הקבוצה שלכם לעונת 18/19

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שתי הקבוצות שלכם לעונת 18/19

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 מאי 2018, 17:06

Jack55 כתב:שמע סגל חלומי, אבל אני בספק אם למכבי יש תקציב לדבר כזה .
דרך אגב בקשר לגוס וויליאמס, קראתי שאולי הוא ילך ליוטה בסוף העונה, זה נכון ?

הוא בחירת סיבוב שני שלהם, אז בטח ילך לסאמר ליג וינסה להרשים.
לא בטוח שישושו לתת לו חוזה. גם ראול נטו שלהם אופציה לא רעה.

כל הדיבורים על סגל יקר וכו׳- לא מעניינים במיוחד.
אם ליוונים יש כסף, והם מנחיתים אקס אן בי איירז על בסיס שנתי, אין למכבי שום תירוץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 מאי 2018, 17:10

RomanR כתב:אין למכבי את הכסף לבנות קבוצה כזאת, במיוחד לא עם "תוכנית שני הסגלים"

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הסגל השני יכול להיות מורכב מהמתאזרחים, הישראלים הנגרים שחתומים יחד עם כספי ו3 זרים שמתחלפים ברוטציה. מספיק לאליפות קלה ואפשר להוסיף זרים במידת הצורך במאני טיים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 28 מאי 2018, 17:44

אחלה סגל חציל , רק לא חושב ש טיוס יהפוך להיות סנטר שלישי , מבחינת היגיון אני חושב שיהיו פה 2 זרים בעמדה 4 ולא 2 בעמדה 5
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 מאי 2018, 01:20

לכל קבוצת יורוליג נורמלית יש רוטציה של 5-6 ביגמנים לגיטימיים. לא חושב שהעמדה קריטית מדי.
פשוט צריך איזה 13-14 שחקנים טובים שיכולים לשחק טוב ביחד. בסה"כ, איזון זה לא הבעיה פה.
תקציבית זה עולם אחר.

אבל דבר עם דני, אולי יתעניין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 29 מאי 2018, 03:21

החציל האצטקי כתב:לכל קבוצת יורוליג נורמלית יש רוטציה של 5-6 ביגמנים לגיטימיים. לא חושב שהעמדה קריטית מדי.
פשוט צריך איזה 13-14 שחקנים טובים שיכולים לשחק טוב ביחד. בסה"כ, איזון זה לא הבעיה פה.
תקציבית זה עולם אחר.

השיחה הזאת הייתה מקרית וחד פעמית :laugh1
אני לא חבר שלו ולא אתחיל לחפור לו

צודק צריך 13-14 שחקנים טובים אבל בכל זאת, זה מכבי
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Ran222 » 29 מאי 2018, 08:43

גל גל כתב:
החציל האצטקי כתב:לכל קבוצת יורוליג נורמלית יש רוטציה של 5-6 ביגמנים לגיטימיים. לא חושב שהעמדה קריטית מדי.
תקציבית זה עולם אחר.

מזכיר לי שלפני 3 שנים כשקורי היגינס עוד שיחק בטורקיה בקבוצת יורוצ'אלנג' והפציץ שם בלי הכרה, העברתי את השם שלו לדני פדרמן דרך מכר משותף.

הוא עלה אז בערך 300 אלף דולר לעונה.

התגובה של דני היתה שהשם מעניין ו"נבדוק". (הכל מתועד במייל :eek ).

אין צורך לומר מה עשה מאז קורי היגינס ומה עשו מכבי...
Ran222

הודעהעל ידי liran » 29 מאי 2018, 09:02

גל גל כתב:
תקציבית זה עולם אחר.

בהנחה שתכנית הפיצול תצא לפועל, מכבי א' תשחק בסה"כ 30 משחקים עד אפריל, לא צריך סגל של 13-14 שחקנים לכמות כזו של משחקים, עדיף סגל של 10-11 שחקנים שרצים ולא מתייבשים על הספסל.
liran

הודעהעל ידי גל גל » 29 מאי 2018, 19:11

חותמים על קו אחורי של פארגו ודאריוס אדאמס ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2018, 19:22

לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: ת'רד המועמדים

הודעהעל ידי שמוליק » 30 מאי 2018, 00:38

החציל האצטקי כתב:
החציל האצטקי כתב:אני חושש שקולשוב וזוסמן כרגע לא שווים מכבי.

3. סילבן. שלושה ישראלים בכותרות, ינעל דינ דינק.
כנראה שלא השתפר באמת בספרד. כנראה שיהיה לו ממש קשה לחזור לספסל של מכבי ועלולה להיות פה באסה של החיים אצל הילד המפונק הזה.
אבל אם לנדסברג באמת התבגר, ובאמת חושב שהוא בשל לבוא ולשחק, אז מקומו ביורוליג, ובקבוצה שתדע לחבק אותו ולדחוף אותו עוד צעד אחד קדימה.
ברור שנשמע עוד הרבה סיפורים, אבל סיל חווה תהליך דומה לזה שחווה דייויד בלות'נטל לפניו. מתייבש במכבי, דופק כמה הצגות, הולך לאירופה, מרגיש שטורף ת'עולם.
בפועל, ספורט משחקים על הבמה הגדולה- ביורוליג, ולנדסברג שייך לרמה, לבמה הזאת.
לא יצא לנו לראות את סילבן ועומרי על מגרש אחד אף פעם, אבל אני מאמין שהשניים האלה יכולים לשתף פעולה בצורה מעניינת מאוד. בין אם בעמדות 3-4, או ב2-3 (קצת פחות טוב, לאור העובדה ששניהם לא הכי טובים עם הכדור).
אם רוצים ללכת לקצב גבוה, ולמשחק של הפצצות, השניים האלה אמורים לעשות חיים ביחד ולספק הרבה כיף לכל מי שיביט מהצד.
כמו לכספי, גם ללנדסברג צפויות להגיע הצעות אטרקטיביות מעבר לים, אבל מכבי יכולה לחזור לתמונה אם תחליט שהיא רוצה בכך.
צריך לפתוח את הכיס, לפתוח את הראש ולהחליט איך דוחפים אותו חזרה למערכת בצורה שבה תהיה לו משמעות.
קשה לי להאמין שאקורד הסיום שלו בהיכל כבר נשמע, ויכעיס אותי ברמות לראות אותו לובש את האדום של הפועל או מעיף בלטות באיזה מלאגה כמו תחת.

בקיצור, להביא. תאהבו, תאהבו פחות, כרגע אין אופציות טובות יותר- לא אם רוצים לנצח ועכשיו.

סילבן לא שומר, לא מתאים להיות מחליף אלא פותח בקבוצה קטנה. כפי שאמרתי בשנה שעברה, אני מעדיף את שוכמן על פניו. בגרף שיפור מתמיד, אף אחד לא מכניס אנרגיות יותר ממנו. חיה רעה, אפילו קיין יכול ללמוד ממנו הגנה וטירוף הגנתי מהו. ו...כן, שיפר את ההיבט ההתקפי שלו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 30 מאי 2018, 00:40

גל גל כתב:חותמים על קו אחורי של פארגו ודאריוס אדאמס ?

עם ההנעלה שלנו, הייתי חותם על פארגו וסק הנרי
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 30 מאי 2018, 12:02

שמוליק כתב:
גל גל כתב:חותמים על קו אחורי של פארגו ודאריוס אדאמס ?

עם ההנעלה שלנו, הייתי חותם על פארגו וסק הנרי

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 31 מאי 2018, 01:42

אם כבר משחקים ב MANAGER אז אני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות פה את דארן היליארד בעמדה 3 שנה הבאה , זרקתי את השם שלו פה לפני כמה חודשים, שחקן שיכול להיות דבק בקבוצה קלעי שלשות מעולה ומוסר לא רע בכלל , יכול לשחק גם בעמדה מספר 2 בלי בעיה בכלל

קארוסו זה שחקן שאני פשוט הייתי עושה מנוי בשבילו ויכול באמת להיות עילוי באירופה והלוואי והיה נוחת פה, שחקן שיכול לשחק בעמדות 1-2-3 אבל לטעמי הוא בעיקר רכז ומנהל משחק נפלא

לא רואה סרט שרול וקיין לא נשארים במכבי במיוחד עם ספאחיה נשאר, מניח שגם ירצו לייצר איזושהי המשכיות מהעונה והם הזרים היחידים שישארו אולי
קיים סיכוי קלוש מאוד לפארגו, אבל בסופו של יום אם לא ניקח אליפות אולי גם רול לא ישאר

דאריוס אדאמס שחציל הזכיר כולם פה מכירים, שחקן מדהים הוביל את באסקוניה לפיינל פור, חוטף טוב, מוסר טוב וקולע טוב, בעיקר ווינר אם לא דאריוס אדאמס אני לא רואה שם אחר חוץ מטייריס רייס שיביא באמת ניסיון למכבי למרות שאני לא מתלהב מחזרה שלו כל כך

הבא זה אוקארו וויט, שחקן הגנה נהדר חוסם מעולה יודע לקלוע משלוש, אתלט, שיחק כבר באירופה יכול להיות כלי נשק אדיר

הישראלים שצריכים לחזק את מכבי שנה הבאה הם כספי, הוואל וקולשוב, לא רואה כל כך סרט שלאנדסברג חוזר אחרי שמכבי העיפו אותו מפה והוא נבחר לחמישיית העונה בספרד - ביקוש יהיה לו זה בטוח

בכל מקרה הסגל שהייתי מקווה שיהיה פה ( לא יקרה בחיים ולא יהיה אפילו קרוב במציאות ) הוא :

אדאמס(1.4m), קארוסו ( 600k)
רול(500k) ,קיין(300k),דיבה(300k)
היליארד(500k), קולשוב (200k)
כספי(1.8),אוקארו וויט(800k),כהן (200k)
המילטון(1.2m),טיוס(800k),הוואל(400k)

אני אישית רואה סגל כזה מסוגל להגיע רחוק ביורוליג, די משפר את הדברים שהיו חסרים לנו מאוד השנה, סייז בעמדת הגארדים הגנה טובה, קליעה יותר יציבה לשלוש, סגל פשוט יותר חכם מכל מה שהיה פה שנה שעברה

מבחינה תקציבית כל הסכומים שרשמתי הם משהו משוער לגמרי, נראלי די הגיוני , סך הכל זה יוצא משהו כמו 9 מיליון דולר פלוס מינוס שיחסית לאירופה תקציב עדיין נמוך,
מכבי יתנערו מכל החוזרים של השנים האחרונות אני מניח, אמורים לקבל 650 אלף דולר על בולדן מפילי , והם אמרו שיעלו את התקציב

אבל וזה אבל ענקי, במידה ומכבי הולכת ל2 קבוצות שום דבר מזה אבל פשוט שום דבר מזה לא יתקיים, למכבי לא יהיה כסף לבנות קבוצה טובה ליורוליג אם מוציאים עוד 2-3 מיליון דולר על קבוצת בת. ואבי אבן ימשיך לחפש מציאות ב 200 שקל.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 מאי 2018, 07:18

גל גל כתב:אדאמס(1.4m), קארוסו ( 600k)
גל גל כתב:מבחינה תקציבית כל הסכומים שרשמתי הם משהו משוער לגמרי, נראלי די הגיוני , סך הכל זה יוצא משהו כמו 9 מיליון דולר פלוס מינוס שיחסית לאירופה תקציב עדיין נמוך

ערבבת פה בין ברוטו לנטו. תאורטית הסגל אולי שווה 9 מיליון דולר נטו, אבל מכבי צריכה לשלם עליו הרבה יותר (השנה שילמה כ-8 מיליון דולר ברוטו על סגל השחקנים). לצורך העניין, אם ניקח את המספרים שרשמת פה, זה יוצא יותר מ-14 מיליון דולר ברוטו (בהנחה שהמתאזרחים הנ"ל לא זכאים להטבות מס של זרים).

קארוסו ב-600 אלף דולר זה מפעל הפיס פחות או יותר. לא בטוח שימהר לחתום באירופה בסכום הזה. לעומת זאת, כספי ב-1.8 מיליון דולר נטו זה המון (אם כי פדרמן בהחלט עשוי לבזבז חלק נכבד מהתקציב על שחקן בירידה). חוץ מזה, אם מכבי תבחר לא להמשיך עם שחקנים מסוימים (רלוונטי במיוחד במקרה שבו רעיון שתי הקבוצות לא יוצא אל הפועל), צריך לקחת בחשבון את הפיצויים שהיא תצטרך לשלם (למשעור למשל). גם העזיבה של בולדן עדיין לא מובטחת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 31 מאי 2018, 10:14

בכל מקרה מכבי יהיו חייבים להגדיל את התקציב, הכל היה משוער , לגבי קארוסו ? שחקן שמשחק בדי ליג לא צריך לקבל יותר מדי אם כי הוא שווה יותר מ 600 בזה אין ספק , עוד פעם כמו שרשמתי הכל היה משוער
לגבי כספי היה כתבה באיזה אתר שמכבי מציעים לו 2 מיליון דולר לשנה הבאה

משעור ? אם יעבור לקבוצה אחרת לא יודע אם תשלם עליו , אולי ישחק במכבי ב אם תיהיה כזאת ? כרגע יש המון המון שאלות שבאמת אי אפשר לתת תשובות , אני חושב שמכבי הם בעצמם לא יודעים מה לעשות

לגבי בולדן? לא חושב שהוא ישאר פה , אבי סגל בישראל היום אמר שמכבי לא מרוצים מהתנהלות שלו , וכבר התחילו לחפש מחליף לשנה הבאה וכנראה כן הוא ילך לפילי

אני אישית חושב שזה די טיפשי להחתים שחקן לעונה שרק מת לעוף מפה ולהיות במקום אחר כבר , כמו בולדן או גקסון
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 31 מאי 2018, 10:45

גל גל כתב:אם כבר משחקים ב MANAGER אז אני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות פה את דארן היליארד בעמדה 3 שנה הבאה , זרקתי את השם שלו פה לפני כמה חודשים, שחקן שיכול להיות דבק בקבוצה קלעי שלשות מעולה ומוסר לא רע בכלל , יכול לשחק גם בעמדה מספר 2 בלי בעיה בכלל

קארוסו זה שחקן שאני פשוט הייתי עושה מנוי בשבילו ויכול באמת להיות עילוי באירופה והלוואי והיה נוחת פה, שחקן שיכול לשחק בעמדות 1-2-3 אבל לטעמי הוא בעיקר רכז ומנהל משחק נפלא

לא רואה סרט שרול וקיין לא נשארים במכבי במיוחד עם ספאחיה נשאר, מניח שגם ירצו לייצר איזושהי המשכיות מהעונה והם הזרים היחידים שישארו אולי
קיים סיכוי קלוש מאוד לפארגו, אבל בסופו של יום אם לא ניקח אליפות אולי גם רול לא ישאר

דאריוס אדאמס שחציל הזכיר כולם פה מכירים, שחקן מדהים הוביל את באסקוניה לפיינל פור, חוטף טוב, מוסר טוב וקולע טוב, בעיקר ווינר אם לא דאריוס אדאמס אני לא רואה שם אחר חוץ מטייריס רייס שיביא באמת ניסיון למכבי למרות שאני לא מתלהב מחזרה שלו כל כך

הבא זה אוקארו וויט, שחקן הגנה נהדר חוסם מעולה יודע לקלוע משלוש, אתלט, שיחק כבר באירופה יכול להיות כלי נשק אדיר

הישראלים שצריכים לחזק את מכבי שנה הבאה הם כספי, הוואל וקולשוב, לא רואה כל כך סרט שלאנדסברג חוזר אחרי שמכבי העיפו אותו מפה והוא נבחר לחמישיית העונה בספרד - ביקוש יהיה לו זה בטוח

בכל מקרה הסגל שהייתי מקווה שיהיה פה ( לא יקרה בחיים ולא יהיה אפילו קרוב במציאות ) הוא :

אדאמס(1.4m), קארוסו ( 600k)

אני אישית רואה סגל כזה מסוגל להגיע רחוק ביורוליג, די משפר את הדברים שהיו חסרים לנו מאוד השנה, סייז בעמדת הגארדים הגנה טובה, קליעה יותר יציבה לשלוש, סגל פשוט יותר חכם מכל מה שהיה פה שנה שעברה

מבחינה תקציבית כל הסכומים שרשמתי הם משהו משוער לגמרי, נראלי די הגיוני , סך הכל זה יוצא משהו כמו 9 מיליון דולר פלוס מינוס שיחסית לאירופה תקציב עדיין נמוך,
מכבי יתנערו מכל החוזרים של השנים האחרונות אני מניח, אמורים לקבל 650 אלף דולר על בולדן מפילי , והם אמרו שיעלו את התקציב

אבל וזה אבל ענקי, במידה ומכבי הולכת ל2 קבוצות שום דבר מזה אבל פשוט שום דבר מזה לא יתקיים, למכבי לא יהיה כסף לבנות קבוצה טובה ליורוליג אם מוציאים עוד 2-3 מיליון דולר על קבוצת בת. ואבי אבן ימשיך לחפש מציאות ב 200 שקל.

עמדה 2 חלשה. אדאמס זה שחקן שידרוש ואני מאמין שגם יקבל יותר מ-1.4 מליון. כנל המילטון.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 מאי 2018, 11:38

גל גל כתב:בכל מקרה מכבי יהיו חייבים להגדיל את התקציב, הכל היה משוער , לגבי קארוסו ? שחקן שמשחק בדי ליג לא צריך לקבל יותר מדי אם כי הוא שווה יותר מ 600 בזה אין ספק , עוד פעם כמו שרשמתי הכל היה משוער

הוא לא שיחק רק בג'י-ליג, הוא ישב על חוזה דו-כיווני (שותף ב-37 משחקים אצל הלייקרס) והרוויח בסך הכל סכום סביר בעונה שעברה. אני חושב שאם יוצע לו רק 600 אלף דולר נטו מאירופה, הוא לא ימהר לקבל את ההצעה. אבל מי יודע.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 מאי 2018, 13:21

אם הביאו לג׳קסון 900 אלף דולר, קארוסו שווה בערך אותו דבר.
אולי קצת פחות. 700, 800, אבל לגמרי שווה את זה. שחקן מעולה.

לא מתחבר לכספי ב4, עמדות 2-3 לא שלאגר, ובעמדות הפנים חסר לי כוח ואגרסיביות.
מכבי צריכה להבנות פיזי וגדול יותר כדי להתמודד כמו שצריך עם קבוצות יורוליג מובילות. גם העומק חשוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 31 מאי 2018, 16:41

קארוסו יכול להשתלב יפה בעמדה 2 גם היליארד בעמדה 2 יכול לשחק עם כספי בשלוש
בעמדות 1-3 בסגל שנתתי מכבי מאוד גדולים - יש המון שחקנים שיכולים לשחק בכמה עמדות וחוץ מזה בעמדות הפנים הוואל יוכל לתת דקות בעמדה 4 בתור השחקן הפיזי גם כספי

פיזיות זה לא מה שחסר בסגל זה לדעתי בכל אופן

חציל מה עם JMALL FRANKLIN שדיברת עליו בעבר, התקדם ? נראלי הוא ימשיך להיות תקוע בסין עד הפרישה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 31 מאי 2018, 18:32

הלך לאיבוד.
הוא שחקן טוב אבל כנראה לא טיפוס קל. נחתך באמצע העונה מחוזה עתק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־28 אורחים