פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מח' 19: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון 2

12 מרץ 2018, 12:36

החציל האצטקי כתב:קול וג'קסון אחלה. שניהם.

כן, וקיין שחקן סופר משמעותי לכל קבוצת יורוליג.

אהבתי את קול, אבל מדי הרבה זמן הוא מוכיח לנו שהוא לא לרמה, על ג'קסון אין בכלל מה לדבר, בולדן לא תורם התקפית ובתקופה האחרונה נמאס לו גם לעשות הגנה, תומאס חזר להיות השחקן שהכרנו כל הקריירה, רול הוא קלעי בלי קליעה של ממש, וקיין פשוט שחקן רע.

לא בא לי שאף אחד מהם ישאר בעונה הבאה. אולי בשביל המשכיות מסוימת צריך להשאיר שניים מהם.

12 מרץ 2018, 12:43

er79 כתב:לא נתקלתי בזה. כתוב רק ששמעון היה עצבני ופנה לניקולה שיצרח על המאמנים לבצע עבירה. לא כתוב שום דבר על נזיפה
שמואל1 כתב:שמעון מזרחי נזף בספאחיה לאחר המשחק.
איזה מזל שההנהלה לקחה צעד אחורה

12 מרץ 2018, 12:43

שועל כתב:
החציל האצטקי כתב:קול וג'קסון אחלה. שניהם.

כן, וקיין שחקן סופר משמעותי לכל קבוצת יורוליג.

אהבתי את קול, אבל מדי הרבה זמן הוא מוכיח לנו שהוא לא לרמה, על ג'קסון אין בכלל מה לדבר, בולדן לא תורם התקפית ובתקופה האחרונה נמאס לו גם לעשות הגנה, תומאס חזר להיות השחקן שהכרנו כל הקריירה, רול הוא קלעי בלי קליעה של ממש, וקיין פשוט שחקן רע.

לא בא לי שאף אחד מהם ישאר בעונה הבאה. אולי בשביל המשכיות מסוימת צריך להשאיר שניים מהם.

אתה חייב floor manager אחד כזה שמנהל את הקבוצה , לא רק סקוררים , לא רק עוברי חצי , גארד שהוא בעל בית , שיכול לשמור , שלא מוכן שיפתחו לו את התחת , לוחם. כל זה יקרין על הקבוצה.
שהגארדים שלך לא שומרים , זה מחלחל גם לגבוהים , גם לאלו שבאים לעזור ברוטציה , משפיע על כולם , שהאלק רכז שלך רץ קדימה באמוק , לא רואה את השחקנים בצדדים , לא משחרר את הכדור מוקדם ככל האפשר , לוקח זריקות שלא קשורות למהלך המשחק או התרגיל , זה מחלחל הלאה , זה גורם לשחקנים לא לרוץ למתפרצת , וגורם לשחקנים הלא מתאימים לקבל את הכדור בעמדות לא נכונות.
חוסר השכל של שני הקופיפים שלנו , מדביק , אדישות מדבקת , חוסר הגנה זה דבר שמדבק. אם הייתי משאיר מישהו זה קיין ורול , אני יודע שאני במיעוט , אבל אם להשאיר מישהו זה לפחות אחד ששומר ואכפת לו , אחד שמשחק עם שכל ואוהב לחלק את הכדור , מאשר 2 גארדים אחרים שהם אנוכיים באופיים , לא שומרים ולא באים בצורה רצינית ל 50% מהמשחקים.

12 מרץ 2018, 12:45

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:לא נתקלתי בזה. כתוב רק ששמעון היה עצבני ופנה לניקולה שיצרח על המאמנים לבצע עבירה. לא כתוב שום דבר על נזיפה

לדעתי זאת לא התערבות בוטה , ולא משהוא שרואים בהמון קבוצות , ניקולה יושב לצד שמעון , וגם אני אם הייתי במקומו של שמעון הייתי צורח לעשות עבירה , כי אני אשכרה לא סומך שמישהו בצוות המקצועי יחשוב על זה.
לגבי הנזיפה של שמעון לספחיה , לא ראיתי שום איזכור מלבד משאלות הלב של שמואל 1.

12 מרץ 2018, 12:59

וואן הוציאו פוש נוטיפיקיישן עם הכותרות הזאת. לא המצאתי כלום.

12 מרץ 2018, 13:08

אז תביא לינק או צילום מסך. אל תפרסם פה כותרות בלי מקור.

12 מרץ 2018, 13:18

ankram כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לדעתי זאת לא התערבות בוטה , ולא משהוא שרואים בהמון קבוצות , ניקולה יושב לצד שמעון , וגם אני אם הייתי במקומו של שמעון הייתי צורח לעשות עבירה , כי אני אשכרה לא סומך שמישהו בצוות המקצועי יחשוב על זה.
לגבי הנזיפה של שמעון לספחיה , לא ראיתי שום איזכור מלבד משאלות הלב של שמואל 1.
אם אתה אומר שהפסקת לחלוטין להתערב מקצועית, זה כולל גם דברים כאלה
ד''א, זה גם לא מקומו של ניקולה וויצ'יץ' לפי דעתי אבל זה כבר יותר נתון לפרשנות

12 מרץ 2018, 13:33

גם בוואלה זאת הכותרת .. "סוער במכבי תל אביב: שמעון מזרחי נזף בנבן ספאחיה"
https://sports.walla.co.il/item/3141890

בגוף הכתבה אין באמת יותר מדי .. סתם קישקוש

12 מרץ 2018, 13:37

MM3 כתב:גם בוואלה זאת הכותרת .. "סוער במכבי תל אביב: שמעון מזרחי נזף בנבן ספאחיה"
https://sports.walla.co.il/item/3141890

בגוף הכתבה אין באמת יותר מדי .. סתם קישקוש
''ברבע השלישי שמעון מזרחי קם ממושבו בכיסאות הסמוכים לספסל והעיר בתקיפות למאמן''

12 מרץ 2018, 13:50

יוגב סיים את העונה

אז שני נצחונות בעצם אתמול (נטו בשביל שיגידו לי שזה לא ספורטיבי לשמוח מפציעה)

13 מרץ 2018, 01:57

קול.. קודם כל, לא רכז.

דבר שני, זה לא נכון שהוא שחקן הגנה חלש. הוא משחק חזק בשני צידי המגרש, גם אם יש לו משחק פחות טוב פה או שם. דווקא כשזה מגיע לגישה, למחויבות, ללכופף ברכיים וכו' - הוא דוגמה ומופת. גם דיאנדרה קיין המהולל מאבד את השחקן שלו לפעמים או לא מצליח לעצור אותו מלעבור אותו.

דבר שלישי, הוא מפתיע לטובה באקספלוסיביות, מה שמאפשר לו לרוץ את המגרש באגרסיביות בשני צעדים. אבל מפתיע אותי לרעה כמות הפעמים שהוא לא מצליח לסיים מרוב שהוא מתפרע. עדיין, ללא ספק, נקודת חוזקה שלו.

ולבסוף, הוא בעייתי במשחק עומד, אבל ראינו גרועים ממנו. העניין הוא שהוא התחיל לשחק שונה בשבועות האחרונים. לא יודע אם רסקין גאון שרואה כמה צעדים קדימה (או שקול שמע אותו), אבל זה מאוד מורגש שהוא מכריח לאחרונה, לוקח זריקות קשות יותר, משחק עם הרבה יותר אגו. כל החצי הראשון של העונה הוא היה עולה כמו חייל מהספסל, והיה יכול לשחק הגנה חזקה 5 דק' רצוף בלי לנסות לקחת זריקה אחת. משהו שקשה לדמיין עכשיו. לא יודע אם אלה היחסים עם ספאחיה, הקינאה במעמד של ג'קסון, תסכול אישי, אגו שמתפרץ, מחשבות על החוזה הבא.

בכל מקרה, אם היה חבילה שלמה, הוא פשוט לא היה פה, נקודה. הוא מספיק טוב כדי שאפשרי יהיה לראות אותו משתלב בכל מיני הרכבים כאן בשנה הבאה. הוא ובולדן יכולים להיות הבסיס לחמישייה. תומאס, רול, פארחובסקי, מרכיבים ספסל לא רע, אבל צריך לראות איזה שחקני חמישייה מביאים כדי להבין את מי להשאיר. טיוס ודיברה נכסים. וג'קסון תיאורטית עוד יכול לגאול את עצמו, אבל נראה שהוא לא ברמה המנטלית הדרושה.

אבל בואו נראה מה יקרה ביישורת האחרונה.

13 מרץ 2018, 02:06

שחקן כמו נדוביץ מתאין בול ליד קול
חות מזה במשחק העומד הייתי רוצמה לראות את קול חודר הרבה הרבה יותר !! יש לו כוח מתפרץ והוא אתלט מעולה במקום זה הוא בוחר לזרוק מחצי מרחק

13 מרץ 2018, 03:32

מממ... הוא לא שוטינג גארד, לא סמול פורוורד, לא פאוור פורוורד וגם לא סנטר. הוא רכז.
הוא לא "הרכז הטהור" שחלקכם אולי דמיינתם או רציתם, אבל אין שום עמדה אחרת שקול מתפקד בה טוב יותר. גם אם הוא לא מנהל משחק משובח (ולא... לא כל רכז שני על הפלנטה הזאת ניחן בכך), זאת העמדה שהוא מביא את עצמו לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר - בטח ובטח בהגנה. כן נכון לשלב איתו שחקן עם יכולת ניהול משחק בעמדה אחרת, כמו מייקל רול לצורך הדוגמה. גם לברון היה לא רע.

13 מרץ 2018, 12:30

הבעיה של קול העונה היא שספאחיה החליט שהקבוצה של ג'קסון. גם כשקול על המגרש, הכדור לרוב לא אצלו, וזה בעייתי, כי הוא רכז. 2 הוא בטח לא. זה, בשילוב עם מעט הכישרון שיש בקבוצה, ברוב ההרכבים, גורם לו לפעמים גם להכריח.
פרסם תגובה