הקבוצה שלכם לעונת 18/19

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המועמדים

הודעהעל ידי jay » 04 אפריל 2018, 15:51

דווקא עם ג'קסון (ובמידה מסוימת קול) ספאחיה הוכיח שהוא יכול לחיות עם גאנרים. האישיו המרכזי של רייס זה הראש, יחד עם העובדה שלא הביא את חולון לשום מקום במפעל השלישי בחשיבותו באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי MM3 » 04 אפריל 2018, 15:59

החציל האצטקי כתב::bored
Rampel כתב:חציל, מה הסיכוי לדעתך להביא את המילטון?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ריאלי לדעתי. יעלה כמיליון דולר לעונה, אולי מעט יותר, אבל בסה״כ- מחיר הוגן לחבילה די שלמה.
בהתחשב במחיר של פרחובסקי הנגר, זה נו בריינר.
שני הרייסים, בולדן, קיין, גוס- הם זרים זולים יחסית.
יש פה הימורים ויש פה איזונים. סה״כ- סגל עמוק, מגוון וראוי.

איך טיריס רייס הוא שחקן זול ? בגלל ה 2 מליון דולר שהוא קיבל בברצלונה ? ולא הבנתי הכוונה היא להביא אותו כמחליף לגוס ? המילטון זה אחלה שם וחשבתי שצריך להחזיר את סילבן עוד כשמכבי חיפשה חיזוק לעמדה 2-3 עכשיו אני לא רואה סיכוי שהוא יחזור בסכומים שמכבי מוכנה לשים על שחקן מחליף . למרות שכבר קרה בעבר כמו מקרה יניב גרין.

הבעיה שלפי דעתי מכבי ישיארו את תומאס רול קיין .. אז צריך לבנות את הסגלים סביב זה . כנראה שבמקרה הריאלי זה יראה יותר כמו :
5. המילטון, טיוס, האוול
4. בולדן , כהן
3. טופאן(רייס), תומאס 3/4, זוסמן או ישראלי אחר
2. קיין , רול , סילבן
1. רייס , דיבר', יפתח זיו
MM3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אפריל 2018, 16:05

החציל האצטקי כתב:לאנדסברג? בלו היה בסיטואציה דומה באיטליה וחזר כמו גדול. בסוף הוא מת על הארץ, ישראלי, ועם הסטינג הנכון הוא יבוא.
הוא יכול להמשיך להוביל קבוצות קטנות עד סוף הקריירה. כסף הוא לא עושה יותר מכאן, אז זה שאלה של יוקרה אישית מול קבוצתית. אני מאמין שהוא יחזור, מתישהו. שחקנים גדולים באמת סופרים תארים, לא סטטיסטיקות.

מאיפה אתה יודע שהוא לא יכול להרוויח יותר במקום אחר? מי אמר שריאל/ברצלונה/מלאגה למשל לא יקחו אותו על תקן אירופאי אחרי שתפר אותן בליגה הספרדית? אתה יותר מידי מסתכל על זה מהזווית הצרה של אוהד מכבי (שגם הספיק לשכוח שלנדסברג כבר היה פה על תקן של שחקן משלים-פציע, ולא הותיר את חותמו). לפי כל הראיונות שנתן מאז שנפרד, הוא רצה לעזוב את ישראל לא פחות מאשר מכבי רצתה להתחיל דף חדש.
ובלי קשר, אם אפשר ללמוד משהו מהיכולות שלו השנה, זה שהוא בנוי להוביל (קבוצות אמצע טבלה בספרד כנראה) ולא להיות על תקן רול-פלייר. את הדבר הזה הספרדיות הבכירות אומנם עדיין לא חוו על בשרן (ולכן אני רואה אפשרות שיצטרף לאחת מהן), אבל מכבי אמורה לדעת. אני מחבב אותו, אבל אני לא רואה למה לו לחזור הנה (או למה למכבי לרדוף אחריו) אחרי השנה הזאת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 אפריל 2018, 16:15

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:לאנדסברג? בלו היה בסיטואציה דומה באיטליה וחזר כמו גדול. בסוף הוא מת על הארץ, ישראלי, ועם הסטינג הנכון הוא יבוא.
הוא יכול להמשיך להוביל קבוצות קטנות עד סוף הקריירה. כסף הוא לא עושה יותר מכאן, אז זה שאלה של יוקרה אישית מול קבוצתית. אני מאמין שהוא יחזור, מתישהו. שחקנים גדולים באמת סופרים תארים, לא סטטיסטיקות.

מאיפה אתה יודע שהוא לא יכול להרוויח יותר במקום אחר? מי אמר שריאל/ברצלונה/מלאגה למשל לא יקחו אותו על תקן אירופאי אחרי שתפר אותן בליגה הספרדית? אתה יותר מידי מסתכל על זה מהזווית הצרה של אוהד מכבי (שגם הספיק לשכוח שלנדסברג כבר היה פה על תקן של שחקן משלים-פציע, ולא הותיר את חותמו). לפי כל הראיונות שנתן מאז שנפרד, הוא רצה לעזוב את ישראל לא פחות מאשר מכבי רצתה להתחיל דף חדש.
ובלי קשר, אם אפשר ללמוד משהו מהיכולות שלו השנה, זה שהוא בנוי להוביל (קבוצות אמצע טבלה בספרד כנראה) ולא להיות על תקן רול-פלייר. את הדבר הזה הספרדיות הבכירות אומנם עדיין לא חוו על בשרן (ולכן אני רואה אפשרות שיצטרף לאחת מהן), אבל מכבי אמורה לדעת. אני מחבב אותו, אבל אני לא רואה למה לו לחזור הנה (או למה למכבי לרדוף אחריו) אחרי השנה הזאת.

הוא בהחלט יכול ללכת לשם.
אבל אם מכבי בונה פרוייקט גדול, זו הזדמנות טובה להחזיר אותו, ממעמד יותר בכיר משהיה, ואולי זה יקרוץ לו.
בכל מקרה, הוא שם שצריך להיות רלוונטי בקיץ. צריך לבחון, לא בטוח שיתאים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 אפריל 2018, 16:18

MM3 כתב:

ריאלי לדעתי. יעלה כמיליון דולר לעונה, אולי מעט יותר, אבל בסה״כ- מחיר הוגן לחבילה די שלמה.

איך טיריס רייס הוא שחקן זול ? בגלל ה 2 מליון דולר שהוא קיבל בברצלונה ? ולא הבנתי הכוונה היא להביא אותו כמחליף לגוס ? המילטון זה אחלה שם וחשבתי שצריך להחזיר את סילבן עוד כשמכבי חיפשה חיזוק לעמדה 2-3 עכשיו אני לא רואה סיכוי שהוא יחזור בסכומים שמכבי מוכנה לשים על שחקן מחליף . למרות שכבר קרה בעבר כמו מקרה יניב גרין.

הבעיה שלפי דעתי מכבי ישיארו את תומאס רול קיין .. אז צריך לבנות את הסגלים סביב זה . כנראה שבמקרה הריאלי זה יראה יותר כמו :
5. המילטון, טיוס, האוול
4. בולדן , כהן
2. קיין , רול , סילבן

טייריס רייס זול כמו שלנגפורד זול. המוצר התיישן. זה לא אומר שאין לו ערך.
רייס עולה טוב מהספסל, וזו הזדמנות לגבות רכז צעיר ומוכשר באחד מנוסה שיכול ללמד אותו טריק או שניים.
להשאיר את תומאס ורול זה להכנע לבינוניות. אין צורך בהם. תומאס איכזב קשות לאחרונה, ורול פשוט בינוני להחריד.
עדיף לשים כסף על זרים פרודוקטיביים יותר, לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אפריל 2018, 16:20

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

הוא בהחלט יכול ללכת לשם.
אבל אם מכבי בונה פרוייקט גדול, זו הזדמנות טובה להחזיר אותו, ממעמד יותר בכיר משהיה, ואולי זה יקרוץ לו.
בכל מקרה, הוא שם שצריך להיות רלוונטי בקיץ. צריך לבחון, לא בטוח שיתאים.

אני לא מחזיר אותו אם הוא לא עולה לי חצי ממה שהוא עלה כשהיה כאן. ולא נראה לי שזה המצב כרגע, אלא הפוך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 אפריל 2018, 16:21

אם אתה מתחזק בחבר'ה כמו גלן רייס וכספי ה-3 המחליף גם ככה פחות משמעותי. אפשר להסתדר גם עם קולשוב, שהוא האטרקטיבי מבין האופציות. עדיין רחוק מלהיות בשל, אבל יותר מוכן מזוסמן כנראה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MM3 » 04 אפריל 2018, 16:28

החציל האצטקי כתב:
MM3 כתב:

5. המילטון, טיוס, האוול
4. בולדן , כהן
2. קיין , רול , סילבן

טייריס רייס זול כמו שלנגפורד זול. המוצר התיישן. זה לא אומר שאין לו ערך.
רייס עולה טוב מהספסל, וזו הזדמנות לגבות רכז צעיר ומוכשר באחד מנוסה שיכול ללמד אותו טריק או שניים.
להשאיר את תומאס ורול זה להכנע לבינוניות. אין צורך בהם. תומאס איכזב קשות לאחרונה, ורול פשוט בינוני להחריד.
עדיף לשים כסף על זרים פרודוקטיביים יותר, לדעתי.

א. טייריס רייס צעיר מלנגפורד ב 4 שנים .
ב. הסיבה היחידה שטייריס רייס או לנגפורד "זולים" היא חוזה מליונים שמשולם במקום אחר שנותן להם את החופש לקחת הצעות פחות גבוהות.
MM3

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 אפריל 2018, 16:33

אחלה. אז מכבי זה אחלה יעד.
אתה רואה קבוצה יותר אטרקטיבית בשבילו באירופה?
אתה רואה אותו עושה עוד חוזה עתק בסין או ברוסיה?
אני לא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MM3 » 04 אפריל 2018, 16:44

החציל האצטקי כתב:אחלה. אז מכבי זה אחלה יעד.
אתה רואה קבוצה יותר אטרקטיבית בשבילו באירופה?
אתה רואה אותו עושה עוד חוזה עתק בסין או ברוסיה?
אני לא.

הכל שאלה של מה זה חוזה עתק ? אני לא חושב שרייס יגיע לפה בישביל פחות מ 1.6 לשתי עונות כלומר 800 לעונה .. כן הוא יכול לקבל את זה בקבוצות אחרות באירופה. אם אתה חושב שהוא יגיע בחצי מזה שזה ההגדרה של בזול . אז כמו שאמרת אחלה .

וברור שקבוצה עם רול ותומאס היא בינונית .. וגם אני הייתי מעדיף לראות פה את כספי וגם את ליף אבל יש רצוי ויש מצוי .. מנסה לשחק טיפה בעולם הריאלי ולצאת מהפנטזי.
MM3

הודעהעל ידי Rampel » 04 אפריל 2018, 16:52

לפי כל הדיווחים, רול נשאר פה. כבר מזמן נכנענו לבינוניות..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אפריל 2018, 18:24

העיקר שהוא לבן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 04 אפריל 2018, 18:31

צריך להיות אבל כבר ריאלים אם משחקים ב GM
למכבי אין הרבה כסף ולדעתי גם רול וקיין יישארו לפי מה שאומרים
אני הייתי רוצה לראות סגל כמו אצלי בחתימה
וויליאמס גוס , נדוביץ
רול,קיין , דיבה
הווארד רוס, קולשוב
כספי,ברייס גונסון/בולדן , גינת
המילטון/דובלייביץ, טיוס,הוואל

כן הייתי מעדיף מישהו במקום רול אבל הוא כנראה ישאר
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 04 אפריל 2018, 20:20

1. ג'קסון (אארון)/דריוס אדאמס/טייריס/פנגוס, דיבא
2. מייק ג'יימס, קייסי ריברס, קיין
3. האניקאט, קולשוב, גלן רייס
4. כספי, ליף, בולדן
5. דובלייביץ/המילטון/וויטמן, טיוס, האוול
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 04 אפריל 2018, 20:44

נדוביץ', רייס
גלן רייס, קיין, דיבה
תומאס, לנדסברג, קולשוב
כספי, בולדן .
המילטון/דובלייביץ, טיוס, הוואל

משהו כזה בערך
**דרך אגב שימו לב שאתם לא שמים 8 זרים, זה לא ריאלי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 04 אפריל 2018, 21:12

גל גל כתב:צריך להיות אבל כבר ריאלים אם משחקים ב GM
למכבי אין הרבה כסף ולדעתי גם רול וקיין יישארו לפי מה שאומרים
אני הייתי רוצה לראות סגל כמו אצלי בחתימה
וויליאמס גוס , נדוביץ
רול,קיין , דיבה
הווארד רוס, קולשוב
כספי,ברייס גונסון/בולדן , גינת
המילטון/דובלייביץ, טיוס,הוואל

כן הייתי מעדיף מישהו במקום רול אבל הוא כנראה ישאר

אתה צודק עם הגישה הריאלית ואהבתי את הסגל שלך בגדול.

אני רק לא חושב שנדוביץ' הוא אופציה ריאלית והמחיר שלו יעלה מאוד הקיץ. האופציה של וויליאמס גוס ורייס ביחד יכולה להיות נחמדה.

אני חושב שצריך לשאוף שג'ונדי יהיה אופציה לעמדת הרכז באירופה, יהיה לו קשה ב-2. אני גם חושב שכספי הוא יותר 3 ושקולשוב הוא יותר 2 כרגע.

בנוסף, אני בכלל לא בטוח שגינת עדיף על ג'ייק כהן. דובלייביץ' יכול להיות 4.5 ואין מניעה שהוא יגיע עם המילטון במקום בולדן.

מה אתה חושב על ראיין קלי מבטיס כמחליף לבולדן? לא אמור להיות יקר מדי, גרסה פחות רכה שלו בגדול, אבל ריבאונדר פחות מוכשר.

הסגל שלי נראה ככה:
1. וויליאמס גוס, רייס, ג'ונדי (יכול לשחק 2)
2. רול, קיין, קולשוב (כולם פה יכולים לשחק גם 3 כרול פליירס)
3. כספי (יכול לשחק גם 4), קיי ג'יי מקדניאלס/הווארד סנט-רוס (מקדניאלס סופר ורסטילי, יכול לשחק גם ב-2 ובמאצ' אפים מסויימים גם ב-4)
4. בולדן/קלי, ג'ייק כהן/גינת
5. המילטון/דובלייביץ', טיוס, האוול

נראה לי ריאלי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

Re: הקבוצה שלכם לעונת 18/19

הודעהעל ידי RomanR » 04 אפריל 2018, 21:56

רק לא ברור לי למה לכולכם ריאלי שכספי יעזוב את הNBA בעונה הבאה ויבוא לשחק במכבי תמורת חופשי חודשי באיזור ת"א?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי ביבו » 04 אפריל 2018, 22:09

חג שמח לכולם.
1.צריך לזכור שהרבה מהשמות שאתם מזכירים, בכל אירופה ראו אותם ולא רק אצלנו.. ולכן המחירים שלהם יקפצו בעשרות אחוזים.
2.ברור שצריך להחתים מספר שחקנים מוכחים, אבל החוכמה של קבוצות בלבל של מכבי זה לעשות עבודת סקאוט טובה.
ואם כבר אז מה אתם אומרים על סק הנרי מאשדוד או טו הולוואי..
ולפני שאתם ממהרים לפסול תיזכרו ב: פארגו,רנדל,פרקינס,מייק גימס,דאנסטון,קליבורן,טאקר ועוד רבים וטובים שעברו כאן ולא זיהינו את הפוטנציאל האמיתי שגלום בהם(וברור לי שיש גם הרבה דוגצאות הפוכות).
ביבו

הודעהעל ידי er79 » 04 אפריל 2018, 22:13

ביבו כתב:חג שמח לכולם.
1.צריך לזכור שהרבה מהשמות שאתם מזכירים, בכל אירופה ראו אותם ולא רק אצלנו.. ולכן המחירים שלהם יקפצו בעשרות אחוזים.
2.ברור שצריך להחתים מספר שחקנים מוכחים, אבל החוכמה של קבוצות בלבל של מכבי זה לעשות עבודת סקאוט טובה.
ואם כבר אז מה אתם אומרים על סק הנרי מאשדוד או טו הולוואי..
ולפני שאתם ממהרים לפסול תיזכרו ב: פארגו,רנדל,פרקינס,מייק גימס,דאנסטון,קליבורן,טאקר ועוד רבים וטובים שעברו כאן ולא זיהינו את הפוטנציאל האמיתי שגלום בהם(וברור לי שיש גם הרבה דוגצאות הפוכות).

לא ממהרים לפסול אבל לא הנרי ולא הולוואי ברמה של האחרים שציינת. גם לא יהיו. היחיד בליגה שיש לו פוטניצאל (אך יחד עם זאת ביורוליג זה יכול גם להיות טרש ולא בהכרח צלש) זה גלן רייס.
er79

הודעהעל ידי Weems13 » 04 אפריל 2018, 22:30

לכל אלה שמפנטזים על נדוביץ, פיק מדווח שמילאנו מתכננת להציע לו חוזה מפלצתי.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־12 אורחים