המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב::boredRampel כתב:חציל, מה הסיכוי לדעתך להביא את המילטון?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ריאלי לדעתי. יעלה כמיליון דולר לעונה, אולי מעט יותר, אבל בסה״כ- מחיר הוגן לחבילה די שלמה.
בהתחשב במחיר של פרחובסקי הנגר, זה נו בריינר.
שני הרייסים, בולדן, קיין, גוס- הם זרים זולים יחסית.
יש פה הימורים ויש פה איזונים. סה״כ- סגל עמוק, מגוון וראוי.
החציל האצטקי כתב:לאנדסברג? בלו היה בסיטואציה דומה באיטליה וחזר כמו גדול. בסוף הוא מת על הארץ, ישראלי, ועם הסטינג הנכון הוא יבוא.
הוא יכול להמשיך להוביל קבוצות קטנות עד סוף הקריירה. כסף הוא לא עושה יותר מכאן, אז זה שאלה של יוקרה אישית מול קבוצתית. אני מאמין שהוא יחזור, מתישהו. שחקנים גדולים באמת סופרים תארים, לא סטטיסטיקות.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדסברג? בלו היה בסיטואציה דומה באיטליה וחזר כמו גדול. בסוף הוא מת על הארץ, ישראלי, ועם הסטינג הנכון הוא יבוא.
הוא יכול להמשיך להוביל קבוצות קטנות עד סוף הקריירה. כסף הוא לא עושה יותר מכאן, אז זה שאלה של יוקרה אישית מול קבוצתית. אני מאמין שהוא יחזור, מתישהו. שחקנים גדולים באמת סופרים תארים, לא סטטיסטיקות.
מאיפה אתה יודע שהוא לא יכול להרוויח יותר במקום אחר? מי אמר שריאל/ברצלונה/מלאגה למשל לא יקחו אותו על תקן אירופאי אחרי שתפר אותן בליגה הספרדית? אתה יותר מידי מסתכל על זה מהזווית הצרה של אוהד מכבי (שגם הספיק לשכוח שלנדסברג כבר היה פה על תקן של שחקן משלים-פציע, ולא הותיר את חותמו). לפי כל הראיונות שנתן מאז שנפרד, הוא רצה לעזוב את ישראל לא פחות מאשר מכבי רצתה להתחיל דף חדש.
ובלי קשר, אם אפשר ללמוד משהו מהיכולות שלו השנה, זה שהוא בנוי להוביל (קבוצות אמצע טבלה בספרד כנראה) ולא להיות על תקן רול-פלייר. את הדבר הזה הספרדיות הבכירות אומנם עדיין לא חוו על בשרן (ולכן אני רואה אפשרות שיצטרף לאחת מהן), אבל מכבי אמורה לדעת. אני מחבב אותו, אבל אני לא רואה למה לו לחזור הנה (או למה למכבי לרדוף אחריו) אחרי השנה הזאת.
MM3 כתב:החציל האצטקי כתב::boredRampel כתב:חציל, מה הסיכוי לדעתך להביא את המילטון?
ריאלי לדעתי. יעלה כמיליון דולר לעונה, אולי מעט יותר, אבל בסה״כ- מחיר הוגן לחבילה די שלמה.
איך טיריס רייס הוא שחקן זול ? בגלל ה 2 מליון דולר שהוא קיבל בברצלונה ? ולא הבנתי הכוונה היא להביא אותו כמחליף לגוס ? המילטון זה אחלה שם וחשבתי שצריך להחזיר את סילבן עוד כשמכבי חיפשה חיזוק לעמדה 2-3 עכשיו אני לא רואה סיכוי שהוא יחזור בסכומים שמכבי מוכנה לשים על שחקן מחליף . למרות שכבר קרה בעבר כמו מקרה יניב גרין.
הבעיה שלפי דעתי מכבי ישיארו את תומאס רול קיין .. אז צריך לבנות את הסגלים סביב זה . כנראה שבמקרה הריאלי זה יראה יותר כמו :
5. המילטון, טיוס, האוול
4. בולדן , כהן
3. טופאן(רייס), תומאס 3/4, זוסמן או ישראלי אחר
2. קיין , רול , סילבן
1. רייס , דיבר', יפתח זיו
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:לאנדסברג? בלו היה בסיטואציה דומה באיטליה וחזר כמו גדול. בסוף הוא מת על הארץ, ישראלי, ועם הסטינג הנכון הוא יבוא.
מאיפה אתה יודע שהוא לא יכול להרוויח יותר במקום אחר? מי אמר שריאל/ברצלונה/מלאגה למשל לא יקחו אותו על תקן אירופאי אחרי שתפר אותן בליגה הספרדית? אתה יותר מידי מסתכל על זה מהזווית הצרה של אוהד מכבי (שגם הספיק לשכוח שלנדסברג כבר היה פה על תקן של שחקן משלים-פציע, ולא הותיר את חותמו). לפי כל הראיונות שנתן מאז שנפרד, הוא רצה לעזוב את ישראל לא פחות מאשר מכבי רצתה להתחיל דף חדש.
ובלי קשר, אם אפשר ללמוד משהו מהיכולות שלו השנה, זה שהוא בנוי להוביל (קבוצות אמצע טבלה בספרד כנראה) ולא להיות על תקן רול-פלייר. את הדבר הזה הספרדיות הבכירות אומנם עדיין לא חוו על בשרן (ולכן אני רואה אפשרות שיצטרף לאחת מהן), אבל מכבי אמורה לדעת. אני מחבב אותו, אבל אני לא רואה למה לו לחזור הנה (או למה למכבי לרדוף אחריו) אחרי השנה הזאת.
הוא בהחלט יכול ללכת לשם.
אבל אם מכבי בונה פרוייקט גדול, זו הזדמנות טובה להחזיר אותו, ממעמד יותר בכיר משהיה, ואולי זה יקרוץ לו.
בכל מקרה, הוא שם שצריך להיות רלוונטי בקיץ. צריך לבחון, לא בטוח שיתאים.
החציל האצטקי כתב:MM3 כתב:החציל האצטקי כתב::boredRampel כתב:חציל, מה הסיכוי לדעתך להביא את המילטון?
איך טיריס רייס הוא שחקן זול ? בגלל ה 2 מליון דולר שהוא קיבל בברצלונה ? ולא הבנתי הכוונה היא להביא אותו כמחליף לגוס ? המילטון זה אחלה שם וחשבתי שצריך להחזיר את סילבן עוד כשמכבי חיפשה חיזוק לעמדה 2-3 עכשיו אני לא רואה סיכוי שהוא יחזור בסכומים שמכבי מוכנה לשים על שחקן מחליף . למרות שכבר קרה בעבר כמו מקרה יניב גרין.
הבעיה שלפי דעתי מכבי ישיארו את תומאס רול קיין .. אז צריך לבנות את הסגלים סביב זה . כנראה שבמקרה הריאלי זה יראה יותר כמו :
5. המילטון, טיוס, האוול
4. בולדן , כהן
3. טופאן(רייס), תומאס 3/4, זוסמן או ישראלי אחר
2. קיין , רול , סילבן
1. רייס , דיבר', יפתח זיו
טייריס רייס זול כמו שלנגפורד זול. המוצר התיישן. זה לא אומר שאין לו ערך.
רייס עולה טוב מהספסל, וזו הזדמנות לגבות רכז צעיר ומוכשר באחד מנוסה שיכול ללמד אותו טריק או שניים.
להשאיר את תומאס ורול זה להכנע לבינוניות. אין צורך בהם. תומאס איכזב קשות לאחרונה, ורול פשוט בינוני להחריד.
עדיף לשים כסף על זרים פרודוקטיביים יותר, לדעתי.
החציל האצטקי כתב:אחלה. אז מכבי זה אחלה יעד.
אתה רואה קבוצה יותר אטרקטיבית בשבילו באירופה?
אתה רואה אותו עושה עוד חוזה עתק בסין או ברוסיה?
אני לא.
גל גל כתב:צריך להיות אבל כבר ריאלים אם משחקים ב GM
למכבי אין הרבה כסף ולדעתי גם רול וקיין יישארו לפי מה שאומרים
אני הייתי רוצה לראות סגל כמו אצלי בחתימה
וויליאמס גוס , נדוביץ
רול,קיין , דיבה
הווארד רוס, קולשוב
כספי,ברייס גונסון/בולדן , גינת
המילטון/דובלייביץ, טיוס,הוואל
כן הייתי מעדיף מישהו במקום רול אבל הוא כנראה ישאר
ביבו כתב:חג שמח לכולם.
1.צריך לזכור שהרבה מהשמות שאתם מזכירים, בכל אירופה ראו אותם ולא רק אצלנו.. ולכן המחירים שלהם יקפצו בעשרות אחוזים.
2.ברור שצריך להחתים מספר שחקנים מוכחים, אבל החוכמה של קבוצות בלבל של מכבי זה לעשות עבודת סקאוט טובה.
ואם כבר אז מה אתם אומרים על סק הנרי מאשדוד או טו הולוואי..
ולפני שאתם ממהרים לפסול תיזכרו ב: פארגו,רנדל,פרקינס,מייק גימס,דאנסטון,קליבורן,טאקר ועוד רבים וטובים שעברו כאן ולא זיהינו את הפוטנציאל האמיתי שגלום בהם(וברור לי שיש גם הרבה דוגצאות הפוכות).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים