ארט פרחובסקי חתם במכבי תל אביב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארט פרחובסקי חתם במכבי תל אביב

הודעהעל ידי toja27 » 27 ינואר 2018, 21:13

החציל האצטקי כתב:הוא באמת בסדר בתקופה האחרונה אבל לא הייתי מגזים.
הוא בעייתי ולא לגמרי מנגן בשטף ובקצב של כל הקבוצה.

תהיה מלאכת פירוק והרכבה בקיץ והוא לא האיש הראשון (וגם לא הרביעי) שאני משאיר פה.

מה הוא לא שחור, אמרקאי, אתלט, מדבר טרשטוק, בן זונה קשוח כמו שאתה אוהב?
אני בטוח גלן רייס ג'ונייר מתאים לדנא של מכבי לפי דעתך, אבל הוא פראחובסקי סתם בחור לבן בלארוסי וכבד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 ינואר 2018, 01:03

toja27 כתב:

אני בטוח גלן רייס ג'ונייר מתאים לדנא של מכבי לפי דעתך, אבל הוא פראחובסקי סתם בחור לבן בלארוסי וכבד.

שבוע טוב נשמה יפה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 02:01

כן, הבעיה שהוא בלארוסי לבן ולא אמריקאי שחור.
די כבר עם השיח הזה.

1. הוא לא מתאים לחבר'ה שמשחקים היום במכבי. התקפית, מכבי של ג'קסון-קול צריכה לרוץ. ובשביל זה, צריך גם לעשות עצירות בהגנה. פרחובסקי כבד ולא מספיק טוב הגנתית (מצפה שיחפה על טעויות של אחרים, ופחות שיצטרכו לחפות עליו). אז נכון, ליד השחקנים הנכונים ובסגנון מתאים, אפשר לעשות בו שימוש טוב ועקבי יותר. האם זה יביא ליותר ניצחונות בכדורסל שמשוחק היום ברמות הגבוהות? ספק.
2. אולי יותר חשוב מהנקודה הראשונה (אם מסתכלים הלאה) - הוא לא מספיק טוב כסנטר ראשון בקבוצה עם שאיפות יורוליג. יש לך כבר סנטר מחליף לא רע, אתה לא צריך עוד אחד (אלא אם החליטו במכבי לדגול בבינוניות). אתה צריך סנטר ראשון. סתם כדי לפתוח את העיניים, חבר'ה שמספקים מדד טוב יותר העונה פר 40 דקות: שטימאץ, גודאיטיס, רובינסון, פלייס, טבארס, דובלייביץ', מוסלי, רייס, מקלין, סרפן, מוליטונוב, אוגוסטין, טומיץ', וסלי, טארזוסקי, טיוס, היינס, שארמדיני, פויריה, האנטר, פוגמן, דאנסטון, לסור. אין לי כמעט ספק שאם פרחובסקי היה מקבל 20-22 דקות, הוא היה משפר את התרומה שלו פר דקה (בוודאי בקבוצה שמשחקת עליו בעקביות), ובכל זאת - די ברור לי שהוא לא נמנה כרגע בין הסנטרים הטובים ביותר באירופה.

עכשיו, מעבר לכל אלו, מכבי חייבת להקצות נתח גדול יותר מהתקציב שלה עבור הסנטר הראשון שלה. אם זה לא יקרה, אין מה לדבר יותר מידי. ב-700-800 אלף דולר נטו, קשה מאוד להנחית סנטר מהרמה הגבוהה ביותר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 28 ינואר 2018, 03:13

לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת.

לגבי הסגנון. קבוצה רצינית צריכה לדעת לשחק בסגנון שונה, וצריכה גם שחקנים שמתאימים לסגנון שונה. בפעם האחרונה שזכינו ביורוליג, היו לנו את סופו וטיוס. שני שחקנים שונים לחלוטין. מכבי שיחקה כדורסל שונה מאוד עם כל אחד מהם.

אם תשחק רק בסגנון הריצה בלי אפשרות של התקפה מסודרת, לא תגיע לכלום.

הרוב המוחלט ברשימה שלך לא שחקנים טובים יותר. פרחובסקי גם לא צריך להמנה עם הסנטרים הטובים באירופה כל עוד למכבי אין את התקציב מהגבוהים באירופה. הוא כן צריך להיות שחקן מועיל לקבוצתו, ופרחובסקי באמת מועיל לקבוצתו.

לגבי ההגנה של פרחבוסקי. אני מצטער שאני צריך לספר לך את זה, אבל ההגנה של טיוס לא יותר טובה. ראינו את הבעיות של טיוס בהגנה בלא מעט משחקים. זה תלוי במאטץ-אפ. לדוגמא, במשחק האחרון במדריד טבארס פשוט עשה צחוק מטיוס, כאילו שיחק נגד ליאור אליהו. לעומת זאת פרחובסקי ידע לעצור את טבארס.

נ.ב. זה לא באמת חשוב, אבל לידע כללי. אין שחקן כזה טארזוסקי. שמו טארצ'בסקי. שם פולני במקור. גם הכרוז במילאנו קורא לו טארצ'בסקי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 03:30

felix_r כתב:לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת.

לגבי הסגנון. קבוצה רצינית צריכה לדעת לשחק בסגנון שונה, וצריכה גם שחקנים שמתאימים לסגנון שונה. בפעם האחרונה שזכינו ביורוליג, היו לנו את סופו וטיוס. שני שחקנים שונים לחלוטין. מכבי שיחקה כדורסל שונה מאוד עם כל אחד מהם.

אם תשחק רק בסגנון הריצה בלי אפשרות של התקפה מסודרת, לא תגיע לכלום.

הרוב המוחלט ברשימה שלך לא שחקנים טובים יותר. פרחובסקי גם לא צריך להמנה עם הסנטרים הטובים באירופה כל עוד למכבי אין את התקציב מהגבוהים באירופה. הוא כן צריך להיות שחקן מועיל לקבוצתו, ופרחובסקי באמת מועיל לקבוצתו.

לגבי ההגנה של פרחבוסקי. אני מצטער שאני צריך לספר לך את זה, אבל ההגנה של טיוס לא יותר טובה. ראינו את הבעיות של טיוס בהגנה בלא מעט משחקים. זה תלוי במאטץ-אפ. לדוגמא, במשחק האחרון במדריד טבארס פשוט עשה צחוק מטיוס, כאילו שיחק נגד ליאור אליהו. לעומת זאת פרחובסקי ידע לעצור את טבארס.

נ.ב - אין שחקן כזה טארזוסקי. שמו טארצ'בסקי. פולני.

אל תסכים.

אין קשר בין זה שקבוצה צריכה לדעת לשחק בסגנונות שונים לבין העובדה שהשחקנים המובילים שלה באים יותר לידי ביטוי במשחק מהיר. צריך להתאים את השחקנים אחד לשני, וליד ג'קסון+קול, עדיף שיהיו שחקני פנים זריזים והגנתיים מאשר הפוך. סה טו. אה, ובלי קשר, יש היום לא מעט קבוצות בכדורסל העולמי שלא מחזיקות בשחקן מהסוג של פרחובסקי (בוודאי לא כסנטר המוביל), ועדיין מצליחות, איזה פלא. לשם הכדורסל הולך.

אף אחד לא אמר שרוב השחקנים ברשימה טובים יותר מפרחובסקי, אני פחות מתכוון להתווכח על זה (אבל לחלוטין אפשר) - כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה. הבאתי עובדה. במדד היעילות, פרחובסקי נותן פחות מהם השנה פר דקה.

אף אחד גם לא טען שטיוס מציג השנה הגנה טובה יותר (לפחות לא באופן עקבי ומשמעותי). טיוס לא תלוי רק מאצ'-אפ, הוא גם תלוי מצבי רוח. במנטליות הנכונה, הוא יודע לתת תמורה בצד הזה. זה לא קורה הרבה השנה, אבל כשזה קורה - מכבי יכולה לתת פייט כמעט לכל קבוצה. לפרחובסקי אכן יש מאצ'-אפים שהוא מסוגל להתמודד איתם (כמו לכל אחד), אבל באופן כללי הוא לא שומר טוב בעיניי. גם כשהוא צריך לתת גוף מול שחקנים בגודל שלו, יוצא לי לא פעם להתאכזב ממה שהוא נותן. ובאופן כללי, הוא לא מספיק מהיר ואתלטי כדי להסתדר בחילופים והוא מתקשה בהגנת הפיק-אנד-רול.

נ.ב. - אמריקאי. מוצא פולני. כותב את השם שלו כפי שביטאו אותו השדרנים האמריקאים בעת ששיחק במכללות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 28 ינואר 2018, 05:12

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:

שבוע טוב נשמה יפה

שבוע טוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 28 ינואר 2018, 05:24

אחדשיודע כתב:כן, הבעיה שהוא בלארוסי לבן ולא אמריקאי שחור.
די כבר עם השיח הזה.

1. הוא לא מתאים לחבר'ה שמשחקים היום במכבי. התקפית, מכבי של ג'קסון-קול צריכה לרוץ. ובשביל זה, צריך גם לעשות עצירות בהגנה. פרחובסקי כבד ולא מספיק טוב הגנתית (מצפה שיחפה על טעויות של אחרים, ופחות שיצטרכו לחפות עליו). אז נכון, ליד השחקנים הנכונים ובסגנון מתאים, אפשר לעשות בו שימוש טוב ועקבי יותר. האם זה יביא ליותר ניצחונות בכדורסל שמשוחק היום ברמות הגבוהות? ספק.
2. אולי יותר חשוב מהנקודה הראשונה (אם מסתכלים הלאה) - הוא לא מספיק טוב כסנטר ראשון בקבוצה עם שאיפות יורוליג. יש לך כבר סנטר מחליף לא רע, אתה לא צריך עוד אחד (אלא אם החליטו במכבי לדגול בבינוניות). אתה צריך סנטר ראשון. סתם כדי לפתוח את העיניים, חבר'ה שמספקים מדד טוב יותר העונה פר 40 דקות: שטימאץ, גודאיטיס, רובינסון, פלייס, טבארס, דובלייביץ', מוסלי, רייס, מקלין, סרפן, מוליטונוב, אוגוסטין, טומיץ', וסלי, טארזוסקי, טיוס, היינס, שארמדיני, פויריה, האנטר, פוגמן, דאנסטון, לסור. אין לי כמעט ספק שאם פרחובסקי היה מקבל 20-22 דקות, הוא היה משפר את התרומה שלו פר דקה (בוודאי בקבוצה שמשחקת עליו בעקביות), ובכל זאת - די ברור לי שהוא לא נמנה כרגע בין הסנטרים הטובים ביותר באירופה.

עכשיו, מעבר לכל אלו, מכבי חייבת להקצות נתח גדול יותר מהתקציב שלה עבור הסנטר הראשון שלה. אם זה לא יקרה, אין מה לדבר יותר מידי. ב-700-800 אלף דולר נטו, קשה מאוד להנחית סנטר מהרמה הגבוהה ביותר.

אני לא מסכים עם הקביעה שמכבי של קול וג'קסון צריכה לרוץ, לפחות לא כל הזמן. כל קבוצה חייבת לדעת לשחק התקפה עומדת ומסודרת. זה כמו קבוצה שמתבססת רק על קליעה ל 3 במקום להשתמש בקליעה ל 3 כעוד נשק. פראחובסקי הוא עוגן התקפי טוב יותר מטיוס במשחק מסודר ולכן יש לו מקום או לפחות לסנטר מסוגו שיכול להביא גיוון לעמדה הזאת.
אנחנו גם רואים שמאז הדיבורים על החלפת פראחובסקי , משהו ביחס של ספאחיה ושאר הקבוצה השתנה והמשחק שלו השתדרג, או יותר מדוייק חזר להיות מה שהיה לפני עונה.
השחקנים מראים שהם יכולים למצוא אותו ולהשתמש בו ביעילות.
לגבי המדד פר דקה שציינת, תחילת העונה שלו הייתה רעה, אני מאמין שזה קשור בעיקר לשימוש הלא נכון בו( יותר מדוייק לחוסר שימוש) ולהסתגלות שלו לשחקנים והשחקנים אליו בגלל הסגנונות השונים כפי שצויין. זה השפיע לרעה על הסטטיסטיקה שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 05:42

תקרא שוב את כל מה שכתבתי. לא אמרתי שהקבוצה צריכה כל הזמן לרוץ, אמרתי שפייר וקול באים לידי ביטוי יותר במשחק ריצה (ואיתם מכבי). זה היתרון היחסי של מכבי הנוכחית על קבוצות אחרות. ומכיוון שכך, צריך להתאים אליהם את השחקנים, בטח את שחקני החמישייה - שחקני פנים הגנתיים וזריזים (יש כאלו אגב שבאמתחתם גם יכולת התקפית במשחק עומד, זה לא סותר), שיספקו עצירות וירוצו את המגרש.
אני לא רואה קשר בין היכולת של פרחובסקי ליכולת של מכבי. המשחקים הטובים ביותר של מכבי היו ברובם משחקים שטיוס בלט בהם (במיוחד הגנתית), ופחות פרחובסקי. מכבי פתחה את העונה עם 7 ניצחונות מ-11 משחקים, כשפרחובסקי (כפי שהעדת בעצמך) היה פחות מעורב/פחות טוב. ואכן, אתה צודק לגבי המדד. תחילת העונה שלו הייתה רעה מאוד וכעת יש שיפור. ועדיין, גם אם תיקח את ה-8 משחקים האחרונים שלו - רק ב-4 הוא הגיע לספרות כפולות במדד. אז הוא מסוגל לתת תרומה התקפית נאה כשמשחקים עליו, כולנו ידענו, אבל גם זה לא ברמה הגבוהה ביותר של אירופה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 28 ינואר 2018, 06:07

בוא אני אגיד לך בשורה תחתונה- מכבי יכולה להצליח ולהיכשל עם סנטרים משני הסוגים ובסופו של דבר זה יותר תלוי באיכות הסנטר ופחות בסגנון שלו.ולכן אני לא מסכים למה שנכתב בהתחלה . אני אביא דוגמא קיצונית ודמיונית: אף אחד לא היה מסרב שמארק גאסול למשל יגיע לכאן רק בגלל שהוא לא רץ בקצב של קול וג'קסון.
שוב באותו נושא, אני לא ראיתי אתמול שהקבוצה שיחקה פחות טוב עם פראחובסקי מאשר טיוס. שניהם מציעים דברים שונים וממה שאני ראיתי השחקנים לאט לאט מבינים איך נכון יותר לשחק כשטיוס על המגרש ומנגד כשארט על המגרש.
ובסוגריים אציין, שאנחנו עדיין לא יודעים אם קול וג'קסון ישארו בעונה הבאה.
ועוד אציין מה שנאמר כאן לפני, סופו וטיוס שיחקו ביחד עם רייס והיקמן. באותה עונה זה עבד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 06:14

toja27 כתב:בוא אני אגיד לך בשורה תחתונה- מכבי יכולה להצליח ולהיכשל עם סנטרים משני הסוגים ובסופו של דבר זה יותר תלוי באיכות הסנטר ופחות בסגנון שלו.ולכן אני לא מסכים למה שנכתב בהתחלה . אני אביא דוגמא קיצונית ודמיונית: אף אחד לא היה מסרב שמארק גאסול למשל יגיע לכאן רק בגלל שהוא לא רץ בקצב של קול וג'קסון.
שוב באותו נושא, אני לא ראיתי אתמול שהקבוצה שיחקה פחות טוב עם פראחובסקי מאשר טיוס. שניהם מציעים דברים שונים וממה שאני ראיתי השחקנים לאט לאט מבינים איך נכון יותר לשחק כשטיוס על המגרש ומנגד כשארט על המגרש.
ובסוגריים אציין, שאנחנו עדיין לא יודעים אם קול וג'קסון ישארו בעונה הבאה.
ועוד אציין מה שנאמר כאן לפני, סופו וטיוס שיחקו ביחד עם רייס והיקמן. באותה עונה זה עבד.

ברור שלא, ובגלל זה כתבתי שהוא לא מתאים וגם שהוא לא מספיק טוב כסנטר ראשון. זה בא ביחד בסופו של דבר.
אם הוא היה שובר שיוויון (התקפית/הגנתית), אז ההתאמה שלו הייתה פחות רלוונטית. שחקנים היו צריכים להתאים את עצמם אליו.
אם הוא היה שובר שיוויון התקפי כמו סופו בזמנו (לידו לאו דווקא בלטו שחקני-ריצה כמו היום), שמשך אליו שמירה כפולה, אז המצב היה יותר טוב. אבל הוא לא.

אותו דבר הגנתית אגב. אם היו מביאים לי שחקן שהוא שובר שיוויון הגנתי, אבל לא מספיק זריז (כמו טבארס של ריאל מדריד), אז גם פה - הייתי יכול לחיות עם זה בשלום, גם אם זה לא האידיאל מבחינת התאמה קבוצתית. אני רוצה לראות יתרונות יחסיים על קבוצות אחרות. לא עוזר לי שהשחקנים של מכבי חביבים התקפית וסבירים הגנתית, צריך לנצח משחקים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Rampel » 28 ינואר 2018, 08:45

אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.

בכל מקרה, אני באמת לא חושב שזה רלוונטי. התקציב של מכבי מוגבל. ספק אם בתקציב שלה יש בשוק היצע הרבה יותר טוב מפראחוסקי, אז שוב, אני לא אופתע בכלל אם הוא גם ישאר בסופו של דבר.

מה גם שאני לא מסכים שמכבי צריכה להקצות תקציב יותר מדי משמעותי בשנה הבאה לעמדת הסנטר, את החריש צריך לעשות בעמדות 2-3 ולשם רוב תקציב הרכש צריך ללכת.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 09:06

Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.

בכל מקרה, אני באמת לא חושב שזה רלוונטי. התקציב של מכבי מוגבל. ספק אם בתקציב שלה יש בשוק היצע הרבה יותר טוב מפראחוסקי, אז שוב, אני לא אופתע בכלל אם הוא גם ישאר בסופו של דבר.

מה גם שאני לא מסכים שמכבי צריכה להקצות תקציב יותר מדי משמעותי בשנה הבאה לעמדת הסנטר, את החריש צריך לעשות בעמדות 2-3 ולשם רוב תקציב הרכש צריך ללכת.

זה לא משנה ש-"ביחס לגודלו" הוא זז לא רע, זה לא רלוונטי. הוא לא זריז רגליים כמו טיוס או תומאס רובינסון לצורך הדוגמה. החיסרון הגדול ביותר של זה מתבטא כמובן בהגנה - הוא לא מתמודד בהצלחה עם חילופים ובשמירה על הפיק-אנד-רול, מה שלא מאפשר למכבי להשיג מספיק עצירות ולרוץ את המגרש. התקפית, הוא חביב. עם חביב אתה לא יוצא למכולת. הוא עושה נקודות כשמשחקים עליו, אבל לרוב זה לא קורה בשטף של המשחק ולא משתלב עם הסגנון המהיר שרצו להנחיל לקבוצה הזאת בתחילת העונה. אני באופן אישי פחות מתחבר לזה. כן יכול להבין את הסימפטיה לבחור, שעבד קשה ולא דיבר יותר מידי כשפחות הלך לו.

בוודאי שזה רלוונטי לתקציב של מכבי. על כל שחקן חמישייה, מכבי (נטולת חובות) יכולה וצריכה להקצות לפחות מיליון דולר נטו. זאת דרישה סופר מינימלית למועדון בסדר הגודל הזה. אין פה יותר מידי מקום למשחקים. אם מכבי רוצה להצליח בעקביות (כפי שהיה בעבר) - היא צריכה להשקיע כספים. לא תשקיע, תמשיך לדשדש, במקרה הטוב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MM3 » 28 ינואר 2018, 13:04

אחדשיודע כתב:
Rampel כתב:אני לא מבין את האמירות שפראחוסקי לא מתאים - אני זוכר לא מעט התקפות של תנועה מעולה שלו גם במשחק ריצה שהסתיימו בנקודות שלו - כסנטר בגודל שלו הוא זז בכלל לא רע על הפרקט.

זה לא משנה ש-"ביחס לגודלו" הוא זז לא רע, זה לא רלוונטי. הוא לא זריז רגליים כמו טיוס או תומאס רובינסון לצורך הדוגמה. החיסרון הגדול ביותר של זה מתבטא כמובן בהגנה - הוא לא מתמודד בהצלחה עם חילופים ובשמירה על הפיק-אנד-רול, מה שלא מאפשר למכבי להשיג מספיק עצירות ולרוץ את המגרש. התקפית, הוא חביב. עם חביב אתה לא יוצא למכולת. הוא עושה נקודות כשמשחקים עליו, אבל לרוב זה לא קורה בשטף של המשחק ולא משתלב עם הסגנון המהיר שרצו להנחיל לקבוצה הזאת בתחילת העונה. אני באופן אישי פחות מתחבר לזה. כן יכול להבין את הסימפטיה לבחור, שעבד קשה ולא דיבר יותר מידי כשפחות הלך לו.

בוודאי שזה רלוונטי לתקציב של מכבי. על כל שחקן חמישייה, מכבי (נטולת חובות) יכולה וצריכה להקצות לפחות מיליון דולר נטו. זאת דרישה סופר מינימלית למועדון בסדר הגודל הזה. אין פה יותר מידי מקום למשחקים. אם מכבי רוצה להצליח בעקביות (כפי שהיה בעבר) - היא צריכה להשקיע כספים. לא תשקיע, תמשיך לדשדש, במקרה הטוב.

אגב סתם בישביל הדמגוגיה , שחקנים כמו סינגלטון ותומפסון עם מדד יותר נמוך משל פרחובסקי ל 40 דקות . באופן עקרוני בכמה משחקים האחרונים פרחובסקי עשה קפיצה רצינית והוא משתלב הרבה יותר טוב בקבוצה. אם עד עכשיו החמישיה השנייה שכוללת את קול וטיוס היו אלה שסוגרים את הפער ומכניסים את מכבי למשחק ובאמת הייתה תחושה שאם למכבי היה עוד סנטר בסגנון של טיוס מצבנו היה יותר טוב דווקא במשחקים האחרונים מכבי פותחת משחקים מצוין וזה הרבה בזכות פרחובסקי והיכולת של הקבוצה לשחק עליו. אם היכולת הזאת תמשיך לא הייתי ממהר לשים את המעט כסף שיש למכבי על עמדה 5
MM3

הודעהעל ידי Rampel » 28 ינואר 2018, 13:08

MM3 כתב:
אחדשיודע כתב:

אגב סתם בישביל הדמגוגיה , שחקנים כמו סינגלטון ותומפסון עם מדד יותר נמוך משל פרחובסקי ל 40 דקות . באופן עקרוני בכמה משחקים האחרונים פרחובסקי עשה קפיצה רצינית והוא משתלב הרבה יותר טוב בקבוצה. אם עד עכשיו החמישיה השנייה שכוללת את קול וטיוס היו אלה שסוגרים את הפער ומכניסים את מכבי למשחק ובאמת הייתה תחושה שאם למכבי היה עוד סנטר בסגנון של טיוס מצבנו היה יותר טוב דווקא במשחקים האחרונים מכבי פותחת משחקים מצוין וזה הרבה בזכות פרחובסקי והיכולת של הקבוצה לשחק עליו. אם היכולת הזאת תמשיך לא הייתי ממהר לשים את המעט כסף שיש למכבי על עמדה 5
בדיוק.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שועל » 28 ינואר 2018, 13:11

פרחובסקי מצוין, הוא התחיל לא טוב את העונה, לא בטוח שבאשמתו, ומאז כבר חזר לעצמו.
ברור שיש סנטרים טובים ממנו באירופה כמו סארפין ותומאס רובינסון, אבל אלו סנטרים שמכבי לא תביא.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 13:21

MM3 כתב:
אחדשיודע כתב:

בג'ייסון תומפסון לא הייתי נוגע גם כששיחק בגולדן סטייט, והתרומה של סינגלטון מתבטאת הרבה מעבר למספרים. הוא שחקן די ייחודי בנוף האירופי. לגבי פרחובסקי - אני לא מתכוון להתכחש לשיפור ביכולת שלו, הוא נתן תפוקה הרבה יותר גדולה בשליש השני מאשר בראשון. אני פשוט לא חושב שמכבי צריכה להשאיר אותו הלאה. צריך לשאוף להרבה יותר מאשר עוד שחקן חביב ונחמד (מקצועית ואישיותית) כדי להתקדם, בטח ובטח אם משאירים את ג'קסון+קול.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MM3 » 28 ינואר 2018, 13:45

אחדשיודע כתב:
MM3 כתב:
אחדשיודע כתב:

בג'ייסון תומפסון לא הייתי נוגע גם כששיחק בגולדן סטייט, והתרומה של סינגלטון מתבטאת הרבה מעבר למספרים. הוא שחקן די ייחודי בנוף האירופי. לגבי פרחובסקי - אני לא מתכוון להתכחש לשיפור ביכולת שלו, הוא נתן תפוקה הרבה יותר גדולה בשליש השני מאשר בראשון. אני פשוט לא חושב שמכבי צריכה להשאיר אותו הלאה. צריך לשאוף להרבה יותר מאשר עוד שחקן חביב ונחמד (מקצועית ואישיותית) כדי להתקדם, בטח ובטח אם משאירים את ג'קסון+קול.

מהסתכלות זריזה על הסנטרים שמשחקים כרגע באירופה אני רואה אולי 5 שחקנים שהייתי מעדיף לראות פה במקום פרחובסקי כל השאר הם או פיקציה(צ'ירבסים למיניהם) או פלוס מינוס אותו הדבר
אם למכבי היה עץ כסף או סתם בעלים שרוצים לשים כסף הייתי זורם בכיף על שחקן יותר יקר וטוב(על הנייר) במקום פרחובסקי מכיוון שדני לא בקטע של לבזבז את המעט שאבא שלו יוריש לו וגם ככה שנה הבאה שחקנים כמו קול + ג'קסון יצטרכו לקבל פי 2 ממה שהם מקבלים עכשיו רק כדי לחשוב על להשאר, לא נשאר הרבה מקום למשחקים ולפי דעתי עמדות 1 ו 5 השנה הן העמדות הכי מאוזנות שלנו .. והמליון +- שישאר צריך ללכת לעמדות 2 - 4.
MM3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 28 ינואר 2018, 13:58

בפי 2 שכר, ג'קסון וקול לא יישארו פה, לא רואה את זה קורה.

בעיניי, פרט לעמדה 1, הסנטר זו העמדה החשובה ביותר (ונדמה לי שגם היקרה ביותר בשוק). לא רואה שום הצדקה לחסוך בעמדה הזאת.
אף אחד לא אמר שהאופציות היחידות על השולחן הם שחקנים שמשחקים כיום באירופה. נהפוכו, רוב האופציות הטובות אינן מגיעות מהשוק הזה.

בכל אופן, אם מכבי רוצה לעשות משהו רציני ביורוליג (באופן עקבי ולא במקרה), היא צריכה להקציב על כל שחקן חמישייה לפחות מיליון דולר מהתקציב מידי שנה. בלי זה, הכל חרטא. נמשיך לדבר על דני חסכני והניהול המופלא שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 מרץ 2018, 22:34

כשמגיע, מגיע.
הראה אסרטיביות ונתן תפוקה היום גם בהגנה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מרץ 2018, 16:20

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], שמוליק ו־17 אורחים