שועל כתב:החציל האצטקי כתב:קול וג'קסון אחלה. שניהם.
כן, וקיין שחקן סופר משמעותי לכל קבוצת יורוליג.
אהבתי את קול, אבל מדי הרבה זמן הוא מוכיח לנו שהוא לא לרמה, על ג'קסון אין בכלל מה לדבר, בולדן לא תורם התקפית ובתקופה האחרונה נמאס לו גם לעשות הגנה, תומאס חזר להיות השחקן שהכרנו כל הקריירה, רול הוא קלעי בלי קליעה של ממש, וקיין פשוט שחקן רע.
לא בא לי שאף אחד מהם ישאר בעונה הבאה. אולי בשביל המשכיות מסוימת צריך להשאיר שניים מהם.
אתה חייב floor manager אחד כזה שמנהל את הקבוצה , לא רק סקוררים , לא רק עוברי חצי , גארד שהוא בעל בית , שיכול לשמור , שלא מוכן שיפתחו לו את התחת , לוחם. כל זה יקרין על הקבוצה.
שהגארדים שלך לא שומרים , זה מחלחל גם לגבוהים , גם לאלו שבאים לעזור ברוטציה , משפיע על כולם , שהאלק רכז שלך רץ קדימה באמוק , לא רואה את השחקנים בצדדים , לא משחרר את הכדור מוקדם ככל האפשר , לוקח זריקות שלא קשורות למהלך המשחק או התרגיל , זה מחלחל הלאה , זה גורם לשחקנים לא לרוץ למתפרצת , וגורם לשחקנים הלא מתאימים לקבל את הכדור בעמדות לא נכונות.
חוסר השכל של שני הקופיפים שלנו , מדביק , אדישות מדבקת , חוסר הגנה זה דבר שמדבק. אם הייתי משאיר מישהו זה קיין ורול , אני יודע שאני במיעוט , אבל אם להשאיר מישהו זה לפחות אחד ששומר ואכפת לו , אחד שמשחק עם שכל ואוהב לחלק את הכדור , מאשר 2 גארדים אחרים שהם אנוכיים באופיים , לא שומרים ולא באים בצורה רצינית ל 50% מהמשחקים.