פלייאוף, משחק 2: נס ציונה נגד מכבי ת״א, חמישי, 20:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף, משחק 2: נס ציונה נגד מכבי ת״א, חמישי, 20:30

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יוני 2018, 07:36

לא מאמינה ב''עם הקבוצה של השנה זה הגיוני''
לא, לא עושים עבירה ביתרון 2 לא משנה מה הקבוצה עשתה השנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2018, 08:04

Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה ב''עם הקבוצה של השנה זה הגיוני''

נסכים שלא נסכים.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2018, 08:05

אין שום דבר "בטוח" בהארכה אחרי משחק צמוד של 40 דקות. כשאתה מוביל ב-2 (ומובטחת לך גם התקפה נוספת), שניות לסיום, אתה לוקח את הצ'אנס ולא זורק אותו. וכן, יכול להיות שזה עניין של פילוסופיה, אבל אין יותר לגיטימי מההחלטה הזאת. מעטים מאוד היו בוחרים בדרך השנייה. מה שלא לגיטימי, זה לצאת מפסק זמן בלי שום דבר. ועוד יותר לא לגיטימי - להגיע למצב שהמשחק צמוד לכל אורכו מול קבוצה כמו נס ציונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 01 יוני 2018, 10:46

לא הבנתי מה כזה נורא לעשות עבירה ביתרון 2 .
גם יש סיכויים שהשחקן שלהם יחטיא מהקו וגם יש לך הזדמנות לנצח את המשחק אחרי זה במקום להסתכן בלחטוף שלשה או שיקלעו סל על הבזאר שישלח את המשחק להארכה .
אופציה לגיטימית ביותר לדעתי .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי הצופה » 01 יוני 2018, 10:50

על קבוצת העונשין הכי גרועה בליגה? כשטל דן עם 45% מהקו מחזיק בכדור?
במיוחד כשקיבלנו כבר כמה סלי ניצחון כאלה על הראש
הצופה

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2018, 10:57

Jack55 כתב:לא הבנתי מה כזה נורא לעשות עבירה ביתרון 2 .
גם יש סיכויים שהשחקן שלהם יחטיא מהקו וגם יש לך הזדמנות לנצח את המשחק אחרי זה במקום להסתכן בלחטוף שלשה או שיקלעו סל על הבזאר שישלח את המשחק להארכה .

על איזה באזר אתה מדבר? היה הבדל של 9 שניות בין שעון ה-24 של נס ציונה לשעון המשחק.
אף אחד לא טען שאסור לבצע עבירה במצב הזה, אלא שהאופציה השנייה יותר נהוגה ולגיטימית. בטח לא מה שהפסיד את המשחק.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 01 יוני 2018, 11:03

אני צריך לראות איזה משחק של מכבי בזמן הקרוב כדי להבין איך הסגל הזה מצליח להפסיד משחק אחרי משחק לקבוצות של הליגה. מדהים איך זה קורה למען האמת. לא ראיתי משחק שלהם חודשים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2018, 11:17

הצופה כתב:
על קבוצת העונשין הכי גרועה בליגה? כשטל דן עם 45% מהקו מחזיק בכדור?
במיוחד כשקיבלנו כבר כמה סלי ניצחון כאלה על הראש

גם קוק עם אחוזים טובים יותר החטיא 1.5 שניות לסוף. במצב מלחיץ שכזה שניות לסוף הדבר הנכון היה לעשות במיוחד בקבוצה הלוזרית שיש לנו השנה היה לעשות עבירה ולתת לגורל להיות בידנו. במקרה הגרוע הארכה.
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2018, 11:20

הגורל היה בידך. החטאת את הזריקה האחרונה.
זה הזוי בכלל להיתפס לדבר כזה אחרי שהקבוצה הסריחה את המגרש במשך 40 דקות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2018, 11:26

אחדשיודע כתב:הגורל היה בידך. החטאת את הזריקה האחרונה.
זה הזוי בכלל להיתפס לדבר כזה אחרי שהקבוצה הסריחה את המגרש במשך 40 דקות.

אני מעדיף שהגורל יהיה בידיי שאני מוביל בנקודה או שוויון מאשר שאני בפיגור נקודה. זה היה שקוף שאף אחד מהלוזרים במועדון הזה יקלע סל ניצחון. משום מה אתה לא זוכר שזה מכבי ולא צסקא או ריאל. אין לנו שחקני קלאץ השנה
er79

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2018, 11:31

אני זוכר שזאת מכבי. אני זוכר שגם בצד השני משחקת נס ציונה. אחרי שאתה מפסיד לקבוצה כזאת, זה מביך בכלל להתעסק באירוע נקודתי כזה או אחר - בטח כשמדובר באחת ההחלטות הסבירות ביותר שנלקחו במשחק הזה. בסופו של דבר, מכבי הובילה ב-2 נקודות כשלשתי הקבוצות נשארה התקפה אחת לשחק. אתה לא צריך יותר מזה. הפסדת בגלל כדורסל ביזיוני, לא בגלל טקטיקה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2018, 12:29

אחדשיודע כתב:אני זוכר שזאת מכבי. אני זוכר שגם בצד השני משחקת נס ציונה. אחרי שאתה מפסיד לקבוצה כזאת, זה מביך בכלל להתעסק באירוע נקודתי כזה או אחר - בטח כשמדובר באחת ההחלטות הסבירות ביותר שנלקחו במשחק הזה. בסופו של דבר, מכבי הובילה ב-2 נקודות כשלשתי הקבוצות נשארה התקפה אחת לשחק. אתה לא צריך יותר מזה. הפסדת בגלל כדורסל ביזיוני, לא בגלל טקטיקה.

ברור שזה מביך ומיצית את זה במשפט השני שלך. גם לנס ציונה אנחנו יכולים להפסיד בדיוק באותה דרך. מכבי של העונה לא מצליחה לנצחק משחקים צמודים. אז עדיף "להשתמש באמצעי מניעה" מאשר להמר פה ויסלחו לי מי שנפגע מהציטוט. כן, במקרה של מכבי במתכונתה הנוכחית לא מהמרים. ונכון שבכל סנריו אחר עדיף היה לא לעשות עבירה. לא בסנריו הזו. אני לא נביא והיה לי שקוף שוויאט או קוק יתפרו פה שלשה. היה צריך למנוע את זה. כי אנחנו לא מסוגלים לעשות סל ניצחון בעשר שניות. שוב, לא מכבי הזאת. מכבו הזאת חייבת שהמשחק יהיה מוכרע לטובתה כבר בשניות האחרונות.
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 01 יוני 2018, 12:37

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:לא הבנתי מה כזה נורא לעשות עבירה ביתרון 2 .

על איזה באזר אתה מדבר? היה הבדל של 9 שניות בין שעון ה-24 של נס ציונה לשעון המשחק.
אף אחד לא טען שאסור לבצע עבירה במצב הזה, אלא שהאופציה השנייה יותר נהוגה ולגיטימית. בטח לא מה שהפסיד את המשחק.

לא ידעתי שדיברתם על סיטואציה כזאת, חשבתי בכלליות .
אולי באמת בסיטואציה כזאת שנשארו רק 9 שניות עדיף לא לעשות את העבירה ולשמור טוב אבל לדעתי אם אתה מדבר באופן כללי, במצב שאתם מוביל 2 ולקבוצה השנייה יש מספיק זמן להתקפה, לעשות עבירה זאת אופציה לא רעה בכלל, בטח שלא גרועה .

אבל תכלס מסכים, ב9 שניות ל24 צריך להמשיך עם הגנה חזקה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 יוני 2018, 12:43

er79 כתב:
אחדשיודע כתב:אני זוכר שזאת מכבי. אני זוכר שגם בצד השני משחקת נס ציונה. אחרי שאתה מפסיד לקבוצה כזאת, זה מביך בכלל להתעסק באירוע נקודתי כזה או אחר - בטח כשמדובר באחת ההחלטות הסבירות ביותר שנלקחו במשחק הזה. בסופו של דבר, מכבי הובילה ב-2 נקודות כשלשתי הקבוצות נשארה התקפה אחת לשחק. אתה לא צריך יותר מזה. הפסדת בגלל כדורסל ביזיוני, לא בגלל טקטיקה.

ברור שזה מביך ומיצית את זה במשפט השני שלך. גם לנס ציונה אנחנו יכולים להפסיד בדיוק באותה דרך. מכבי של העונה לא מצליחה לנצחק משחקים צמודים. אז עדיף "להשתמש באמצעי מניעה" מאשר להמר פה ויסלחו לי מי שנפגע מהציטוט. כן, במקרה של מכבי במתכונתה הנוכחית לא מהמרים. ונכון שבכל סנריו אחר עדיף היה לא לעשות עבירה. לא בסנריו הזו. אני לא נביא והיה לי שקוף שוויאט או קוק יתפרו פה שלשה. היה צריך למנוע את זה. כי אנחנו לא מסוגלים לעשות סל ניצחון בעשר שניות. שוב, לא מכבי הזאת. מכבו הזאת חייבת שהמשחק יהיה מוכרע לטובתה כבר בשניות האחרונות.

אז תסיים את העונה כבר עכשיו.
אין דבר כזה. מכבי תפגוש רגעים מכריעים גם בהמשך והיא תצטרך להתמודד איתם - כל עוד היא רוצה לנצח/לזכות בגביע הליגה השני כמובן. גם אם היית מגיע להארכה במשחק הזה, ייתכן מאוד שהמצב הנ"ל היה חוזר על עצמו (ואולי בסיטואציה אפילו פחות נוחה, אי אפשר לדעת). המשחק היה צמוד לכל אורכו. בכל סנריו שבו הקבוצה שלי מובילה ב-2 הפרש ומובטח לה כדור נוסף, אני לא עושה עבירה במתכוון. תתמודד בהגנה ותנסה לעשות סל בהתקפה, ככה מנצחים משחק כדורסל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2018, 13:02

אחדשיודע כתב:
er79 כתב:

אז תסיים את העונה כבר עכשיו.
אין דבר כזה. מכבי תפגוש רגעים מכריעים גם בהמשך והיא תצטרך להתמודד איתם - כל עוד היא רוצה לנצח/לזכות בגביע הליגה השני כמובן. גם אם היית מגיע להארכה במשחק הזה, ייתכן מאוד שהמצב הנ"ל היה חוזר על עצמו (ואולי בסיטואציה אפילו פחות נוחה, אי אפשר לדעת). המשחק היה צמוד לכל אורכו. בכל סנריו שבו הקבוצה שלי מובילה ב-2 הפרש ומובטח לה כדור נוסף, אני לא עושה עבירה במתכוון. תתמודד בהגנה ותנסה לעשות סל בהתקפה, ככה מנצחים משחק כדורסל.

עזוב טוחנים מים. זה לא יקרה במכבי הנוכחית ואתה יודע את זה. הם לוזרים. ואם היה אפשר כבר הייתי מסיים את העונה עכשיו.
er79

הודעהעל ידי goshimon » 02 יוני 2018, 17:11

כל אלה שמדברים על הטקטיקה במהלך האחרון, הלו! נס ציונה קבוצה של מיליון דולר, בערך השכר של ג'קסון שיושב לנו על הספסל או של ספאחיה. הם משחקים באולם בית ספר קטנטן, ומעלים מולנו ישראלים תותחים כמו גולן גוט, אלעד הופמן וטל דן שהם ברמת אמצע ליגה לאומית. אותם אנחנו צריכים לנצח בארבעים הפרש בהפסקה. ועוד יש לנו שמונה זרים, אפשר בסדרה צפופה לרענן את השורות כאשר בנס ציונה שני הזרים המתפקדים בקושי נושמים.

לוקחים את כספי המנויים שלנו, מבטיחים לנו הרים וגבעות, ונותנים שוב ושוב לצמד לא יוצלחים לבנות את הקבוצה. אולי שבשנה הבאה יעיפו את כל הסגל (כמו שעשו למקל וללנדסברג) ויביאו אל הופמן וגוט מנס ציונה. עוד אנחנו עלולים לקחת אליפות השנה, ואני כבר שומע את נאומי הניצחון של ניקולה ודני פדרמן, ואת החיוך על הפנים של ספאחיה שיגיד שהלכלוכים נגד השחקנים והקללות לכל העולם היו טקטיקה שקולה. אולי כבר עדיף שנס ציונה תעבור אותנו, ואז סוף סוף ניקולה ודני פדרמן ילכו ויביאו צוות מקצועי עם קבלות.
goshimon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2018, 17:49

אולם המושבה הוא לא אולם בית ספר

זהו, זה כל מה שיש לי להגיד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יוני 2018, 17:57

goshimon כתב:כל אלה שמדברים על הטקטיקה במהלך האחרון, הלו! נס ציונה קבוצה של מיליון דולר, בערך השכר של ג'קסון שיושב לנו על הספסל או של ספאחיה. הם משחקים באולם בית ספר קטנטן, ומעלים מולנו ישראלים תותחים כמו גולן גוט, אלעד הופמן וטל דן שהם ברמת אמצע ליגה לאומית. אותם אנחנו צריכים לנצח בארבעים הפרש בהפסקה. ועוד יש לנו שמונה זרים, אפשר בסדרה צפופה לרענן את השורות כאשר בנס ציונה שני הזרים המתפקדים בקושי נושמים.

לוקחים את כספי המנויים שלנו, מבטיחים לנו הרים וגבעות, ונותנים שוב ושוב לצמד לא יוצלחים לבנות את הקבוצה. אולי שבשנה הבאה יעיפו את כל הסגל (כמו שעשו למקל וללנדסברג) ויביאו אל הופמן וגוט מנס ציונה. עוד אנחנו עלולים לקחת אליפות השנה, ואני כבר שומע את נאומי הניצחון של ניקולה ודני פדרמן, ואת החיוך על הפנים של ספאחיה שיגיד שהלכלוכים נגד השחקנים והקללות לכל העולם היו טקטיקה שקולה. אולי כבר עדיף שנס ציונה תעבור אותנו, ואז סוף סוף ניקולה ודני פדרמן ילכו ויביאו צוות מקצועי עם קבלות.

אם משמעות ההפסד לנס ציונה, היה שנא"ד יתעופפו מפה סופסוף, אז הייתי מעודד את נס ציונה מהדירה של כרמל.
אבל לצערי ולדעתי זה לא על הפרק בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי goshimon » 02 יוני 2018, 22:07

Holiday_Armadillo כתב:אולם המושבה הוא לא אולם בית ספר

זהו, זה כל מה שיש לי להגיד

אכן, נשאר לנו לדון בנושאים ברומו של עולם. מויקיפדיה:"היכל הספורט לב המושבה הוא אולם הספורט של בית הספר המקיף ע"ש אליעזר בן יהודה בשכונת "לב המושבה" בנס ציונה. "
goshimon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2018, 22:09

אני אגדיר את זה מחדש
אולם המושבה הוא לא אולם בית הספר של קבוצות התיכונים ומטה של נס ציונה
עד כמה שידוע לי האולם הזה הוא אולם מפעל הפיס שנמצא ליד החטיבות והתיכון בעיר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים