המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה ב''עם הקבוצה של השנה זה הגיוני''
לא, לא עושים עבירה ביתרון 2 לא משנה מה הקבוצה עשתה השנה
על קבוצת העונשין הכי גרועה בליגה? כשטל דן עם 45% מהקו מחזיק בכדור?Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה ב''עם הקבוצה של השנה זה הגיוני''
Jack55 כתב:לא הבנתי מה כזה נורא לעשות עבירה ביתרון 2 .
גם יש סיכויים שהשחקן שלהם יחטיא מהקו וגם יש לך הזדמנות לנצח את המשחק אחרי זה במקום להסתכן בלחטוף שלשה או שיקלעו סל על הבזאר שישלח את המשחק להארכה .
אופציה לגיטימית ביותר לדעתי .
הצופה כתב:על קבוצת העונשין הכי גרועה בליגה? כשטל דן עם 45% מהקו מחזיק בכדור?Holiday_Armadillo כתב:לא מאמינה ב''עם הקבוצה של השנה זה הגיוני''
במיוחד כשקיבלנו כבר כמה סלי ניצחון כאלה על הראש
אחדשיודע כתב:הגורל היה בידך. החטאת את הזריקה האחרונה.
זה הזוי בכלל להיתפס לדבר כזה אחרי שהקבוצה הסריחה את המגרש במשך 40 דקות.
אחדשיודע כתב:אני זוכר שזאת מכבי. אני זוכר שגם בצד השני משחקת נס ציונה. אחרי שאתה מפסיד לקבוצה כזאת, זה מביך בכלל להתעסק באירוע נקודתי כזה או אחר - בטח כשמדובר באחת ההחלטות הסבירות ביותר שנלקחו במשחק הזה. בסופו של דבר, מכבי הובילה ב-2 נקודות כשלשתי הקבוצות נשארה התקפה אחת לשחק. אתה לא צריך יותר מזה. הפסדת בגלל כדורסל ביזיוני, לא בגלל טקטיקה.
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:לא הבנתי מה כזה נורא לעשות עבירה ביתרון 2 .
גם יש סיכויים שהשחקן שלהם יחטיא מהקו וגם יש לך הזדמנות לנצח את המשחק אחרי זה במקום להסתכן בלחטוף שלשה או שיקלעו סל על הבזאר שישלח את המשחק להארכה .
אופציה לגיטימית ביותר לדעתי .
על איזה באזר אתה מדבר? היה הבדל של 9 שניות בין שעון ה-24 של נס ציונה לשעון המשחק.
אף אחד לא טען שאסור לבצע עבירה במצב הזה, אלא שהאופציה השנייה יותר נהוגה ולגיטימית. בטח לא מה שהפסיד את המשחק.
er79 כתב:אחדשיודע כתב:אני זוכר שזאת מכבי. אני זוכר שגם בצד השני משחקת נס ציונה. אחרי שאתה מפסיד לקבוצה כזאת, זה מביך בכלל להתעסק באירוע נקודתי כזה או אחר - בטח כשמדובר באחת ההחלטות הסבירות ביותר שנלקחו במשחק הזה. בסופו של דבר, מכבי הובילה ב-2 נקודות כשלשתי הקבוצות נשארה התקפה אחת לשחק. אתה לא צריך יותר מזה. הפסדת בגלל כדורסל ביזיוני, לא בגלל טקטיקה.
ברור שזה מביך ומיצית את זה במשפט השני שלך. גם לנס ציונה אנחנו יכולים להפסיד בדיוק באותה דרך. מכבי של העונה לא מצליחה לנצחק משחקים צמודים. אז עדיף "להשתמש באמצעי מניעה" מאשר להמר פה ויסלחו לי מי שנפגע מהציטוט. כן, במקרה של מכבי במתכונתה הנוכחית לא מהמרים. ונכון שבכל סנריו אחר עדיף היה לא לעשות עבירה. לא בסנריו הזו. אני לא נביא והיה לי שקוף שוויאט או קוק יתפרו פה שלשה. היה צריך למנוע את זה. כי אנחנו לא מסוגלים לעשות סל ניצחון בעשר שניות. שוב, לא מכבי הזאת. מכבו הזאת חייבת שהמשחק יהיה מוכרע לטובתה כבר בשניות האחרונות.
אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:אני זוכר שזאת מכבי. אני זוכר שגם בצד השני משחקת נס ציונה. אחרי שאתה מפסיד לקבוצה כזאת, זה מביך בכלל להתעסק באירוע נקודתי כזה או אחר - בטח כשמדובר באחת ההחלטות הסבירות ביותר שנלקחו במשחק הזה. בסופו של דבר, מכבי הובילה ב-2 נקודות כשלשתי הקבוצות נשארה התקפה אחת לשחק. אתה לא צריך יותר מזה. הפסדת בגלל כדורסל ביזיוני, לא בגלל טקטיקה.
ברור שזה מביך ומיצית את זה במשפט השני שלך. גם לנס ציונה אנחנו יכולים להפסיד בדיוק באותה דרך. מכבי של העונה לא מצליחה לנצחק משחקים צמודים. אז עדיף "להשתמש באמצעי מניעה" מאשר להמר פה ויסלחו לי מי שנפגע מהציטוט. כן, במקרה של מכבי במתכונתה הנוכחית לא מהמרים. ונכון שבכל סנריו אחר עדיף היה לא לעשות עבירה. לא בסנריו הזו. אני לא נביא והיה לי שקוף שוויאט או קוק יתפרו פה שלשה. היה צריך למנוע את זה. כי אנחנו לא מסוגלים לעשות סל ניצחון בעשר שניות. שוב, לא מכבי הזאת. מכבו הזאת חייבת שהמשחק יהיה מוכרע לטובתה כבר בשניות האחרונות.
אז תסיים את העונה כבר עכשיו.
אין דבר כזה. מכבי תפגוש רגעים מכריעים גם בהמשך והיא תצטרך להתמודד איתם - כל עוד היא רוצה לנצח/לזכות בגביע הליגה השני כמובן. גם אם היית מגיע להארכה במשחק הזה, ייתכן מאוד שהמצב הנ"ל היה חוזר על עצמו (ואולי בסיטואציה אפילו פחות נוחה, אי אפשר לדעת). המשחק היה צמוד לכל אורכו. בכל סנריו שבו הקבוצה שלי מובילה ב-2 הפרש ומובטח לה כדור נוסף, אני לא עושה עבירה במתכוון. תתמודד בהגנה ותנסה לעשות סל בהתקפה, ככה מנצחים משחק כדורסל.
goshimon כתב:כל אלה שמדברים על הטקטיקה במהלך האחרון, הלו! נס ציונה קבוצה של מיליון דולר, בערך השכר של ג'קסון שיושב לנו על הספסל או של ספאחיה. הם משחקים באולם בית ספר קטנטן, ומעלים מולנו ישראלים תותחים כמו גולן גוט, אלעד הופמן וטל דן שהם ברמת אמצע ליגה לאומית. אותם אנחנו צריכים לנצח בארבעים הפרש בהפסקה. ועוד יש לנו שמונה זרים, אפשר בסדרה צפופה לרענן את השורות כאשר בנס ציונה שני הזרים המתפקדים בקושי נושמים.
לוקחים את כספי המנויים שלנו, מבטיחים לנו הרים וגבעות, ונותנים שוב ושוב לצמד לא יוצלחים לבנות את הקבוצה. אולי שבשנה הבאה יעיפו את כל הסגל (כמו שעשו למקל וללנדסברג) ויביאו אל הופמן וגוט מנס ציונה. עוד אנחנו עלולים לקחת אליפות השנה, ואני כבר שומע את נאומי הניצחון של ניקולה ודני פדרמן, ואת החיוך על הפנים של ספאחיה שיגיד שהלכלוכים נגד השחקנים והקללות לכל העולם היו טקטיקה שקולה. אולי כבר עדיף שנס ציונה תעבור אותנו, ואז סוף סוף ניקולה ודני פדרמן ילכו ויביאו צוות מקצועי עם קבלות.
Holiday_Armadillo כתב:אולם המושבה הוא לא אולם בית ספר
זהו, זה כל מה שיש לי להגיד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], liran ו־19 אורחים