשחקים עליו, אבל לרוב זה לא קורה בשטף של המשחק ולא משתלב עם הסגנון המהיר שרצו להנחיל לקבוצה הזאת בתחילת העונה. אני באופן אישי פחות מתחבר לזה. כן יכול להבין את הסימפטיה לבחור, שעבד קשה ולא דיבר יותר מידי כשפחות הלך לו.
בוודאי שזה רלוונטי לתקציב של מכבי. על כל שחקן חמישייה, מכבי (נטולת חובות) יכולה וצריכה להקצות לפחות מיליון דולר נטו. זאת דרישה סופר מינימלית למועדון בסדר הגודל הזה. אין פה יותר מידי מקום למשחקים. אם מכבי רוצה להצליח בעקביות (כפי שהיה בעבר) - היא צריכה להשקיע כספים. לא תשקיע, תמשיך לדשדש, במקרה הטוב.
אגב סתם בישביל הדמגוגיה , שחקנים כמו סינגלטון ותומפסון עם מדד יותר נמוך משל פרחובסקי ל 40 דקות . באופן עקרוני בכמה משחקים האחרונים פרחובסקי עשה קפיצה רצינית והוא משתלב הרבה יותר טוב בקבוצה. אם עד עכשיו החמישיה השנייה שכוללת את קול וטיוס היו אלה שסוגרים את הפער ומכניסים את מכבי למשחק ובאמת הייתה תחושה שאם למכבי היה עוד סנטר בסגנון של טיוס מצבנו היה יותר טוב דווקא במשחקים האחרונים מכבי פותחת משחקים מצוין וזה הרבה בזכות פרחובסקי והיכולת של הקבוצה לשחק עליו. אם היכולת הזאת תמשיך לא הייתי ממהר לשים את המעט כסף שיש למכבי על עמדה 5
28 ינואר 2018, 13:11
28 ינואר 2018, 13:21
MM3 כתב:אחדשיודע כתב:Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.
אגב סתם בישביל הדמגוגיה , שחקנים כמו סינגלטון ותומפסון עם מדד יותר נמוך משל פרחובסקי ל 40 דקות . באופן עקרוני בכמה משחקים האחרונים פרחובסקי עשה קפיצה רצינית והוא משתלב הרבה יותר טוב בקבוצה. אם עד עכשיו החמישיה השנייה שכוללת את קול וטיוס היו אלה שסוגרים את הפער ומכניסים את מכבי למשחק ובאמת הייתה תחושה שאם למכבי היה עוד סנטר בסגנון של טיוס מצבנו היה יותר טוב דווקא במשחקים האחרונים מכבי פותחת משחקים מצוין וזה הרבה בזכות פרחובסקי והיכולת של הקבוצה לשחק עליו. אם היכולת הזאת תמשיך לא הייתי ממהר לשים את המעט כסף שיש למכבי על עמדה 5
28 ינואר 2018, 13:45
אחדשיודע כתב:MM3 כתב:אחדשיודע כתב:Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.
בג'ייסון תומפסון לא הייתי נוגע גם כששיחק בגולדן סטייט, והתרומה של סינגלטון מתבטאת הרבה מעבר למספרים. הוא שחקן די ייחודי בנוף האירופי. לגבי פרחובסקי - אני לא מתכוון להתכחש לשיפור ביכולת שלו, הוא נתן תפוקה הרבה יותר גדולה בשליש השני מאשר בראשון. אני פשוט לא חושב שמכבי צריכה להשאיר אותו הלאה. צריך לשאוף להרבה יותר מאשר עוד שחקן חביב ונחמד (מקצועית ואישיותית) כדי להתקדם, בטח ובטח אם משאירים את ג'קסון+קול.
28 ינואר 2018, 13:58
08 מרץ 2018, 22:34
12 מרץ 2018, 16:20