על ידי גל גל » 31 מאי 2018, 01:42
אם כבר משחקים ב MANAGER אז אני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות פה את דארן היליארד בעמדה 3 שנה הבאה , זרקתי את השם שלו פה לפני כמה חודשים, שחקן שיכול להיות דבק בקבוצה קלעי שלשות מעולה ומוסר לא רע בכלל , יכול לשחק גם בעמדה מספר 2 בלי בעיה בכלל
קארוסו זה שחקן שאני פשוט הייתי עושה מנוי בשבילו ויכול באמת להיות עילוי באירופה והלוואי והיה נוחת פה, שחקן שיכול לשחק בעמדות 1-2-3 אבל לטעמי הוא בעיקר רכז ומנהל משחק נפלא
לא רואה סרט שרול וקיין לא נשארים במכבי במיוחד עם ספאחיה נשאר, מניח שגם ירצו לייצר איזושהי המשכיות מהעונה והם הזרים היחידים שישארו אולי
קיים סיכוי קלוש מאוד לפארגו, אבל בסופו של יום אם לא ניקח אליפות אולי גם רול לא ישאר
דאריוס אדאמס שחציל הזכיר כולם פה מכירים, שחקן מדהים הוביל את באסקוניה לפיינל פור, חוטף טוב, מוסר טוב וקולע טוב, בעיקר ווינר אם לא דאריוס אדאמס אני לא רואה שם אחר חוץ מטייריס רייס שיביא באמת ניסיון למכבי למרות שאני לא מתלהב מחזרה שלו כל כך
הבא זה אוקארו וויט, שחקן הגנה נהדר חוסם מעולה יודע לקלוע משלוש, אתלט, שיחק כבר באירופה יכול להיות כלי נשק אדיר
הישראלים שצריכים לחזק את מכבי שנה הבאה הם כספי, הוואל וקולשוב, לא רואה כל כך סרט שלאנדסברג חוזר אחרי שמכבי העיפו אותו מפה והוא נבחר לחמישיית העונה בספרד - ביקוש יהיה לו זה בטוח
בכל מקרה הסגל שהייתי מקווה שיהיה פה ( לא יקרה בחיים ולא יהיה אפילו קרוב במציאות ) הוא :
אדאמס(1.4m), קארוסו ( 600k)
רול(500k) ,קיין(300k),דיבה(300k)
היליארד(500k), קולשוב (200k)
כספי(1.8),אוקארו וויט(800k),כהן (200k)
המילטון(1.2m),טיוס(800k),הוואל(400k)
אני אישית רואה סגל כזה מסוגל להגיע רחוק ביורוליג, די משפר את הדברים שהיו חסרים לנו מאוד השנה, סייז בעמדת הגארדים הגנה טובה, קליעה יותר יציבה לשלוש, סגל פשוט יותר חכם מכל מה שהיה פה שנה שעברה
מבחינה תקציבית כל הסכומים שרשמתי הם משהו משוער לגמרי, נראלי די הגיוני , סך הכל זה יוצא משהו כמו 9 מיליון דולר פלוס מינוס שיחסית לאירופה תקציב עדיין נמוך,
מכבי יתנערו מכל החוזרים של השנים האחרונות אני מניח, אמורים לקבל 650 אלף דולר על בולדן מפילי , והם אמרו שיעלו את התקציב
אבל וזה אבל ענקי, במידה ומכבי הולכת ל2 קבוצות שום דבר מזה אבל פשוט שום דבר מזה לא יתקיים, למכבי לא יהיה כסף לבנות קבוצה טובה ליורוליג אם מוציאים עוד 2-3 מיליון דולר על קבוצת בת. ואבי אבן ימשיך לחפש מציאות ב 200 שקל.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין